aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten ligger lengst vest i bygget, og i del av bygget som er fint skjermet for vær og vind, men fin utsikt over fellesområder og mot sjøen i sydlig og østlig retning.
Leiligheten ligger lengst vest i bygget, og i del av bygget som er fint skjermet for vær og vind, men fin utsikt over fellesområder og mot sjøen i sydlig og østlig retning.

ARENDAL Kystveien 78B

Havstad Brygge, Arendal - Sjønær 3-roms leilighet med balkong, bryggeplass, garasje og heis - Fin utsikt

 • kr 2 950 000
 • BRA 81 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostningerkr 17 600
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 967 600
 • EierformAndel
 • Byggeår2006
 • Soverom2
 • ArealP-rom 77 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 000 000
 • Felleskostnaderkr 7 662
 • Tomt2 942 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 950 000 (Prisantydning) 1 000 000 (Andel av fellesgjeld)   3 950 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   3 967 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planløsning.
Lys, velholdt og lettstelt endeleilighet med normalt god standard. Endeleilighet med lys og luftig planløsning og tilhørende solrik balkong, garasjeplass, heis og bryggeplass. Praktfull beliggenhet like i vannkanten like øst for Arendal sentrum. Havstad brygge har en unik beliggenhet langs med Tromøysund. Her bor man i rolige omgivelser uten biltrafikk og annen støy, mens man i sommermånedene har flott oversikt over det yrende båtlivet på fjorden. Leiligheten ligger i 2. etasje med terrasse mot sjøen med fin utsikt samt uteplass med sol hele dagen og til tidlig kveld. Leiligheten ligger lengst vest i bygget, og i del av bygget som er fint skjermet for vær og vind, men fin utsikt over fellesområder og mot sjøen i sydlig og østlig retning.
Her bor man i rolige omgivelser uten biltrafikk og annen støy, mens man i sommermånedene har flott oversikt over det yrende båtlivet på fjorden.

Kystveien 78B, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 81 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 77 kvm Gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Garasjebod
  2. etasje: 4 kvm Bod.  Tomt
  2942m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med adkomstveier, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Bryggeanlegg i front med fellesområde samt bryggeplasser, hvor denne leiligheten har tilhørende bryggeplass.

  Beliggenhet
  Praktfull beliggenhet i vannkanten like øst for Arendal sentrum. Havstad brygge har en unik beliggenhet langs med Tromøysund. Her bor man i rolige omgivelser uten biltrafikk og annen støy, mens man i sommermånedene har flott oversikt over det yrende båtlivet på fjorden. Leiligheten ligger i 2. etasje med terrasse mot sjøen med fin utsikt samt uteplass med ettermiddagssol. Leiligheten ligger lengst vest i bygget, og i del av bygget som er fint skjermet for vær og vind, men fin utsikt over fellesområder og mot sjøen i sydlig og østlig retning. Med endeleilighet har man mye naturlig lys med vindusflater på flere sider. Det er adkomst via heis eller trapp via svalegang fra gatenivå og parkeringskjeller med tilhørende bod. Adgang til fellestomt på bryggen med plen og bryggeterrasse med utemøbler. Fra Havstad brygge er det kun kort gangavstand (10-12 min) til Arendal sentrum, en koselig spasertur på gang og sykkelvei til Barbu hvor man hele veien går med nærhet til sjøen. I tillegg er det kort vei til såvel bussforbindelse som dagligvareforretning.

  Adkomst
  Fra Kystveien følg RV 410 forbi Barbu til tunellen, ta til høyre like før. Følg veien til Havstad brygge får avkjørsel på høyre side, der veien utvider seg. Følg veien til gjesteparkeringen nederst mot sjøen.

  Bebyggelse
  Havstad Brygge består av 5 boligblokker som er pent føyd inn i terrenget og har felles garasjekjeller samt heisadkomst direkte til Kystveien. Leilighetene ble oppført i 2006.

  Byggemåte
  Bygget er oppført i mur/betong med utvendig teglstein og puss. Bygget har felles garasjekjeller. Det er heis til alle etasjer. Balkonger har rekkverk med glassfelter.

  Innhold
  2. etasje. Adkomst via trapp- og svalegang med heis direkte fra parkeringskjeller til etasjenivå. Det er også heis i bygget nærmest Kystveien, for enkel adkomst til øvre nivå. Vindfang, gang, bad/wc, innvendig bod, 2 soverom. Romslig stue og kjøkkenløsning med utgang til balkong. Garasjeplass og bod. Felles søppelrom.

  Standard
  Lys, velholdt og lettstelt endeleilighet med normalt god standard. Innvendige overflater har parkett i vindfang/gang, soverom og stue med kjøkkenløsning. Innvendige vegger har malte flater. Tak er pusset og malt. Kjøkkenet har romslig innredning med fronter i hvit, glatt utførelse og halvøy mot stuen. Badet er fliselagt til tak, har pusset og malt tak med downlights. Det er varmekabler i gulv, wc, dusjhjørne og fast innredning for plassering av vaskemaskin samt servantinnredning. Leiligheten har også en praktisk innvendig bod samt bod i garasjeanlegg. Leiligheten har tilhørende bryggeplass (ca. 3 meter bredde) i borettslagets bryggeanlegg. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Halve levetiden på membran er passert.   Forhold som har fått TG3: Ingen. Ikke kontrollert: - Takkonstruksjon. - Yttertak.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt tv/internett med fiber. Dette er inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Felles garasjeanlegg i underetasjen med portåpner og bod i tilknytning til garasjeanlegg. God gjesteparkering på fellestomten. Leiligheten har tilhørende bryggeplass i fellesanlegget (ca. 3 meter bredde).

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 950 000 (Prisantydning) 1 000 000 (Andel av fellesgjeld)   3 950 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   3 967 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  D

 • Formuesverdi primær
  590352

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2125267

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  10

  Part.obl.nr.
  987247592

  Part.obl.pålydende
  100

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Avdragsfrihet: Avdragsfritt til 01.02.2037. Separat beregning av månedlige felleskostnader etter ev. avdragsfri periode: kr. 2.172,- / mnd. Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret.

  Felleskostnader pr. mnd.
  7662

  Andel fellesgjeld
  1000000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  2800

  Andel fellesformue
  33490

  Andel fellesformue per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Havstad Brygge Borettslag

  Borettslagets org.nr
  987247592

  Om borettslaget
  Havstad Brygge borettslag er et borettslag med eiendommen Kystveien 78 A - E bestående av 32 andelsleiligheter, bryggeanlegg og fellesområder.

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  14

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånets løpetid (siste termin): 01.08.2061. Saldo: 23 000 000,- Andel saldo: 1 000 000, - Långiver: Nordea Bank Norge ASA. Rentebetingelser: 3,36% pa. (pr. 31.07.2023). Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), kontakt borettslaget/forretningsfører for nærmere opplysninger.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If

  Polisenummer felles forsikring
  SP0002010160

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Se borettslagets vedtekter og ordensregler.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter, men kun etter skriftlig søknad og godkjenning av styret jfr. ordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 03.02.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Regulert boligområde. Plan for Løgebergskåret vedtatt i kraf 22.11.2001. Formål: Boligbebyggelse. Plan under arbeid for Sjølyst området. Bebyggelse- og anlegg; eksisterende boligbebyggelse, hensynssone kulturmiljø, bevaringsverdig bebyggelse og avvikssone støy (H290) i.h.t. gjeldende kommuneplan.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 950 000 (Prisantydning) 1 000 000 (Andel av fellesgjeld)   3 950 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   3 967 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17600

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av total kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt følgende: - Tilretteleggingsgebyr: kr. 10.900,- - Digital markedspakke: kr. 9.400,- - Grunnpakke: kr. 11.950,- - Garantipremie: kr. 3.800,- - Oppgjør: kr. 4.250,- - Grunnbok og servitutter: kr. 949,- Alle beløp er inkl. mva. 

Leif Christian de Presno

Megler

Leif Christian de Presno

47 20 12 74

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev