aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ulvekula 3d - Presentert av Thomas Otterbech v/ Aktiv Eiendomsmegling
Velkommen til Ulvekula 3d - Presentert av Thomas Otterbech v/ Aktiv Eiendomsmegling

ANDEBU Ulvekula 3D H0201

Nyere leilighet med 3 soverom. Fint utsyn over nærområdet! Fin og pen standard. Utvendig bod og parkering.

  • kr 3 050 000
  • BRA-i 88 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 3 050 000
  • Omkostningerkr 90 690
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 140 690
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2022
  • Soverom3
  • Felleskostnaderkr 2 000
  • Tomt3 315.4 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 050 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 050 000,00))   90 690,- (Omkostninger totalt)   3 140 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
3d plantegning
Ulvekula presenterer en moderne boligløsning i form av selveierleiligheter, som ble bygget i 2021/22. Sameiet består av totalt 12 enheter med gjennomtenkte planløsninger og en pen standard. Fra den enslige til den nystartede familien, disse leilighetene tilbyr en ideell ramme for ulike livssituasjoner.Plasseringen nær sentrum av Andebu gjør dette til et bosted som høster fordelene av det beste fra både det sentrumsnære og naturen. Den spesifikt omtalte leiligheten, som befinner seg i andre etasje, byr på et romslig arrangement med tre soverom, en åpen og innbydende stue, integrert med en moderne kjøkkenløsning. En luftig gang før fører deg gjennom boligen, til et pent bad. Med tillegg av både innvendig og utvendig lagringsplass, tilbyr dette hjemmet en velfungerende boopplevelse

Ulvekula 3D H0201, Vestfold

  • Tomt
    3315.4m²

    Beskrivelse av tomt
    Beregnet areal og historisk oppgitte areal avviker. Historisk oppgitt areal er 0. Tomtegrenser er notert som nøyaktig og svært nøyaktig.

    Beliggenhet
    Ulvekula 3D i 2. etg med fin utsikt mot Andebu og kun en kort spasertur fra sentrumskjernen som bugner av et mangfoldig utvalg av fasiliteter. Her lokker et variert tilbud av butikker, skoler, barnehager og kollektivtrafikk, tilgjengelig via trygge gang- og sykkelveier. I sentrum av Andebu venter dagligvareforretninger, frisørsalonger, treningssentre, Andebu sparebank, vinmonopol og en bensinstasjon ? bare et knippe av de mange bekvemmelighetene i nærområdet. Aktivitetsmulighetene er like imponerende, med en lysløype og fotballbane rett i nærheten som sikrer bevegelse året rundt. For de som søker naturro, ligger flotte skogsturer og fiskeplasser som Askjemvannet og Stålerødvannet bare en kort kjøretur unna. For de som ønsker et bredere utvalg av shopping og tjenester, er Tønsberg og Sandefjord kun en 20-minutters kjøretur unna. Disse byene gir deg tilgang til alt du trenger i hverdagen, i tillegg til sjarmerende kaféer og restauranter som inviterer til avslappende stunder. For eventyrlystne sjeler ligger Torp flyplass kun 20-25 minutter unna med bil, mens togstasjonen er innenfor 15 minutters rekkevidde. Boligen har også en ideell beliggenhet med kun en 10-minutters kjøretur til E-18, noe som gjør den perfekt for pendlere. Veien til Oslo er også enkel, noe som gjør det praktisk for de som ønsker å pendle til hovedstaden. Med alle disse fasilitetene og transportmulighetene innen rekkevidde, er denne boligen en ideell base både for det aktive lokalsamfunnet og de som søker enkel tilknytning til større byer.

    Adkomst
    Ligger umiddelbart til venstre når man kjører inn Ulvekula. Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Barnehage/skole/fritid
    Det er en ekstra fordel at barnehagen og skolen er plassert ved Andebu sentrum, og kun en kort spasertur fra boligen. Den lette tilgjengeligheten til disse fasilitetene gjør det praktisk for familiene som bor i området, og legger til rette for en enkel og trygg skole- og barnehagevei for barna. Denne nærheten skaper et mer bekvemt og familievennlig miljø rundt boligen.

    Skolekrets
    Andebu barne og Ungdomsskole

    Offentlig kommunikasjon
    Området har kollektivtilbud med flere bussmuligheter fra Andebu. Du har tilgang til busser som binder sammen lokale destinasjoner i Andebu, samt ruter som tar deg til Sandefjord, Kodal og Tønsberg. I tillegg er det bussforbindelser mot Høyjord, som ytterligere utvider mulighetene for reise og kommunikasjon. Dette gir beboere i Andebu fleksibilitet og enkel tilgang til nærliggende steder, og gjør området til et praktisk sted for de som er avhengige av kollektivtransport.

    Byggemåte
    Selveierleilighet bygget i 2022, beliggende i 2. etg. i en korsdelt firemannsbolig. Leiligheten er over ett plan og har tilkomst fra utvendig trapp. Til Leiligheten er det en 5,5 m2 utvendig bod. Alle leilighetens bygningsdeler er fra byggeår og har god restlevetid. Det ble på befaringen ikke registrert vesentlige feil eller mangler ved leiligheten. Leiligheten bærer preg av forsiktig bruk. Det kan konkluderes med at leiligheten fremstår i god stand. Utvendig: Leiligheten ligger i et 2 etg. bygg som er fundamentert med støpt plate og oppfør i tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende trekledning. Bygget har saltak av plassbygget trekonstruksjoner, antagelig med sutakplater som undertak. Taket er tekket med dobbeltrommet betongstein, antagelig med papp som undertekking. Bygningen har takrenner og nedløp i lakkert stål. Leiligheten har malte trevinduer med tre-lagsm glass. Leiligheten har isolert inngangsdør og terrassedør med glassfelt. Til leiligheten er det en 11 m2 balkong. Balkongen har tilkomst fra soverom. Balkongen har impregnert terrasssegulv og rekkverk med liggende spiler. Innvendig: Leilighetens innvendige overflater består av: Gulv: Parkett Vegg: Malt MDF plater Tak: Slette malte plater Leilighetens etasjeskiller er antagelig bygget i tradisjonelle bjelkelagskonstruksjoner med spon som bærende undergulv. Bygget antas å være bygget med radonsperre i grun. I leiligheten er det laget gjennomføringer til stålpipe i tak slik at stålpipe og vedovn enkelt kan monteres. Leilighetens innvendige dører er av type slette malte dører. Våtrom: Bad/wc med tilkomst fra gang. I rommet er det vaskeservant i innredning, veggmontert wc og dusjnisje med glassdører. Rommet er ventilert med mekanisk ventilasjon og luftespalte i dørterskel. Rommets innvendige overflater består av fliser på gulv og vegg, og slette malte flater i tak. Kjøkken: Kjøkken i åpen løsning med stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum, mekanisk ventilator og integrerte hvitevarer. Tekniske installasjoner: Leiligheten har vann og avløpsrør i plast. I leiligheten er det en 200 L VV bereder. Leiligheten er ventilert med balansert ventilasjonsanlegg. I leiligheten er det en luft til luft varmepumpe. Varmepumpen er fra 2023. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Informasjon ovenfor er hentet fra tilstandsrapport avholdt 18.04.2024 av Thorbjørn Andersen. Se vedlagt rapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    - Selger opplyser at han er kjent med at sameiet er involvert i tvist vedr. parkering og fjellsikring. Boligen har vært utleid så lenge eier har eid den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig. Se vedlegg i salgsoppgave for fullstendig egenerklæringsskjema.

    Innhold
    Leiligheten byr på en gjennomtenkt planløsning over ett enkelt nivå, og er tilgjengelig via en utvendig trappegang som fører opp til andre etasje. Romfordelingen er som følger: Stue/kjøkken: 33 m² Gang: 12,5 m² Soverom 1: 10,7 m² Soverom 2: 13 m² Soverom 3: 7,18 m² Bad: 5,7 m² Bod: 3,5 m² (s-rom) I tillegg til disse rommene, har leiligheten tilgang til en ekstra bod på 5,5 m² i det felles bodanlegget. Arealangivelsene er nøyaktige og hentet fra den vedlagte tilstandsrapporten utarbeidet av Thorbjørn Andersen.

    Standard
    Leiligheten presenterer en tiltalende standard med parkettgulv som gir et varmt og innbydende preg. Veggene er prydet med panel som skaper en lun atmosfære og en følelse av hjem. Det pent utformede badet og vaskerommet er utstyrt med alt du trenger, inkludert servant, toalett og dusj, og tilbyr en praktisk og funksjonell løsning for daglig bruk. Den tilhørende boden, både innendørs og utendørs, gir ekstra lagringsplass og bidrar til å holde hjemmet organisert og ryddig. Balkongen er et sjarmerende tillegg, perfekt for å nyte solrike øyeblikk og utendørs avslapning. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2 og kan kreve tiltak: Innvendig > Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Konsekvens/tiltak: - Innhent dokumentasjon, om mulig. Forhold som har fått TG3: Ingen.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Integrerte hvitevarer medfølger. Kjøl-frys Stekeovn platetopp oppvaskmaskin

    TV/Internett/bredbånd
    Tv og Internett er ikke inkludert i felleskostander, men sameiet jobber med en felles løsning via Telenor. 11 av 12 leiligheter er med på felles avtale med kr. 599,- pr måned for grunnpakke tv og Internett, og faktureres for dette sammen med felleskostnader. Om kjøper ønsker å bli med på denne avtalen, må kjøper ta kontakt med styreleder.

    Parkering
    Sameiet/seksjonseierne disponerer hver sin faste tildelte parkeringsplass. I tillegg disponerer sameiet en rekke gjesteparkeringsplasser. Seksjonseiere med mer enn et kjøretøy kan benytte seg av gjesteparkeringen, men det begrenses til maksimalt 2 kjøretøy pr. seksjonseier. Kjøretøy skal ikke plasseres unødvendig ved inngangspartiet til boliger eller ved passasjevei. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en plass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte sameier.

    Radonmåling
    Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

    Diverse
    Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.  

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 050 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 050 000,00))   90 690,- (Omkostninger totalt)   3 140 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Varmekabler på bad og deler av gang med fliser. Varmepumpe.

    Energiklasse
    B

  • Kommunale avgifter
    14078

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Faktura sendes i 12 terminer. Det betales kommunale avgifter for renovasjon, vann og avløp. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Det tas forbehold om at det kan være avvik i kommunens registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

    Formuesverdi primær
    647500

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    2460500

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Andre utgifter
    Felleskostnader, innboforsikring, Tv, Internett, strøm, kommunale avgifter. Obs: Dette er ikke en uttømmende liste.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    1/12

    Felleskostnader pr. mnd
    2000

    Felleskostnader inkluderer
    Felleskostnader har forfall den 1. hver måned. Felleskostander dekker blant annet felles forsikring, brøyting, ventilasjonsfilter og felles vedlikehold.

    Andel fellesformue
    3367

    Andel fellesformue per dato
    2024-04-15T22:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet består av totalt 12 eierseksjoner, fordelt på 3 4-mannsboliger. Styreleder er Adrian Kihle Møyland. Forretningsfører er Heimtun Regnskap og Rådgivning AS. Fra møteprotokoll generalforsamling 18.mars 2024: - Sameiet har gått gjennom et trøblete år preget av tvistesak med utbygger. Forsikringen har dekket store deler av advokatutgiftene, men det er har likevel satt sine spor på årsresultatet. Tvistesaken forventes å være i en avsluttende fase. Tvistesaken gjelder parkeringsplasser, overbygg på renovasjonsområde og fjellsikring - I vinter har det være vesentlig mer snø enn hva som er normalt. De takkes til alle som har bidratt med snørydding. Sameiet byttet firma som rydder snø på hoved- og gjesteparkeringen, noe som er forventet å slå positivt ut når den endelige fakturaen for snøryddingen i vinter foreligger. - I 2024 forventes det å gjøre ytterligere utbedringer på uteområder. For å kunne gjøre ytterligere utbedringer av sameiets tomt har styret foreslått å øke felleskostnadene. Forslag til investeringer/ utbedringer er asfaltering, søppelskur m.tak, hekk mot naboen og støyreduserende vegg. Det ble vedtatt økning av felleskostander på kr. 500,-, som resulterer i felleskostander på kr. 2000,-.

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Sameiet har ikke felles lån

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Regnskapet for 2022 viste et resultat på kr. 17 206,- i overskudd. Budsjettet for 2023 var kr. 50 500,- i overskudd og endte med resultat på kr. 6 222,- i overskudd. Budsjettet for 2024 er kr. 5000,- i overskudd.

    Vedtekter/husordensregler
    Vedtekter: - Den enkelte sameier har enerett til å bruke sin bruksenhet og rett til å benytte fellesarealene til det de er beregnet til og for øvrig til bruk som er i samsvar med tiden og forholdene. Styret bestemmer hvordan fellesarealene skal brukes. Bruksenheten og fellesarealene må ikke brukes slik at bruken på urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for andre sameiere. - Sameiets bygningsmasse skal males i den farge / de farger som godkjennes i sameiermøte. Fellesarealene må ikke brukes slik at andre brukere hindres i å bruke dem. Alle installasjoner på fellesarealene, herunder tiltak som er nødvendige på grunn av en sameiers eller hustandsmedlemmenes funksjonshemning, må på forhånd godkjennes av styret. - Den enkelte seksjonseier har enerett til bruk av den bod og parkeringsplass som er tildelt. - Seksjonseierne i 1.etg. disponerer arealet utenfor sin seksjon inntil 2 meter rett ut fra sin støpte platting. Seksjonseiere i 1.etg. disponerer også hele arealet utenfor sin respektive seksjon utenfor inngangsdøren og ut til enden av trappeløpet. Seksjonseierne er forpliktet til å sørge for renhold og vedlikehold av de arealer som de har bruksrett til å bruke. Skal det settes opp gjerde, hegg eller lignende trenges det årsmøtes godkjennelse med vanlig flertall. - Seksjonseiere skal til enhver tid påse at utvendig areal holdes ryddig. Alle midlertidige og faste installasjoner utendørs på sameiets fellesareal eller seksjonseieres tildelte areal skal søkes om til styret eller søkes om på årsmøte. Dette gjelder blant annet bygging av terrasse/platting, installering av varmepumpe o.l. - Det påligger den enkelte sameier å besørge og bekoste både innvendig og utvendig vedlikehold av bruksenhetene og andre arealer som sameieren har enerett til å bruke. - Alt vedlikehold av felles bygning, fellesarealer og tomten påhviler sameierne i fellesskap. Styret er ansvarlig for at nødvendig vedlikehold blir gjennomført. Sameiermøtet kan med vanlig flertall vedta avsetning til fond til fremtidig vedlikehold. Styret fastsetter når evt. fellesutgifter, som fordeles på sameierne, forfaller til betaling. Utgifter til drift og vedlikehold av felles bygningsmasse, fellesareal, felles installasjoner, veier på tomten m.m. fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken i sameiet. - Felleskostnader er alle kostnader ved eiendommens drift og vedlikehold som ikke gjelder den enkelte bruksenhet. Styret skal påse at alle felleskostnader blir dekket av sameiet etter hvert som de forfaller, slik at man unngår at kreditorer gjør krav gjeldende mot de enkelte sameiere for sameiernes felles forpliktelser. Styret fastsetter størrelsen på de à konto beløp som den enkelte sameier skal betale. For sameiernes felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameierbrøk. - Hvis en sameier til tross for advarsel vesentlig misligholder sine plikter, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen. Advarsel skal gis skriftlig og opplyse om at vesentlig mislighold gir styret rett til å kreve seksjonen solgt. Pålegg om salg skal gis skriftlig og opplyse om at seksjonen kan bli solgt ved tvangssalg hvis pålegget ikke er etterkommet innen en frist som ikke skal settes kortere enn 6 måneder fra pålegget er mottatt. Er pålegget ikke etterkommet innen fristen, kan seksjonen kreves solgt gjennom namsmyndighetene etter reglene om tvangssalg så langt de passer. - Medfører sameiernes oppførsel fare for ødeleggelse eller vesentlig forringelse av eiendommen, eller er sameierens oppførsel til alvorlig plage eller sjenanse for eiendommens øvrige brukere, kan styret kreve fravikelse av seksjonen etter reglene i tvangsfullbyrdelseslovens kap.13. Denne regelen kommer også til anvendelse i forhold til brukere som ikke sameiere. Husordensregler: - Alle seksjonseierne oppfordres til å opptre hensynsfullt overfor de øvrige seksjonseierne. Det skal være stille i sameiet mellom kl. 22.00 og 07.00 i hverdager, og lørdager og søndager mellom kl. 23.00 og 10.00. - Oppussingsarbeider bes begrenset til tidsrommet 08.00 til kl. 20.00 på hverdager, og mellom kl. 10.00 og 18.00 på lørdager. Søndager og helligdager skal det være stille. - Seksjonseier er ansvarlig for frostskader som skyldes utilstrekkelig oppvarming. Ved plutselig rørbrudd skal stoppekran straks stenges, og rørlegger tilkalles. Meld straks fra til styret hvis det oppdages skader i seksjonen. Meld straks fra til styret hvis det oppdages skadedyr i seksjonen. - Sameiet har tegnet en egen avtale med bytte av ventilasjonsfiltere. Hver seksjonseier er ansvarlig for at dette byttes, og at all nøvendig vedlikehold og reparasjon blir utført i eget regi. - Balkonger i annen etasje må holdes fri for snø, og takrenner må til enhver tid holdes åpne. Ta hensyn til de øvrige beboerne ved bruk av grill på balkongen. Sengeklær, tepper, matter m.m. må ikke ristes fra vinduer eller balkonger. - Hver sameier er ansvarlig med å sortere og kaste søppel etter gjeldende forskrifter fra kommune/renovasjonsselskap. Søppel skal ikke oppbevares utenfor renovasjonsdunker, foruten plastavtall som kan plasseres på renovasjonsområdet dagen før dette hentes. - Plenklipping og snørydding skal utføres etter oppsatte lister. Dette er kun et utdrag fra ordensreglene/ vedtektene. Se vedlegg i salgsoppgave for utfyllende reglement.

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Det ble på generalforsamling vedtatt dugnad, 4.mai, 29. juni, 14.september og 2.november. For å øke deltakelse på dugnad er det vedtatt at felleskostnader øker med kr. 500,- de månedene det er dugnad. Om man deltar på dugnad krediteres 500,- fra felleskostandene.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt så lenge det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. På sameiets fellesareal er det båndtvang hele året. Husdyreiere må påse at dyrene ikke gjør fra seg på fellesarealene (i tilfelle må dette fjernes med det samme). Det er kun tillatt med dyrehold til private formål. Oppdrett, regelmessig passing av dyr o.l. tillates ikke.

    Eierskiftegebyr
    5108

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3907/216/246/8: 24.07.1973 - Dokumentnr: 9000378 - Bestemmelse om bebyggelse Vegvesenets betingelser vedtatt Opprinnelig dok nr 503900/1973 fra TØNSBERG TINGRETT Overført fra: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:246 Gjelder denne registerenheten med flere 28.04.2016 - Dokumentnr: 378194 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:225 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:226 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:227 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:228 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:229 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:230 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:231 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:232 Rettighetshaver: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:233 Overført fra: Knr:3907 Gnr:216 Bnr:246 Gjelder denne registerenheten med flere 09.04.2024 - Dokumentnr: 1302091 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Sandefjord Og Andebu Eiendomsmeglin Org.nr: 996 525 341 Elektronisk innsendt 01.02.2021 - Dokumentnr: 122461 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 8 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/12

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest for 4-mannsbolig, datert 18.02.2022. Det foreligger innvendige tegninger fra seksjonering, datert 07.05.2019 Det foreligger innvendige, utvendige og snittegninger av 4-mannsbolig, datert 07.05.2019. Det foreligger innvendige tegninger og snittegninger av seksjonering av utvendige boder, datert 20.12.2010

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Eiendommen har adkomst via privat vei.  Kjøper må påregne kostnader for montering av vannmåler da Sandefjord kommune vil innføre dette på alle eiendommer i kommunen.

    Regulerings- og arealplanner
    Kommuneplan/ Kommunedelplan: Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen (21.09.2023) er avsatt til: - Gul sone iht. T-1442 (gjennomsnittlig støybelastning) - Boligbebyggelse, nåværende - Rød sone iht. T-1442 (høye støynivå) - Ras- og skredfare Reguleringsplan: Eiendommen ligger i et regulert område med planID 20150022 plannavn Ulvekula (16.06.2015) hvor reguleringsformålet er: - Samferdeselsanlegg og teknisk infrastruktur (arealer) - Avløpsanlegg - Boligbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse - Frisiktsone

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Utleier skal informere styret om at eierseksjonen skal bli leid ut og hvilken dato leieforholdet begynner. Utleier er ansvarlig for å informere og oppdatere leietaker om de gjeldende vedtektene og husordensreglene i sameiet, og påse at leietaker følger disse. Utleier og/eller leietaker skal også delta på sameiets planlagte dugnader, samt delta i planlagt vedlikeholdsarbeid (f.eks. snørydding, plenklipping o.l.).

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold: Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 050 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 050 000,00))   90 690,- (Omkostninger totalt)   3 140 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    90690

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 18000,- oppgjørshonorar kr 6900,- og visninger kr 3000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 55000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket utgifter ifm utført arbeid.  Alle beløp er inkl. mva. 

Thomas Peder Otterbech

Megler

Thomas Peder Otterbech

97 08 70 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev