aktiv-eiendomsmegling
Fasade rett forfra

Arkitekttegnede eneboliger av høy kvalitet. Byggetrinn 1 og 2 utsolgt! Siste byggetrinn igangsettes snarlig.

 • 7 500 000
 • BRA 216 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING7 500 000
 • OMKOSTNINGER38 842
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 538 842
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM4
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 063 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  37 500,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  172,- (Panteattest kjøper)
  --------------------------------------------------------
  38 842,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 538 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Remmenaasen-070004

Mikaels vei, Viken

 • Englekor er et utbyggingsområde som skal utbygges over flere trinn med byggestart 2021!
  Prosjektet består av 15 eneboliger og ligger på felt B10, B11 og B12 i områdets reguleringsplan. Byggetrinn 2 har oppstart 1.kvartal 2022.
  Fast pris - Her gjelder første mann til mølla!
  15 arkitekttegnede moderne og innholdsrike eneboliger, med høy kvalitet og unike utearealer under prosjektering. Boligene er designet av Wood Arkitektur & Design, hvor tomtenes beliggenhet på høydedrag, svært gode solforhold og nærhet til natur har spilt en viktig rolle i boligenes utforming. Boligene er designet for den aktive barnefamilie. Gjennomtenkte planløsninger, med direkte inngang til stort vaskerom, rikelig med garderobeplass tilknyttet hovedentreen, stue, bad/wc og soverom/kontor i 1. etasje. Hybel med 2 soverom som kan gi gode leieinntekter eller enkelt integreres med hovedhuset. I 2. etasje er det romslig kjøkken/spisestue, stor stue med peis, 2 gode barnerom, bad, mastersoverom, med eget bad og integrert garderobe. Direkte utgang fra kjøkken/spiserom og mastersoverom til stor terrasse over garasjen og videre adkomst til takhagen, hvor man virkelig kan nyte utsikten og særdeles gode solforhold, tilbaketrukket og privat. Dobbelgarasje er fullt isolert.
 • Enhetene er beregnet innflyttingsklare 6-7 måneder etter kontraktsinngåelse. Kjøperen vil motta orientering fra utbygger ca. 3 måneder før antatt overtagelsesdag. Endelig fastsatt overtagelsesdag varsles kjøper 4 uker for overlevering.
 • Halden er en kommune i vekst og er blant annet et kraftsenter for IT og forskning. På Englekor bor du høyt og fritt, med kort vei til naturopplevelser og til sentrum. Her er det kort vei til Campus Remmen ved Høgskolen med forskningspark, svømmehall, barnehage, skoler, nærbutikk og næringsbygg etc. Det er også kort vei ut på E6 og Svinesundsparken.
 • Privat villavei på feltet. Det vil bli etablert veirett i forbindelse med salget. Hovedveien på feltet vil bli overført til Halden kommune, men internveien på dette feltet blir privat og man vil være del i et felles veisameie (realsameie) og med delt vedlikeholdsansvar for den enkelte bolig. Veien asfalteres og med kantstein og belysning.
  Englekor Utvikling AS skal opparbeide veinettet i området. Veien ved Billebakkeveien og bussholdeplass skal utvides. Innenfor området skal det etableres gang-/sykkelveg som skal følge RV 104, Torpumveien frem til krysset til boligområde Lille Edet.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Boligene vil bli oppført med materialer av høy kvalitet, dobbelfrest trekledning i kjerneved av gran, grunnet og malt med 2 strøk, aluminiums kledde trelags vinduer og termodører med dirkefrie Assa Abloy sikkerhetslåser. Boligene består av lavenergivegger med høy lufttetthet, kombinert med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og dobbelfiltrert luft som sikrer høy bokomfort med svært lave oppvarmingskostnader og redusert støynivå.
  Du vil få individuelle tilpasningsmuligheter og inspirasjonsmuligheter for interiør og fargekombinasjoner gjennom 10 timer gratis konsultasjon med Wood Arktiktur & Design. For de 3 første enhetene som selges vil oppgraderingspakker med verdi på hele 100.000 kroner inngå!

  Våtrom/bad.
  Flislagte våt/-baderom, med 60x60, type Micro 2.0, kvalitetsfliser levert av Norfloor. Oras armaturer fra serien SAGA og Oramix. Dusjvegger fra Alterna i serien Picto i standardmål 70-80-90. Servant og servantskap fra serien Malin til Alterna. Badene i 2. etasje leveres i sin helhet med interiør fra Vikingbad. Stort utvalg i tilvalgspakker gir store muligheter for individuelle tilpasningsmuligheter og personlig design.
  Vaskerom leveres med vask og underskap fra serien Malin fra Alterna og utslagsvask. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Skapinnredning fra HTH som tilvalg.

  Kjøkken:
  Hovedhuset får stort kvalitetskjøkken fra HTH, modell 26 Glatt grå. Rikelig med skapplass, integrerte hvitevarer fra Siemens og heltre benkeplate i bøk, lettdampet Kotstav. Mange tilvalgsmuligheter for å kunne tilfredsstille enhver kjøkken entusiast. Praktisk hybelkjøkken med integrerte hvitevarer leveres av HTH, modell 52 Oslo.

  Vegg/gulv/innerdører
  Grunnet og malte forsterkede gipsplater i himlinger og vegger. Flislagte inngangspartier med kvalitetsfliser levert av Norfloor. Gjennomgående klikk eikeparkett, ekstra hvit matt lakk, pen natursortering. 18 cm bredde, 14 mm tykk, produsert av Barlie, levert av Unike Gulv. Sorte innerdører levert av Unike dører. Boligen leveres listefritt.
 • Felt B10 og B11:
  1.etg: 108,4 kvm bra, hvorav hybel utgjør 35 kvm bra
  2.etg: 108,4 kvm bra
  Takterrasse: 61,6 kvm bra

  Felt B12:
  1.etg: 124,6 kvm bra, hvorav hybel utgjør 38,8 kvm bra
  2.etg: 124,6 kvm bra
  Takterrasse: 75,7 kvm bra

  Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 05.02.2021. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Eiet tomt fra 713 - 1063 kvm.

  Tomten vil bli leveret klar for såing. Gårdsplass leveres med ett lag singel. Som tilvalg kan tomten leveres fullt opparbeidet.

  Området ellers opparbeides i henhold til de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Det er utarbeidet eget matrikkelbrev til hvert enkelt bnr. Ta kontakt for å få utlevert kopi.

  Oversikt tomtearealer:
  B10:
  bnr 22: 740 kvm
  bnr 23: 742 kvm
  bnr 24: 793 kvm
  bnr 25: 718 kvm
  bnr 26: 737 kvm
  bnr 27: 740 kvm
  bnr 28: 787 kvm

  B11:
  bnr 29: 713 kvm
  bnr 30: 746 kvm
  bnr 31: 795 kvm
  bnr 32: 813 kvm

  B12:
  bnr 33: 1063 kvm
  bnr 34: 941 kvm
  bnr 35: 919 kvm
  bnr 36: 905 kvm
 • God parkering på egen gårdsplass og i isolert integrert dobbelgarasje. Vedlikeholdsfrie stålporter fra Liga med 5 års garanti, med forventet levetid på
  20 år ved årlig rengjøring. Elektrisk portåpner. Klargjort med kabel for fremtidig El-billading. Easee billader kan leveres som tilvalg.
 • Oppvarming/Elektriske installasjoner
  Boligenes bygningsmessige kvalitet, tenderer opp mot passivhus standard med tanke på energieffektivitet. Primært elektrisk oppvarming, med varmekabler i hele 1 etasje, og alle våtrom, samt peis i hovedstue. Mulighet for innstallering av solcelle paneler som gagner både miljø og strømregningen. Elektriske installasjoner tilfredsstiller kravene til NEK 400-2018 og NEK 399-2018, og det brukes gjennomgående produkter av høy kvalitet og anerkjente leverandører. Utstrakt bruk av downlights og dimmere, utelysbelysning fra Artes som lyser både opp og ned, klargjort for innstallering av El-billader i garasjen. For den som ønsker det lille ekstra tilbys det leveranse på varmefolie i hele 2 .etasje og fullstendig smarthus løsning.
 • Det vil bli lagt inn fiber fra Eltel Networks.
 • Boligene består av lavenergivegger med høy lufttetthet, kombinert med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og dobbelfiltrert luft som sikrer høy bokomfort med svært lave oppvarmingskostnader og redusert støynivå.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin bolig gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
  Din unike bolig: Individuelle tilpasningsmuligheter og inspirasjonsmuligheter for interiør og fargekombinasjoner gjennom 10 timer gratis konsultasjon med Wood Arktiktur & Design.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Stedlig masse, med jordlag klar for såing og gruslagt oppkjørsel. Store flotte terrasser.

  Realsameie opprettes for vei for feltene B10, B11 og B12. Veirett tinglyses over 50/19. Realsameiet skal etableres før overtagelse.
 • Se vedlagte prisliste.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være NOK 1 500 000,-. Dette gir en dokumentavgift på kr 37 500,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 206

  Totale omkostninger kr 38 876

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Se gebyrregulativ til Halden kommune for detaljer. Priser ink mva for 2021.
  Vann betales med årsgebyr kr 550. I tillegg for forbruk 14,23 per m3. Om det ikke installeres vannmåler beregnes antall m3 ihht gebyrregulativet.
  Avløp betales med årsgebyr kr 600. I tillegg for forbruk 33,13 per m3. Om det ikke installeres vannmåler beregnes antall m3 ihht gebyrregulativet.
  Renovasjon betales per abonnement kr 3978.
  Feieavgift kr 612,50 per pipeløp.
 • Eiendomsskatten vil utgjøre 4 promille av eiendommens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering.
  Eiendomsskatt er ikke fastsatt av Halden kommune per februar 2021.
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til eiendommen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende ved overtagelse. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger.
 • Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.
 • Eneboligene vil bli bygget med hybeldel om ønskelig. Se vedlagte plantegninger, men med areal på hhv ca. 35kvm bra for felt B10 og B11 og ca. 39 kvm bra for felt B12. Anslått kan disse leies ut for kr 8000 ink mva, per mnd uten strøm og internett.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen. jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Kjøper er forpliktet til å tegne egen bygnings- og innboforsikring fra overtakelse.
 • Gnr 50, bnr bnr 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 og 36
 • Boligen vil være tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei på feltet med delt vedlikeholdsansvar. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. Tilknytningsavgift dekkes av selger.
 • Det er legalpant for kommunale avgiftet til Halden kommune.
  Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg til kjøpekontrakten.
  I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
  Det vil bli etablert tinglyst veirett til feltet i forbindelse med salget.
 • Halden kommune opplyser at boligene ligger i regulert området til reguleringsplan G663 Gnr 50 bnr 1, Englekor.
  Arelformålsområdet er boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse.
  Se vedlagte plankart og reguleringsbestemmelser. Dette feltet faller under B10, B11 og B12.

  Det er registrert et kulturminne i matrikkelen. Vedtak til reguleringsplan sier følgende:
  Østfold fylkeskommune, Kulturminneseksjonen 15.3.2011. Det er registrert funn fra steinalder i en del av planområdet. Funnene er i dårlig forfatning, og fylkeskonservator har derfor på vegne av forslagsstiller søkt riksantikvaren(RA) om tillatelse til å benytte området til utbyggingsformål. RA har frist til 1.5.2011. Kommentar: RA har i brev av 11.4.2011 uttalt at reguleringsplanen kan godkjennes uten vilkår om vitenskapelige undersøkelser av det berørte kulturminnet.

  Geotekniske forhold: grunnforhold; fjell. Tomtene planeres og grunnmur av støpt betongsåle.
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon på eiendommen.
  Det er ikke odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selger betinger seg følgende forbehold for gjennomføring av avtalen:
  Veirett til feltet forutsettes etablert før byggestart
  Byggetillatelse med igangsettingstillatelse
  Det forutsettes at området opparbeides i samsvar med reguleringsplan. Se §13.
  §13.1 Før det gis brukstillatelse for første bolig i områdene B1, B2, B3, B4, B5, B10, B11 og
  B12, skal følgende krav oppfylles:
  • Lekeplass L1 og L2 skal ferdigstilles.
  • Opparbeidelsen av teknisk infrastruktur i området: Veg med fortau til Billebakkeveien og Torpumveien, kryssutbedringer til Billebakkeveien og
  Torpumvegen. Statens vegvesens håndbok 017 skal følges.
  • Holdeplass og passeringslomme på Torpumveien rv. 104. Statens vegvesens håndbok 017 skal følges.
  • VA-system, vegbelysning og anlegg for overvannshåndtering skal være etablert.
  • Retur- og avfallspunkter opparbeides.
  Ekstraordinært forbehold: På grunn av smittefare og smitteverntiltak iverksatt i forbindelse med corona-pandemien i mars 2020 er igangsetting/fremdrift/ferdigstilling av prosjektet usikker. Utbygger/selger tar derfor forbehold om endring av alle tidspunkter for igangsetting/fremdrift/ferdigstilling/overtakelse i salgsprospekt, kjøpekontrakt og annen salgsdokumentasjon inntil smittefaren, smitteverntiltakene og virkningene av disse er avklart for utbygger/selger.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan ikke videreselges uten skriftlig samtykke fra selger, og under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten (med tillegg av ev. endrings-/tilleggsavtaler) med de samme rettigheter og forpliktelser som den opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50.000,- (inkl. mva).
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for boligen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for boligen.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 4500, oppgjørshonorar kr 5900 og grunnboksutskrift kr 606. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 11083. Utleggene omfatter internett, infoland og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr 10000 for påløpt arbeid, samt utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for alle interessenter i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring.
  Lars-Håkon Nohr - 90609809 - lars.hakon.nohr@aktiv.no
  Vera Gummesen - 99795559 - vera.gummesen@aktiv.no
 • Benjamin Bye
Vera Gummesen

Megler

Vera Gummesen

99 79 55 59

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev