aktiv-eiendomsmegling
Tolleiv Bjerkreims vei 1 presenteres av Svend Tjelta /Aktiv Eiendomsmegling
Tolleiv Bjerkreims vei 1 presenteres av Svend Tjelta /Aktiv Eiendomsmegling

ÅLGÅRD Tolleiv Bjerkreims vei 1

Nyoppført tomannsbolig med 3 sov og sentral beliggenhet. Lav dokumentavgift!

 • kr 4 890 000
 • BRA 119 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 890 000
 • Omkostningerkr 21 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 911 342
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 116 m²
 • Tomt262.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20.000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: kr 800 000,-)   21.342,- (Omkostninger totalt, ekskl. Boligkjøperforsikring)   4 911 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje.
Velkommen til en meget pen og gjennomført familiebolig med sentral beliggenhet på Ålgård. Boligen ligger fint til på enden av rekken, og har en romslig tomt på ca. 262 m2. Utvendig har man solen fra tidlig formiddag til godt ut på ettermiddagen og tidlig kveld. Kort gangavstand til Ålgård skole og Bruhammaren barnehage. I underkant av 1 km til Ålgård sentrum med blant annet Amfi Ålgård, Norwegian Outlet m.m. * Lekkert JKE kjøkken med benkeplate i Nero stein. * Integrert stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og platetopp med innfelt avtrekksvifte. * Legg merke til den stedbygde trappen kledd med eikeparkett i trinnene. * 2 flislagte bad med varme i gulv. * Stort, flislagt vaskerom med varme i gulv. * Garasje samt parkeringsmuligheter i gårdsrom.
Store vindusflater og god takhøyde bidrar til å gi en romslig opplevelse av rommet.

Tolleiv Bjerkreims vei 1, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 40 kvm
  2. etasje: 79 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 37 kvm
  2. etasje: 79 kvm  Tomt
  262.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Romslig endetomt som er opparbeidet med asfaltert gårdsrom og uteområde belagt med singel, klar for videre opparbeiding. Her faller det seg naturlig å anlegge terrasse på baksiden av boligen hvor man på sommerstid har solen fra tidlig formiddag til godt utover ettermiddagen og tidlig kveld. Endetomten med et romslig område på østsiden av boligen gir også muligheter. Kanskje det her skal være en liten plen, en kjøkkenhage eller bli belagt med steinheller i forskjellige nivå?

  Beliggenhet
  Attraktiv og sentral beliggenhet nært til Ålgård sentrum. Boligen ligger fint til på enden av rekken, og har en romslig tomt på ca. 262 m2. Utvendig har man solen fra tidlig formiddag til godt ut på ettermiddagen og tidlig kveld. Fine turområder like i nabolaget, blant annet med Edlandsvatnet som man også kan skimte fra verandaen. Barnehage/skole: Kort gangavstand til Ålgård skole og Bruhammaren barnehage. Ca. 700 meters gange til Gjesdal ungdomsskole. Dagligvare: Sentral beliggenhet med i underkant av 1 km til Ålgård sentrum med blant annet Amfi Ålgård, Norwegian Outlet m.m.

  Adkomst
  Se kartlenke på finn.no.

  Bebyggelse
  Boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Tre/betong.

  Innhold
  1. etasje (P-Rom): Entre/gang, soverom, bad og vaskerom/bi-inngang. 1. etasje (S-Rom): Bod under trapp. 2. etasje (P-Rom): Stue/kjøkken, 2 soverom og bad. Garasje på ca. 18 m2 med sportsbod på ca. 5 m2 i bakkant.

  Standard
  Velkommen til en meget pen og gjennomført familiebolig med sentral beliggenhet på Ålgård. Boligen ligger fint til på enden av rekken, og har en romslig tomt på ca. 262 m2. Utvendig har man solen fra tidlig formiddag til godt ut på ettermiddagen og tidlig kveld. Kort gangavstand til Ålgård skole og Bruhammaren barnehage. I underkant av 1 km til Ålgård sentrum med blant annet Amfi Ålgård, Norwegian Outlet m.m. * Lekkert JKE kjøkken med benkeplate i Nero stein. * Integrert stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/frys og platetopp med innfelt avtrekksvifte. * Legg merke til den stedbygde trappen kledd med eikeparkett i trinnene. * 2 flislagte bad med varme i gulv. * Stort, flislagt vaskerom med varme i gulv. * Garasje samt parkeringsmuligheter i gårdsrom.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kjøper må selve besørge installering av fiber/bredbånd.

  Parkering
  Parkering i carport, samt i eget gårdsrom.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra Arealmåling. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20.000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: kr 800 000,-)   21.342,- (Omkostninger totalt, ekskl. Boligkjøperforsikring)   4 911 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varme i gulv på bad og vaskerom i 1. etasje, samt på bad i 2. etasje.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Det er per i dag ingen fakturering av kommunale avgifter som vann, avløp og renovasjon på denne eiendommen. Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info formuesverdi
  Ikke fastsatt enda. Konf. Gjesdal kommune.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Det er ingen heftelser på eiendommen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei. Vann- og avløp er ikke overtatt av kommunen. Konf. Gjesdal kommune.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål, jf. Detaljregulering for området Per Sivles vei / Nilsabakken med planID 201906. Dato: 16.09.2020. Revidert: 08.01.2021. Vedtatt dato: 08.02.2021.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 890 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20.000,- (Dokumentavgift av tomteverdi: kr 800 000,-)   21.342,- (Omkostninger totalt, ekskl. Boligkjøperforsikring)   4 911 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  21342

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Svend Tjelta

Megler

Svend Tjelta

98 01 72 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev