aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vonheim 9B. Takterrasse som deles med en annen leilighet.
Velkommen til Vonheim 9B. Takterrasse som deles med en annen leilighet.

ÅLGÅRD Vonheim 9B

Smakfull topp- og endeleilighet med 2 soverom - Takterrasse - Garasje m/carport - God standard - Sentralt

 • kr 2 580 000
 • BRA 56 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 580 000
 • Omkostningerkr 77 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 657 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2011
 • Soverom2
 • ArealP-rom 56 m²
 • Felleskostnaderkr 3 729
 • Tomt3 118 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 580 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 580 000,00))   77 542,- (Omkostninger totalt)   2 657 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til en spesiell leilighet med en unik beliggenhet mot Edlandsvatnet og Solås/Fiskebekk. Panoramautsikt ! Ingen innsyn og en nærmest optimal planløsning. Leiligheten ligger i øverste etasje i en tomannsbolig oppført i 2011. Leiligheten disponerer takterrasse som har enda bedre utsikt. Det er parkering i garasje m/carport, samt lukket sportsbod i underetasjen. Leiligheten har en høy standard. Laminat i gang stue/kjøkken og begge soverom. Moderne og avtemte farger. Badet har varmekabler, dobbel vask i seksjon, dusjhjørne, badekar, wc og opplegg til vaskemaskin. Skyvedøsgarderobe i gang og hovedsoverom. Store vindusflater som slipper inn mye lys i leiligheten. Velkommen til hyggelig visning.
Gang/entre

Vonheim 9B, Rogaland

 • Tomt
  3118m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet og beplantet

  Beliggenhet
  Boligen ligger meget sentralt til i Ålgård sentrum. Gåavstand til servicefunksjoner, matbutikker, shopping, buss og flotte turområder. Flott utsikt over Edlandsvatnet.

  Adkomst
  Det vil bli godt skiltet med visningsskilt fra Aktiv Eiendom under fellesvisning. For nærmere veibeskrivelse, se kartlenke på finn.no, eller ta kontakt med megler.

  Bebyggelse
  Etablert felt med leiligheter.

  Byggemåte
  Mur og tre

  Innhold
  2.etg: Gang med garderobe, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken. Felles takterrasse. Carport i underetasje.

  Standard
  Gjennomgående god standard. Laminat på gulv i hele leiligheten, bortsett fra bad som er fliselagt på gulv og vegg. Bad og vaskerom er ett rom, og nisjen med plass for vaskemaskin og kondenstørketrommel er skjermet med en skyvedørsvegg, slik at badet fremstår mer helhetlig og praktisk i vanlig bruk. Planløsningen er meget praktisk, og leiligheten er godt utnyttet. Moderne og stilrent HTH kjøkken. Innebygd komfyr og oppvaskmaskin. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2   Forhold som har fått TG2:  Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken Det er påvist skader/fuktskjolder i kjøkkengulvet. Tiltak/konsekvens: ? De påviste skader må utbedres.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Lyse altibox.

  Parkering
  Carport under leilighetene.

  Diverse
  Det er besluttet å skifte alle vinduene i sameiet. Styret ønsker å fortsette med dagens felleskostnader frem til neste årsmøte 2024. Deretter ønsker styret å gå ned i pris, med forbehold om at det ikke annet oppstår i denne perioden.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 580 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 580 000,00))   77 542,- (Omkostninger totalt)   2 657 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk, varmekabler i gulv på bad.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  12364

  Formuesverdi primær
  577988

  Formuesverdi sekundær
  2080755

  Sameiebrøk
  1/20

  Felleskostnader pr. mnd
  3729

  Felleskostnader inkluderer
  Felles forsikring, vedlikehold, foretningsførsel.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Tillatt.

  Eierskiftegebyr
  2500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1122/7/714/2: 02.07.2009 - Dokumentnr: 481405 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 1/20
  03.07.2009 - Dokumentnr: 486859 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:1122 Gnr:7 Bnr:103
  Med flere bestemmelser


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse datert 10.08.2011 foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei, offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert til bolig. Bestemmelser tilknyttet reguleringsplan Hammaren Felt F foreligger. ID 20040003 Kommuneplan id 201701.

  Adgang til utleie
  Kan leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 580 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 580 000,00))   77 542,- (Omkostninger totalt)   2 657 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  77542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,45 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9900 ,- oppgjørshonorar kr  5900,- og visninger kr 1000,- utover første. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 37.500  ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale Alle beløp er inkl. mva. 

Kjetil Pedersen

Megler

Kjetil Pedersen

90 58 30 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev