Å finne den rette boligen kan føles som å lete etter en nål i en høystakk. Starter du tidlig med planleggingen, vil du få bedre forutsetninger for å lykkes i jakten. Bruker du i tillegg en lokalkjent megler som rådgiver og sparringspartner, vil du være enda bedre rustet på boligmarkedet - både når du skal kjøpe og selge. 

Finn akkurat den boligen du er på jakt etter
Drømmeboligen kan dukke opp når som helst, men det betyr ikke at du trenger å følge aktivt med til alle døgnets tider. Er du i startfasen av boligjakten, drømmer om en konkret boligtype, eller har du kanskje ikke noe hastverk med å flytte? Da bør du registrere ønskene og kriteriene dine i Aktiv boligsøk


Registrerer du ønskene dine i Aktivs boligsøkstjeneste, blir du varslet på et tidlig tidspunkt når relevante boliger kommer for salg. I tillegg kan du stille bedre forberedt når den rette boligen dukker opp, og dermed ha planen klar når det er tid for visning, sier Preben Willmann, avdelingsleder og eiendomsmegler i Aktiv Ålesund. 
 

Med Aktiv boligsøk får du et forsprang på markedet, og vi varsler deg kun om boliger som kan være relevante for deg. Når du lagrer et boligsøk, registrerer du dine ønsker og kriterier som beliggenhet, boligtype, fasiliteter, størrelse, pris og antall soverom. Skal du selge, kan du enkelt lagre et søk som matcher din bolig. Slik kan du følge med på konkurrerende objekter i markedet. 

Skaff deg en partner på boligmarkedet 
Eiendomsmeglerne i Aktiv er ikke bare meglere. De er også rådgivere som kan hjelpe deg med både boligkjøp og boligsalg. Skal du kjøpe bolig er det en stor fordel om du allerede har tillit til, og god kontakt med en lokalkjent megler. Megleren kan gi deg faglige råd om boligen du vurderer å kjøpe og hjelpe deg med strategi i budrunden. 


Har du en rådgivende megler som sparringspartner, kan dere starte tidlig med å planlegge salget av boligen din. Starter dere tidlig, får megleren mer tid til å skaffe potensielle interessenter, og det gir deg bedre forutsetninger for å lykkes med salget, tipser Willmann. 
 

Ønsker du råd om kjøp eller salg av bolig? Ta kontakt for en uforpliktende prat. 
Finn din lokale megler og Aktivrådgiver her.