aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til hyggelige Steinroa 5 A

ÅMOT Steinroa 5A

Åmot - Pen halvpart av vertikaldelt tomannsbolig på et plan - 3 soverom - stor terrasse - Hage - Carport m/elbil-lader

 • kr 3 090 000
 • BRA 98 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 090 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 090 000
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 001
 • Soverom3
 • ArealP-rom 88 m²
 • Tomt3 854 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 090 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  77 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000))

  93 392 (Omkostninger totalt)

  3 183 392 (Totalpris inkl. omkostninger)
Pen halvpart av vertikaldelt tomannsbolig på et plan med god planløsning. Boligen inneholder bl.a. 3 soverom, romslig stue med både varmepumpe og vedovn og åpen løsning mot kjøkken som gir plass til en stor spisestue, flislagt bad, carport med el-bil lader, god bodplass og stor solrik terrasse. Boligen er malt utvendig i 2021. Eiendommen har en fin beliggenhet på Breivik i Åmot i et barnevennlig og etablert område. Her er det kort vei til butikkene i Strandgata og en kort kjøretur til Åmot sentrum med blant annet kjøpesenter, idrettsanlegg, bensinstasjoner, helsesenter, ungdoms-og videregående skole. Ca 2, 5 km til barneskolen. Umiddelbar nærhet til marka med flotte turområder sommer som vinter.

Steinroa 5A, Viken

 • Tomt
  3854m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca 3.854 kvm. Tomten er naturlig avdelt mellom enhetene. Tomtearealet som denne eiendommen disponerer er pent opparbeidet med inngjerdet beplantet hage, samt gruset gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fin beliggenhet på Breivik i Åmot i et barnevennlig og etablert område. Her er det kort vei til butikkene i Strandgata og en kort kjøretur til Åmot sentrum med blant annet kjøpesenter, idrettsanlegg, bensinstasjoner, helsesenter, ungdoms-og videregående skole. Ca 2, 5 km til barneskolen. Umiddelbar nærhet til marka med flotte turområder sommer som vinter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Skoler: Buskerud skole (1-7 kl.) 4 min 165 elever, 10 klasser 2.5 km Enger skole (1-7 kl.) 5 min 235 elever, 14 klasser 2.3 km Søndre Modum ungdomsskole (8-10 kl.) 7 min 218 elever, 17 klasser 3.6 km Buskerud videregående skole 7 min 710 elever, 38 klasser 3.5 km Eiker videregående skole 21 min 400 elever, 15 klasser 17.3 km. Barnehager:Læringsverkstedet Åmot barnehage (0-6... 8 min 66 barn, 4 avdelinger 0.6 km Nordbråten barnehage (0-5 år) 4 min 54 barn, 3 avdelinger 2.5 km Bårudåsen barnehage (0-6 år) 6 min 3 avdelinger 2.8 km

  Skolekrets
  Åmot

  Offentlig kommunikasjon
  Offentlig transport: Breivik 3 min Linje 106 0.2 km Vikersund stasjon 15 min Linje F4 12.9 km Oslo Gardermoen 1 t 40 min.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i reisverk

  Innhold
  Boligen inneholder: Entrè, bod, 3 soverom, bad, kjøkken og stue. Carport og låsbar sportsbod.

  Standard
  Pen halvpart av vertikaldelt tomannsbolig på et plan med god planløsning. Boligen inneholder bl.a. 3 soverom, romslig stue med både varmepumpe og vedovn og åpen løsning mot kjøkken, plass til stor spisestue, flislagt bad, carport med el-bil lader, god bodplass og stor solrik terrasse. Boligen er malt utvendig i 2021. Rom for rom Entrè: Lys entrè med plass til sko og yttertøy. Her er også sikringsskap montert. Fliser på gulv og tapet på vegger. Bod : Innvendig bod med adkomst fra entrè. God lagringsplass. Soverom 1: Soverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Gips på vegger malt i en mørk farge og laminat på gulv. Soverom 2: Det største soverommet med god plass til dobbeltseng og nattbord, samt en stor garderobe. Malt mdf-panel på vegger og laminat på gulv. Soverom 3: Soverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Gips på vegger malt i en mørk farge lik soverom 1 og laminat på gulv. Bad: Flislagt bad med varmekabler. Her er det montert et stort dusjkabinett med badekar, innredning med servant, underskap og stort speil med lys, samt gulvmontert WC. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkken: Pent kjøkken med mørke profilerte fronter. Laminat benkeplate med nedsenket vask og fliser over benkeplaten. Den åpne løsningen mot stuen gir god plass til en stor spisestue. Her er det også montert en energieffektiv varmepumpe. Laminat på gulv og malt strie på vegger. Stue: Romslig lys stue med åpen løsning mot kjøkken som gir en god romfølelse. Her er det montert en koselig vedovn og det er utgang til terrasse og hage. Laminat på gulv og brystning, tapet og malt mdf-panel på vegger. Utvendig bod: Utvendig låsbar sportsbod i forbindelse med carporten. God lagringsplass. Carport: Carport med plass for en bil. Her er det også montert el-bil lader.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i carport og gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Jernbanepersonalets bank og forsikring

  Polisenummer
  2103806

  Diverse
  Bad har tilstandsgrad 3 (TG 3). Se vedlagte tilstandsrapport.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 090 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  77 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000))

  93 392 (Omkostninger totalt)

  3 183 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedfyring, varmepumpe og elektrisk oppvarming i form av varmekabler og panelovner.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk 2022: 14476 (inkl. lading av elbil).

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  11366

  Kommunale avgifter år
  2022

  Formuesverdi primær
  819394

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2949819

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3047/57/174/4: 30.04.2002 - Dokumentnr: 4303 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.04.2002 - Dokumentnr: 4303 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/8
  Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
  Gjelder seksjon nr. 1,2,3,4,5,6,7 OG 8


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regylert til boligformål iht. REGULERINGSPLAN STEINROA NORD, ÅMOT I MODUM KOMMUNE REGULERINGSBESTEMMELSER Sist revidert 26.09.2001.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 090 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  77 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000))

  93 392 (Omkostninger totalt)

  3 183 392 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt meglerprovisjon fastpris på kr. 39.000,- Tilrettelegging kr. 9.900,-. Oppgjørsgebyr kr. 4.375,-. Markedspakke kr. 13.500-. Visning (pr.) kr.2.900,-. Alle beløp er inkludert mva.

Ole Anders Bjerkedok

Megler

Ole Anders Bjerkedok

48 26 27 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev