aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Ei fin hytte fra 1968 med tilbygg fra 1977.
Ei fin hytte fra 1968 med tilbygg fra 1977.

ALVDAL Gardvikåsveien 176

Fin fritidsbolig med anneks og uthus beliggende i Gardvikåsen | Nydelig utsikt | Solrik tomt | 3 soverom | Peis |

 • kr 790 000
 • BRA 60 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 790 000
 • Omkostningerkr 36 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 826 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 968
 • Soverom3
 • ArealP-rom 60 m²
 • Tomt803.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 790 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 19 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000)) 36 792 (Omkostninger totalt) 826 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning - Velkommen til en hyggelig visning!
Fjelltun er ei fin hytte med 3 soverom, lys og åpen stue, delvis åpen kjøkkenløsninig og toalettrom. Eiendommen består av ei hytte, et anneks og et uthus. Fritidsboligen ligger sentralt til i setergrenda Gardvikåsen og er beliggende blant aktive setrer med ku og beitedyr samt flere fritidsboliger av forskjellige årganger. Det er nylig gitt godkjennelse for etablering av vei inn på eiendommen. Gardvikåsen har vært et satsningsområde og det har i løpet av de siste 20 årene blitt meget attraktivt for fritidsboliger. Her kan du enkelt ha både lange og korte turer i fjellet. Det er også en rekke alternativer for både sykkel- og skiturer i nydelig natur. Det er kort vei til Savalen, hvor det det er båtliv, fiske, bading og alpintanlegg. Rikelig med aktiviterer for store og små sommer som vi
Fra terrasen har du flott utsikt over nærområdet.

Gardvikåsveien 176, Innlandet

 • Tomt
  803.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Opprinnelig setervoll med noe naturtomt. Tomtaen er på 803 kvm. Inngjerdet med skigard og bakgjerde felles for hele setertunet, også gårdens bygninger.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger sentralt i setergrenda Gardvikåsen, ca 27 til Alvdal via Strålsjøåsen, ca 27 km til Tynset via Strømsåsen og 14,5 km til Savalen på vestsiden av sjøen. Området preges av en kombinasjon av aktive setrer med ku og mjølkeproduksjon, sau på beite, og flere fritidseiendommer av forskjellige årganger. Gardvikåsen har vært et satsingsområde i senere år og det har i løpet av de siste 20 årene blitt bygget mange nye fritidseiendommer. Området er fint for både lange og korte turer i fjellet. Det er også en rekke alternativer og muligheter for både sykkel- og skiturer i nydelig natur. Det er kort vei til Savalen, hvor det det er båtliv, fiske, bading og alpintanlegg. Rikelig med aktiviterer sommer som vinter.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt fra Aktiv ved annonserte fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av Setre og fritidsboligbebyggelse.

  Byggemåte
  Utvendig: Gå til side Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater og taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner og nedløp er plast. Veggene i bindingsverk med stående kledning. Plass til 100 mm isolasjon. Nymalt utvendig i 2021. Saltak med sperrekonstruksjon, og skrå og flat himling. Eier opplyser at taket er isolert med 150 mm isolasjon. Enkle, sidehengslede vindu m/småruter og innervindu fra byggeår, og 2 lags isolerglass fra 1977 i tilbygget. Heltre malt ytterdør m/vindu. Terrasse fundamentert på naturstein, Leca og teglstein. Det ligger tømmerstokk som underlag for golvet. Stående rekkverk med gelender. 3-trinns steintrapp fra terrasse til inngang. Innvendig: Tregolv, malt/umalt panel på vegger og i himling. Etasjeskiller er av trebjelkelag, opplyst med 150 mm isolasjon. Fra byggeår for opprinnelig del og tilbygg. I følge radonkart fra NGU (Norges geologiske undersøkelse) er det moderat til lav forekomst av radon på eiendommen. Elementpipe med sotluke på soverom. Jøtul 8 peisovn på stue. Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv. Krypkjellere er benevnt som risikokonstruksjoner som har høyere skadefrekvens. Dette avhenger av stedlige forhold som ventilasjon, utforming og grunnforhold. Kjøkken: Innredning med malte speilfronter, heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum m/avløp ut, fliser over benk, komfyr og egen spiseplass. Åpen løsning mot stue. Flexit elektrisk veggvifte m/bryter. Det har tidligere vært en vannskade, denne er utbedret og det er lagt nytt gulv. Spesialrom: Tregolv, malt panel på vegger og himling. Inneholder Cinderella forbrenningstoalett med urinal. Lufting via klaffventil i vegg, og over tak. Tekniske installasjoner: Innlagt strøm i 2013. Utvendig måler og inntak. Innvendig fordelingsskap m/automatsikringer. Åpen installasjon. Panelovner på kjøkken og soverom. I hytta finnes 2 stk røykvarslere med batteri, og 1 stk 6 kg pulverapparat. Både røykvarslere og pulverapparat har ukjent alder. Tomteforhold: Det er ukjent byggegrunn. Det er antatt løsmasser med sand/silt. Det er ingen fuktsikring av fundamenter eller drenering rundt hytta. Det er ringmur i plasstøpt betong. Vanlig fundamentering på byggeåret var betongbanketter eller betongsåle med forsterkning under bærende vegger og pipe. Hytta ligger i svakt hellende terreng,

  Innhold
  Fin fritidsbolig med flott utsikt. Eiendommen består av Hytte(1968 tilbygg i 1977), uthus(1980). og anneks (2000). Fritidsboligen inneholder: 3 gode soverom, fin stue med plass til både sofagruppe og spisebord, separat kjøkken med plass til enkelt frokostbord og et toalettrom med cinderella forbrenningstoalett og urinal.

  Standard
  Eiendommen består av lavstandard hytte med tilhørende lekestue/anneks og uthus. Det er innlagt strøm, men ikke vann. Det er springvann i kran ute om sommeren, og avløp fra vask til gråsteinsfylling på tomten. Hytta fremstår godt vedlikehold uten særskilte behov for påkost utover normalt, løpende vedlikehold som er naturlig for en bygning på 50 år. Det er gitt gokjennelse for etablering av vei. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. I tilstandsrapporten finner du forhold som har fått både tilstandsgrad 2 og 3. Oppfordrer alle interessenter til å sette seg godt inn dokumentasjonen som er vedlagt salgsoppgaven.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Fin fritidsbolig med flott utsikt. Eiendommen består av Hytte(1968 tilbygg i 1977), uthus(1980). og anneks (2000).

  Parkering
  Det er mulighet til å parkere på egen tomt. Selger har fått godkjennelse til å etablere vei inn til eiendommen.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget utover takstmanns beskrivelse i tilstandsrapporten

  Prisantydning inkl. omkostninger
  790 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 19 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000)) 36 792 (Omkostninger totalt) 826 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet og vedfyring.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  1865

  Kommunale avgifter år
  2021

  Info kommunale avgifter
  Kr. 1 865 pr. år Kommunale avgifter innholder: Hytterenovasjon og Eiendomsskatt

  Formuesverdi primær
  159671

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Ved siden av utgifter til kommunale avgifter kommer strøm, måking, forsikring, generell vedlikehold m.m.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3428/2/92: 19.01.2015 - Dokumentnr: 48086 - Jordskifte Grensegangsak: 0420-2014-0008 Seterteig i Garvikåsen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2020 - Dokumentnr: 3223011 - Jordskifte Jordskiftesak 16-204948REN-JTYN GARDVIKÅSEN
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.07.1977 - Dokumentnr: 3625 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3428 Gnr:2 Bnr:6
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1850620 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0438 Gnr:2 Bnr:92


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Fritidsbolig - Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk Fremlagt ved befaringen, og stammer fra søknad om tilbygg i 1977. Det ble da bygd på soverom og stue. Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen. Uthus m/utedo - Det foreligger ikke tegninger Tegninger av bygningen er ikke innhentet i forbindelse med oppdraget. Anneks - Det foreligger ikke tegninger Tegninger av bygningen er ikke innhentet i forbindelse med oppdraget.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst via privat bomvei fra Naustermoen. Det er nylig foretatt endringer på tomten, og innkjøring fra hovedveien blir flyttet. Det skal ikke være felles innkjøring sammen med setereiendommen. Det er sommervann til utekran. Avløp for gråvann til steinfylling fra vask inne.

  Regulerings- og arealplanner
  Ligger innenfor reguleringsplan Gardvikåsen hyttefelt.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  790 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 19 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000)) 36 792 (Omkostninger totalt) 826 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  36792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 15.000-, oppgjørshonorar kr. 4900,- og visninger/Overtagelse kr. ,2500 - pr. stk.. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.

Tommy Nyrud

Megler

Tommy Nyrud

98 40 50 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev