aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til denne nyere og tiltalende eneboligen med bla. svært solrik og usjenert tomt, carport, to stuer, to bad og tre soverom. Boligen holder gjennomgående god standard. Boligen er fra 2016 og er velholdt og innholdsrik.
Velkommen til denne nyere og tiltalende eneboligen med bla. svært solrik og usjenert tomt, carport, to stuer, to bad og tre soverom. Boligen holder gjennomgående god standard. Boligen er fra 2016 og er velholdt og innholdsrik.

ARENDAL Øygardsåsen 27A

BUD MOTTATT! Myra - Innholdsrik, tiltalende og nyere enebolig i rekke. Carport, lettstelt, solrik og usjenert uteplass.

 • kr 4 290 000
 • BRA 126 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 290 000
 • Omkostningerkr 124 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 414 292
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2016
 • Soverom3
 • ArealP-rom 121 m²
 • Tomt855 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 414 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1. etasje
Nyere, tiltalende og påkostet bolig med smarte løsninger og gode materialvalg. Tomten er godt utnyttet, samt svært solrik og usjenert. Boligen ligger i et nyetablert og attraktivt boligområde på Myra med kort vei til skole, sykkelbane, flotte turområder, Sam Eyde vgs. med idrettshall- og anlegg. Boligen er innholdsrik med bla. to stuer, to bad, tre soverom m.m. Carport med sportsbod på 5 kvm. I tillegg stort loft med tilgang fra stue i 2. etasje, med svært god plass til oppbevaring. Boligen holder god standard med bla. flislagte bad, lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer, fint enstavs parkettgulv. Stort terrasseområde med mange muligheter. Her er det bare å flytte rett inn! Velkommen til visning!
Lys og pen gang med flislagt gulv med varmekabler i. Skyvedørsgarderobe langs den ene veggen med god plass til oppbevaring av klær, utstyr m.m.

Øygardsåsen 27A, Agder

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 66 kvm
  2. etasje: 60 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 61 kvm Gang, bad, stue og kjøkken.
  2. etasje: 60 kvm Stue, bad, tre soverom og kontor. Utvendig bod er tatt med i arealmålene. Kontor syd-øst 2. etasje er tatt med i P- arealet. Er godkjent som bod. Loft er ikke tatt med i arealmålene pga. manglende takhøyde.
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Utvendig bod.  Tomt
  855m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er flott opparbeidet med plenareal, terrasser, uthus og hekk. Stor terrasse, uthus/ drivhus for de som liker hage men vil ha det enkelt. Hyggelig inngangsparti med heller, plen, stor terrasse og lettstelt hage. Tomten er meget godt utnyttet, svært solrik og usjenert. Eiendommen er seksjonert da eiendommen har felles adkomst med naboen. Felles eiertomt med naboen.

  Beliggenhet
  Boligen ligger på Øygardsåsen, et landlig men nyere og sentralt boligområde på Myra. Her er det kort avstand til butikk og handelsområde på Stoa, samt Harebakken senter og til E18. Det er trygg og kort skolevei til Myra skole, sykkelpark og fritidsaktiviter. Sam Eyde er Agders største videregående skole og like i nærheten finner du flotte tilbud som skøytebane, tennisbane, fotballbane, kunstgressbane, lysløype med skiløyper vinterstid, samt sykkelpark. Turterreng rett utenfor stuedøren med fine turer som bla. til Ugleboknuten og til Granestua. Longumvannet med liten badevik i umiddelbar nærhet. Bussforbindelser ute ved veien.

  Adkomst
  Fra Arendal sentrum kjør forbi Harebakken inn mot Myra. Ta siste avkjørsel til høyre før rundkjøringen ved sykkelbanen. Følg veien innover og så ta første vei inn til høyre. Her følger man bakken opp og i første sving til venstre, ligger boligen på venstre hånd. Boligen er merket med AKTIV til salgs plakat. Velkommen!

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehage og godt med tilbud av fritidsaktiviteter i nærområdet.

  Skolekrets
  Myra skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussforbindelser like ute ved hovedveien.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt xx av xx teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Ja - Beskrivelse Det har lekket fra røykløpet mellom ovn og pipe. Det er blitt vurdert av fagmann og det er blitt anbefalt å sette på et deksel. Dette skal bli gjort av selger før visning. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Ja - Beskrivelse Våren 2023 oppdaget vi maur på badet. Vi la ut maurmiddel og har ikke sett noe maur inne i ettertid.

  Innhold
  1. etg.: Gang,. bad/vaskerom, stue og kjøkken med utgang til terrasse. Utvendig bod i carport. 2. etg.: Stue, tre soverom, bad og bod. Fra loftstue er det utgang til terrasse. Det er også luke til stort loft med rikelig med lagringsplass.

  Standard
  1.etg.: Gang har flis på gulv og panelplater på vegger. Varmekabler i gulv og stor skyvedørsgarderobe som gir plass til alt av yttertøy, skuffer og hyller, sko m.m. Fra gangen har man adkomst til bad/vaskerom med varmekabler. Fliser på gulv og vegg, lekker innredning, mosaikkflis i dusjssone, toalett samt praktisk innredning hvor vaskemaskin og tørketrommel sklir rett inn. Varmekabler. Skap for ekstra lagringsplass er montert over innredningen og man har i tillegg skap under benkeplate til vaskemidler m.m. Stue & kjøkken har åpen løsning med praktisk kjøkkenøy. Kjøkkenøyen er også et ideelt sted å samles for en kopp kaffe eller morgenavisen. Videre har innredningen blanke hvite fronter med lekre håndtak og hvite fliser mellom over- og underskap. Alle hvitevarer er integrerte og vil følge salget. På gulvet har man flotte 1 stavs tregulv og det er downlights i taket. Tapet på vegg. Stuen er vinklet og dette gir et romslig og ryddig inntrykk. Her har man meget god plass til spisebord med plass til mange rundt bordet. Peisovn i stuen. Lunt og hyggelig stue i vnkel, fint skjermet fra kjøkkendel. 2. etg.: I 2 etasje er det loftsstue med plass til sofagruppe, alternativt kontor/hobbymøbler. Fra loftsstuen er det dør ut til stor terrasse med mye sol og fint overblikk over nærområdene og Longumvannet. Det er beholdt en moderne og eksklusiv stil med trestavsparkett i samme tresort som nede og det er like fliser på begge bad. Etasjen har ellers 3 soverom, bod (ikke godkjent til varig opphold, men benyttes til kontor), samt bad. Soverommene holder normalt god størrelse og hovedsoverommet har garderobeskap som følger salget. Badet har moderne fliser med varmekabler i gulv, våtromsplater på vegg, dusjsone med mosaikkfliser og lekker innredning. Stor og god dusjnisje. Fra loftsstuen er det trapp opp til stort lagringsloft med vinduer på begge endevegger. Uthuset har gjennomsiktige takplater slik at det også kan benyttes som et drivhus. Stor carport med lagringsbod i bakkant hvor praktisk hyllesystem følger salget. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Yttervegg: Konstruksjon Konstruksjon består av isolert bindingsverk. Vassheller er ikke felt inn bak kledningen. Anbefalt tiltak: Vassheller bør utbedres i toppen av vinduer/dører med feks. å felle inn et beslag som går inn i kledningen. Bad 1. etasje Overflater - Gulv Gulvet er med fliser, ingen synlig tett oppkant ved dør. Gulvet er flatt, kun lokalt fall ved sluk. Anbefalt tiltak: Dør bør eventuelt heves med påskjøting av membran. Bad 2. etasje: Overflater - Gulv Gulvet er med fliser, ingen tett oppkant ved dør. Gulvet er flatt, kun lokal fall ved sluk. Anbefalt tiltak: Dør bør heves med påskjøting av membran. Radon Radonmåling er ikke utført. Anbefalt tiltak: Måling anbefales utført. Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Innlagt fiber.

  Parkering
  Parkering foran boligen, samt i carport.

  Forsikringsselskap
  Storebrand

  Polisenummer
  3637452

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 414 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk og peisovn.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  19867

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter eiendomsskatt kr. 5 850,-, renovasjon kr. 4 590,-vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info formuesverdi
  Formuesverdi ikke funnet ved søk.

  Andre utgifter
  I tilleg må man påregne at det påløper kostnader til strøm, fyring, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Info vannavgift
  Eiendommen har vannmåler. Eiendommen blir fakturert for et forbruk på vann/avløp på 100 m3 pr år. For eiendommen med vannmåler, blir forbruket på vann og avløp avregnet på første termin (januar). Forbruket vil variere ut fra antall personer i boligen. Ved eierskifte bør vannmåler leses av. Det må også sjekkes når forrige avlesning ble gjort. Ta kontakt med kommunen hvis forbruket for vann og avløp endres.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/37/153/1: 06.04.2016 - Dokumentnr: 305680 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2
  06.04.2016 - Dokumentnr: 305680 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Øygardsåsen er privat vei og kostnader til brøyting og vedlikehold av vei må påregnes.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse; konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan Øygarden, gnr, 37, bnr. 5 m.fl. vedtatt 27.11.2014 med arealplanid 1818r5. Gjeldende kommuneplan 2019-2019. Hensynssone; detaljeringssone bebyggelsesplan Arendal kommune opplyser at det er planer under arbeid i området. Det er varslet en plan for Myrild - Arendal Kommune. Formål Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny boligbebyggelse med tilhørende infrastruktur i området. Boligbebyggelsen ønskes etablert i form av eneboliger, rekkehus og flermannsboliger. Boligområdet vil bestå av tett og lav bebyggelse med tunløsninger som skaper attraktive og inkluderende områder. Det anslås at det i området vil etableres i overkant av 50 boenheter. Deler av planområdet inngår i reguleringsplan for Gunhildsbu som er vedtatt i 1986. Planen hjemler skogbruk. Resterende deler av planområdet er uregulert. I kommuneplanens arealdel er området avsatt til fremtidig boligbebyggelse (del av B50). Deler av området påvirkes av faresone høyspent (H370).

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,00))   124 292,- (Omkostninger totalt)   4 414 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  124292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,4% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 900,- oppgjørshonorar kr. 4 250,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000.-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand.Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev