aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Stue med store vinduer som gir rikt med naturlig lysinnslipp. Digitalt møblert. 
Velkommen til Lynghaugen 6!
Stue med store vinduer som gir rikt med naturlig lysinnslipp. Digitalt møblert. Velkommen til Lynghaugen 6!

ARENDAL Lynghaugen 6 H0201

BUD MOTTATT! Sentralt beliggende 2-roms andelsleilighet med veranda.

 • kr 890 000
 • BRA 46 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 890 000
 • Omkostningerkr 9 660
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 264 839
 • EierformAndel
 • Byggeår1968
 • Soverom1
 • ArealP-rom 46 m²
 • Andel fellesgjeldkr 365 179
 • Felleskostnaderkr 6 400
 • Tomt10 216 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 890 000,- (Prisantydning) 365 179,- (Andel av fellesgjeld)   1 255 179,- (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 660,- (Omkostninger totalt)   1 264 839,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning
Leiligheten ligger i 2.etasje med solrik veranda. Bad er renovert i 2016, her er det flislagt gulv med varmekabler. På utsiden er det lagt nye terrassebord på veranda, samt malt vegger i 2023. Resten av leiligheten har renoveringsbehov. Det er brukt digital møblering på bilder i stue og soverom.
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og benkeplate av laminat og stål.

Lynghaugen 6 H0201, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 46 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 46 kvm Gang, stue, kjøkken, soverom, bad. Arealet er kun for selve leiligheten. Her følger også med 2 stk boder 2+3m2 i U- etasjen.  Tomt
  10216m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for borettslaget som er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og parkering ved inngangspartiet. På andre siden av bygget, der verandaene vender ut, er det pent opparbeidet med plen, diverse beplantning, grillplass og benker som kan benyttes av alle beboerne. Tomten er fellesareal.

  Beliggenhet
  Lynghaugen - Waglesgård borettslag ligger sentralt til, ca. 2,5 km fra Arendal sentrum. Nærhet til fine turområder, Moltemyr skole, barnehager, butikker m.m. Gode bussforbindelser til sentrum, like i nærheten.

  Adkomst
  Fra Arendal sentrum kjør opp Vestre gate. Ta til høyre inn i tunnel ved Blødekjær. I første rundkjøring, ta andre avkjørsel, i neste rundkjøring, ta første avkjørsel til høyre og kjør opp Engekjærbakken. Kjør forbi Baptistkirken på venstre side og fortsett videre rett frem. I veikryss på toppen av bakken ta til venstre og så første til høyre (Lynghaugen), kjør rett frem og du kommer til Lynghaugen 6. Det vil bli skiltet til fellesvisning. Velkommen!

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger og leilighetsbygg.

  Barnehage/skole/fritid
  Nyli barnehage, Moltemyrskogen barnehage og Jovannslia Barnehage.

  Skolekrets
  Moltemyr skole. (1-10.klasse)

  Offentlig kommunikasjon
  Bussforbindelser like i nærheten.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 02.08.2023 av Erik Sørensen AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Rehabilitering alle bad i borettslag i 2016. Arbeid utført av: Caverion. 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? -Ja. Totalt rehab alle bad i borettslaget. 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? -Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Ifb med rehab bad og bytting av kloakkrør. Arbeid utført av: Caverion. 11. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? -Ja. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? -Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Nye elementer på terrassen er gjort av Lassesen Bygg A/S v Ove Lassesen i 2023, disse er lagt oppå eksisterende plastdekke, malt vegger og lignende selv. Arbeid utført av: Byggtorget/Lassesen Bygg A/S.

  Innhold
  Gang, stue med utgang til veranda, kjøkken, soverom og bad. I tillegg to boder i kjeller. Felles vaskerom og to boder tilhørende leiligheten.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Mur, terreng, stikkledninger og tanker: - Terrenget er flatt rundet bygningen. Vann og avløp er i plast fra byggeår. Vann og kloakk er offentlig tilkoblet. Halve levetiden på rør er nå passert. Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) - TG er pga. manglende dokumentasjon. Etasjeskiller: Høydeavik i gang er 11mm. Høydeavvik i stue er 28mm. TG er ut i fra standard.   Forhold som har fått TG3: Ingen TG3. Takstmannens konklusjon: Leilighet beliggende på en solrik og sentral tomt. Utvendig har bygningen vanlig elde mht. alder og her går vedlikehold på borettslaget. Innvendig er det badet som er med nyeste grad av oppgradering . Øvrige rom har har vanlig bruksslitasje. Viser forøvrig til rapportens enkelte punkter.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Nytt bad i 2018. Nye bord på veranda juni 2023.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber med tv/internett som betales gjennom fellesutgiftene.

  Parkering
  Felles parkeringsplass til beboere, samt gjesteparkering.

  Diverse
  Det er brukt digital møblering på bilder i stue og soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  890 000,- (Prisantydning) 365 179,- (Andel av fellesgjeld)   1 255 179,- (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 660,- (Omkostninger totalt)   1 264 839,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Varmekabler på bad. Borettslaget har nylig vedtatt at beboerne kan installere varmepumper. Det foreligger tilbud fra Åsen Elektro på forskjellige varianter.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  307244

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1106077

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  40

  Part.obl.nr.
  954363279

  Felleskostnader pr. mnd.
  6400

  Andel fellesgjeld
  365179

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  580

  Rentekostnad fellesgjeld
  1175

  Andel fellesformue
  12386

  Andel fellesformue per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Waglesgård Borettslag 1-2

  Borettslagets org.nr
  954363279

  Gebyr forkjøpsrett
  7768

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Siste frist for innlevering av forkjøpsrettannonse er mandag klokken 14.00. Boligen blir annonsert påfølgende dag. Frist for å hevde forkjøpsrett er tirsdager uken etter innen klokken 13.00. Det gjøres oppmerksom på at annonserings- og avklaringsfrister kan forskyves ved helligdager. Ved fristens utløp vil megler/selger bli orientert.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 63118122080, Nordea Bank Norge ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 31.07.2023: 5.25% pa. Antall terminer til innfrielse: 115 Saldo per 31.07.2023: 5 842 875 Andel av saldo: 365 180 Første termin/første avdrag: 31.12.2017 ( siste termin 31.03.2052 ) Annuitetslån, flytende rente

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  IF

  Polisenummer felles forsikring
  3583920

  Vedtekter/husordensregler
  Ligger vedlagt i salgsoppgaven

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Hver 16. uke i lilleblokka er det den enkelte andelseiers plikt å være vaktmester. Denne oppgaven består i å holde det rent og pent i og utenfor inngangspartiet, herunder kommer; snømåking, skifting av lyspærer i kjellere og oppganger, strøing og vanning av evt. planter ved inngangen.

  Dyrehold
  Det er ikke tillatt med hund eller katt i borettslaget, dette er avgjort av generalforsamlingen. I spesielle tilfeller kan dette tillates med begrunnelse i legeattest. Andre dyr må ikke holdes uten styrets samtykke.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Privat vei og gårdsplass tilhørende borettslaget, som bekoster brøyting vinterstid. Det er felles vannmåler i bygget. Når eiendommen har vannmåler, blir forbruket på vann og avløp avregnet på 1 termin(januar). Forbruket vil variere ut ifra hvor mange som bor i boligen og dette er viktig å justere ved et eierskifte. Ta kontakt med kommunen, dersom forbruket på vann og avløp må endres.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i område regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan Olandsjordet ? Grasåsen Reguleringsbestemmelser; se eget vedlegg, vedtatt 15.11.1974 m,ed planidentitet 2016r1. Kommunen har krysset på at det er planer under arbeid i området, men det er bekreftet av kommunens ansatte som har fylt ut skjema at var et feilkryss.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  890 000,- (Prisantydning) 365 179,- (Andel av fellesgjeld)   1 255 179,- (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 660,- (Omkostninger totalt)   1 264 839,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9660

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 900 ,- oppgjørshonorar kr  4 250,- og visninger kr  , -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000 ,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand. Alle beløp er inkl. mva. 

Håkon Olsen

Megler

Håkon Olsen

94 17 02 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev