aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kodlidalen

Ålgård Kodlidalen B15

Ålgård - Vunnet i prosjektkonkurranse på best løsning og best pris - 8 moderne eneboliger med inntil 5 soverom - 3 solgt

 • 0
 • PRISANTYDNING0
 • OMKOSTNINGER-
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Kodlidalen B15, Rogaland

 • Lenge har Kodli vært et av Ålgårds mest populære turområder. Kodli er dalen som tar deg inn i et nesten eventyraktig landskap. Opp bakken og over fjellknausen og Rotatjørn ligger som en liten perle. Fra Kodlifjellet har du godt utsikt mot Edlansvatnet, Ålgård og ikke minst Flassavatnet. Her er det aure å hale og gode bademuligheter en varm sommerdag eller etter treningsøkten. Kodli er nemlig stedet å bo for aktive mennesker i alle aldre. Naturen, idrettsanlegget, barnehager og skoler. Avstandene er behagelig korte, veiene er trygge og valgmulighetene mange.
 • Prosjektet er vunnet i prosjektkonkurranse i regi av Gjesdal Kommune - beste løsninger og beste pris!
  Eneboligene vi skal bygge er like fleksible som de er innholdsrike. De er i to størrelser - 145 og 164 m². Noe av det aller beste med dem er at det er rom for alle. De største boligene har nemlig mulighet for hele fem soverom. Alle har uteplass på begge sider, solrik beliggenhet, parkering i carport og kjekt friområde i front.

  Eneboligene i Kodlidalen får en herlig lys og luftig beliggenhet. Vi bygger slik at du og dine får maksimalt ut av både sol, utsikt og omgivelser. Velger du ferdig bolig inkluderer det laminat XL på gulv i alle oppholdsrom.

  Boligtype A har innvendige arealer som strekker seg over to etasjer. Første etasje som ligger på inngangsnivået, er utformet etter tilgjengelighetskrav med funksjonaliteten godt ivaretatt. Boligen har totalt fire soverom, to bad og to stuer.

  Boligtype B strekker seg over tre etasjer og rommer 4 soverom med et femte soverom under carport som opsjon. Boligen har to stuer og to bad.

  En kan gå tørrskodd mellom garasje og bolig via en sluse/vaskerom i bolig A eller fra ytterdøren, som er godt trukket inn under overliggende fasade, ved boligtype B. Boligenes uteplasser er tilpasset slik at sollyset kan nytes til døgnets forskjellige tider. Det åpne arealet mot gate vil fungere som avkjørsel/parkering men også delvis som et uteoppholdsareal med gode solforhold. Hver bolig har en tilbaketrukket hage som grenser ut mot grøntområde.
  Det er lagt opp til mulighet for oppbevaringshems til bildekk og lignende over carport.

  Kontakt megler for utfyllende informasjon om prosjektet og standardene Basic og Moderne.
 • Eiet tomt, tomteareal fra ca. 257 til 384 kvm.
 • Boligene leveres med carport/oppstillingsplass på egen eiendom.
 • Mot et pristillegg stort kr. 253 000,- leveres det ekstra soverom i boligtype B, klar for maling, se plantegning. Ved et ekstra pristillegg på kr. 12 000,-leveres soverommet ferdig med standard "basic" og mot et ekstra pristillegg stort kr. 16 000,- leveres soverommet ferdig med standard "moderne".
 • Boligene leveres klar for egeninnsats (dvs. uten gulvlegging, maling og sparkling av tørre rom). Våtrom vil bli gjort ferdig av utbygger.

  Bolig 1-5: Mot et pristillegg stort kr. Kr 152 000,- levers boligen ferdig med standard "basic" og mot et pristillegg stort kr. 212 000,- leveres boligen ferdig med standard "moderne".

  Bolig 6-8: Mot et pristillegg stort kr. Kr 122 000,- levers boligen ferdig med standard "basic" og mot et pristillegg stort kr. 172 000,- leveres boligen ferdig med standard "moderne".
 • Prosjektet er vunnet i prosjektkonkurranse Gjesdal Kommune, tildelingsregler for kommunale tomter gjelder.

  Søker må være fylt 18 år og bekrefte at boligens formål er eget bruk. Dersom søker eier bolig fra før, skal søker bekrefte at denne legges ut for salg. For at flest mulig skal få mulighet for å skaffe seg kommunal tomt eller bolig via prosjektkonkurranse, må det gå 5 år før man kan få tildelt ny. I tilfeller med få søkere kan det gis unntak.

  Dersom bolig eller eller tomt selges før det er gått tre år fra brukstillatelse foreligger, kan ikke denne selges for en høyere pris enn den ble kjøpt for, med tillegg for indeksregulering etter KPI, meglerkostnader samt dokumenterte oppgraderinger.
  Dersom det er to eller flere søkere på en bolig eller tomt som oppfyller kriteriene, skal kjøper velges ved loddtrekning. Søkere blir delt i grupper for hvem som eier bolig, og hvem som ikke eier bolig - hvorav den gruppen som ikke eier bolig vil bli prioritert.
 • Jadarhus AS Olsen-Beck
Geir Helgeland

Megler

Geir Helgeland

45 00 77 62

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev