aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Brtatthenget 25B

ARENDAL Bratthenget 25B H0201

2-roms andelsleilighet med stor innglasset veranda.

 • kr 890 000
 • BRA 75 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 890 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 267 833
 • EierformAndel
 • Byggeår1 975
 • Soverom1
 • ArealP-rom 47 m²
 • Andel fellesgjeldkr 377 833
 • Felleskostnaderkr 4 467
 • Tomt47 749 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 890 000 (Prisantydning) 377 833 (Andel av fellesgjeld)   1 267 833 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 700 (Omkostninger totalt)   1 284 533 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til en praktisk og grei 2-roms andelsleilighet i Grasåsen borettslag. Leiligheten ligger i 2.etasje og har tilgang via trapp, 1 1/2 etasje ned fra inngang mellom 3 og 4.etasje. Leiligheten er perfekt for en førstegangskjøper. Den har behov for kosmetisk oppussing, og noe oppgraderinger etter eget ønske. Stor innglasset veranda med gode solforhold som kan åpnes opp sommerstid. God bussforbindelse til Arendal sentrum.

Bratthenget 25B H0201, Agder

 • Tomt
  47749m²

  Beskrivelse av tomt
  Høyt og fritt beliggende tomt med meget gode solforhold. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, plenarealer, hekk og beplantning. Hyggelige sittegrupper med nydelig utsiktsplasser mot Galtesund og Torungen fyr til felles benyttelse. Lekeplass for barna. Stor gruset gjesteparkering.

  Beliggenhet
  Høyt og fritt beliggende tomt med meget gode solforhold. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, plenarealer, hekk og beplantning. Hyggelige sittegrupper med nydelige utsiktsplasser mot Galtesund og Torungen fyr til felles benyttelse. Lekeplass for de små. Godt med gjesteparkeringsplasser. Meget sentralt med gangavstand til sentrum, jevnlige bussavganger, nær butikk og skoler, turområder med lysløype m.m.

  Adkomst
  Fra Arendal sentrum følg Vestregate til Blødekjær, ta til høyre inn i Blødekjærtunnelen. I Barbudalen hold til venstre i første rundkjøring etter tunnelen, hold så til høyre i neste rundkjøring. Kjør opp Engekjærbakken, og ta til venstre mot Grasåsen ved Baptistkirken. Følg veien til toppen av bakken og ta til venstre mot Bratthenget. Følg veien frem til Bratthenget 25B i nedre rekke. Fra inngangen er det 1 1/2 etasje ned (3 trapper), leiligheten er innerst til høyre.

  Bebyggelse
  Blokkbebyggelse med tilhørende parkeringshus.

  Barnehage/skole/fritid
  Flere i nærområdet

  Skolekrets
  Moltemyr

  Offentlig kommunikasjon
  Busstopp rett ved eiendommen. Buss hver 1/2 tiime dagtid.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter består av fjell og fyllmasse av stein. Bygning oppført av betong. Yttervegger av betong med plater og noe stående trekledning, har vanlig elde. Etasjeskillere av betong mellom etasjene. Vinduene og ytterdører er i tre med isolerglass, har vanlig elde mht. alder. Flatt tak tekket med papp/duk (ikke inspisert av takstmann, grunnet manglende tilgang).

  Innhold
  2.Etasje: Entre, bod, bad/wc/vaskerom, soverom, stue og kjøkken. Innglasset veranda. 1.Etasje: Bod.

  Standard
  Leiligheten har behov for generell kosmetisk oppussing og oppgradering av bad og kjøkken. Gulv: Laminat, våtromsbelegg på bad/wc og i bod. Murgulv i kjellerbod. Vegger: Malt strie, våtromstapet på bad/wc, malte plater i innvendig bod. Panel i kjellerbod. Himling: Malt mur. Innredninger og installasjoner: Entre: Portnertelefon med fjernåpning av inngangsdør, garderobeskap. Stue: Utgang til innglasset veranda. Kjøkken: Hvit kjøkkeninnredning med profilerte dører. Flexit ventilator (defekt). Hvitevarer kan medfølge etter avtale. Bad/wc: Dusjvegg med skyvedør, klosett, veggservant, overskap, avtrekk fra ventilasjonsanlegg. Dør til soverom og bod. Soverom: Garderobeskap. Bod: Har vært benyttet som vaskerom (ikke godkjent for denne bruk, mangler sluk i gulv, ledninger er trukket gjennom vegg fra bad) Kjellerbod: Hyller og potetbinge. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2: Vinduer og ytterdører: Vinduer og ytterdører - Vinduene og ytterdører er i tre med isolerglass, har vanlig elde mht. alder. Inngangsdør i fra gangen trenger litt justering. Små vinduer på soverom er punktert. Anbefalt tiltak: Punkterte glass må byttes og inngangsdør justeres. Bad: Overflater - Gulvet er med belegg, har oppkant mot vegger og fall mot sluk. Terskel ved dusjen har nivå over tette dørstokker. Ved eventuelt lekkasje ned på gulv utenfor dusjen vil vann renne ut dører før det når sluk. Anbefalt tiltak: Lage spalteåpninger i terskel ved dusjen. / Samlet vurdering - Rommet er nå modent for oppgradering, hovedsakelig mht. kommentarer vedrørende gulvet. Tekniske anlegg, VVS-anlegg: Vannrør (stoppekran) - Vannrør er i plast og kobber. Stoppekran i kjøkkenbenk, er ikke funksjonstestet. Halve levetiden på rør er passert. / Avløpsrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Avløpsrør er i plast. Halve levetiden på rør er nå passert. / Varmtvannsbereder - VVS bereder à 1999 modell, 116 liter, montert i kjøkkenbenk. Står an rett på sokkel, er pga. alder nå moden for utskifting. Elektrisk anlegg: Helhetsvurdering av det elektriske anlegget - Ved anbefaling av nærmere sjekk på EL anlegget av fagkyndige gir standarden automatisk TG 2. Forhold som har fått TG3: Ingen. Takstmanns kommentar / sammendrag: Leilighet i fra midten av 70 tallet beliggende på en sentral tomt. Den generelle tilstanden utvendig virker god, her går vedlikehold på borettslaget. Små vinduer i soverom er nå modne for utskifting. Innvendig er det en del bruksslitasje og her er det badet som først trenger oppgradering mht. kommentarer til gulv. Forøvrig er det eventuelt en estetisk oppgradering av enkelte rom. Viser forøvrig til rapportens enkelte punkter.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i fellesutgift

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass i fellesanlegg etter ansiennitet, ellers parkering på uteplasser på borettslagets tomt.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  890 000 (Prisantydning) 377 833 (Andel av fellesgjeld)   1 267 833 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 700 (Omkostninger totalt)   1 284 533 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Strøm

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  321172

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  1156058

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  118

  Part.obl.nr.
  954363813

  Felleskostnader pr. mnd.
  4467

  Andel fellesgjeld
  377833

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-11-22T23:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  656

  Rentekostnad fellesgjeld
  1183

  Andel fellesformue
  14871

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Grasåsen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  954363813

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 67143200955, Nordea Bank Norge ASA Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 23.11.2022: 3.81% pa. Antall terminer til innfrielse: 130 Saldo per 23.11.2022: 65 500 000 Andel av saldo: 257 793 Første termin/første avdrag: 04.10.2015 (siste termin 04.04.2055 ) Lånenummer: 94957040874, Handelsbanken Eiendomskreditt Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 23.11.2022: 3.55% pa. Antall terminer til innfrielse: 133 Saldo per 23.11.2022: 30 500 000 Andel av saldo: 120 041 Første termin: 30.03.2016Neste avdrag: 30.03.2025 (siste termin 30.12.2055 ) Flytende renter Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2025 utgjøre ca kr 178,00 per måned for denne boligen

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets ordensregler. Ordensregler: §9. Dyr / fugler: Det er ikke tillatt å holde hund eller katt i borettslaget. Andre dyr må ikke holdes uten styrets samtykke. Styret kan dog gi dispensasjon. Det er ikke tillatt å mate fugler fra verandaen. Det er heller ikke tillatt å mate katter fra vindu/veranda.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1974/68-1/36 Erklæring/avtale. 04.01.1974. Overenskomst angående Grasåsen Borettslags tilfluktsrom. 2000/3987-5/36 Bestemmelse iflg. skjøte. 25.05.2000. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest datert 23.10.1974

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplan: Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019- 2029. Formål: Bebyggelse- og anlegg, boligbebyggelse. Avvikssone støy (H290) Arendal sentrum og sentrene Saltrød, His og Nedenes er angitt som avvikssone for støy. I avvikssonene kan boligbebyggelse, barnehager og pleieinstitusjoner etableres i gul og rød sone dersom følgende tiltak er ivaretatt: Boliger skal ha minimum en fasade som vender mot stille side, jfr. tabell 3 i T-1442/16. Reguleringsplan: Arealplanid: 2016r1. Plannavn: Olandsjordet - Grasåsen. Vedtatt i kraft: 15.11.1974. Reguleringsbestemmelser; se eget vedlegg. Formål: Blokkbebyggelse Planer under arbeid: Nei.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  890 000 (Prisantydning) 377 833 (Andel av fellesgjeld)   1 267 833 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   16 700 (Omkostninger totalt)   1 284 533 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 900,- og oppgjørshonorar kr. 3 950,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 40 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 31 822,-. Utleggene omfatter: Internett, grunnpakke markedsføring, grunnboksutskrift, utleggsgebyr, innhenting av opplysninger og eierskiftegebyr. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket kr. 36 607,- + evt. senere avtalte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Bjørn Gundersen

Megler

Bjørn Gundersen

47 20 12 76

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev