aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Solveig Granlund har gleden av å presentere Holmsens vei 64 sentralt i Strømmen!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Solveig Granlund har gleden av å presentere Holmsens vei 64 sentralt i Strømmen!

STRØMMEN Holmsens vei 64

Velholdt og sentral 3-roms hjørneleilighet i 1.etasje med romslig uteplass |Garasjeplass |Flere boder|Felles takterrasse

  • kr 5 990 000
  • BRA-i 87 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 5 990 000
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 013 000
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2003
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 3 831
  • Tomt6 966.1 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 990 000,- (Prisantydning) 23 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 325,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   164 765,- (Omkostninger totalt)   6 177 765,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Holmsens vei 64! Her bor du i et sentralt, populært og barnevennlig boligområde på Strømmen i Lillestrøm kommune. Leiligheten ligger i byggets første etasje og har en fin planløsning. Leiligheten har gjennomgående god standard med parkettgulv og lysmalte veggflater. Det første som møter deg er en romslig entré med tilkomst til bod, et pent og velholdt Sigdal kjøkken, en romslig stue med store vindusflater, 2 soverom med garderobeløsning og et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Fra stuen er det utgang til en solrik uteplass. Leiligheten disponerer en p-plass i felles garasje samt bod. Området byr på god offentlig kommunikasjon, kort vei til trivelig turområder samt Strømmen Storsenter. Velkommen til visning
Leiligheten har en god intern beliggenhet i hjørnet på baksiden av boligblokken. Uteplass med steinlagt underlag, delvis takoverbygg og endevegg i glass som gir en lun uteplass.  Her har man sameiets fellesareal som er pent beplantet like utenfor.

Holmsens vei 64, Akershus

  • Tomt
    6966.1m²

    Beliggenhet
    Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Strømmen i Lillestrøm kommune. Strømmen er et attraktivt sted å bosette seg, uansett alder og livssituasjon. Området byr på god offentlig kommunikasjon via buss og tog, samt kort vei til skoler på alle trinn og en rekke barnehager. Servicetilbudene på Strømmen er mange, hvor Strømmen Storsenter står i særklasse som et av landets mest innholdsrike kjøpesentre. Nærområdet byr blant annet på fotballbane, lekeplass, skøytebane, akebakker, hesteridning og skaterampe. Det er flere treningssentre i nærområdet, og i tilknytning til Strømmen Storsenter finner du bowlinghall. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Sagelva med idyllisk tursti og Mølleparken. Langs elva finner du skilt som forteller historien om området. Områdene rundt byr på god rekreasjon i marka, samt populære badevann som Langvannet på Lørenskog og Myrdammen i Rælingen en kort kjøretur unna. Ikke minst ligger Nebbursvollen på Lillestrøm kun en sykkeltur unna. Bråteskogen ligger ca. 1,5 km fra området og er et populært turmål for store og små. Sagstien går langs Sagelva fra Lørenskog grense og helt ned til flomvollen ved Nitelva. Stien er godt opparbeidet og det er lett å ta seg fram til fots, i rullestol, med vogn eller sykkel. Det er satt ut flere benker langs stien hvor man kan stoppe og ta seg en liten rast og nyte roen langs denne grønne korridoren midt i Strømmen sentrum. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Meny og Kiwi. Strømmen Storsenter er rett ved og fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med 195 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden. Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Strømmen storsenter som ligger drøyt 100 meter fra boligen. Det er for øvrig få minutters gange til Strømmen togstasjon. Med bil tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 8 min til Lørenskog, 20 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Fra eiendommen er det ca. 850 meter til Sagdalen barneskole og 1,2 km Bråtejordet ungdomsskole. Det er også kort vei til Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Byggemåte
    Utvendig: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig kledd med teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Bygningsmasse som sameiet ansees som ansvarlig for vil ikke bli gitt tilstandsgrad. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Overflater med normal bruksslitasje. Ingen skadeavvik ble registrert på befaringsdagen.

    Innhold
    Entré Leiligheten ligger i første etasje og har adkomst via en felles trappeoppgang med heis. I entreen er det porttelefon, og direkte tilknytning til en bod. Entreen har parkettgulv og lysmalte vegger, noe som står i stil med de øvrige oppholdsrommene i boligen. Kjøkken Kjøkkenet ligger i egen nisje tilknyttet stuen. Innredningen er montert på hver side, slik at man får mye skapplass og fine arbeidsflater. Den har hvite, profilerte fronter, benkeplate i laminat og det er en nedfelt, dobbel oppvaskkum i stål. Veggen bak benken er lagt med beskyttende fliser. Kjøkkenet har komfyr med uttrekkbar ventilator, oppvaskmaskin, samt avsatt plass for kjøleskap. Stue Den innbydende stuen har en romslig, rektangulær form som enkelt lar seg innrede med spisegruppe og sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet får rikelig med naturlig lys fra store vindusflater samt en dør med glassfelt ut til balkongen. Stuen har parkettgulv, og veggene er lysmalte. Baderom Flislagt baderom med lyse og tidløse vegg- og gulvfliser. Badet har gulvvarme, stående klosett, dusjhjørne med skyvedør i herdet glass og opplegg til vaskemaskin. Baderomsinnredningen består av et hvitt underskap med heldekkende servant, samt speil, sideskap og tilhørende hylle. Baderommet ble utbedret av utbygger i 2010 for å legge om avløp fra vask da det lå med motfall. Gulv ble pigget opp, det ble lagt nye varmekabler og flislagt gulv og vegger. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom av generøs størrelse. Hovedsoverom har praktiske skyvedørsgarderober på hver side av sengen. Soverom nr. 2 har garderobeskap i hjørneløsning som fungerer som et lite walk-in closet.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Innvendig > Radon. Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling. Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv. Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt. Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Ingen forhold som har fått TG3.

    Innbo og løsøre
    Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Moderninseringer og påkostninger
    Baderommet ble utbedret av utbygger i 2010 for å legge om avløp fra vask da det lå med motfall. Gulv ble pigget opp, det ble lagt nye varmekabler og flislagt gulv og vegger.

    Parkering
    Det medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg under naboblokken. Det er mulighet for montering av ladeboks for El-bil i tilknytning til biloppstillingsplassen i garasjen. Øvrig parkering og gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved fullmektig. Fullmaktshaver(e) (selger(e)) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 990 000,- (Prisantydning) 23 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 325,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   164 765,- (Omkostninger totalt)   6 177 765,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Leiligheten har elektrisk oppvarming med gulvvarme på baderom og panelovner.

    Energiklasse
    E

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Formuesverdi primær
    1405171

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    5339648

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    88/12237

    Felleskostnader pr. mnd
    3831

    Felleskostnader inkluderer
    Bygningsforsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, forretningsførsel og revisjon.

    Andel fellesgjeld
    23000

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-03-31T22:00:00Z

    Andel fellesformue
    14408

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiets navn er Strømmen Park II. Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst den 14.05.2003. Sameiet består av en næringsseksjon og 106 boligseksjoner og har adressene Stasjonsveien 8-10-12-14-16 og Holmsens vei 64-66-68-70. Bebyggelsen og tomten gnr. 77 bnr. 110 er et sameie i Lillestrøm kommune mellom eierne av de eierseksjonene som bebyggelsen og tomten er oppdelt i. For hver seksjon er det fastsatt en sameierbrøk som uttrykker sameieandelens størrelse. Sameierbrøkene er fastsatt på grunnlag av bruksenhetenes arealer. Bebyggelsen består av 3 bygninger som inneholder 106 boligseksjoner og 1 næringsseksjon. En seksjonseier kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. Vaktmestertjeneste/Renhold Uterom Entrepenør, Vaktmestergruppen og Trappevask sørger for hagearbeide, snømåking og strøing, renhold av fellesområde samt årlig garasjevask og inspeksjon av bygningens tak.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Lånenr: OBOS01-98208103091 Type: Annuitetslån Restsaldo: 2.398.018,- Restløpetid: 9 år. Term pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente (15.04.2024): 7,55%

    Forkjøpsrett
    Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Tryg Forsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/77/110/97: 04.08.1920 - Dokumentnr: 24 - Bestemmelse om vannledn. Gjelder denne registerenheten med flere 04.09.1930 - Dokumentnr: 21 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver:Glommen Træsliperi PB. 2/33-634 Tinglyst 3. november 1909 på gnr 107 bnr 4 Overført fra: Knr:3205 Gnr:77 Bnr:110 Gjelder denne registerenheten med flere 14.01.1960 - Dokumentnr: 159 - Erklæring/avtale Bestemmelse om avståelse av veggrunn Overført fra: Knr:3205 Gnr:77 Bnr:110 Gjelder denne registerenheten med flere 05.05.1978 - Dokumentnr: 2876 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3205 Gnr:77 Bnr:110 Gjelder denne registerenheten med flere 16.09.2002 - Dokumentnr: 16591 - Erklæring/avtale Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3205 Gnr:77 Bnr:110 Gjelder denne registerenheten med flere 25.09.2002 - Dokumentnr: 17178 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av kulvert Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3205 Gnr:77 Bnr:110 Gjelder denne registerenheten med flere 14.05.2003 - Dokumentnr: 7616 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere 14.05.2003 - Dokumentnr: 7616 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 97 Formål: Bolig Sameiebrøk: 88/12237 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1-107 04.08.1920 - Dokumentnr: 24 - Bestemmelse om vannledn. Gjelder denne registerenheten med flere

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for nybygg - komb. bolig der bolig > annet areal, Strømmen Park II - Bygg C, Holmsens vei 64 datert 18.04.2007.

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig/forretning/kontor.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og seksjonseier er pliktig til å underrette styret om navn på leietaker. Ved bortleie av seksjonen må seksjonseier oppgi egen boligadresse.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 990 000,- (Prisantydning) 23 000,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 150 325,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,00))   164 765,- (Omkostninger totalt)   6 177 765,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr. 49 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev