aktiv-eiendomsmegling
Nå kan din hyttedrøm bli virkelig!
Nå kan din hyttedrøm bli virkelig!

JØRPELAND Ådnanes prosjekterte hytter

Store prosjekterte hytter med båtplass og attraktiv beliggenhet på Ådnanes i Ryfylke

 • kr 4 300 000
 • BRA 202 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 4 300 000
 • Omkostningerkr 106 170
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 406 170
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom5
 • Areal -
 • Tomt1 012 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte tomt. Dette utgjør: Tomt 3: kr 38.750,- Tomt 4: kr 38.750,- Tomt 5: kr. 35.000,-. Tomt 6: kr 35.000,- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Tilknytningsgebyr LYSE kr 70 000,- Totale omkostninger for eksempel for tomt 5: Kr 106 170,- Total pris for eksempel med hyttemodell 2 på tomt nr 5: 4 406 170,- Total pris for eksempel med hyttemodell 3 på tomt nr 5: 4 806 170,- Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer. Prisene er pr juni 2021 og vil bli indeksregulert etter SSBI`s byggekostnadsindeks for bustader av tre i alt, frem til oppstart støping.

Meld deg på visning!

Påmelding
Hyttene skal bygges på tomt 3,4,5 og 6 på Ådnanes hyttefelt
Ådnanes Hyttefelt er et etablert hyttefelt som nå er utvidet med 16 nye selveiertomter. Det gir mulighet for at flere kan få oppfylle hyttedrømmen i populære Ryfylke, og Ådnanes er et attraktivt hytteområde som får alle fasiliteter. Både veg, vann og avløp vil bli lagt klar til tomtene, og man kan bygge varierte hytter inntil 90 kvm ( BYA). På tomt nr 3,4,5 og 6 har vi nå noen flotte prosjekterte hytter, hvor du kan velge mellom 2 ulike hyttemodeller. Begge hyttene er meget innholdsrike og har ekstra god takhøyde i stuedelen. Men både 2 stuer og 4/5 soverom har man her rikelig med plass til hele storfamilien og gjester i tillegg. På hyttefeltet er det allerede opparbeidet fellesarealer med grillplass, badeplass og toalett nede ved båthavnen. Bruksrett til båtplass medfølger i handelen.
Ådnanes Hyttefelt - like i sjøkanten

Ådnanes prosjekterte hytter, Rogaland

 • Arealbeskrivelse
  Hyttemodell 2
  Bruksareal
  1. etasje: 74 kvm
  2. etasje: 20 kvm

  Hyttemordell 3
  Bruksareal
  1. etasje: 74 kvm
  2. etasje: 34 kvm  Tomt
  1012m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomt 3 er 1012 m2. Tomt 4 er 918 m2. Tomt 5 er 497 m2. Tomt 6 er 616 m2.

  Beliggenhet
  Ådnanes Hyttefelt ligger like i sjøkanten med en fantastisk utsikt fra alle tomtene og gode solforhold. Med nærhet til både sjø, fjell og skog har man rikelig med aktivitetsmuligheter med flotte turområde like utenfor døren. Skulle det friste med en tur på golfbanen, stisykling, klatring, padling, fiske eller bading så har man tilgang til det meste her i Strand kommune. Ådnanes ligger kun 10 minutter fra Jørpeland sentrum med en variert handelsstand, restauranter og cafèer med et godt utvalg til helgehandelen. Reisetid fra Stavanger gjennom Ryfast er kun 35 minutt og rimelig fri for kø.

  Adkomst
  Fra Stavanger kjører man gjennom Ryfast til Solbakk og tar til høyre i rundkjøringen mot Jørpeland. Følg hovedvegen ( Rv13) forbi Jørpeland og følg skilt videre mot Idse. Ta av fra hovedvegen til høyre mot Idse og følg Kvalvågvegen ca 3 km ut til Ådnanes. Du får nå hyttefeltet på din høyre side, se tomtemerker.

  Bebyggelse
  Veletablert hytteområde bestående hovedsaklig av fritidsboliger, men også et par eneboliger.

  Byggemåte
  Hyttene blir bygget etter TEK 17 og skal være i samsvar med krav stilt i lov eller i medhold av lov og som er gjeldende på tidspunktet for kjøp.

  Innhold
  Ådnanes Hyttefelt er et etablert hyttefelt som nå er utvidet med 16 nye selveiertomter. Det gir mulighet for at flere kan få oppfylle hyttedrømmen i populære Ryfylke, og Ådnanes er et attraktivt hytteområde som får alle fasiliteter. Både veg, vann og avløp vil bli lagt klar til tomtene, og man kan bygge varierte hytter inntil 90 kvm ( BYA). På tomt nr 3,4,5 og 6 har vi nå noen flotte prosjekterte hytter, hvor du kan velge mellom 2 ulike hyttemodeller: Hyttemodell 2 inneholder: 1.etasje: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad, gjestetoalett og vaskerom. 2.etasje: 2 soverom og loftstue. Hyttemodell 3 inneholder: 1.etasje: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad, gjestetoalett og vaskerom. Loft: 3 soverom og loftstue. Begge hyttene er meget innholdsrike og har ekstra god takhøyde i stuedelen. Men både 2 stuer og 4/5 soverom har man her rikelig med plass til hele storfamilien og gjester i tillegg. På hyttefeltet er det allerede opparbeidet fellesarealer med grillplass, badeplass og toalett nede ved båthavnen. Bruksrett til båtplass medfølger i handelen, og dagens båthavn vil bli utvidet med nye båtplasser som skal tilhøre disse hyttene. Båthavnen er tilrettelagt for småbåter inntil 19 fot.

  Standard
  Hyttene selges nøkkelferdige og du kan selv få være med å bestemme hvordan du vil ha det. Inkludert i leveransen er det følgende: Utvendig: *Sort takstein type Zanda protector med sorte ALU takrenner. *Hvite Nordan vinduer i tre *Stående kledning dobbelfals. Leveres med mellomstrøk behandlet med jotun skifer grå 1462. *Det er ikke tatt med noen utvendige terrasser/platting. Innvendig: *Kjøkkeninnredning fra Norema *Gulv i stue/kjøkken, soverom og 2. etg får en 3stavs eikeparkett. Vask/bod, bad, wc og gang vil få fliser på gulv, type Star grey rect 30x30. *Vegger og tak i stue/kjøkken, gang, soverom, wc og 2 etg vil få liggende hvitt lasert panel. *Vinduer og dører har hvit utførelse med hvitt listverk. Slette dører. *Vaskerom og bad utføres med fibo tresbo våtromsplater på vegger. Type Fibo 3091-m63 Hg denver white. *Tak på vaskerom og bad blir hvite Huntonit takpanel. *Trapp: Rett åpen trapp utført i furu med spile rekkverk Ø22mm. *Vedovn av type Jotun F233.

  Hvitevarer
  *Hvitevarer er ikke inkludert

  Parkering
  Parkering på egen tomt.

  Diverse
  Sjøbod kan leies for kr 4.000,- pr år. Båthavnen vil stå klar når det er solgt 6 tomter. Mulighet for å leie 2 båtplasser i mellomtiden. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte tomt. Dette utgjør: Tomt 3: kr 38.750,- Tomt 4: kr 38.750,- Tomt 5: kr. 35.000,-. Tomt 6: kr 35.000,- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Tilknytningsgebyr LYSE kr 70 000,- Totale omkostninger for eksempel for tomt 5: Kr 106 170,- Total pris for eksempel med hyttemodell 2 på tomt nr 5: 4 406 170,- Total pris for eksempel med hyttemodell 3 på tomt nr 5: 4 806 170,- Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer. Prisene er pr juni 2021 og vil bli indeksregulert etter SSBI`s byggekostnadsindeks for bustader av tre i alt, frem til oppstart støping.

 • Oppvarming
  Vedovn i stue, samt elektrisk oppvarming med varmekabler i gang og på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Ingen kommunale avgifter p.t. Når hyttene er ferdig bygget og tatt i bruk vil det bli fakturert gebyr for feiing og eiendomsskatt. Det påløper også gebyr til IVAR renovasjon på ca 2400,- pr år for håndtering av avfall og avløp.

  Velforening
  Faste årlige utgifter til velforeningen ligger mellom 2300,- - 4000,- for drift og vedlikehold av veger, vann og avløp.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Hytten leveres fri for pengeheftelser. Det vil bli tinglyste forpliktelser og rettigheter på eiendommen: Vegrett frem til tomten Rett til å benytte eksisterende stier og gangveger i planområdet Rett til parkering på egen tomt og ihht godkjent reguleringsplan Rett til båtplass Rett til å benytte allerede opparbeidet fellesanlegg ved sjøen, herunder toalett, grillplass, badeplass, lys og stier. Fortrinnsrett til leie av sjøbod Gjerdeplikt Pliktig medlemskap i Ådnanes velforening Plikt til å betale sin forholdsmessige andel av utgifter til drift, vedlikehold og fornyelse knyttet til veg, vann, kloakk, bryggeanlegg og fellesanlegg ved sjø. Ved offentlig pålegg om å bygge anlegg i forbindelse med vann, avløp, renovasjon og strøm plikter tomteeier å betale en forholdsmessig andel av kostnadene. Rettighet for andre til å ha liggende nødvendige ledninger til vann, strøm ( evt fremtidig fiber) og kloakk dersom nødvendig. Diverse servitutter fra hovedbruket vil bli stående på eiendommens grunnboksutskrift, men har ingen praktisk betydning for kjøper.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Hyttene vil bli levert med ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei, vann og avløp som er felles for hyttefeltet.

  Regulerings- og arealplanner
  Tomtene ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Se kart og reguleringsbestemmelser i salgsprospektet.

  Kommentar konsesjon
  Tomten er ubebygd, ligger i et område som i kommuneplanens arealdel eller reguleringsplan etter plan- og bygningsloven er utlagt til bebyggelse og anlegg, og der tomteinndeling er foretatt eller godkjent av bygningsmyndighetene. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger: Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte tomt. Dette utgjør: Tomt 3: kr 38.750,- Tomt 4: kr 38.750,- Tomt 5: kr. 35.000,-. Tomt 6: kr 35.000,- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,- Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,- Tilknytningsgebyr LYSE kr 70 000,- Totale omkostninger for eksempel for tomt 5: Kr 106 170,- Total pris for eksempel med hyttemodell 2 på tomt nr 5: 4 406 170,- Total pris for eksempel med hyttemodell 3 på tomt nr 5: 4 806 170,- Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer. Prisene er pr juni 2021 og vil bli indeksregulert etter SSBI`s byggekostnadsindeks for bustader av tre i alt, frem til oppstart støping.

  Omk. kjøper beløp
  106170

  Betalingsbetingelser
  Kjøpesum og omkostninger innbetales til meglersklienkonto iht følgende betalingsplan: 20% med kontraktsinngåelse 50% med tettbygg 20% oppstart tekniske fag 10 % ved overlevering

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Dokumenter

Marion Espedal

Megler

Marion Espedal

90 01 98 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev