aktiv-eiendomsmegling
Velkommen Ekornrudvegen 1A. Nyoppført og ferdigstilt enebolig med kjøkken i begge etasjer.
Velkommen Ekornrudvegen 1A. Nyoppført og ferdigstilt enebolig med kjøkken i begge etasjer.

JESSHEIM Ekornrudvegen 1 A

Nyoppført enebolig med 5 soverom og Innredet i begge etasjer med kjøkken og bad. Stor tomt, dobbel garasje og fin hage!

  • kr 7 500 000
  • BRA 213 m²
  • 5 soverom
  • Prisantydningkr 7 500 000
  • Omkostningerkr 63 740
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 563 740
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår2023
  • Soverom5
  • ArealP-rom 208 m²
  • Tomt1 626.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 7 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 62 500,- Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag førstegangsoverføring av bolig: 2 500 000,-))   63 740,- (Omkostninger totalt)   7 563 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Ekornrudvegen 1 A! En nylig oppført frittliggende enebolig over to plan med gode løsninger og standard. Boligen inneholder gang, 2 stuer, flott Sigdal kjøkken i hver etasje, hele 5 soverom, 3 pene flislagte bad, praktisk vaskerom og innvendig bod. Det er utgang fra stuen i 1. etg til en trivlig terrasse, og fra soverom i u.etg til terrasseplatting. Stor tomt på 1626 kvm med hage og skjermet uteplass.. Parkering på gårdsplass og for øvrig i frittstående dobbel garasje. Beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Ekornrud tett opp til Jessheim sentrum. Kort vei til daglige servicetilbud, barnehager og skoler, samt offentlig kommunikasjon med buss. Kort avstand til Jessheim sentrum med alle øvrige tilbud.
Stor gårdsplass med plass til flere biler.
  • Arealbeskrivelse
    Enebolig
    Primærrom
    1. etasje: 208 kvm



    Tomt
    1626.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Romslig tomt rundt boligen med stor hage. (del av hage i skråning bak boligen vil ryddes av selger før overtagelsen). Gruset gårdsplass med gode biloppstillingsmuligheter.

    Beliggenhet
    Boligen befinner seg i et populært og meget barnevennlig boligområde på Ekornrud, like utenfor Jessheim sentrum. Området har umiddelbar nærhet til turterreng, samt kort vei til barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er også kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Algarheimsvegen eller Meny og Rema 1000 Gystadparken. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Landhandleri. På andre siden av veien er bilbyen på Jessheim med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca. 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Populære Jessheimbadet åpnet dørene i juni 2021, og byr på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med soppløype og stolpejakt, samt oppkjørte skiløyper i vintersesongen. Videre er Nordbytjernet på andre siden av Jessheim et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 43.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Avstander med bil: Jessheim sentrum ca 6 min OSL Gardermoen ca 13 min Lillestrøm ca 35 min Oslo ca 40 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

    Adkomst
    Fra Jessheim sentrum: Følg Algarheimsvegen fra Jessheim i retning Kongsvinger, ta inn til høyre på Ekornrudvegen. Boligen vil være den første på høyre hånd.

    Barnehage/skole/fritid
    De som bor her sokner til Algarheim Skolekrets og Algarheim barneskole. Det er ca 3 km til Gystadmarka ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private. På Jessheim er også Jessheim videregående skole, for tiden en av Romerikes største skoler.

    Skolekrets
    Algarheim skolekrets.

    Offentlig kommunikasjon
    Nærmeste busstopp ligger like ved i Algarheimsvegen, og heter Holm. Herfra går det ofte buss til/fra Jessheim sentrum og videre til Oslo lufthavn Gardermoen. Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo og Lillestrøm.

    Byggemåte
    Boligen er oppført med plate på grunn. Det er støpt ringmur i thermomur som er fylt opp med løsleca. Det er lagt 200 mm isopor, plast og støpt gulv. Kjeller er bygd opp med thermomur og støpt dekke mellom kjeller og 1 etasje. Ytterveggene er oppført i 148 mm bindingsverk og 50 mm Kingspan isolasjon, deretter fylt opp med 150 mm isolasjon i reisverket og plastet med 0,20 plast. For føring av el-rør er det utforet med ytterligere 48x48 mm lekt og isolert. Det er påmontert gips/plater på disse. Utvendig er den kledd med vindtett 9 mm GU gips, deretter 36 mm lekter og med 148x19 mm dobbel falset kledning. Grunnmalt. Innervegger er oppført i 68 mm eller 98 mm tykkelse på reisverk. De er kledd med gips/panelplater på begge sider og har 5 cm. isolasjon. Flislagte badevegger har i tillegg et lag med 14 mm rupanel bak gipsen for å stive veggen. Yttertak er oppbygd med selvbærende W-takstol. Det er plastet, lektet og blåst i 350 mm isolasjon. Det er montert 3 mm sutaks plater på disse taksperrene. Oppå sutaket er det sløyfer, lekter og takstein. Det er levert Schiedel ventilert pipe. Innvendig tak har panel eller takplater.

    Innhold
    Planløsning: 1. etasje: Stue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom. U. etasje: Stue, gang, 3 soverom, vaskerom, bod og bad. Overflater: Gulv: 15 mm Kahrs parkett og 11 mm meister parkett. Fliiser fra Fagflis på baderomsgulv. Vegger: Malte vegger og panelplater. Fliser fra Fagflis på baderomsvegger. Himlinger: Takpanel og panelplater er levert av Mjøspanel Kraby AS. Kjøkken: Pent kjøkken fra Sigdal med mye skap- og benkeplass, i hver etasje. Kjøkkeninnredningen har grå, glatte fronter og laminert benkeplate. Det er integrert platetopp og oppvaskmaskin i kjøkken. Det er satt inn frittstående kombiskap i begge kjøkken. Det vil også settes inn stekeovn. Bad i 1. etg: Flislagt bad med gulvvarme. Baderominnredning er fra M&M Bad på Lørenskog. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning med skap og speil, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og opplegg for vaskemaskin. Bad i . etg: Flislagt bad med gulvvarme. Baderominnredning er fra M&M Bad på Lørenskog. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning med skap og speil, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Kort fortalt: - Frittliggende enebolig oppført i 2023 og ubebodd. - Stor tomt på hele 1,6 mål. - Gang/entre. - Fint Sigdal kjøkken av god kvalitet, i begge etasjer. - Tilhørende hvitevarer i begge kjøkken. - Lys stue i hver etasje. - Hele 5 soverom. - To flislagte bad med gulvvarme. - Garderobeskap fra Sigdal. - Balansert ventilasjon fra Systemair. - Terrasse utenfor stuen. - Terrasseplatting utenfor u.etasje. - Hage rundt boligen. - Romslig gårdsplass med gode biloppstillingsmuligheter. - Meget fin og barnevennlig beliggenhet på Ekornrud, like utenfor Jessheim sentrum.

    Innbo og løsøre
    Garderobeskap i soverom fra Sigdal.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Eier tegner eget avtale for tv og internett.

    Parkering
    Parkering i tilhørende dobbel garasje på ca. 46 kvm.

    Radonmåling
    Bygget skal etter de lover som var gjeldene på oppføringstidspunktet være oppført med tiltak mot radon. Mer info angående radon kan hentes hos kommunen og Statens strålevern, www.nrpa.no/radon.

    Diverse
    Det må påregnes noe støy fra Algarheimsvegen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    7 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 62 500,- Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag førstegangsoverføring av bolig: 2 500 000,-))   63 740,- (Omkostninger totalt)   7 563 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Elektrisk oppvarming.

    Energiklasse
    A

  • Kommunale avgifter
    23000

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter oppgitt er stipulert. Kommunale avgifter vil variere årlig. Inkl.: vann, avløp, renovasjon. For øvrig er det avsatt plass til vannmåler inne i huset, men det er per dags dato ikke noe krav fra Ullensaker Kommune om vannmåler.

    Info om eiendomsskatt
    Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

    Formuesverdi primær
    2513227

    Formuesverdi primær år
    2023

    Formuesverdi sekundær
    10018895

    Formuesverdi sekundær år
    2023

    Info formuesverdi
    Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunal avgifter, strømforbruk, forsikringer, tv/internett, m.m.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3209/116/34: 11.07.1977 - Dokumentnr: 5690 - Bestemmelse om vannledn. Vegvesenets betingelser vedtatt Gjelder denne registerenheten med flere 09.01.1995 - Dokumentnr: 215 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjensidige rettigheter for gnr 116/30,144 og 101 Overført fra: Knr:0235 Gnr:116 Bnr:101 Gjelder denne registerenheten med flere 10.01.2023 - Dokumentnr: 31050 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:116 Bnr:199 Bestemmelse om solidaransvar 10.01.2023 - Dokumentnr: 31067 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3209 Gnr:116 Bnr:199 Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om solidaransvar 21.04.1938 - Dokumentnr: 459 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3209 Gnr:116 Bnr:7 29.09.1997 - Dokumentnr: 8229 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:116 Bnr:164 Frist for utstedelse av målebrev 2802.2000 10.11.2014 - Dokumentnr: 976282 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0235 Gnr:116 Bnr:101 01.01.2020 - Dokumentnr: 933063 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:116 Bnr:34 10.01.2023 - Dokumentnr: 31044 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3209 Gnr:116 Bnr:199 01.01.2024 - Dokumentnr: 222166 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3033 Gnr:116 Bnr:34 10.01.2023 - Dokumentnr: 31067 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3209 Gnr:116 Bnr:199 Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om solidaransvar Heftelsene omhandler bla. adkomstrett for nabo i Ekornrudvegen 1 B over Ekornrudvegen 1 a sin eiendom med fellesbestemmelser om veivedlikehold og brøyting etc., rett for kommunen til å anlegge og drifte vann- og avløpsledinger over eiendommen, sammenslåing og fradelinger av eiendom med registering av grunn, m.m.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger midlertidig brukstillatelse for 2 eneboliger og garasjer på eiendommen Gnr. 116 Bnr. 34, datert 04.05.2023. Før ferdigattest kan utstedes skal støyskjerm være omsøkt og etablert. Det er er søkt om ferdigattest hos kommunen, og denne vil foreligge før overtagelse.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen ligger til offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er ikke regulert. Eiendommen er i kommuneplanens arealdel avsatt til nåværende boligbebyggelse. Ikrafttrådt 23.03.2021.

    Adgang til utleie
    Hele boligen kan leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 04.05.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    7 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 62 500,- Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag førstegangsoverføring av bolig: 2 500 000,-))   63 740,- (Omkostninger totalt)   7 563 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    63740

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Eier kan ikke tegne boligselgerforsikring ihht. brukervilkår.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Knut Magnus Betten

Megler

Knut Magnus Betten

90 10 07 21

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev