aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Barlindtunet Borettslag, presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/ Thomas Otterbech

Andebu Barlindtunet Borettslag

Byggetrinn 2 er lagt ut! 3 av 4 i første byggetrinn er solgt. Ferdig 1. kvartal 2023.

 • 1 960 000
 • BRA 93 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING1 960 000
 • OMKOSTNINGER29 073
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 949 073
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • ANDEL FELLESGJELD2 960 000
 • FELLESKOST./MND10 013
 • TOMT4 000 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 1 960 000,- (NB: prisen er fast)
  2 960 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 920 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Andelskapital)
  4 300,- (Etableringskostnad Stiftelsesgebyr pr. andel)
  480,- (Tinglysingsgebyr obligasjon BRL)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr av borett)
  8 333,- (Dokumentavgift av tomteverdi når eiendommen overskjøtes fordeles likt 1/12 del)
  5 000,- (Startkapital/Andelsinnskudd)
  5 000,- (Startkapital)
  --------------------------------------------------------
  29 073,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 949 073,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Barlindtunet Borettslag, Vestfold og telemark

 • Barlindtunet Borettslag er et utbyggingsområde som skal utbygges over 3 trinn. Første trinn er nå under bygging, Byggetrinn 2 legges ut for salg okt 2022
  Barlindtunet består av 12 leiligheter og ligger på felt B3 i områdets reguleringsplan.

  Boligene vil bli solgt som andelsleiligheter og er tilknyttet Barlindtunet borettslag tilknyttet USBL Sandefjord. Innskudd 40% fellesgjeld 60%. Det blir også en IN ordning(mulighet for å innløse fellesgjeld tilknyttet den enkelte leilighet)
 • Første byggetrinn ble lansert i februar 2022. Forventet innflytningsklart i 1 Kvartal 2023. Byggestart er igangsatt og innflyttning skjer etter planen.3 av 4 leilighet er solgt i første byggetrinn. Byggetrinn 2 legges ut for salg oktober 2022 og byggetrinn 3 legges ut ettersom når byggetrinnene blir solgt ut.
 • Barlindveien er andre veien til det nye feltet ved Askjem og nære Andebu sentrum. Området ligger i naturskjønne omgivelser og har en landlig følelse. Dette er midt i blinken for de ønsker seg en lettstelt og moderne leilighet som ligger i et fint og godt etablert område litt utenfor sentrum.

  Leilighetene får meget gode solforhold fra tidlig morgen til sent på kveld. Med natur nesten rett utenfor døren, har dette området det meste man kan tenke seg i et boligfelt. Dette boligfeltet vil passe familier i alle faser i livet. Både prisene og de praktiske løsningene gjør at dette kan passe nyetablerere og/eller voksene etablerte som ønsker seg et trivelig nabolag i et nytt og flott bomiljø.

  En liten gåtur fra leilighetene ligger Askjemvannet som er et flott badested om sommeren med strand og stupemuligheter. Et populært område for innbyggerne i Andebu. Om vinteren og når snøen er tilstede, finnes det mange langrennmuligheter i nærliggende områder.

  Bare 5 minutters kjøretur unna ligger Andebu sentrum rett i nærheten med alle fasiliteter. Her har du Andebu Sparebank, vinmonopol, barne- og ungdomsskole barnehage, og flere småbutikker og matbutikker som Meny og Kiwi. Andebu har god tradisjon for aktiviteter i nærmiljøet. Teater, festivaler og lokal musikk er noe av det som liver opp området både sommer og vinterstid.

  Avstanden til Sandefjord og Tønsberg er ca. 15-20 minutter og ned til E-18 bruker man ca. 10 minutter hvor hastigheten er raskt til alle nærliggende storbyer.

  Kort oppsummert:
  - Man går til Askjemvannet på 10-15 min. Det er et flott badested om sommeren og et fint turområde ellers.
  - Sentrum er en kort gåtur unna også med bussforbindelse rett ved feltet.
  - Gode solforhold fra morgen til kveld.
  - Herlige turområder for sykling, gåing og ski.
 • Fra Andebu sentrum tar man opp Askjemveien og følger veien opp over jordene. 3. avkjøring til venstre er blir Barlindveien. Ta så første avkjøring til venstre som er innkjøringen til borettslaget.

  Fra Tønsberg kan man kjøre mot Andebu og følge anvisning over. Alternativt kan man kjøre over Fossnes. Ta da inn mot Arnadal kirke fra Andebuveien inn på Vennerødveien. Ta til høyre inn på Dyrsøveien og følg veien over i Askjemveien ca. 4 km. Ta deretter til høyre inn i Barlindveien

  Velkommen til Barlindtunet Borettslag.
 • Thomas Otterbech i Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere dere for Barlindtunet Borettslag. 12 Andelsleiligheter tilknyttet USBL med god og høy standard. Lekre farge - og materialvalg er gjentagende gjennom hele leiligheten, og leilighetene har svært god planløsning. Dette er leiligheter det er lett å forelske seg i, med moderne og klassiske detaljer. Bebyggelsen og området vil få et veldig flott og pent uttrykk. Moderne stil med meget funksjonelle løsninger både inne og ute.

  I det du tråkker over dørstokken blir du møtt av en romslig gang med skyvedørsgarderobe. Det er lagt en stavs eikeparkett på alle rom, med unntak av bad og bod. Bad vil få flotte moderne fliser.

  Stue og kjøkken:

  Det er åpen stue - og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til lun uteplass. Her kan kokken være sosial sammen med gjestene mens han henger over grytene. Det er plass til stor sofagruppe og spisebord i dette rommet, og dette er selve hjerterommet i leiligheten. Det er lyst og luftig! Kjøkkeninnredning leveres av Drømmekjøkken

  Lun og behagelig fargetone på veggen gjør rommet ekstra lett å innrede.

  Hovedsoverom:
  Fra stuen kommer du inn til hoved soverommet. Dette soverommet vender inn mot den rolige hagen. Lune fargetoner og eget klesrom finner du her inne. Dette er vel alle jenters drøm? I tillegg til eget klesrom er det inngang til hovedbad. Utrolig praktisk i en hektisk hverdag!

  Badet:
  Badet gir deg virkelig følelsen av et eget velværerom. Moderne preg flisene gjør dette badet ekstra behagelig og delikat. Her kan du lage din egen spaavdeling. Badet er installert med servant, dusjhjørne, toalett og det er opplegg for vaskemaskin. Her får du en god start på dagen!

  Soverom 2:
  Tilbaketrukket fra hovedsoverommet finner du leilighetens andre soverom. Det er nok av plass til seng, nattbord og kommode her inne. Et ypperlig barnerom eller gjesterom for dem som skulle trenge dette.

  Bad:
  Leilighetens andre bad har samme materialvalg som hovedbadet og er pent innredet med servant, dusjhjørne og toalett. Svært praktisk om man har gjester eller er flere i familien.

  Kort oppsummert:

  " Heis i bygget
  " 2 soverom
  " 2 bad
  " Eikeparkett
  " Flislagt bad
  " Store vindusflater
  " Kjøkken fra Drømmekjøkken
  " Carport
  " Rolig og populært

  Se byggebeskrivelse
 • LEVERANSEBESKRIVELSE Barlindtunet 4-mannsboliger

  Denne leveransebeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Selger har rett til å foreta endringer for å ivareta offentlige krav.

  Illustrasjoner og tegningsmaterialet vil vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, kjøkkenløsning, hvitevarer, garderobeløsninger, trappeutførelser, fargevalg, tepper, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, solavskjerming/markiser, lekeutstyr etc. Det presiseres spesielt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning. Stiplet innredning og garderobeskap medfølger ikke i standardleveranse. Sjakter og VVS-føringer er ikke endelig dimensjonert. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte bolig avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring, isolasjonskrav og så videre. Der produktnavn er nevnt i leveransebeskrivelsen tas det forbehold om tilgjengelighet ved utførelsestidspunkt. Dersom produktet ikke er tilgjengelig, kan selger/entreprenør bytte dette ut med tilsvarende produkt.

  Boligene vil bli organisert som borettslag. Tiltakshaver er Andebu Boligutvikling AS.
  Boligprosjektet bygges etter teknisk forskrift TEK 17.

  Konstruksjon
  Bygningen utføres med bærekonstruksjon i treverk, elementer.

  Fasadeveggene utføres dels med bindingsverk. Utvendig er veggene hovedsakelig kledd med trekledning og plater.

  Balkonger blir oppsatt med utvendige synlige søyler. Rekkverk oppføres i stål, i henhold til forskriftene. Balkongdekker er som en utvendig konstruksjon å anse, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten. Balkongdekker i tett tekket dekke, med impregnert ubehandlet terrassedekke.

  Innvendige vegger av stål-/trestendere og kledd med gipsplater. Mineralull i alle innvendige vegger. Leilighetsskillevegger er bygd som lydvegger, to vegger med luft imellom, dobbel gips på begge sider. Himling sparklet og malt gips. Yttertak utført i treverk ¨sandwich
  løsning¨. Utvendig isolasjon, fallkiler og topptekking.

  Standard innvendig behandling
  Gulv:
  Alle rom med unntak av bad leveres med 13 mm 1-stavs eikeparkett, hvit matt lakk som standard.

  Det leveres keramiske fliser 60x30 cm på gulv i bad. I dusjsone leveres tilsvarende flis i
  mindre format.

  Vegger:
  På bad leveres sparklet og malt gips, dusjhjørne leveres med keramiske fliser 30x60cm. Alle andre rom, sparklet og malt gips.

  Himlinger
  Himlinger leveres som sparklet og malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og i helt eller delvis nedforede gipshimlinger.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet eller tilsvarende standard. Benkeplate i laminat. Kjøkken leveres i den utstrekning som er vist på plantegninger. Det presiseres spesielt at plantegninger og tegninger i salgsoppgaven ikke gir et riktig bilde av kjøkkeninnredningen som leveres som standard innredning. Egen kjøkkentegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet senere i samarbeide med utførende entreprenør. Kjøkkenventilasjon med kullfilter til platetopp. Hvitevarer leveres fra Siemens eller tilsvarende.

  Garderobe
  Det leveres ikke garderobeskap som standard.

  Innvendige dører
  Hvite slette dører og karmer. Dørene leveres ferdig behandlet fra fabrikk. Stål dørvridere.

  Takhøyde
  Takhøyden er ca. 2.40-2.50 meter. Nedforinger kan forekomme.

  Bad
  Bad 1: Baderomsinnredning fra Vikingbad, type Eli 90cm eller tilsvarende.
  Bad 2: Baderomsinnredning fra Vikingbad, type Eli 60cm eller tilsvarende.
  Egen baderomstegning for omfang og eksakt leveranse vil bli utarbeidet. Nedfelt servant, speil og opplegg for vaskemaskin. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Dusjarmatur leveres montert på vegg, og det monteres dusjvegger, eller dusjhjørne.

  Vinduer/vindusdører
  Dører og vinduer i tre, energiglass i henhold til forskriftskrav. Vinduer leveres ferdig malt fra fabrikk.

  Inngangsdør leilighet
  Slett hovedinngangsdør. Døren leveres i malt utførelse fra fabrikk.

  Gulvlister/gerikter/taklister
  I rom med eikeparkett leveres gulv-eikelister, ellers fabrikkmalt. Alle utforinger/gerikter rundt vinduer og dører leveres fabrikkmalt, synlige spikerhoder/skruehoder etterbehandles. Taklister leveres i enkel utførelse.

  Diverse utstyr
  Brannslokkingsutstyr og røykvarslere leveres i henhold til forskriftskrav.

  Porttelefon
  Det monteres et ringetablå ved hver hovedinngang.
  Innvendig ved entrédør monteres porttelefon med monitor for kommunikasjon og fjernåpner av ytterdør.

  TEKNISK ANLEGG
  Ventilasjon / Oppvarming
  Det leveres balansert ventilasjon. Varmekabel på bad, entré, stue og kjøkken. Boligene leveres med vedovn.

  Elektrisk
  Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken og i boder, samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs lydvegger. Antall elektriske punkt iht. NEK400:2018 Alle elektriske punkter er plassert på vegg. Det leveres utelampe på balkong/terrasse. På bad leveres spotter. Sikringsskap og fordelingsboks for svakstrøm (tv/internett) plasseres i bod eller i
  entré.

  Heis
  Det leveres innvendig løfteplattform i forbindelse med trapperom.

  Tegninger av tekniske anlegg
  Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes
  av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av selger basert på hva som
  er hensiktsmessig og nødvendig. Vertikale føringsveier og sjakter, kan bli endret noe i
  plassering og størrelse når endelige tekniske tegninger er klare.

  Fiber
  Det vil bli tilrettelagt for tilknytning til TV/internett i boligene. Parkering/Garasje Det medfølger 1 parkeringsplass pr leilighet i carport. Det blir tilrettelagt for ladepunkt for el-bil i carport. Utover dette disponerer borettslaget 6 åpne felles p-plasser.

  Sportsbod
  Hver leilighet får en sportsbod i bakkant av carport.

  FELLESAREAL
  Inngangsforhold
  Hovedinngangen til leilighetene ligger i 1. etasje med innvendig trapp og løfteplattform. Det leveres flis på gulv i fellesarealer 1.etg, utover det belegg i trapp og 2.etg fellesgang.

  Utomhusarbeider
  Det vil bli noe beplantning og grøntarealer. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelige utforming og materialvalg på fellesarealene.
  Brunlanes Eiendom AS 01.02.2022
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegningene. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt på ca. 4000 kvm som skal eies av borettslaget.

  Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

  Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.
 • Alle enhetene vil få en carport, i tillegg vil borettslaget også disponere utvendig parkeringsplasser. Det blir opp til styret å administrere dette.
 • Det er innvendig bod i hver leilighet. I tillegg vil alle enhetene få bod i bakkant av carporten.
 • Det leveres balansert ventilasjon. Varmekabel på bad, entré, stue og kjøkken. Boligene leveres med vedovn.
  - Porttelefon
  - Hvitevarer på kjøkken som kjøleskap, induksjonstopp, vaskemaskin og mekanisk avtrekksvifte.
  - Internettpunkt/Tv
 • Det blir lagt opp til fiber til hver boenhet. og aksesspunktet er inkludert, selve abonnementet må kjøper selv bestille og bekoste.
 • Mekanisk balansert ventilasjon men varmegjenvinning.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
  Gårdsplass leveres med asfalt og hage blir lagt med ferdigplen. Levering av dette avhenger av årstid.
 • Pris kr. 1.940.000,- + kr. 24.073,- i omkostninger(Startkapital kr. 5.000,-, andelskapital kr. 5.000,-, etableringskostnad USBL kr. 4.300,-, dokumentavgift pr. andel kr. 8.333,-, tinglysning skjøte brl kr. 480, tinglysning pantobligasjon kr. 480,-, tinglysning av borett kr.- 480,-)
  Fellesgjeld pr. leilighet kr. 2.960.000,- avdragsfritt i 20 år, 30 års nedbetalingstid fra innflytting fra ca. år 2043. Total løpetid på felleslån er 50 år.

  Innskudd 40% fellesgjeld 60%. Det blir også en IN ordning(mulighet for å innløse fellesgjeld tilknyttet den enkelte leilighet) Foreløpig beregning ved dagens rentenivå er kr. 4.500,- renter pr. mnd på fellesgjeld. Dersom man velger å innløse fellesgjelden vil månedlige felleskostnader være kr. 2.584,- med dagen rente og driftsbudsjett.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til ca. kr. 29 pr. kvm BRA pr. mnd. og skal dekke bl.a. avsetning til vedlikehold av fellesarealer/evt. garasje, a konto fjernvarme, abonnement kabel-tv/internett, forretningsførsel, forsikring bygg (ikke innbo) og fellesarealer og andre driftskostnader.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.
 • Det er ikke eiendomsskatt i Sandefjord kommune p.t. Megler og selger tar forbehold om endringer på dette.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Forretningsfører for borettslaget vil være USBL Sandefjord, Rådhusgata, 3210 Sandefjord.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for borettslaget som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. Dette gjelder dersom det ikke er til sjenanse for andre beboere. Det gjelder støy, bruk av fellesareal, ekskrementer m.m.
 • Utleie følger lov om borettslag. Utleie krever godkjenning av styret.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Etter overtakelse skal borettslaget tegne egen forsikring for bygningene som inngår i borettslaget. Selger skal se til at borettslaget har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper tegner egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
 • Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via Sandefjord kommune. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • Området er regulert til boligformål og bygges ut ihht. denne.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Ikke relevant
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Det tas forbehold om at igangsettingstillatelse (bygningsarbeider) er gitt. Igangsettelse av prosjektet forutsetter 10 % forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene. Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.
  Det er bestem at byggingen starter når en leilighet er solgt.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 40.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Eiendomsmeglerforetaket mottar vederlag kr. 50.000,- eks mva. pr. solgte enhet. Selger dekker også alle utlegg til markedsføring, materiell og oppgjør.
 • Vår bank Andebu Sparebank hjelper deg med finansieringen. De har 2 rådgivere til dette prosjektet:

  Henriette Kolkinn Myhre
  922 13 437
  henriette@andebu-sparebank.no

  Astrid Sørsdal Fodnæss
  450 25 666
  astrid@andebu-sparebank.no
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Kjøperne vil få en rabatt på meglerkostnadene ved bruk av våre meglertjenester. Ring Thomas Otterbech på 97087056 eller send mail til to@aktiv.no
 • Andebu Boligutvikling AS Skårdal
Thomas Otterbech

Megler

Thomas Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev