VILL OG VAKKER: I øykommunen Fedje kommer tilreisende, feriegjester og fastboende nært på havgapet og det flotte naturlandskapet.

Allerede før man legger til på kaia, ser man det flotte hvite bygget, med adresse Kremmarholmen 45, på bryggekanten. Siden rehabiliteringen i 2015 har det skjedd store forandringer her, og Fab. Nr. 8 har allerede rukket å bli et naturlig samlingspunkt for lokalsamfunnet i det idylliske øy-landskapet.

I og rundt leilighetsbygget finnes det alt fra kafé, pub og selskapslokaler i umiddelbar nærhet. Mulighetene er store for å fylle dagene med variasjon, enten du ønsker å slappe av ved havet, ta en kaffe i solveggen eller benytte seg av de fantastiske turområdene som omringer øya.

Vi ønsket ikke bare å skape ett sted å bo eller å feriere, men noe som også ga lokalsamfunnet et løft og ble til et samlingssted for folk i alle aldre. Samtidig ønsket vi å legge til rette for at man både kan aktiv og sosial og trekke seg tilbake og nyte roen og utsikten, forteller Tore Frugård i Land & Strand Eiendom som står bak prosjektet.  

Fabrikken på bryggekanten
Om du aldri har vært i Fedje før, er det nok vanskelig å begripe at bryggekantens nye perle en gang var et gammelt fabrikk-lokale. Den gamle sardinfabrikken ble bygget i 1952 av Bjellands Industrier AS, som drev fiskeindustri langs kysten. Fabrikken ble fabrikk nummer 8, derav navnet, og var i mange år Fedjes viktigste arbeidsplass, frem til nedleggelsen i 1992.

I dag kan de nyinnflyttede til Fab. Nr. 8 nyte utsikten fra verandaen, mens de ser utover havet eller ned på tilreisende som tar turen til Fedje for å trekke inn stemningen og den friske sjøluften.

 


NATUR OG HAV: på bryggekanten i Fedje ligger en perle av et leilighetsbygg som en gang var kjent som den gamle sardinfabrikken.

Romslig og sjarmerende
Mens livet går sin vante gang utenfor, kan nyinnflyttede finne roen i en av de 12 romslige og innbydende leilighetene som finnes her. Her er det tidsriktige farger, høy kvalitet på alle overflater og rikelig med lysinnslipp i hver leilighet. Fra de fleste leilighetene får man en uslåelig sjøutsikt så langt øyet kan se, som kan nytes morgen som kveld.
 


USLÅELIG UTSIKT: i de luftige og romslige leilighetene i Fab. Nr. 8 får du en utsikt få kan drømme om.

Drømmer du om å flytte til havgapet på Fedje? Les mer om leilighetsbygget på bryggekanten her!

Det er få steder du kommer så tett på været som i Fedje – et sted like flott på vintertid som sommertid. Her kjenner alle alle, og setter pris på nye feriegjester eller innflyttere som vil komme tettere på den vakre naturen og det sammensveisete miljøet.


INNFLYTTINGSKLAR: mange av de 12 leiligheter på bryggekanten på den sjarmerende og sosiale hovedøyen Fedje er nå innflyttingsklare