aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne lekre og moderne toppleiligheten i Turbinveien 21!
Velkommen til denne lekre og moderne toppleiligheten i Turbinveien 21!

OSLO Turbinveien 21

Lekker og moderne 3-roms toppleilighet med solrik balkong | Garasje med lader | Heis | IN-ordning | Bad fra 2018

  • kr 4 185 000
  • BRA-i 71 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 4 185 000
  • Omkostningerkr 19 221
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 768 689
  • EierformAndel
  • Byggeår2015
  • Soverom2
  • Andel fellesgjeldkr 2 564 468
  • Felleskostnaderkr 20 237
  • Tomt3 476 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 185 000 (Prisantydning) 2 564 468 (Andel av fellesgjeld)   6 749 468 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   6 768 689 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi starter med boligens plantegning så du får orientert deg.
Velkommen til Turbinveien 21 - En pen og moderne 3-roms toppleilighet i et moderne bygg med heis. Leiligheten fremstår med stilrene og tidsriktige valg og store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. God planløsning med åpne rom, bestående av stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til en herlig balkong, to gode soverom, et lekkert bad fra 2018 og entré med walk in closet/bod/kontor. Andelseier har også bruksrett til parkeringsplass i felles garasjeanlegg, og disponerer en bod i underetasje 2. Nøkkelinfo: - Lekkert kvalitetskjøkken kjøkken fra Kvik (2017) - Herlig vestvendt balkong på 27m² - Praktisk kontor/Bod/walk in closet - Garasjeplass med lader - Moderne bygg med heis - Attraktivt boligområde - IN-ordning - Fjernvarme inkl. (akonto) - God lagringsplass i ekstern bod
Fra stuen har man utgang til den fantastiske takterrassen som blir en naturlig forlengelse av stuen fra våren og utover.

Turbinveien 21, Oslo

  • Tomt
    3476m²

    Beskrivelse av tomt
    Fellesarealene er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, steinbelagte arealer, gressplen, beplantning, trær, sittegrupper m.m.

    Beliggenhet
    Kværnerbyen, en nyutviklet bydel, ligger sentralt plassert på det som en gang var Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen. Nå er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Beliggende mellom Ekeberg og Vålerenga, får du en følelse av ro og tilbaketrukkethet, samtidig som du har nærhet til byens pulserende liv. Med parkmessig preg og Alnaelva som flyter gjennom området, tilbyr Kværnerbyen en harmonisk atmosfære å bo og leve i. Om vinteren forvandles elva til en skøytebane, noe som bringer glede til både små og store. I Kværnerbyen finner du et utvalg av butikker og tjenester, inkludert dagligvarebutikk, cafe/bakeriutsalg, apotek, frisør, restaurant og renseri. Her får du enkelt dekket daglige behov uten å måtte reise langt. Nærområdet byr også på forskjellige opplevelser og fasiliteter. Nordover mot Vålerenga og Kampen møter du den karakteristiske trehusbebyggelsen med små kafeer, spisesteder og butikker. I Vålerengaparken kan du nyte solfylte dager og slappe av. Østover ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin unike vegetasjon og turstier langs Alna, som leder deg til Østensjøvannet og Østmarka. Stiene tar deg gjennom vakker natur og gir gode muligheter for friluftsliv. En av fordelene ved å bo i Kværnerbyen er den korte avstanden til sentrum. Du kan gå til Gamlebyen og Middelalderparken, der Oslo's historiske røtter kommer til live gjennom gamle ruiner og gateløp. Kværnerbyen er spesielt tilpasset barnefamilier, med flere barnehager og parkområder for de minste. Det mest spennende nærområdet er kanskje Bjørvika, med Operaen, parker med sports- og lekemuligheter, samt det flotte badeanlegget på Sørenga med strand, brygge og stupetårn. I tillegg er det fine tur- og rekreasjonsområder på Ekeberg, inkludert Skulpturparken, rideskole og Ekebergsletta. Transporttilbudet fra Kværnerbyen er også godt utviklet. 32-bussen går hvert kvarter til sentrum på under 10 minutter og til Bjørvika på ca. 5 minutter. Kværner busstopp ligger kun en trapp opp fra leiligheten, og det er også nattruter fra Galgeberg og Schweigaardsgate. Med tilgang til bysykler blir det enda enklere å komme seg rundt i byen.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Avvik ihht. tilstandsrapport: TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt Varmesentral Fjernvarmeanlegg, vannrør m.m i fellesarealet er ikke vurdert. Tilliggende konstruksjoner våtrom Badet har baderomskabin i trolig betong eller stål og det er ikke praktisk mulig å gjennomføre boring av hull for fuktsøk. En baderomskabin er en forhåndsprodusert del som settes inn i bygget i stedet for at badet bygges på stedet, ofte som et totalt og ferdig bad. Det ble foretatt stikkprøvekontroll med Protimeter MMS3. Målingene viste ingen utslag utenfor normale verdier. Målingene gir kun en indikasjon og må ikke oppfattes som en garanti for baderommet. TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Overflater Gulvflatene består av parkettgulv. Vegg- og takflatene består av malte overflater. Gulvflater med normal bruksslitasje, enkelte riper/hakk og med knirk. Riss- og sprekkdannelser på enkelte av overflatene. I slike bygninger av denne alderen må dette påregnes. Overflatene fungerer med disse avvikene og det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak å utbedre dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja Beskrivelse: Alle badene i Francis ble skiftet ut i 2018 som følge av reklamasjon. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse Alle badene i Francis ble skiftet ut i 2018 som følge av reklamasjon. Arbeid utført av: Sans Bygg AS. Er arbeidet byggemeldt? Ja Beskrivelse: Alle badene i Francis ble skiftet ut i 2018 som følge av reklamasjon. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja Beskrivelse: Det har vært lekkasje/drypp fra U1 til U2 i garasjen i forbindelse med snøsmelting i garasjen på vinteren. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Ja Beskrivelse: Det hevdes i tilstandsrapport fra tidligere eiere å ha blitt observert skjeggkre i bodområdet, men hverken de eller vi har sett noe til dette. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: 2024: bytte av dimmer på bad 2019: installasjon av elektriske markiser under tidligere eiere 2017: montert stikk i kjøkkenskap for lys under overskap, montert stikk over kjøkkenbenk, montert dimmer for lys kjøkken, stikk for avtrekksvifte, 1+1 bryter stue. Arbeid utført av: Sæther Elektro AS og Storm Elektro AS. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja Beskrivelse: Sameiet har avtale med MER Norway. Egen ladeboks på parkeringsplass. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Installasjon av elektrisk solskjerming i 2019. Arbeid utført av: Sæther Elektriske AS. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? Ja Beskrivelse: Det hevdes i tidligere tilstandsrapport at det er observert skjeggkre i bodområdet. Tidligere eiere eller vi har ikke observert dette. Vi har ikke hørt noe om dette mens vi har bodd her.

    Innhold
    Entré: Heisadkomst til boligens inngang hvor du kommer inn i en lys og flott entré. Det er knaggrekke til yttertøy og mulig å få plass til kommode for ekstra oppbevaring. Forøvrig et walk in closet/bod som du enten kan bruke til lagring eller innrede til hjemmekontor. Stue: Luftig og lys stue med store vinduer og balkongdør. Her er det gode muligheter til å innrede etter ønske, med plass til avslappende sofagruppe og tilhørende møblement. Utgang til en vestvendt balkong på ca. 27m²., og siden leiligheten ligger i høy etasje, er den skjermet fra støy. Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med pen og moderne kjøkkeninnredning fra Kvik. Innredningen har matte fronter, benkeplater i laminat, underlimt oppvaskkum, ventilator og integrerte hvitevarer. Fliser over benkeskap. Praktisk og arbeidsvennlig kjøkken med god kombinasjon av skap- og benkeplass. Soverom 1 og 2: Leiligheten har to fine soverom med plass til seng, nattbord og garderobeløsninger. Hovedsoverommet har godt med plass til klesoppbevaring i en svært romslig skyvedørsgarderobe. Det er også utgang til balkongen herfra. Bad: Lekkert bad fra 2018 som ble rehabilitert i regi av borettslaget. Flisbelagt gulv og vegger, samt varmekabler som gir ekstra komfort i hverdagen! Innredningen består av dusj med innfellbare glassdører, veggmontert klosett, servant med skapinnredning og innmurt speil. Det er også opplegg for og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Andelen disponerer bod nr.84 i fellesanlegget utenfor leiligheten. Andelen har bruksrett til parkeringsplass nr. 50 i felles garasjeanlegg.

    Standard
    Standard med malte vegger, flislagt bad med varmekabler og parkett på gulvene. De fleste installasjoner er fra byggeperioden, og de bygningstekniske konstruksjoner virkersolid utført i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Leiligheten ligger i 6. etasje, og består av entré, bod, bad, stue/kjøkken og to soverom.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Oppussing og oppgradering. Ifølge opplysninger gitt av eier refereres følgende: " 2024: Bytte av dimmer på badet 2023: Malt vegger på soverom 2 og innvendig bod 2019: Elektrisk solskjerming 2018: Alle badene i borettslaget ble skiftet ut i 2018 som følge av reklamasjon. 2017: Oppgradering av det elektriske på kjøkkenet 2017: Kjøkken fra Kvik"

    TV/Internett/bredbånd
    Borettslaget har internettavtale med Telia, og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. I mai skal det legges fiber i alle leilighetene.

    Parkering
    Andelen har bruksrett til parkeringsplass nr. 50 i felles garasjeanlegg. I garasjeanlegget er det tilrettelagt for montering av ladebokser på alle parkeringsplassene (fra 2019). Det er forbudt å lade via skjøteledning. Strømforbruket og administrasjonskostnader knyttet til lading faktureres hver enkelt beboer fra borettslagets partner.

    Radonmåling
    Ikke aktuelt da boligen ligger i 6.etasje.

    Diverse
    Det er kun tillatt å benytte el- eller gassgrill ved grilling på balkongen. Ved grilling må det tas særskilt hensyn til naboene. Bruksrett til de ovennevnte parkeringsplassene kan kun overføres/selges sammen med borettslagsandelen den/de er knyttet til. Det er ikke tillatt å skifte til en kjøkkenvifte med egen motor. Ventilasjonsanlegget i borettslaget er et balansert sentralanlegg.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 185 000 (Prisantydning) 2 564 468 (Andel av fellesgjeld)   6 749 468 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   6 768 689 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Boligen er oppvarmet med radiator i stue/kjøkken med termostatstyrt radiator tilknyttet til fjernvarme, samt varmekabler i bad. Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Skjemaet kan lastes ned fra Techem sine sider http://www.techem.no.

    Energiklasse
    C

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
    1721021

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    6539880

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Info formuesverdi
    Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert). Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. Innkreving eiendomsskatt: For denne eiendommen er det eiendomsskatt på totalt kr 332,- som blir fordelt på faktura felleskostnader i mai,juni,sept og nov. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

    Tilbud på finansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Andelsnummer
    36

    Part.obl.nr.
    914147816

    Felleskostnader pr. mnd.
    20237

    Andel fellesgjeld
    2564468

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-03-31T22:00:00Z

    Kommentar fellesgjeld
    Andel renter og avdrag på fellesgjelden reguleres månedlig i henhold til gjeldende rente i banken. Det sendes ikke ut spesielt varsel ved endring av lånekostnadene. Vi gjør oppmerksom på at borettslaget kan ha mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr. dags dato. Ved evt. økning av rente på lånet i banken vil husleien øke deretter.

    Andel fellesformue
    22064

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Kommentar kommunale avgifter
    Inkludert i felleskostnader.

    Borettslaget
    Francis Borettslag

    Borettslagets org.nr
    914147816

    Om borettslaget
    Francis Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 914 147 816. Borettslaget ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune og har følgende adresse: Turbinveien 15-21. Borettslaget består av 131 andelsleiligheter. Tomten er på 3476,1 kvm. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 236-231. Utomhusarealene i Kværnerbyen Borettslaget eier en ideell andel av Kværnerbyen Utomhussameie. Det er fastsatt en sameiebrøk basert på totalt antall m² bruksareal BRAs på hver sameiers eiendom. For Francis borettslag utgjør denne brøken 7 930/165 020. Borettslaget har iht. særskilt avtale bruksrett til utomhusarealer, inklusive veiarealer i prosjektet Kværnerbyen. Utomhusarealene vil på sikt bli utskilt som en egen eiendom, heretter kalt Utomhuseiendommen. Borettslaget vil være forpliktet til å betale et fast årlig vederlag for bruksretten. Det er blitt avdekket behov for å justere grensen i fortaute mot Francis brl og Pelton brl. slik at den er synlig med et skille. Eiendomsgrensen vil etter justeringen gå i kantsteinen mellom asfalt i fortauet og beplantningen på borettslagets eiendom. Oslo kommune v/Bymiljøetaten overtar først driftsansvaret når grensejustering er gjort og hjemmelen til eiendommen er overført fra borettslaget til Oslo kommune. Tilsvarende grensejustering i fortau ble besluttet på årsmøtene til henholdsvis Kværnerbyen Terrasse, Kværnerlia brl. og Kværnerbakken brl. inneværende år.

    Gebyr forkjøpsrett
    7981

    Forkjøpsrett
    3-1 Forkjøpsberettigede (1) Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget ? utpekt av OBOS ? forkjøpsrett. (2) Dersom ingen andelseiere i borettslaget melder seg, utpeker OBOS hvilken andelseier i boligbyggelaget som skal få overta andelen. 3-2 Interne forkjøpsberettigede (1) Andelseier har forkjøpsrett etter ansiennitet i borettslaget. Ansiennitet regnes fra dato for overtakelse av andelen. Har andelseieren sammenhengende eid flere andeler, regnes ansienniteten fra overtakelsen av første andel. Står flere andelseiere med lik ansiennitet i borettslaget, går den med lengst ansiennitet i OBOS foran. (2) Andelseier som vil overta ny andel gjennom forkjøpsrett, må overdra hele den andelen nåværende bolig er knyttet til, til en ny andelseier. Dette gjelder selv om andelen tilhører flere. Overføring av andel etter at andelseier har benyttet forkjøpsrett til en ny andel, utløser forkjøpsrett selv om andelen overføres til noen som faller inn under persongruppen omhandlet i vedtektenes punkt 3-4, jf. lov om borettslag § 4-12. Forkjøpsrett kan likevel ikke gjøres gjeldende dersom andelen overføres: - på skifte etter separasjon eller skilsmisse, eller - ved opphør av husstandsfellesskap dersom partene har bodd sammen i minst 2 år, eller de har, har hatt eller venter barn sammen.

    Styregodkjennelse
    Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Selskapets totale lån og vilkår: Lånenr.: * OBBK01-98207458759 Type: A Restsaldo: kr. 2.336.366,- Restløpetid: 1 år 2 md. Term pr. år: 12 Avdr.frihet til og med: Type rente: Flytende Rente: 5,40% Lånenr.: * OBOS01-98207458740 Type : A Restsaldo: kr. 177.599.534,- Restløpetid: 31 år 2 md. Term pr. år: 12 Avdr.frihet til og med: 01.06.2025 Type rente: Flytende Rente: 5,40% Sum andel fellesgjeld kr. 2.564.468,- per 01.04.2024. Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Innbetalinger kan gjøres 30.11 og 31.05. Det gjøres oppmerksom på at avtale om nedbetaling må være gjort i god tid (senest én måned) før selve nedbetalingen skjer. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslaget/forretningsfører for nærmere opplysninger.

    Sikringsordning fellesgjeld
    Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

    Borettslagets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Polisenummer felles forsikring
    6595997

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Dugand må påregnes.

    Dyrehold
    Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Nærmere om dyrehold i borettslagets husordensregler og vedtekter.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/236/231: 03.10.2006 - Dokumentnr: 471398 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver: Oslo Kommune Bymiljøetaten Div Samf
    Org.nr: 976 062 035
    Offentlig veianlegg.
    Med flere bestemmelser
    Overført fra: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
    Gjelder denne registerenheten med flere
    18.02.2009 - Dokumentnr: 117060 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg
    Overført fra: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
    Gjelder denne registerenheten med flere
    18.02.2009 - Dokumentnr: 117088 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
    Org.nr: 980 489 698
    Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg
    Overført fra: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.04.2015 - Dokumentnr: 371850 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:212
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:216
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:217
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:218 Snr:1
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:218 Snr:2
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:218 Snr:3
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:218 Snr:4
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:218 Snr:5
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:218 Snr:6
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:218 Snr:7
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:1
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:2
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:3
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:4
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:5
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:6
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:7
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:8
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:9
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:10
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:11
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:12
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:13
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:14
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:15
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:16
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:17
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:18
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:19
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:20
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:21
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:22
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:23
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:24
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:25
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:26
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:27
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:28
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:29
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:30
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:31
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:32
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:33
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:34
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:35
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:36
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:37
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:38
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:39
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:40
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:41
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:42
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:43
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:44
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:45
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:46
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:47
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:48
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:49
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:50
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:51
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:52
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:53
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:54
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:55
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:56
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:57
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:58
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:59
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:60
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:61
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:62
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:63
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:64
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:65
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:66
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:67
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:68
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:69
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:70
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:71
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:72
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:73
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:74
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:75
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:76
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:77
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:78
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:79
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:80
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:81
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:82
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:83
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:84
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:85
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:86
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:87
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:88
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:89
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:90
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:91
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:92
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:93
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:94
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:95
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:96
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:97
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:98
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:99
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:100
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:101
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:102
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:103
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:104
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:105
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:106
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:107
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:108
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:109
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:110
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:111
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:112
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:113
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:114
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:115
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:116
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:117
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:118
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:119
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:120
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:121
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:122
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:123
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:124
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:125
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:126
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:127
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:128
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:129
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:130
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:131
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:132
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:133
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:134
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:135
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:136
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:137
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:138
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:139
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:140
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:141
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:142
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:143
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:144
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:145
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:146
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:147
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:148
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:149
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:150
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:151
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:152
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:153
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:154
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:155
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:156
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:157
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:158
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:159
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:160
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:161
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:162
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:163
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:164
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:165
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:166
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:167
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:168
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:169
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:170
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:171
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:172
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:173
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:174
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:175
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:176
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:177
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:178
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:179
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:180
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:181
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:182
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:183
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:184
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:185
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:186
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:187
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:188
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:189
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:190
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:191
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:192
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:193
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:194
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:195
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:196
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:197
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:198
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:199
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:200
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:201
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:202
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:203
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:204
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:205
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:206
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:207
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:208
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:209
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:210
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:211
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:212
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:213
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:214
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:215
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:216
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:217
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:218
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:219
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:220
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:221
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:222
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:223
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:224
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:225
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:226
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:227
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:228
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:229
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:230
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:231
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:232
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:233
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:234
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:235
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:236
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:237
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:238
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:239
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:240
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:241
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:242
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:243
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:244
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:245
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:246
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:247
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:248
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:249
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:250
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:251
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:252
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:253
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:254
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:255
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:256
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:257
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:258
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:259
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:260
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:261
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:262
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:263
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:264
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:265
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:222 Snr:266
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:223
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:224
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:226
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:228
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:229
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:230 Snr:1
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:230 Snr:2
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:230 Snr:3
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:230 Snr:4
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:230 Snr:5
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:230 Snr:6
    Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:236
    Bruksrett til utendørs amfi
    29.04.2015 - Dokumentnr: 372407 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Oslogarasjene AS
    Org.nr: 979 475 500
    Rett til 23 parkeringsplasser
    Rett til 3 stk boder
    Rett til 4 MC-parkeringsplasser
    29.04.2015 - Dokumentnr: 372504 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Oslogarasjene AS
    Org.nr: 979 475 500
    Rett til 10 garasjeplasser
    29.08.2013 - Dokumentnr: 723885 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
    Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
    29.08.2013 - Dokumentnr: 723942 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:241
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:1
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:2
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:3
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:4
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:5
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:6
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:7
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:8
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:246
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:247
    Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
    Gjelder denne registerenheten med flere
    29.08.2013 - Dokumentnr: 723942 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:241
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:1
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:2
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:3
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:4
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:5
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:6
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:7
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:8
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:246
    Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:247
    Rett til bruk av nødvendig grunn for vedlikehold av bygning/underjordisk garasje.
    Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
    Gjelder denne registerenheten med flere


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Dte foreligger ferdigattest på oppføring av boligblokker datert 29.08.2019.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i etbyggeområde for bolig, forretning, og bevertning.

    Adgang til utleie
    Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Parkeringsplassene kan leies ut til beboere i Kværnerbyen. Ved utleie av parkeringsplass skal andelseier gi beskjed til styret via e-post, med navn og kontaktinformasjon til leietaker. Andelseier sørger for at leietaker har nødvendig nøkkel til utgangsdør i garasjen. Nøkkel kan bestilles fra styret. Andelseier må sørge for at kjøretøyet kan flyttes ved behov (som for eksempel ved garasjevask).

    Legalpant
    Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer. 

    Kommentar bo- og driveplikt
    Ikke aktuelt.

    Kommentar konsesjon
    Ikke aktuelt.

    Kommentar odelsrett
    Ikke aktuelt.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 185 000 (Prisantydning) 2 564 468 (Andel av fellesgjeld)   6 749 468 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 981 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 221 (Omkostninger totalt)   6 768 689 (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    19221

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjon 0,75% for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilrettelegging kr. 19.900,- Visninger/Overtakelser kr.0 ,- Oppgjørshonorar kr. 6.990,- Markedsføringspakke kr. 22.900,- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 6.315,- Utlegg opplysninger fra forretningsfører kr. 2.500,- Kommunale opplysninger kr. 2.490,- Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 500,- Sikkerhetsstillelse kr. 3.000,- Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.

Anders Wold

Megler

Anders Wold

48 09 69 39

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev