aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Borgen Vest felt BKS4 og 4 prosjekterte rekkehus.

Kløfta Borgen Vest BKS4 - Rekkehus B

4 stilfulle og innflytningsklare rekkehus over tre plan med carport og flott takterrasse - kort vei til E6!

 • 6 350 000
 • BRA 130 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING6 350 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 350 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 6 350 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  6 350 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Meld deg på visning!

Påmelding

Borgen Vest BKS4 - Rekkehus B, Viken

 • Borgen Vest er et utbyggingsområde som skal utvikles over flere byggetrinn. Her selges det 4 rekkehus beliggende på felt BKS4 i områdets reguleringsplan.

  Utbyggere har vært opptatt av å gjøre Borgen Vest til et allsidig og spennende nabolag, og det legges opp til forskjeller på boliger, størrelser og priser. Slik vil det bli et variert miljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives sammen.

  Innhold:
  1. etasje: Gang, bad og 2 soverom.
  2. etasje: Stue, kjøkken, wc og soverom.
  3. etasje: Stue.

  Det følger carport med sportsbod i bakkant til boligene, samt utebod med adkomst fra takterrassen.
 • Boligene er forventet ferdigstilt 4. kvartal 2022.
 • Prosjektet ligger ved et landlig, trafikkstille og barnevennlig boligområde på Borgen i Ullensaker kommune, ca 6 kilometer øst for Kløfta sentrum. Det er et naturskjønt område med nærhet til Borgen barneskole og barnehager. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, skiløyper og idrettshall m.m. Borgen idrettslag har aktiviteter innen fotball, håndball, ski- og sykkelsport.

  Ungdomsskoleelever på Borgen tilhører Gystadmarka ungdomsskole på Jessheim. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet på Hvam, Jessheim, Nannestad, Skedsmo og Lillestrøm.

  Eiendommen ligger nær idylliske Borgenskogen med sine flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Her finner du blant annet Stordammen, et herlig friområde med badeplass.

  Det er ca 6 km til Kløfta hvor du har mange gode servicetilbud med blant annet Romerikssenteret som har gode og varierte utvalg.
  På Kløfta finnes også Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa.

  Det er også kort vei til Jessheim Storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, samt Ullensaker Kulturhus med kino og bibliotek. Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

  Det er togstasjon på Kløfta med god togforbindelse til Oslo, og det tar ca 33 min til/fra Oslo S. Gode parkeringsforhold for pendlere.

  Tid med bil ca:
  6 min til Kløfta
  16 min til Gardermoen
  12 min til Jessheim
  20 min til Lillestrøm
  25 min til Oslo

  For mer info se:
  www.borgenvest.no
  www.ullensaker.kommune.no, og søk Borgen
 • Fra E6: Ta av ved Kløfta og ta så til høyre i rundkjøringen mot Kongsvinger (E16 Kongsvingervegen). Etter en stund tar du første avkjøring til høyre mot Borgen/Ingjersmyr. Følg så Gamle Kongsvingerveg og ta av på din 4. avkjøring på venstre side til Myrhusvegen. Etter ca 1 km vil du finne det nye boligfeltet på din høyre hånd.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Overflater:
  Gulv: Det legges 12 mm Pergo laminat eller tilsvarende med tilhørende parkettunderlag på betonggulvet i alle tørre rom. Fliser av typen Glade cinza mate rect 60x60 cm og glade cinza mosaico matt 5x5 cm i nedsenket dusjsone eller tilsvarende. Det legges flistype GLADE CINZA MATE RECT 30X30 cm med sokkelflis i vaskerom. Det legges flistype Moonstone 60x60cm på gulv med grå fuge eller tilsvarende i gang i 1.etg.
  Vegger: Gipsvegger som er sparklet og malt. På våtrom benyttes x-finer/rupanel og membranplate type Litex eller tilsvarende.
  Himlinger: Sparklet og malt gipshimlinger.

  Kjøkken:
  Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass leveres fra Sigdal eller tilsvarende.

  Bad:
  Baderomsinnredning leveres fra Sigdal eller tilsvarende. Badet leveres med vegghengt toalett med innbygd kasse med fliser, servant i baderomsinnredning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger.
  Opplegg for vaskemaskin.

  Toalett:
  Wc i 2. etg leveres med vegghengt toalett av typen Monolitt og servant.

  Boligene leveres uten garderobeskap.

  Byggemåte:
  Boligene leveres med plate på mark i betong. Yttervegger med liggende panelkledning type Dobbelfals råtebehandlet og overflatebehandlet med 1-strøk Trebit Beis/Jotun ultimalt eller tilsvarende. Skråtak med asfaltbelegg fra Isola eller tilsvarende. Undertak med vindtettingsduk. Alle vinduer leveres i vakumimpregnert furu og fabrikkmalt. Vinduer leveres med beslag og belistning og tettes med fuge. Alle vinduer i boligrom leveres med 3 lags energiglass fra Nordan eller tilsvarende. Balkong med impregnerte terrassebord og trerekkverk og glass. På takterrassen vil det være tekking asfaltbelegg som membran og 28x120 mm impregnert terrassebord.

  Megler oppfordrer til å lese gjennom vedlagte bygge- og leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

  Kort fortalt:
  - 4 flotte rekkehus over tre plan med gode planløsninger.
  - Flotte kjøkken med mye skap- og benkeplass.
  - Romslig stue med peisovn.
  - Pent flislagt bad.
  - Eget toalettrom.
  - 3 soverom.
  - Stue / loftstue med utgang til takterrassen.
  - Flott takterrasse med gode solforhold.
  - Praktisk sportsbod innenfor carporten.
  - Carport med downlights.
  - Fremtrukket 32 mm rør til carport for fremtidig el-bil lader.
  - TEK17 standard.
  - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Borgen med kort vei til skole, barnehage, idrettshall og gode rekreasjonsmuligheter.
  - Kort vei til E6, og flott for pendlere.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Areal:
  BRA: 130 - 131 kvm.
  Sportsbod BRA: 5 kvm.
  Carport BRA: 15 kvm.
 • Ideell andel av tomtestørrelser per enhet vil settes når eiendommen blir oppmålt/seksjonert.
 • Parkering i tilhørende carport og foran denne.
  Fremtrukket rør til carport for fremtidig el-bil lader.
 • Det følger en sportsbod i bakkant av carport.
 • Kabel -tv rør er fremlagt til sikringsskap til 1 stk Tv punkt. Inntrekning inne i bolig, tilknytningskostnader og abonnement besørges/bekostes av boligeier.
  Det blir lagt inn Fiber. Kollektiv avtale med Canal digital, som betales gjennom felleskostnader.
 • Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner leveres fra Systemair eller tilsvarende monteres. Plassert i vaskerom/tekniskrom. Synlige kanaler kan forekomme i vaskerom/tekniskrom. Rørføringer i kasser og nedsenket himling kan forekomme.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og eventuell fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sitt hus gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utenomhus vil tomten bli grovplannert. Asfaltert i carport og innkjørsel.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligene.
  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake kr 15.000,- dersom annet beløp ikke er avtalt.

  Eventuelle gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • 6.350.000,- til 6.550.000,-
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca NOK 270.000,- pr bolig. Dette gir en dokumentavgift på ca kr 6.750 ,- pr. bolig. Det tas forbehold om endring i gebyrer, offentlige avgifter, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som evt. er ansvarlig for mellomværende.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585,-
  Gebyr for pantattest kr 206,-
  Startkapital for Vel kr 5.000,-.
  Startkapital for sameie kr 5.000,-
  Konstituering/etablering av Vel kr 6.000,-
  Konstituering/etablering av sameie kr 6.000,-
  Anleggsbidrag kabel-tv/fiber kr 6.500,-
  Seksjonering/oppmåling kr 8.000,-
  Miljøavgift kr 9.500,-

  Totale omkostninger kr 54.126,-

  Kjøper skal betale forskudd på kr 150 000,- ved inngåelse av kjøpekontrakt.
 • Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til ca kr 15 per kvm per mnd.

  Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

  Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter stipuleres etter boligene er tatt i bruk.
 • Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Furulia boligsameie vil består av 15 boenheter.

  Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Forretningsfører er ikke valgt enda.
 • Det er etablert Borgen Vest Vel som skal drifte interne veier med snømåking, lys og lekeområder på feltet. Det blir tinglyst pliktig medlemskap i vellet på alle boligenheter. Stipulert velavgift er per dags dato 1.500 kr pr år.
 • Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.
 • Dyrehold er lov, så lenge de ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
 • Hele boligen kan leies ut.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
 • Gnr. 45 Bnr. 82 i Ullensaker kommune.
  Tomten skal seksjoneres opp, og hver enhet vil få eget seksjonsnummer.
 • Privat stikkvei til Myrhusvegen som er en offentlig vei. Furubakken og øvrige stikkveier på feltet driftes av Vel.
  Eiendommen skal kobles til offentlig vann og avløp.
  Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • 1869/900036-1/10 Utskifting 24.02.1869
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2014/934400-1/200 Bestemmelse om veg 29.10.2014
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:45 Bnr:69
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709083-1/200 Bestemmelse om veg 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:45 Bnr: 73 -81
  Rett til bruk av felles lek og turdrag
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709083-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:45 Bnr:73 - 81
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709420-1/200 Bestemmelse om veg 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709420-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: 3033-45/66
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/510110-1/200 Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 30.04.2021 21:00
  Rettighetshaver:BORGEN VEST VELFORENING
  Org.nr: 924967366
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for "B3 og B6 og Borgen vest" med bestemmelser. vedtatt 08.03.2016.
  Endringer: Mindre vesentlige endringer vedtatt 01.12.2020.

  Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - fremtidig vedtatt 07.09.2015.
  Avsatt i kommunedelplanen for: Borgen til: boligbebyggelse - fremtidig vedtatt 05.12.2011.

  Det er gitt tillatelse til 4 eneboliger og 11 rekkehus, den 26.02.2021.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.
 • Ved salg til forbruker selges boligene iht. bustadoppføringslova.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

  Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.
 • Selger tar forbehold om ferdigstillelse fra 3. kvartal 2022, og kan prioritere ferdigstillelse av solgte boliger.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen ved videresalg må godkjennes av selger. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 120 000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Når handel er kommet i stand har oppdragstaker krav på kr 28.000,- eks. mva i vederlag for hvert enkelt salg. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr-/oppgjørshonorar på kr 5.500,- eks. mva pr enhet.
  Dersom oppdraget avsluttes uten at handel er kommet i stand har oppdragstaker krav på dekning av vederlag for utført arbeid med kr 1.500,- pr time.
 • Trenger du finansiering, mellomfinansiering eller hjelp til å dekke forskuddsbeløpet?
  Vi samarbeider tett og godt med vår lokale sparebank og bankforbindelse; Aurskog Sparebank - Jessheim.

  Dette fordi Aurskog Sparebank har erfarne rådgivere som bistår deg ved finansiering av forskuddsbeløp, mellomfinansiering i forhold til eksisterende bolig, vanlig bolig finansiering, forsikring, pensjon og sparing. De kjenner også prosjektet og de ulike leilighetsalternativ.

  Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud om mellomfinansiering og/eller vanlig finansiering, så formidler vi kontakt med kunderådgiverne i banken.
  Finansieringsløsning er viktig å avklare, i forkant av beslutning om kjøp.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • 3 ByggMester Eiendom AS
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev