aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Flott terrasse med sol og utsikt

ÅLGÅRD Bruneset 1 H0104

Ålgård - Moderne leilighet - Solrik terrasse - Garasje - Sentralt

 • kr 2 750 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 82 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 832 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 013
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr 2 227
 • Tomt2 093.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 750 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 68 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000)) 85 792 (Omkostninger totalt) 2 835 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Ønsker du å bo i en leilighet med god standard og solrik terrase, plassert sentralt på Ålgård? Da er Bruneset 1 noe for deg! ? Moderne og pen standard. Byggår 2013 ? Stor solrik terrasse ? Kvalitetskjøkken fra HTH ? Helfliset bad ? 2 soverom ? Innvendig bod og ellers mye lagringsplass ? P-plass og sportsbod i lukket garasjeanlegg med mulighet for elbillader ? Kort vei til Norwegian Outlet, Amfi, treningssenter, turområder og spisesteder. ? Gode bussforbindelser. Bl.a. direktebuss til Sandnes og Forus (23, X39, E90) Her bor man tilbaketrukket fra sentrum, men likevel bare en kort spasertur unna! Velkommen på visning! Husk påmelding.

Bruneset 1 H0104, Rogaland

 • Tomt
  2093.2m²

  Beliggenhet
  Boligen ligger i en blindgate med utsikt mot Ålgård sentrum og Figgjoelven. Nyere boligområde som har blitt svært attraktivt på Ålgård. Flotte turstier og parkområder like utenfor døren. Gode solforhold. Kort vei til Ålgård skole og flere barnehager i nærheten. Bussholdeplass i gangavstand. Lett adkomst til E 39.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Etablert område med leiligheter

  Byggemåte
  Mur og tre. Etasjeskiller er av betongdekke. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass.

  Innhold
  1.etasje: Entré, 2 soverom, stue/kjøkken, bad/vaskerom. Bod i underetasjen.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Våtrom: 1. ETASJE > BAD/VASKEROM Overflater vegger og himling: Veggene har fliser. Taket er malt. Vurdering av avvik: ? Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet Tiltak ? Det må gjøres tiltak for å lukke avviket.   Forhold som har fått TG3: Ingen

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Boligselskapet har kollektiv avtale med Altibox. Kontakt megler for mer informasjon.

  Parkering
  Felles garasjeanlegg

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  - Sameiet består av 40 leiligheter på 2 blokker - Avtale om årlig avregning av varmtvann og fjernvarme. - Boligselskapet har kollektiv avtale med Altibox. Kontakt selger for mer informasjon. - Alle leiligheter har bod på ca 5 kvadratmeter - Medlemskap i Bruhammaren Velforening som vedlikeholder felles uteareal. - Eierseksjonsloven § 30: For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameierbrøk. Dette innebærer at sameieren har såkalt proratarisk ansvar for sameiets forpliktelser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 68 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000)) 85 792 (Omkostninger totalt) 2 835 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen har balansert ventilasjon. Fjernvarme.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13564

  Kommunale avgifter år
  2023

  Formuesverdi primær
  722184

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2599863

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering fra Den Gule Banken.

  Sameiebrøk
  65

  Felleskostnader pr. mnd
  2227

  Felleskostnader inkluderer
  Tot. innev. måned: 2 227 Fellesutgifter: Felleskostnader kr. 1 827 Måler: 1442 Energi: 1442E-007 ( 1445 - 7) kr. 200 1442 Vann: 1442V-007 ( 1442 - 7) kr. 200 Avtale om finansiering av felleskostnader hos Klare Finans AS

  Sikringsordning fellesgjeld
  Avtale om finansiering av felleskostnader hos Klare Finans AS

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Tillatt

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 05.05.2014 - Dokumentnr: 352206 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 65/2736


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 16.09.2014.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og ligger i et område regulert til boligformål. Reguleringsplaner Id: 20060002 Navn: Del av gnr. 7, bnr. 1 og 273, Ålgård Plantype: Eldre reguleringsplan

  Adgang til utleie
  Utleie etter søknad til styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 68 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000)) 85 792 (Omkostninger totalt) 2 835 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  82792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 37 000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 9900,- oppgjørshonorar kr. 5900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 37 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva. 

Kjetil Pedersen

Megler

Kjetil Pedersen

90 58 30 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev