aktiv-eiendomsmegling

RENDALEN Gravåsen 12

Tømmerhytte med anneks og gapahuk.

 • kr 1 500 000
 • BRA 61 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 500 000
 • Omkostningerkr 57 777
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 557 777
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1985
 • Soverom3
 • ArealP-rom 56 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomt -
 • 1 500 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 37 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000)) 3 235 (Overdragelsesgebyr trekkes i oppgjøret - kjøper) 57 777 (Omkostninger totalt) 1 557 777 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Tømmerhytte med anneks(9 kvm), gapahuk og uthus formet som et tun i et område for jakt, fiske og annet friluftsliv. Tomten er delvis innhegnet med skigard. Området rundt hytta har turmuligheter gjennom hele året og oppkjørte skiløyper ca. 150 m fra hytta, samt turstier og veier for sykkelturer. Kort veg til både Sølenfjellet (1755 moh) for toppturer, ca. 15 km til Ulvåberget alpinanlegg og ca. 20 km til Renåfjellet hvor man finner skiløyper og et alpinanlegg. Området byr også på jakt- og fiskemuligheter. Merk deg dette: - Dusj - Solcelleanlegg - Anneks og gapahuk - Helårs bilveg frem og parkering på tomten - Skiløype like ved hytta

Gravåsen 12, Innlandet

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Stort sett flat tomt med noe gress og for øvrig naturtomt. Tomta er delvis innhegnet med skigard mot tursti. Punktfestet tomt. Et punktfeste er en festeavtale hvor arealet som festeavtalen gjelder ikke er målt opp og med tomtegrenser, men angitt som et punkt i kartet på bortfesters/grunneiers eiendom. Bebyggelsen må plasseres slik at festepunktet kommer innenfor grunnmuren for hovedbygget. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at ved utløp/forlengelse av festeforholdet etter tomtefestelovens § 33, kan bortfester kreve at den årlige festeavgiften blir regulert en gang (såkalt engangsløft) slik at den svarer til 2 prosent av tomteverdien, med fradrag for verdiøkning som festeren har tilført tomten.

  Beliggenhet
  Området rundt hytta har gode turmuligheter gjennom hele året, og det er kort veg til både Sølenfjellet (1755 moh) for toppturer og til Renåfjellet. Dere finner man et familievennlig alpinanlegg og skiløyper som på vinterstid innbyr til skilek. Området passer fint for de som ønsker muligheter for flotte naturopplevelser i fjellene rundt gjennom hele året. Rendalen er kjent for å være et eldorado for jakt- og fiske, og det er kun en kjøretur til Norges beste ørretelv Mistra og Femundselva. Det er også fine fiskemuligheter i fjellvannene rundt hytteområde. Jaktterrenget i nærområdet har bra småvilt, elg- og reinsdyrjakt, i tillegg er det gode jaktområder på Sølenfjellet og i Femundsmarka. For sykkelentusiastene finner man milevis med skogsbilveier og områder for både turer og trening. På vinterstid går det skiløype like ved hytta. Fra Åkrestrømmen med butikker og post, er det ca 29 km til hytta.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Hytta er oppført på støpte vanger. Laftet yttervegger og noen delevegger. Saltak konstruksjon med 3 stk tømmeråser. Tekket med takstein. Etasjeskille i trebjelkelag. Støpte vanger til hytta og veranda. Laftet tømmervegger. Tak konstruksjon medd 3 stk rundtømmeråser. Takstein. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Tom Bjarne Ulvmoen. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad 2 (TG2) for følgende bygningsdeler-/komponenter: vinduer/dører, terrasser/balkonger/trapper. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av anmerkninger og bygningsteknisk beskrivelse av eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: - Hytta har ikke innlagt vann og avløp. Bad/vaskerom har avløp fra dusjkabinett og håndvask. Har ikke kjennskap til skader i den forbindelse. På vinteren må disse fylles med frostveske. - Kjenner du til om det er/har vært problemer med ilsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Midt-Hedmark Brann- og Redningsvesen IKS 17.07.19- "ingen avdekkende forhold". Har vart frostskade på pipetopp for dette. Er rep. av ufaglart. Ingen skader senere. - Det har av og til vært mus vinterstid. - Tommerkassa er kjopt av Flermoen og Jensen, Trysil i 1985 og er oppsatt av de. Alt annet snekker] /tommerarbeide er utfort av selgernes far/svigerfar samme ar. Ikke faglart, men med sardeles god innsikt i tomrerfaget og rorleggerfaget . Det er avlop fra vask i kjokkenbenk og denne ma fylles med frostvaske hver vinter. Det vises til slagsrapport av 20.08.21 utfort av Tom Bjarne Ulvmoen.

  Innhold
  Hytta inneholder: Gang, 3 soverom, bad, kjøkken og stue/spisestue. Øvrige bygninger på tomten: Anneks, uthus og gapahuk. Hytte: 1.etg: Bra/p-rom: 61/56 kvm. Stabbur/anneks: Bra/p-rom: 9/9 kvm. Følgende rom inngår i primærareal: Hytte:Gang, bad, stue, kjøkken og 3 soverom. Stabbur/anneks: hele stabburet. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".

  Standard
  VELKOMMEN Eiendommen har bilveg helt frem med parkering på tomten. Byggene ligger i en tunformasjon på naturtomt. Det overbygde inngangspartiet er en del av verandaen som går på to sider av hytta. STUE/SPISESTUE Stue med rundstokker i taket og peis med naturstein. Rommet har utgang til overbygd del av veranda. KJØKKEN Kjøkken med innredning i furu med laminat benkeplate. BAD Bad med dusj og servant i innredning. Badet har adkomst til bod. Hyttetoalett med utvendig adkomst. SOVEROM Hytta har 3 soverom med tilsammen 5 sengeplasser. ANNEKS Anneks med vedovn, dobbeltseng og to plassbygde senger, tilsammen 4 sengeplasser. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på tomten eller ved vegen.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  79044595

  Diverse
  Feiing ble utført siste gang i 2019. Tilsyn ble sist gang utført i 2019. Ved tilsyn, ble det anmerket følgende: Pulverapparat over 10 år, røykvarsler og slokkeutstyr mangler. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. STANDARD Takstmannens vurdering ved TG2: 3.1 - Vinduer Trenger normalt vedlikehold. TG2 pga alder 3.2 - Ytterdører og porter Treng normal vedlikehold. TG2 pga alder 6.1 - Terrasser balkonger trapper Trenger normal vedlikehold Grunn og fundamenter TG iu 1.1 Fundament Her vurderes: Vannrette/loddrette avvik, fukt på fundament, søyler og pilarer dersom det er tilgjengelighet. Byggegrunn angis hvis kjent. Grunnundersøkelser foretas normalt ikke. Fundament ligger normalt under terreng Merknader: Det er ikke sjekket om det er fundamentert. TG 1 1.2 Grunnmur Her vurderes: Vannrette/loddrette avvik, setninger, riss og avskalling dersom det er tilgjengelighet. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen Merknader: Støpte vanger til hytta og veranda.. Ingen skader ble oppdaget på befaringsdagen Ingen 1.3 Krypekjeller Her vurderes: Overflater og tilliggende konstruksjoner. Det kontrolleres for zoologiske eller biologiske skadegjørere og råteangrep. Luftfuktighet, luftgjennomstrømning og fuktsperre mot grunn vurderes også. Bygningsdelen eksisterer ikke. 1.4 Drenering Her vurderes: Funksjon av drenering ut ifra tilgjengelig inspeksjoner, og ut i fra alder. Bygningsdelen eksisterer ikke. 2. Yttervegger TG 1 2.1 Konstruksjon Her vurderes: Yttervegger med hensyn om det er fuktskader, råte og om yttervegger er deformert. Det gjøres fysiske inngrep ved mistanke om avvik i konstruksjonen. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Laftet tømmervegger. Fremstår i god stand på befarings dagen TG 1 2.2 Utvendige flater Her vurderes: Utvendig kledning ut ifra om det er sprekker, riss og råte. Det gjøres tilfeldige stikktagninger i treverk. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Ingen. 3. Vinduer og dører TG 2 3.1 Vinduer Her vurderes: Vinduer med hensyn til lukkemekanismer, punkteringer og utvendig belistning/beslag. Koblede hytte vinduer i treramme. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Noe malingsslitt TG 2 3.2 Ytterdører og porter Her vurderes: Ytterdører og porter med hensyn til lukkemekanismer og utvendig belistning/beslag. Ytterport i hel tre med glass, uisolert. Dobbel verandadør med glass. Merknader: Noe malingsslitt 4. Tak TG 1 4.1 Takkonstruksjon, statikk og ventilasjon. Her vurderes: Takkonstruksjon og statikk med undersøkelser fra utsiden ved å sjekke svai og svanker langs takflaten og mønet. Takkonstruksjon og statikk undersøkes fra innsiden ved å sjekke om det er spor etter zoologiske eller biologiske skadegjørere, om det er tett rundt gjennomføringer uten misfarginger. Det vurderes også om det tilstrekkelig lufting og ventilasjon. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Tak konstruksjon medd 3 stk rundtømmeråser. Lufting fra langvegg. Fremstår stabilt på befarings dagen. TG 1 4.2 Taktekking Her vurderes: Taktekking ved inspeksjon fra utsiden dersom det er tilfredsstillende sikkerhetsmessige forhold. Detaljer vurderes ut ifra materialvalg, overganger og vedlikehold. Funn av informasjon fra pkt. 4.1 kombineres ved valg av TG. TG kan gis på grunnlag av alder ut i fra materialvalg på tak/undertak. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Takstein, fremstår i god stand på befarings dagen. TG 1 4.3 Renner, nedløp og beslag Her vurderes:Renner, nedløp og beslag for skader og innfesting. Nedløp kontrolleres for bortledning av vann. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Ingen. 5. Loft Ingen Loft (innvendig inspeksjon) Her vurderes: Spor etter fuktskjolder, støvkondens, heksesot, svertesopp og spor etter zoologiske og biologiske skadegjørere. Det gjøres fysiske inngrep ved mistanke om avvik i konstruksjonen. Fastsettelse av TG gjøres etter en helhetlig vurdering sammen med punkter som omhandler tak, tekking og konstruksjon. Bygningsdelen eksisterer ikke. 6. Terrasser, balkonger, trapper o.l. TG 2 Terrasser, balkonger, trapper o.l. Her vurderes: Avvik i forhold til sprekker, råte og korrosjon ved konstruksjoner, innfestning og bærende elementer. Rekkverk vurderes også i forhold til høyde og barnesikring. Fall, avrenning og terskelhøyder vurderes der det er påkrevd. Veranda ved inngangsparti og rundt til gavel. Oppført i impregnert material. Merknader: Noe slitt gulv 7. Piper og ildsteder TG iu Piper, plassbygde ildsteder m.v. Her vurderes: Synlige skader på pipe. Kontroll av avstand og tilgjengelighetskrav for skorstein, samt feieluke. Tetthet og funksjon kontrolleres ikke. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Pipe og ovner er ikke testet på befarings dagen. Anbefaler kontroll av feier ved salg/eierskifte. Ingen tegn til fukt rundt pipe. 8. Etasjeskillere og innvendige trapper TG 1 Frittbærende dekker Her vurderes: Etasjeskillere: For stivhet og nedbøyning. Avvik beskrives. Innvendige trapper: Lysåpninger, innfestning, trinn, rekkverk og barnesikring vurderes i henhold til gjeldende lovverk. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Fremstår stabilt, målt avvik var +-0,5mm på hele hytta 9. Våtrom Bad (våtrom) Ingen 9.1.1 - Bad - Overflater Her vurderes: Eventuelle riss, sprekker i fuger, bom i fliser, samt spor etter zoologiske eller biologiske skadegjørere. I tillegg undersøkes om det er tilstrekkelig fall til sluk. Bygningsdelen eksisterer ikke. Ingen 9.1.2 - Bad - Membran tettesjikt og sluk Her vurderes: Membran og tettesjikt vurderes ved å åpne slukrist, eventuelt ut i fra andre steder man kan komme til membranen uten å gjøre fysiske inngrep. Alder på membran vurderes i forbindelse med tilstandsgrad. Bygningsdelen eksisterer ikke. Ingen 9.1.3 - Bad - Sanitær og ventilasjon Her vurderes: Rør med vannstand i sluk ved tapping av tilknyttet utstyr. Avrenning vurderes ved åpen vannkran i servant/dusj. For skjulte anlegg uten dokumentasjon på utførelse vurderes kvalitet og alder. Sanitær vurderes ut i fra riss, sprekker, svelling, skjolder og merker etter avdrypp. Bygningsdelen eksisterer ikke. Ingen 9.1.4 - Bad - Fuktmåling Her vurderes: Fukt. Fuktmåling utføres ved å kontrollere fra tilstøtende rom og underliggende himling. Bygningsdelen eksisterer ikke. 10. Kjøkken TG 1 Kjøkken m/innredning Her vurderes: Om det er støvkondens, heksesot og svertesopp. Det vurderes også om det er knirk, fuktskjolder og fuktskader, spesielt under og rundt oppvaskmaskin, varmtvannsbereder og kjøleskap. Forøvrig vurderes , vanntrykk, avløp, ventilasjon og røropplegg. Kjøkkeninnredningen vurderes med hensyn til riss, sprekker og alder. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Lite enkelt furukjøkken med laminat benkplate. Fremstår i grei stand 11. Andre Rom TG 1 Andre rom Her vurderes: Om det er riss/sprekker. Det undersøkes også om det er fuktskjolder, støvkondens og heksesot, samt svertesopp og generell slitasje. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. Merknader: Normal bruksslitasje 12. VVS Ingen VVS Her vurderes: Ventilasjon ut ifra om det er avtrekk over tak eller via balansert luftbehandlingsaggregat, samt overstrømningsmulighet (tilluft) fra tilstøtende rom. Bygningsdelen eksisterer ikke. 13. Terrengforhold TG 1 Terrengforhold Her vurderes: Avvik i forhold til fallforhold fra grunnmur og annet som hindrer vannet i å renne bort fra boligen. Ovennevnte vurderingspunkter er undersøkt uten at det er funnet nevneverdige avvik i forhold til det som kan forventes ut i fra alderen. 14. Garasje / Uthus TG 1 Garasje / uthus Her vurderes: Garasje/uthus i sin helhet, med vekt på konstruksjon og muligheter for fuktinnsig. Stabbur: Bygget i 1994. Laftet stabbur oppført på trepilarer. Saltak konstruksjon tekket med shingel. Isolert og innredet med laminat på gulvet. Montert ved ovn. Bygget i tradisjonell stil med ei gulvflate på 3,3mx3,3m pluss utstikk på 70cm høyere opp på vegg. Fremstår i veldig god stand. Uthus:TG2 Oppført på pilarer, yttervegger i reisverk med liggende tre kledning. Saltak konstruksjon tekket med papp. Uthuset fremstår greit på befarings dagen, en del mose på tak pappen. Bygget er uisolert.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 500 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 37 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000)) 3 235 (Overdragelsesgebyr trekkes i oppgjøret - kjøper) 57 777 (Omkostninger totalt) 1 557 777 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn og peis i stue, samt gasskamin.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Info kommunale avgifter
  Årlige kommunale avgifter: Renovasjon: kr 1.120,- Eiendomsskatt: kr 446,- Branntilsyn/feiing bestilles ved behov og faktureres av Midt-Hedmark Brann- og redningsvesen.

  Formuesverdi primær
  274101

  Info formuesverdi
  Formuesverdi kr 274 101 per 31.12.2019.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Veg/vann/avløp", påløper kostnader til velforeningen på kr 200,- pr år, kr 800,- i serviceavgift i året (vann og løypekjøring), samt kr 800,- i vegavgift pr år. Det er mulig årsavgiftene for veg, vann og løype reguleres 1. september 2021. I tillegg påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3424/19/19/77: 09.06.1982 - Dokumentnr: 2701 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste Festetid: 80 år ÅRLIG AVGIFT NOK 850 FRA 01 09 1981 LEIEN KAN REGULERES KONTRAKTEN KAN IKKE OVERDRAS/UTLEIES UTEN SAMTYKKE FRA HJEMMELSHAVER/UTLEIER MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder denne registerenheten med flere 30.04.1982 - Dokumentnr: 1945 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3424 Gnr:19 Bnr:19 01.01.2020 - Dokumentnr: 1059442 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0432 Gnr:19 Bnr:19 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for noe av bygningsmassen. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være behov for å søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Stabburet er fra 1994, hytta er fra 1985. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger for hytta fra kommunen. I byggetegninger er sanitærrom definert som "bu" (boligens tilleggsdel). Rommene er likevel inntatt som primærrom/-areal i takstrapport. Avvik beskrevet ovenfor er å anse som lovlighetsmangler. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om utbedring, bruksendring eller riving. Kommunen kan også utstede/kreve gebyr og/eller mulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat veg, vann og avløp. Avløp blir ført ut i spredegrøfter, det er ikke spredegrøfter. Vann hentes fra vannpost ca 300m fra hytta. Her er det vann hele året.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsbestemmelser for Grøndalen fritidsområde Plan-ID: 201403, fra 2016. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse med hensyn til reindrift og bevaring av kulturmiljø. Hytta grenser til område for friluftsformål med de samme hensynssonene.

  Adgang til utleie
  Utleie ut over kortere ferieperioder er ikke tillatt.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 500 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 37 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 500 000)) 3 235 (Overdragelsesgebyr trekkes i oppgjøret - kjøper) 57 777 (Omkostninger totalt) 1 557 777 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  57777

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 3,2 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 14.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Viktor Nybråten

Megler

Viktor Nybråten

90 21 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger