aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Meiserudvegen 13! En innholdsrik eneboligeiendom med fine uteplasser og dobbel garasje.

ALGARHEIM Meiserudvegen 13

NY PRIS! Frittliggende og innholdsrik enebolig fra 2011 med vannbåren varme, skjermet hage og isolert dobbelgarasje/loft

 • kr 6 090 000
 • BRA 138 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 090 000
 • Omkostningerkr 169 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 259 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 011
 • Soverom4
 • ArealP-rom 136 m²
 • Tomt475 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 090 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 152 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 090 000,00))   169 292,- (Omkostninger totalt)   6 259 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Meiserudvegen 13! Her bor du i en flott og stor familiebolig med sentral og barnevennlig beliggenhet! Boligen har en god planløsning, inneholder gang, stor og lys stue med gasspeis og forhøyet takhøyde, stort kjøkken, 2 baderom og 4 romslige soverom. Boligen har vannbåren varme, NIBE energibesparende varmepumpe som gir lave strømkostnader og jevn varme hele året. Malte veggplater i hele huset. Stor og isolert dobbelgarasje med innredet loft. God lagringsplass. Gode parkeringsmuligheter. Skjermet hage med to terrasser og svært gode solforhold. Det er kort vei til barnehager, skoler, bussholdeplass samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Ca. 5 min. unna ligger Jessheim sentrum med dagligvarebutikker, storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, buss og togstasjon.

Meiserudvegen 13, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 86 kvm Stue/kjøkken , vaskerom/bad, soverom, bod
  2. etasje: 52 kvm Gang , soverom , soverom 2, soverom3, bad, bod
  Primærrom
  1. etasje: 85 kvm Stue/kjøkken , vaskerom/bad, soverom
  2. etasje: 51 kvm Gang , soverom , soverom 2, soverom3, bad  Tomt
  475m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat tomt, pent opparbeidet med plen og beplanting. Asfaltert gårdsplass med kantstein. Det er belagt med stein langs/rundt grunnmur.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til i et attraktivt og barnevennlig boligområde ca 3,5 km øst Jessheim sentrum. Det er meget gode solforhold på hele eiendommen, samt hyggelig lekeplass på naboeiendommen. Kort vei til Algarheim barneskole, og ca 3,3 km til Gystadmarka ungdomsskole. Det finnes flere barnehager i området, både offentlige og private. Det er kort vei til dagligvarebutikker, som bla. Extra Algarheimsvegen eller Meny og Rema 1000 Gystadparken. I Gystadparken er det også flere store næringskjeder som Bohus, Jysk, Jula og Gausdal Lanhandleri. På andre siden av veien er bilbyen på Jesshem med forhandlere som bla. Toyota, Bilia, Sulland, Møller Bil og ikke minst Biltema og Mekonomen. Det er gang- og sykkelvei til sentrum, som har et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Jessheim Storsenter er et moderne kjøpesenter som for tiden er ett av Norges største med serveringssteder og ca 140 butikker herunder en mengde kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim Kommune- og kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Ved UKI Arena/Jessheim stadion finner du fotballbane, friidrettsbane og Jessheim is- og flerbrukshall som åpnet dørene i 2014. Hallen huser blant annet håndballbaner, innebandybaner, volleyballbaner, løpebaner og styrkerom for å nevne noe. Ull/Kisa er Jessheims idrettslag, og de tilbyr bla. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Nye Jessheimbadet åpnet dørene i samme område våren 2021, og kan by på 25 meters svømmebasseng, stupebasseng, barnebasseng, boblebad, m.m. Det er også flere store treningssentre å velge mellom på Jessheim. Jessheimmarka i nærområdet byr på flotte turstier med sopplyøpe og stolpejakt, samt oppkjørte skiløpyer i vintersesongen. Videre er Nordbytjernet på andre siden av Jessheim et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet har flere badeplasser med strender, volleyballbaner, badebrygger og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også fotballbaner og tennisbane i dette området. Jessheim i Ullensaker kommune er en by som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1.000 innbyggere i året og har nå over 40.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv. Fra Jessheim stasjon går det ofte tog til/fra Oslo. Nærmeste busstopp ligger i Algarheimsvegen bare 200 meters gange fra boligen og heter Yttervegen, herfra går det buss til/fra Jessheim sentrum og videre til Oslo lufthavn Gardermoen. Avstander med bil: Jessheim sentrum ca 5 min OSL Gardermoen ca 16 min Lillestrøm ca 35 min Oslo S ca 50 min For ytterligere informasjon se www.ullensaker.kommune.no

  Adkomst
  Fra Jessheim sentrum: Følg Algarheimsvegen over brua, og videre mot Algarheim. Ta til venstre inn Gamle Algarheimsveg også til høyre inn Meiserudvegen. Boligen vil være merket med Aktiv "Til-salsg" plakat.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av eneboliger, samt noen nyere boligblokker.

  Skolekrets
  Algarheim skole.

  Byggemåte
  Boligen er fundamentert med støpt gulv på grunnen. Etasjeskiller av trebjelkelag. Yttervegger i isolert trebindingsverk kledd med liggende trekledning. Mønet skråtak i ret tekket med betongtakstein. Vinduer i pvc med 2-lags isolerglass. Terrasse utenfor stuen belagt med fliser på bakkenivå. Platting ved inngangsparti som henger sammen med garasjen. Fundamentert på grunn. Garasje oppført med støpt plate på mark. Yttevegger i isolerte trekonstruksjoner kledd utvendig med malt trepanel. Mønet skråtak i tre tekket med betongtakstein. Leddport med el-åpner. Loftet er innredet. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Det elektroniske anlegget til huset er utført og kontrollert av Hugo Beck installasjon AS. I tillegg i garasjen er noe elektrisk anlegg selvgjort/ufaglært. Opplegg til badekar er utført av elektriker som vennetjeneste. - Service på varmepumpe er utført av Nekas på Årnes senest høsten 2021. - Kontroll av elektriske anlegg gjort av Elsikkerhet Norge AS. - Bygd terrassene selv. Isolert og innredet loft på garasjen selv. - Melding om vedtak -endring av detaljregulering for Meiserudtunet planid 388 Forenklet planprosess. Ullensaker kommune. Ref: 21/4543-94. - Det ligger vann,- avløp- og strømledninger på venstresiden av tomten. Privat vei til eiendommen. Alle utgifter til denne veien (81/317) deles mellom eiere av tomtene 81-312/313/314/315/316/121/329/220 også 120 med lik andel. - Litt knirk i gulv enkelte steder. Boble badekaret er av eldre modell, derfor er det ikke garanti på det og kan ha behov for service. Det foreligger dokumentasjon på arbeider utført på det elektriske anlegget av faglærte.

  Innhold
  1. etasje 85 kvm. p-rom: Gang, kjøkken, stue, bad/vaskerom og soverom. 2. etasje 51 kvm. p-rom: Gang, bad og 3 soverom. Sekundære rom: innvendig bod/kott på 1 kvm i begge etasjer. Det følger dobbel garasje på ca. 34 kvm med lagringsloft.

  Standard
  Frittliggende enebolig over to etasjeplan oppført i 2011. Boligen fremstår med normal standard og er jevnlig vedlikeholdt. Overflater: Gulv: Laminat. Fliser på bad. Vegger: Malte plater og fliser. Himlinger: Himlingsplater. Kjøkken: Kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med laminerte, glatte skrog og laminat benkeplate. Det er integrert komfyr og platetopp, og avsatt plass til oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad i 1.etg: Bad/vaskerom i 1.etasje med servant i baderomsinnredning, dusjnisje, toalett, vaskeromsinnrending med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Bad i 2.etg: Pent flislagt bad i 2. etasje med gulvvarme. Badet er innredet med servant i baderomsinnredning, dusjhjørne, hjørnebadekar og toalett. Kort fortalt: -Innholdsrik nyere enebolig over to plan -Flott kjøkken med mye skap- og benkeplass -Lys og romslig stue med trivelig gasspeis og forhøyet takhøyde -4 gode soverom -Flislagt bad/vaskerom i 1. etasje -Flislagt bad i 2.etasje med dusj og hjørnebadekar -Balansert ventilasjon -Sentralstøvsuger -Luft til vann Nibe varmepumpe -Vannbåren varme i hele 1. etasje og bad 2.etasje -Flislagt uteplass utenfor stuen -Terrasse ved inngangsparti og garasje -Isolert dobbelgarasje -Lagringsloft over garasjen -Asfaltert gårdsplass med kantstein -Fin hage med plen og beplantning, skjermet med hekk -Meget barnevennlig beliggenhet -Kort vei til barnehager, skoler, bussholdeplass samt flotte tur- og rekreasjonsområder Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Punkt nummer 1-7 er besvart av eier og er ikke takstingeniørens vurdering. I hovedsak skjult ledningsnett. El-anlegg med automatsikringer. Sikringsskapet er plassert på bad/vaskerom i første etasje. Følgende har i vedlagte tilstandsrapport oppnådd tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Veggkonstruksjon: Lav høyde mellom grunnen og kledning, risiko for skader. Anbefalt høyde mellom terreng og kledning er 30cm. Lufting av kledningen er ikke iht. dagens anbefalte løsning, men heller ikke dårligere enn normal løsning ved husets byggeår. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Slitte misfargede fuger er registrert. - Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Lokalt fall i dusjsone, ellers er gulvet tilnærmet flatt. Slitte misfargede fuger er registrert. - Våtrom > Overflater vegger og himling > Vaskerom/bad: Dusjing direkte på vegg/gulv gir økt belastning på konstruksjon og kan redusere levetiden på våtrommet. Slitte misfargede fuger er registrert. Det er registrert grenseverdier for skadelig fukt, kan skyldes at rommet/dusjen nylig er brukt. - Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom/bad: Lokalt fall i dusjsone, ellers er gulvet tilnærmet flatt. Slitte misfargede fuger er registrert. Takstmann har ikke vurdert tilstand på byggegrunn eller om det er behov for eller foretatt radonmålinger. Målt takhøyde loftsetasje: Varierende, men målt 2,37m og skråhimling. Målt takhøyde 1. etasje: Varierende, men målt 2,65m. Arealer er beregnet ut fra innvendig oppmåling på stedet ihht. "Takstbransjens retningslinjer for arealmåling". Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk, selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport, avholdt av Amund Forset, datert 22.09.2022. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Følgende medfølger ikke i handelen: - Garderobeskap og kommoder i soverommene. - Garderobeskap og skyevdørsgarderobe i gang. - Kupler. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i tilhørende dobbel garasje og for øvrig på asfaltert gårdsplass foran denne.

  Forsikringsselskap
  Storebrand.

  Diverse
  Kommunen opplyser at eiendommen er berørt av støy fra Algarheimsvegen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 090 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 152 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 090 000,00))   169 292,- (Omkostninger totalt)   6 259 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med vannbåren varme i 1.etasje og i bad i 2.etasje. Luft/vann varmepumpe og panelovner for øvrig.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  11556

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

  Formuesverdi primær
  1770347

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  6727318

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Eier står selv avsvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, snørydding, veikostnader for bruk av privat vei, forsikringer, strømforbruk, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3033/81/315: 30.05.2007 - Dokumentnr: 433033 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelser om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av kabelanlegg. Rettet etter tinglysingsloven §18 25.07.2012 LA e.f. Korrigert registreringen fra pengeheftelse til servitutt Gjelder denne registerenheten med flere 17.02.2010 - Dokumentnr: 123457 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3033 Gnr:81 Bnr:120 01.01.2020 - Dokumentnr: 1589375 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0235 Gnr:81 Bnr:315 Heftelsene omhandler avtale om bygging, drift og vedlikehold av lavspenningsanlegg og høyspenningsanlegg med kabler fra Hafslund og registering av grunnen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for eneboligen, datert 14.09.2011.

  Vei, vann og avløp
  Meiserudvegen er en privat vei. Man betaler ca kr 500,- i året for snømåking. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i mindre vesentlig endring 2 av reguleringsplan for "Gnr 81, Bnr. 120 og 231" med bestemmelser. Vedtatt 15.06.2009. Avsatt i kommuneplanen til nåværende boligbebyggelse. Vedtatt 23.03.2021. Grenser inntil reguleringsplan for "Mesierudtunet". Vedtatt 10.10.2017.

  Adgang til utleie
  Hele boligen kan leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 090 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 152 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 090 000,00))   169 292,- (Omkostninger totalt)   6 259 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  169292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16.450,- oppgjørshonorar kr  5.950,- og visninger kr  2.500,- per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  11.500,-. Utleggene omfatter foto og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 1.875,- per times arbeid, begrenset oppad til kr. 16.450,- .  Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev