aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne herlige toppleiligheten i enden av bygget med storslagen utsikt.
Velkommen til denne herlige toppleiligheten i enden av bygget med storslagen utsikt.

ÅGOTNES Øvre Elvebakken 20

Nydelig 4-r toppleilighet fra 2014 m/storslagen utsikt, gode solforhold, 2 balkonger heis og garasjeplass. Endeleilighet

  • kr 5 290 000
  • BRA-i 108 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 5 290 000
  • Omkostningerkr 146 690
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 436 690
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2014
  • Soverom3
  • Felleskostnaderkr 4 108
  • Tomt5 906.5 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 5 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   146 690,- (Omkostninger totalt)   5 436 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning over denne romslige toppleiligheten i enden av bygget.
Velkommen til denne herlige 4-roms toppleiligheten fra 2014. Leiligheten har en idyllisk og solrik beliggenhet i rolig område med storslagen utsikt. Utsikten strekker seg over sjøen og mot øyene som ligger rundt. Endeleiligheten holder en gjennomgående god standard med en rekke flotte kvaliteter. To fine balkonger hvor du kan finne roen og nyte både sol og fantastisk utsikt. Det er heis i bygget og garasjeplass. Leiligheten inneholder bl.a helfliset bad, toalettrom, 3 soverom og stue/kjøkken på hele 48 m². Kort oppsummert: - Vannbåren gulvvarme i bad og i stue/kjøkken - Fast garasjeplass - To balkonger på 11 m² og 7 m² - Ca. 300 meter til nærmeste busstopp - 6 minutters kjøring til Ågotnes torg - Pene og godt velholdte fellesareal / uteområder - A-konto varmeanlegg inkl. i felleskost
Velkommen til Øvre Elvebakken 20 og denne fantastiske utsiktsleiligheten i enden av bygget!

Øvre Elvebakken 20, Vestland

  • Tomt
    5906.5m²

    Beskrivelse av tomt
    Pent opparbeidet og beplantet fellesareal. Fin felles plen i forkant av blokken. Meget fint og ordentlig både på fellesareal og i felles ganger. Garasjeplass i felles anlegg og felles asfaltert parkeringsplass ute.

    Beliggenhet
    Leiligheten har en herlig og solrik beliggenhet på Ågotnes, med en storslagen utsikt over sjøen og mot øyene som ligger rundt. Her kan en virkelig trives og nyte fine dager året rundt. Leiligheten har meget gode solforhold med sol fra morgen til kveld. Fra boligen er det kort kjøreavstand til Ågotnes torg. Her finner man blant annet Rema 1000, Kiwi, Apotek 1, ladestasjon og Umre Pizza og kebab. Trenger man et bredere servicetilbud er det i overkant av 15 minutters kjøring til Sartor Storsenterenter. Her finner man en rekke butikker og spisesteder, samt kino og gokart. For den turglade er det en rekke flotte turmuligheter i området. Her kan det blant annet trekkes frem tur til Jerfethaugen, Ormhilleren og Kårtveitpollen. Øygarden kommune har opprettet et gratis hefte med turoversikt - kalt "Kystpasset". Her kan man finne flere flotte turløyper - fordelt over hele Sotra. Skoler og barnehager: - Kårtveitpollen Barnehage - Hamramyra barnehage - Ågotnes barnehage - Landro skole - Tranevågen ungdomsskole - Øygarden ungdomsskole - Sotra videregående skole - Olsvikåsen videregående skole.

    Adkomst
    Enkel adkomst. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Spredt bebyggelse. For det meste bolighuse i området. men veldig rolig område og lite bebyggelse rundt eiendommen.

    Barnehage/skole/fritid
    Nabolaget er spesielt anbefalt for bl.a. familier med barn. Kvalitetpå skolene er iht nabolagsprofilen vurdert som veldig bra.

    Offentlig kommunikasjon
    Kort gangavstand til buss. Linje 449 og 471 fra Elvebakken

    Byggemåte
    Vinduer: Vinduer med 2-lags isolerglass i malte trekarmer. Dører: Glatt finert B-30/35 db entredør. Balkongdører med 2- og 3-lags isolerglass i malte trekarmer. Glatte finerte dører. Etasjeskille: Etasjeskillere i betong. For mer informasjon og byggemåte og teknisk beskrivelse se vedlagte tilstandsrapport.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Noen fliser i dusjsonen har små sprekker/riss. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Det har vert innslag av vann ved inngangsparti i 1. etg og ved trappegang/heis i underetasje. Dette er reparert av utbygger. Det har ved en anledning sett ut som det var innslag av vann i bakveggen til min nabo sin bod i kjeller. Det kom da litt vann/fuktighet på gulvet i min bod. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Som følge av skade på tak fikk leilighet i motsatt ende av bygget vannlekkasje i stue. Dette ble utbedret av utbygger. Det har jevnlig blitt foretatt takinspeksjon av autorisert foretak. Ved inspeksjon ble det oppdaget skade på takduk og kledning. Dette er blitt reparert av godkjent foretak. Ved sist takinspeksjon ble det nevnt at eksisterende beslag innfestning/overlapping gjerne kunne vert gjort på en annen måte. Det er styret i sameiet/årsmøte i samråd med fagkyndig foretak som beslutter om dette skal gjøres. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Det oppstod skjeggkre i en annen leilighet. Det ble satt ut feller i alle leiligheter og fellesareal. Det ble fanget noen få skjeggkre i denne leiligheten. Dette er nå flere år siden. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Reparasjon, service vedlikehold av sprinkler og varmeanlegg. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Det har vert inspeksjon av bygget av Øygarden Brannvesen. En eldre el-bil lader til en av beboerne ble da omdiskutert, men i følge eier er laderen godkjent i henhold til datiden forskrift. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Deler av terrassegulv ble tatt opp ifm reparasjon av tak nedløp til terrasse i 2. etg. Reparasjon på felles tak (tidligere omtalt). Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Rapport etter takinspeksjoner. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? Det har vert skjeggkre i andre leiligheter og fellesareal, men dette er nå borte (tidligere omtalt).

    Innhold
    Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Øvre Elvebakken 20. Dette er en flott 4-roms leilighet fra 2014. Leiligheten har en idyllisk beliggenhet med en nydelig utsikt. Utsikten strekker seg over sjøen og mot øyene som ligger rundt. Leiligheten holder en gjennomgående god standard med en rekke flotte kvaliteter. Her kan det trekkes frem oppvarming med vannbåren gulvvarme i bad og i stue/kjøkken, fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg og to balkonger. Heis og velholdte fellesareal kan også nevnes. Velkommen på visning! Stue / kjøkken: Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet har et areal på 48,2 m² med gode innredningsmuligheter for både sofagruppe og et større spisebord. De store vindusflatene rammer inn den flotte utsikten utenfor, samt slipper inn rikelig med naturlig lys i arealet. Trekk nærmere utsikten ved å gå ut på balkongen med utgang fra stue. Balkongen har et areal på 11 m² med god plass til sittegruppe, grill og beplantning. Stilrent kjøkken i lys utførelse. Kjøkkenet er innredet med glatte hvite fronter, laminat benkeplate og opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Fra kjøkkenet er det utgang til boligens andre balkong. Denne balkongen er på motsatt side av bygget ? som gjør at man kan flytte seg etter solen. Balkongen har et areal på 7 m². Soverom: Leiligheten har 3 soverom på 7,3 m², 7,4 m² og 10,6 m². Hovedsoverommet kan innredes med dobbeltseng, garderobe og annet soveromsmøblement. Soverom 2 og 3 egner seg godt som barnerom, gjesterom og/eller kontor ? og kan innredes med standard soveromsmøblement. Bad / toalettrom: Helfliset bad innredet med dusjdører, servant, møbler, wc og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har et separat toalettrom med wc og søyleservant. Gangdelen 10 m² Toalettrom 2,2 m² Bad 7,1 m² Stue/kjøkken 48,2 m² Soverom 7,3 m², 7,4 m² og 10,6 m² Bod 2,7 m² Gitterbod i kjeller 5,5 m² Garasjeplass i felles anlegg

    Standard
    Innvendige overflater: Laminat og fliser på gulver. Platet og malte vegger og himlinger. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Våtrom > 3. etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv: Det er påvist sprekker i fliser. Fire sprukne gulvfliser i dusjkrok. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det er ikke behov for umiddelbare tiltak. Eier har reservefliser, men det er utfordrende å skifte fliser, uten å skade membranen under. Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Overflater: Gliper mellom gulvlist og laminatgulv enkelte steder. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Det er ikke behov for strakstiltak. Kort oppsummert er dette en leilighet og blokk fra 2014 med god standard og fine kvaliteter.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken følger med i salget, utenom komfyr.

    Moderninseringer og påkostninger
    Leiligheten er fra 2014.

    TV/Internett/bredbånd
    Altibox gjennom Bergen fiber som er inkludert i felleskostnadene.

    Parkering
    Fast plass i felles garasjeanlegg. Plassen er 2,4 meter bred. Plass nummer 12.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    5 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   146 690,- (Omkostninger totalt)   5 436 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Oppvarming med vannbåren gulvvarme i bad og i stue/kjøkken. Elektrisk gulvvarme i toalettrom. Vannbåren gulvvarmeanlegg, med gulvvarme i gang, stue/kjøkken og i bad, fire soner. A-konto varmeanlegg er inkludert i felleskostnadene

    Energiklasse
    unknown

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Kommunale avgifter
    12994

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og renovasjon. Merk at oppgitt beløp er bare en prognose mottatt fra kommunen. Fakturert beløp i 2023 var kr 12 216,42,-. Det er felles vannmåler i bygget. Årlige avgifter vann/avløp inkluderer et forbruk på 55 m3 i prisen for 2024

    Formuesverdi primær
    1065467

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    4048773

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    10/99

    Felleskostnader pr. mnd
    4108

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader inkluderer dugnad, altibox, brøyting/strøing av vei, gangvask og A-konto varmeanlegg. Felleskostnadene kan bli besluttet økt etter utarbeidelse av salgsoppgaven, men av mottatt dokumentasjon fra sameiet/borettslaget er det pt. ikke planlagt noe ytterligere økning. Sameiets totale formue er opplyst til kr. 466 866,-.

    Forkjøpsrett
    Ingen forkjøpsrett i sameiet.

    Styregodkjennelse
    Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i mottatte dokumenter fra sameiet. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

    Sameiets forsikringsselskap
    Fremtind

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4626/25/322/12: 03.12.2014 - Dokumentnr: 1060126 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4626 Gnr:25 Bnr:56 Rettighetshaver: Knr:4626 Gnr:25 Bnr:255 Rettighetshaver: Knr:4626 Gnr:25 Bnr:261 Rettighetshaver: Knr:4626 Gnr:25 Bnr:284 Overført fra: Knr:4626 Gnr:25 Bnr:322 Gjelder denne registerenheten med flere - Bnr 261, 56, 284 og 255 har rett til bruk av vei over bnr 288 og 328. Rettighetshaver plikter å ta forholdsmessig andel av drift og vedlikehold. 16.12.2014 - Dokumentnr: 1109639 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 10/99

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert 01.12.2014. Dokumenter mottatt fra kommunen: - Tegning tak datert 14.01.2013. - Tegninger fasade, snitt og plantegninger for kjeller, 1. og 2. etasje datert 29.01.2013. - Søknad om tillatelse til tiltak, nybygg bolig datert 02.07.2013. - Igangsettingstillatelse til oppføring av boligblokk datert 25.07.2013. Byggeår er ikke opplyst fra kommunen, så det er tatt bakgrunn i dato om ferdigattest.

    Vei, vann og avløp
    Vei: Tilkomst via privat vei og felles vedlikehold. Privat vei er eid av utbygger av prosjektet. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse, felles avkjørsel, høyspenningsanlegg, felles parkeringsplass, felles grøntareal, annet felles areal, annen veigrunn grøntareal og vei. Reguleringsplan: Planid: 124620070051 Plannavn: 242 RP Solsvik (25-1 mfl) Ikrafttredelse: 14.04.2011 Delarealer: Delareal: 143 m2 Formål: Veg Feltnavn: f_SV1 Delareal: 92 m2 Formål: Annen veggrunn - grøntareal Feltnavn: f_SVG1 Delareal: 85 m2 Formål: Annen veggrunn - grøntareal Feltnavn: f_SVG2 Delareal: 45 m2 Formål: Annet fellesareal Utdyp.: felles_anna_vegareal Delareal: 4 384 m2 Formål: Felles grøntareal Delareal: 366 m2 Formål: Felles parkeringsplass Delareal: 1 942 m2 Formål: Høyspenningsanlegg Delareal: 41 m2 Formål: Felles avkjørsel Delareal: 722 m2 Formål: Blokkbebyggelse Kommuneplan: Planid: 124620130020 Plannavn: 390 KP Kommuneplan for Fjell kommune (2015 - 2026) Ikrafttrådt: 18.06.2015 - Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse etter kommuneplanen (5 906m2) Hensynssone i kommuneplanen: Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Delareal 5 878m2. Det foreligger et planforslag i nærområdet: Intensjonen er å legge til rette for boliger. En tomannsbolig (på bnr. 313) og fire eneboliger (på bnr. 314-317) - totalt 6 enheter.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med kortidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    5 290 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   146 690,- (Omkostninger totalt)   5 436 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    146690

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende  1,3 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 19 900,-, oppgjørshonorar kr 6 500,-, grunnpakke innhenting opplysninger kr 5 900,-, salgsoppgave kr 1 500,-, visninger kr 2 500,- og tinglysingsgebyr kr. 500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og rimelig vederlag kr 10 000,-. Alle beløp er inkl. mva

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev