aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Mjeldheimsmyra 33.
Velkommen til Mjeldheimsmyra 33.

INDRE ARNA Mjeldheimsmyra 33

Lekker enebolig fra 2022 med 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og garasje på 32m² | Kort vei til jernbanen/Arna Terminal.

  • kr 5 700 000
  • BRA-i 167 m²
  • 4 soverom
  • Prisantydningkr 5 700 000
  • Omkostningerkr 161 640
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 861 640
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2022
  • Soverom4
  • Tomt515.8 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,00))   161 640,- (Omkostninger totalt)   5 861 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Mjeldheimsmyra 33. Flott enebolig fra 2022, med garasje og stor terrasse. Fra boligen er det kort gangavstand til togstasjonen og Arna Terminal med et godt kollektivtilbud retning Bergen sentrum, Nesttun, Åsane, Osterøy mm. Verdt å nevne: - Garasje på 32 m². - Vedovn i stue. - Gulvvarme i alle rom i 1. etasje og i bad i 2. etasje. - Parkeringsmulighet/ garasje rett ved inngangsdør og trappefri og enkel adkomst. - Gangavstand til Øyrane Torg med servicetilbud, og Arna Terminal med godt kollektivtilbud. Innhold: 1. etasje: Vindfang 5,2 m² Gang m/trapp 13,5 m² Vaskerom 4,9 m² Bad 4,9 m² Stue/kjøkken 49,3 m² Soverom 14,2 m² Gulvareal for rom i 2. etasje: Loftstue m/trapp 27,5 m² Bad 5 m² Soverom 14 m², 15,9 m² og 11m²
Fra stuen er det utgang til en stor terrasse.

Mjeldheimsmyra 33, Vestland

  • Tomt
    515.8m²

    Beskrivelse av tomt
    Opparbeidet hage. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

    Beliggenhet
    Mjeldheimsmyra 33 har en attraktiv beliggenhet i et nyere boligfelt i Indre Arna. Boligen ligger i en blindvei uten gjennomgangstrafikk, i et barnevennlig område. Det er gangavstand til Øyrane Torg, hvor du finner et godt servicetilbud med dagligvarebutikker, en rekke butikker, spisesteder, legekontor, vinmonopol, apotek m.m. Her finner du også bussterminal og Arna Togstasjon, hvor toget tar deg til Bergen sentrum på ca. 8 minutter. Fra eiendommen er det ca. 10-15 minutters kjøretid til Åsane og ca. 25 minutter til Bergen sentrum. Det er flere idrettsanlegg og fritidstilbud i området, blant annet Arna idrettspark og Arna treningssenter. For de turglade er det mange flotte turområder like i nærheten. Turstiene kan for eksempel ta deg til byfjellene eller Arnanipa. Skoler og barnehager i nærområdet: - Ådnanipa barnehage - Indre Arna barnehage - Kidsa øyrane - Ådnamarka skole - Garnes ungdomsskole - Arna videregående skole - Åsane videregående skole

    Adkomst
    Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

    Bebyggelse
    Boligbebyggelse.

    Byggemåte
    Tak: Taket er tekket med betongstein. Tresperretak. Veggkonstruksjon: Ytterveggene er oppført i 200 mm isolert bindingsverk. Liggende trekledning. Vinduer: Vinduer med 3-lags isolerglass i malte trekarmer. Dører: Fabrikkmalte ytterdører, med isolerglassfelt. Etasjeskille: Trebjelkelag i etasjeskille. Innvendige dører: Glatte malte dører. Grunnmur og funamenter: Ringmur i betong.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Sporadisk forekomst av skjeggkre på bad 1.etasje. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Har lagt opp strøm for lader i garasje. Har ikke lade boks.

    Innhold
    Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Mjeldheimsmyra 33. Dette er en flott enebolig fra 2022, som går over 2 etasjer med 4 soverom, 2 bad, stue/kjøkken og loftstue. Eneboligen har også garasje og en stor terrasse som strekker seg rundt store deler av boligen. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et nyere boligfelt, i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Fra boligen er det gangavstand til togstasjonen og Arna Terminal med et godt kollektivtilbud retning Bergen sentrum, Nesttun, Åsane, Osterøy mm. Området er godt egnet for barnefamilien med lekeplasser i nabolaget. Velkommen på visning! Stue / kjøkken: I boligens 1. etasje er det åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 49,3 m². Rommet er romslig og i lys utførelse, med god plass til å innrede i sosiale soner med både sofagruppe og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til en stor treterrasse. Terrassen strekker seg rundt store deler av boligen, med mulighet til å flytte seg etter solen. Det er oppvarming med gulvvarme i stue/kjøkken, i tillegg til en herlig vedovn i stuen som sørger for en lun og varm atmosfære på de kaldere dagene. Lekkert kjøkken i moderne utførelse. Innredningen består av glatte finerte fronter og benkeplate av stein. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, mikrobølgeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Loftstue: Boligen har en ekstra stue i 2. etasje som måler 27,5 m². Rommet er det perfekte oppholdsrom for ungdommen i huset eller som en ekstra tv-stue. Soverom: Huset inneholder 4 store soverom. Ett av disse ligger i 1. etasje, og måler 14,2 m². Dette soverommet har oppvarming med gulvvarme. De 3 øvrige soverommene ligger i 2. etasje, og har et gulvareal på henholdsvis 14 m², 15,9 m² og 11,8 m². Alle 4 soverommene har god plass til dobbeltseng, garderobe og annet ønskelig soveromsmøblement. Bad i 1. etasje: Lekkert, helfliset bad i første etasje. Badet er innredet med dusjdører, to servanter med møblement og veggmontert wc. Bad i 2. etasje: Badet i andre etasje er i like fargetoner, som gir boligen et gjennomført preg. Badet er innredet med dusjdører, servant med møblement og veggmontert wc. Det er oppvarming med gulvvarme på begge bad. Vaskerom: Vaskerommet ligger i boligens 1. etasje, og måler 4,9 m². Vaskerommet har malt tapet på vegger, platet og malt himling, og fliser på gulv. Vaskerommet inneholder varmtvannsbereder, møbler og har opplegg for vaskemaskin.

    Standard
    Innvendige overflater: Parkett og fliser på gulver. Platet og malte vegger og himlinger. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Kjøkken > 1. etasje > Stue/kjøkken > Avtrekk: Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter). Ventilator med kullfilter. Avtrekk fra ventilator er ikke ført ut av bygget. Tiltak: Om mulig bør det etableres ventilasjons kanal ut i det fri fra ventilator. Det er ikke behov for umiddelbare tiltak. TG2 er satt på grunn at avtrekk fra ventilator er ikke ført ut av bygget. Filtrene må skiftes regelmessig. Avtrekk fra kokesone i kjøkken bør føres ut av bygget.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Parkering i garasje. Parkering for flere biler på egen eiendom.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,00))   161 640,- (Omkostninger totalt)   5 861 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Vedovn i stue. Oppvarming med gulvvarme i alle rom i 1. etasje og i bad i 2. etasje.

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    20889

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, vann, avløp og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

    Formuesverdi primær
    1378586

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    5238628

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/301/270: 07.11.2013 - Dokumentnr: 963773 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:259 Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 301 bnr 251 gir gnr 301 bnr 259 rett til å knytte seg til privat vann- og spillvannledning med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av disse. 16.05.2014 - Dokumentnr: 394131 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bkk AS Org.nr: 976 944 801 Rett til å bygge, drive, vedlikeholde og fornye et kabelanlegg Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - BKK Nett gis rett til å bygge, drive, vedlikeholde og fornye ovennevnte kabelanlegg, herunder høyspentkabler, lavspentkabler og andre nødvendige komponenter. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1139296 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:268 Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 301 bnr 251 gir gnr 301 bnr 268 rett til å knytte seg til det private veianlegget med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av veien. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1139296 - Erklæring/avtale Solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av felles vei Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 301 bnr 251 gir gnr 301 bnr 268 rett til å knytte seg til det private veianlegget med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av veien. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1139352 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:268 Bestemmelse om spillvannsledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 301 bnr 251 gir gnr 301 bnr 268 rett til å knytte seg til privat vann- og spillvannledning med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av disse. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1139352 - Erklæring/avtale Bestemmelse om solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av fellesledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Gnr 301 bnr 251 gir gnr 301 bnr 268 rett til å knytte seg til privat vann- og spillvannledning med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av disse. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141222 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver er tomt nr 13 av gnr. 301 bnr. 251 Bestemmelse om spillvannsledning Gjelder 1 boenhet Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av fellesledningen Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av gnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat vann- og spillvannsledning med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141343 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver er tomt nr. 13 av gnr. 301 bnr. 251 Gjelder en boenhet Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av felles vei Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av gnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat veianlegg med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av veien. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141391 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver er tomt nr. 14 av gnr. 301 bnr. 251 Bestemmelse om spillvannsledning Gjelder 1 boenhet Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av fellesledningen Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av gnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat vann- og spillvannsledning med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141428 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver tomt 14 av gnr. 301 bnr. 251 Gjelder en boenhet Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av felles vei Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av gnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat veianlegg med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av veien. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141498 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver er tomt nr. 15 av gnr. 301 bnr. 251 Bestemmelse om spillvannsledning Gjelder en boenhet Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av fellesledningen Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av gnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat vann- og spillvannsledning med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141553 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver tomt nr. 15 av gnr. 301 bnr. 251 Gjelder en boenhet Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av felles vei Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av gnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat veianlegg med 1 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av veien. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141605 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver er tomt nr 26 av gnr. 301 bnr. 251 Gjelder to boenheter Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av felles vei Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av gnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat veianlegg med 2 boenhet, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av veien. 08.12.2016 - Dokumentnr: 1141679 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver er tomt nr 26 av gnr. 301 bnr. 251 Bestemmelse om spillvannsledning Gjelder to boenheter Bestemmelse om solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av fellesledningen Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Gjelder denne registerenheten med flere - Tomt av bnr 301 bnr 251 har rett til å knytte seg til privat vannledning og spillvannsledning med to boenheter, samt solidarisk ansvar for drift og vedlikehold. 16.06.2017 - Dokumentnr: 644150 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 670578 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:301 Bnr:270 13.08.2021 - Dokumentnr: 991186 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:301 Bnr:251 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger og av fellesareal - Felles drift og vedlikeholdsplikt av vei, vann, avløp og fellesarealer på område. Gnr 301 bnr 251 gir rettihet til gnr 301 bnr 270.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det er utstedt ferdigattest for enebolig inkl. garasje og forstøtningsmur datert 30.09.2022. Tegninger mottatt fra kommunen: - Diverse bilder. - Opplysninger av tiltakets ytre rammer (udatert) - Vedlegg til regulerings/bebyggelsesplan datert 01.06.1992. - Tegning sportsbod datert 27.07.2017. - Tegninger garasje datert 27.07.2017. - Tegninger bolig datert 27.07.2017. - Situasjonsplan datert 07.07.2017. - Utomhusplan datert 07.07.2017. - Oversiktstegning datert 07.07.2017. - Søknad om rammetillatelse datert 04.02.2018. - Følgebrev til søknad om rammetillatelse datert 04.02.2018. - Søknad om dispensasjon datert 04.02.2018. - Erklæring om oppføring av mur datert 22.02.2018. - Rammetillatelse for nybygg bolig, garasje og forstøtningsmur datert 16.05.2018. - Søknad om igangsettingstillatelse for grunnarbeider, betong og tømrerarbeid datert 18.03.2020. - Skriv med supplerende informasjon datert 27.06.2020. - Igangsettingstillatelse for grunnarbeider, betong og tømrerarbeid datert 29.06.2020. Byggeår er ikke oppgitt i matrikkelen. Det er tatt utgangspunkt i informasjon om ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Vei: Eiendommen har tilkomst via offentlig til privat vei. Det foreligger tinglyst rettighet over privat vei.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 9835000 Plannavn: ARNA. GNR 301 BNR 4, MJELDHEIM, BEBYGGELSESPLAN Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 12.10.1993 Saksnr: 190140297 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er regulert til boliger Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til sentrumsformål. Hensynssoner i kommuneplanen: Kulturmiljø: Historiske veifar. Dekningsgrad 14,4 %. Faresone: Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred. Dekningsgrad 100,0 %. Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 62630000 Plannavn: ARNA. GNR 287 OG 301, ARNA STASJON, KRYSNINGSSPOR Saksnr: 201220051 - Reguleringsplan for Arna stasjon, krysningsspor. Gjelder endringer i arealbruk på og ved stasjonsområdet, som konsekvens av etablering av dobbeltspor for jernbane mellom Fløen og Arna. Panid: 61200000 Plannavn: Kommunedelplan Arna og Åsane.E16/E39 Arna-Vågsbotn-Klauvaneset, Ringveg øst. Saksnr: 202220555 - Kommunedelplanen skal avklare trasé for ny hovedveg E16/E39 med tilhørende anlegg for Arnaområdet og strekningen Vågsbotn - Klauvaneset i Bergen kommune. - Arealet er avsatt til bebyggelse og anlegg jfr. bestemmelser og retningslinjer. Vedtaket omfatter deler av nytt kryss i Arnadalen ved ASKO. I Indre Arna er det i planen dessuten to kryss for lokaltrafikken. Disse er utformet med ramper langs hovedvegen, der ett vender sørover i dagsonenen ved Toro-fabrikken, og ett mot nord. Det nordvendte krysset er et tunnelrampekryss under Vårheia, knyttet til den nordre rundkjøringen på dagens E16 i Indre Arna. Merk at den vedtatte delen av S1a ender i fjell, og er dermed ikke aktuell å bygge før det er planlagt, konsekvensutredet, og vedtatt en ny trasé for videreføring mot N1 i Vågsbotn (Birkeland). Planid: 9940000 Plannavn: ARNA. KDP INDRE ARNA Saksnr: 200000921 - Hovedmålet med kommunedelplanen for Indre Arna er å skape et miljøvennlig og vekstkraftig bydelssentrum. Planen følger opp Bergen kommunes overordnede strategi for knutepunktsutvikling, med sentrumsområder med høy utnyttelse, nye boligområder i nær tilknytning til sentrum og trygge gang- og sykkelvegforbindelser. Det foreslås tiltak for å redusere jernbaneanleggets barrierevirkning og for å sikre tilgjengelighet til strandsonen. En byggeforbudsone skal sikre visuell forbindelse mellom kirken og fjorden. Samtidig sikres arealer for industrimessig næringsutvikling og utvidelse av gravplassen. Planid: 63130000 Plannavn: ARNA. GNR 286, 287 OG 301, INDRE ARNA, OMRÅDEREGULERING Saksnr: 202220446 - Plan- og bygningsetaten har utarbeidet forslag til områdeplan for Indre Arna. Hensikten med planarbeidet er blant annet å legge til rette for kompakt byutvikling rundt kollektivknutepunktet i Indre Arna. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 301/257 Bygningsnr: 300669496-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig Status: Rammetillatelse Dato: 08.04.2021 Saksnr: 201739503 - Gjelder Mjeldheimsmyra 5. Eiendom: 301/256 Bygningsnr: 300074705-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil. Status: Igangsettingstillatelse Dato: 19.11.2020 Saksnr: 202000829 - Gjelder Mjeldheimsmyra 7 Eiendom: 301/260 Bygningsnr: 300695744 Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig Status: Igangsettingstillatelse Dato: 25.07.2018 Saksnr: 201815456 - Gjelder Mjeldheimsmyra 25 Eiendom: 301/276 Bygningsnr: 300885494 Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt Status: Igangsettingstillatelse Dato: 27.05.2021 Saksnr: 202110257 - Gjelder Mjeldheimsmyra 12. Eiendom: 301/276 Bygningsnr: 300885489 Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt Status: Igangsettingstillatelse Dato: 27.05.2021 Saksnr: 202110257 - Gjelder Mjeldheimsmyra 12 Eiendom: 301/277 Bygningsnr: 301017418 Bygningstype: Enebolig Status: Rammetillatelse Dato: 17.02.2022 Saksnr: 202201719 - Gjelder Mjeldheimsmyra 101. Eiendom: 301/275 Bygningsnr: 300899218 Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt Status: Rammetillatelse Dato: 29.06.2021 Saksnr: 202117437 - Gjelder Mjeldheimsmyra 16. Eiendom: 301/275 Bygningsnr: 300899209 Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt Status: Rammetillatelse Dato: 29.06.2021 Saksnr: 202117437 - Gjelder Mjeldheimsmyra 16. Eiendom: 301/278 Bygningsnr: 301017545 Bygningstype: Enebolig Status: Rammetillatelse Dato: 17.02.2022 Saksnr: 202201721 - Gjelder Mjeldheimskleiva 103.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 700 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,00))   161 640,- (Omkostninger totalt)   5 861 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    161640

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 900,-, markedsføringspakke kr 19 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, grunnpakke innhenting opplysninger kr 5 900,-, visninger kr 2 500,- og tinglysingsgebyr kr. 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-.

Nika Nasibi

Megler

Nika Nasibi

95 44 57 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev