aktiv-eiendomsmegling
_DSC5159_0746

Lindesnes Ravnefjellveien 7

Gullvika / Lussevika! 60 meter fra sjøen! Fantastisk beliggenhet. Helt ny hytte klar til overtakelse!

 • 5 550 000
 • BRA 119.5 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 550 000
 • OMKOSTNINGER140 092
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 690 092
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 114.5 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT600 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 550 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,-))
  --------------------------------------------------------
  140 092,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 690 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har for salg en helt fantastisk ny hytte i Gullvika. Byggingen er akkurat ferdig så hytta er klar for overtakelse. .
Gullvika er en skjermet del av Lussevika hyttefelt og ligger eksklusivt til med kort vei til sjøen og fantastiske solforhold. Her må du ta turen og se på den flotte hytta!

Hytta ligger høyt og fint med helt utrolig flott sjø og havutsikt. Her kan du sitte i stuen og følge skipstrafikken som skal passere Lindesnes fyr, eller all båttrafikk som går innenfor Imsa på vei mot Båly, Spangereid kanalen og restauranten Under!

Hytta ligger kun 60 meter fra sjøen. Det er vestvendt med sol til langt utpå kvelden.

Hytta går over en etasje og er innholdsrik. Det er fint inngangsparti med stor garderobeplass. Praktisk god bod rett ved inngangen med fin lagringsplass. Det er tre soverom som totalt vil gi mellom 6-8 sengeplasser etter behov. Det vil bli ett kombinert vaskerom/bad samt ett eget bad til hovedsoverommet. Det er ett stort walk in closet mellom badet og hovedsoverommet. Begge badene er flislagte med gipset listefritt tak. Det er lys og pen innredning. Det er åpen løsning stue - kjøkken med store vindusflater mot sjøen og god størrelse på ca. 58 kvm. Høye dør/vinduer i front fasade på 2400 mm. Det er mulig å dele av mellom stue og kjøkken hvis ønskelig. Kjøkkeninnredningen blir stor og god med godt med benke og skapplass. Leverandøren er Sigdal. Det er integrerte hvitevarer og nedsenket vifte i kjøkken øy!

Oppvarmingen av hytta er med varmekabler i alle rom uten soverommene!

Det er gjennomgående meget god standard med gulv fra Alloc m.m., vegger og tak blir gipset med listefri overgang.

Belysningen blir Spotter og taklamper. Se leveransebeskrivelsen.

Utvendig vil hytta ha en meget god kledning som er U-pigmentert fra Royal.

Det er fin uteplatting på ca. 29 kvm. levert i U-pigmentert Royal fra Møre.

Uteområdene er ferdig opparbeidet med plen og asfaltert innkjørsel.

Dette er en sjelden mulighet som er verdt å vente på.

Det er fin gangvei ned til sjøen, og Gullvika er perfekt for store og små i å utfolde seg med bading og krabbefiske! Det er også en helt ny fin tursti rett utenfor døra over til Hepte!

Lave omkostninger ved kjøp ettersom hytta er ny.
Hytta leveres helt nøkkelferdig.

Her er det mulig å oppfylle hyttedrømmen på Sørlandet med en eksklusive hytte på en helt fantastisk tomt!

Velkommen!

Ravnefjellveien 7, Agder

 • Følgende leveranse har rommene:

  Entrè/gang:
  Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips tak og vegger. I tilknytning til inngangspartiet blir det ett fint garderoberom/bod med god plass.

  Soverom 1/hovedsoverommet:
  Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips vegger og gipstak. God plass til dobbeltseng eller flere senger.

  Hovedbadet:
  Fliser på gulvet, fliser på vegger og gipstak. Meget pent bad med inngang ved hovedsoverommet. Badet vil ha dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fin skyvedørsgarderobe som skjuler vaskeromsdelen.

  Soverom 2:
  Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips vegger og gipstak. God plass til dobbeltseng eller flere senger.

  Soverom 3:
  Laminat på gulvet av type 1 stav home plus ( alloc), gips vegger og gipstak. God plass til dobbeltseng eller flere senger.

  Bad 2:
  Fliser på gulvet, fliser på vegger og gipstak.

  Kjøkken:
  Lekker 1-stavs eikegulv, gipsvegger og gipstak. Stort flott kjøkken som vil få meget godt med benke og skapplass. Kjøkkenleverandøren er Sigdal. Integrerte hvitevarer medfølger. Det blir stor fin kjøkkenøy med nedsenkbar vifte. Se utfyllende beskrivelse i salgsoppgaven.

  Stue:
  Lekker 1-stavs eikegulv, gipsvegger og gipstak. Stor flott stue med god plass til stor spisestue og flere sofagrupper. Store vindusflater mot sjøen/havet gir rommet en fantastisk opplevelse. Skyvedør ut til terrassen. Mulig å sette inn skyvedør mellom kjøkken og stuen.

  Bod:
  Praktisk utebod med fin lagringsplass.
 • Eiendommen ligger fint til i Gullvika som er en ny del i Lussevika hyttefelt. Tomten er vestvendt med veldig fin sjøutsikt. Selvfølgelig kjørevei helt til hytteveggen!

  Fin spasertur på ca. 50 meter ned til sjøen!

  CA 6 km. til Spangereid som har butikk, bensinstasjon, restauranten Under, kirke, fiskebutikk, Spangereidkanalen og pub! 2 km. med båt!

  Ca. 3 mil til Mandal og ca. 7 mil til Kristiansand.

  Det er flotte turmuligheter med båt rett ut fra havna. Både Svinør, Vårøy, Imsa og gjennom Spangereid kanalen er flotte turer som ligger like i området.

  Bukta Gullvika er en bukt som er historisk etter sagnet om Kråka! Konf megler!
 • Området består av fritidsbebyggelse.
 • Fra Lyngdal ca. 2 mil:
  Følg veien fra Lyngdal over til Spangereid. Når du kommer til Spangereid tar du mot Vigeland. Følg deretter veien til du kan ta til høyre inn mot Svennevik/Åvik.

  Fra Vigeland ca. 1 mil:
  Følg veien mot Lindesnes fyr. Ta til venstre mot Svennevik/Åvik og følg så veien til skilt mot Lussevika oppe i bakken.
  Se skilting fra Aktiv eiendomsmegling.
 • Hytta blir levert med støpt såle. Royal U-pigmentert kledning 148mm rett med spor til alle stående partier. Taket er av Protan/Sanafil.

  Innvendig blir gulvene i stue og kjøkken i 1 stav eik. Laminat på soverom 1 stav type home plus ( alloc).

  Begge bad blir flislagte. Resten av tak og vegger blir gipset. Det blir listefritt overgang vegg tak.

  Se utfyllende leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.
 • 1.et: 119,5 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entrè, gang, bad/wc, tre soverom, bad/wc med vaskeromsdel, stue og kjøkken.
  Utvendig og innvendig bod er en del av bruksarealet.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer kjøpesummen med mer enn 15 %.
 • Det blir god plass til mange biler på tomten.
 • Hytta blir tilkoblet offentlig vann og kloakk.
 • Formuesverdi kr per
 • Når hytta er ferdig bygd må det påregnes utgifter til:
  Strøm, kommunale avgifter, forsikring, eiendomsskatt, renovasjon m.m
 • Det vil bli utstedt ferdigattest ved overtakelsen av hytta
 • Utleie er tillatt.
 • Da området har nullkonsesjon/boplikt, plikter kjøper av eiendommn\en å undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 435 Bnr. 372 i Lindesnes kommune
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Eiendommen er forventet ferdigstilt 6 mnd etter buf\d aksept. Det gjøres oppmerksom på at skissert overtakelsestidspunkt ikke er endelig og en oversittelse av denne fristen vil ikke gi rett til dagmulkt. Endelig overtakelsestidspunkt vil bli varslet nærmere og i henhold til kontrakt.
 • Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bolighus AS
Bjørn Skjæveland

Megler

Bjørn Skjæveland

95 79 73 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev