aktiv-eiendomsmegling
Fantastisk beliggenhet på "Arendals tak"

ARENDAL Skibberheia 14

Skibberheia - Betydelig oppgradert og påkostet enebolig. VELKOMMEN TIL VISNING 07.06!

 • kr 7 990 000
 • BRA 229 m²
 • 6 soverom
 • Prisantydningkr 7 990 000
 • Omkostningerkr 215 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 205 892
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 933
 • Soverom6
 • ArealP-rom 220 m²
 • Tomt456 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  199 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000))

  215 892 (Omkostninger totalt)

  8 205 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott beliggenhet med storslått utsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld! Her kan man se innseilingen til Arendal via Galtesund, Tromøy, byfjorden, havet og Hisøy helt til Nidelvas utløp! Et attraktivt og barnevennlig boligområde med kort gangavstand til Arendal sentrum, hvor man finner alt av fasiliteter. Nær Stinta skole, dagligvarebutikk m.m. Eiendommen er betydelig påkostet og oppgradert fra 2012 og frem til nå, både innvendig og utvendig. Huset fremstår tidsriktig og smakfullt innredet. Det har en god planløsning som kan varieres etter ønsket bruk. Passer perfekt som familiebolig, er bebygd i 3 etasjer og inneholder blant annet 6 soverom, 2 bad og ekstra toalettrom. Pent opparbeidet uteområde, garasje og flere parkeringsplasser. Velkommen til påmeldingsvisning 4. mai kl. 16.30

Skibberheia 14, Agder

 • Tomt
  456m²

  Beskrivelse av tomt
  Flott utsiktstomt med sol fra tidlig morgen til sen kveld! Tomten er meget pent opparbeidet og lettstelt med flatt terreng. Flere uteplasser hvor man kan forflytte seg etter solforholdene. Terrasse i begge etasjer, begge med storslått sjøutsikt! Fra stue i 1. etasje er det utgang til terrasse og videre trapp ned til hage og uteområde. Tomten for øvrig er pent opparbeidet med et hyggelig plenareale og frukttrær, terrasser, murer, gjerder og beplantning. På del av uteområdet er det også lagt betongheller samt flislagt trapp og terrasse i 1. etasje. Flott ute stue som forlenger sommerkveldene. Asfaltert innkjørsel med plass til flere biler samt enkel garasje. Tomten består av 2 matrikler: Gnr. 502, Bnr. 464: 426,5 kvm Gnr. 502, Bnr. 835: 29,3 kvm

  Beliggenhet
  Eiendommen har en flott beliggenhet med storslått utsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld! Flott sjøutsikt hvor man kan se innseilingen til Arendal via Galtesund, Tromøy, byfjorden, havet og Hisøy helt til Nidelvas utløp! Skibberheia er et veletablert, attraktivt og barnevennlig boligområde med kort gangavstand til Arendal sentrum, hvor man finner alt av fasiliteter. Området for øvrig består av forholdsvis store villaer som er bygget fra rundt 1930 tallet , og de fleste eiendommene er i den senere tid modernisert. På tross av sin nærhet til sentrum, så ligger eiendommene tilbaketrukket i forhold til støy. Veien er enveiskjørt, og det er ingen gjennomgangstrafikk i området. Kort gangavstand til dagligvarebutikk samt Stinta barne- og ungdomsskole, SFO og barnehager.

  Adkomst
  Fra Arendal opp Vestregate. Ved rundkjøring Dampen, ta inn til høyre. Følg veien frem til Centralgaten, og ta her opp til høyre. Følg veien frem til Skibberheia.

  Bebyggelse
  Frittliggende enebolig oppført i 1933. Det er foretatt en betydelig oppgradering av eiendommen både innvendig og utvendig fra 2012 og frem til nå. Det henvises til vedlagte oversikt utarbeidet av selger over hva som er gjort på eiendommen. Enkel garasje, byggeår ukjent. Sommerstue oppført i 2020.

  Skolekrets
  Stinta Skolekrets

  Offentlig kommunikasjon
  Det er gangavstand til Arendal sentrum. Busstopp ved Vesterveien.

  Byggemåte
  Det henvises til vedlagte tilstandsrapport utført av Erik Sørensen AS, datert 15.09.22

  Innhold
  1. etasje: Vindfang med skyvedørsgarderobe, hall med trapp til de øvrige etasjene, toalettrom med servant. Glassdør inn til lys og fin stue med vedovn og dør ut til terrasse og hage. Kjøkken med god plass til stort spisebord. Innredning i hvit utførelse type HTH med integrerte hvitevarer som medfølger. U. etasje: Gang med dør inn til walkin-garderobe, romslig bad/vaskerom med dusj, servant i innredning, toalett samt opplegg til vaskemaskin. 3 soverom, teknisk rom, egen inngang utenfra. Varmekabler i samtlige gulv unntatt teknisk rom. 2. etasje: Gang, innredet rom med stor benkplass og skap, (egnet til kontorplass, hobbyrom m.m., 3 soverom hvorav 1 har skyvedørsgarderobe og ett har walkin-garderobe. Ett av rommene har store vindusflater fra gulv til tak med maksimal utsikt! Utgang til solrik terrasse. Utestue/sommerstue.

  Standard
  Eiendommen er betydelig påkostet og oppgradert fra 2012 og frem til nå, både innvendig og utvendig. Huset fremstår som meget tidsriktig, smakfullt innredet og innholdsrikt. Det har en god planløsning som kan varieres etter ønsket bruk. Passer perfekt som familiebolig, er bebygd i 3 etasjer og inneholder blant annet 6 soverom, 2 bad og ekstra toalettrom. Om man ikke har behov for 6 soverom, så har man mulighet for ekstra stue i 2. etasje med flott utsikt og egen balkong. I 2. etasje er det også innredet et rom til kontorplass, hobbyrom eller lignende. Fra stue i 1. etasje er det utgang til terrasse og videre trapp ned til hage. Hagen og uteområdet er meget pent opparbeidet og lettstelt med flatt terreng. Her er det nye terrasseplattinger, murer, sommerstue, flislagt område m.m. I tillegg er det hyggelig område med plen og frukttrær. Det henvises forøvrig til selgers egenerklæringsskjema. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2. Det er ingen punkter som er vurdert til TG 3. Terrengforhold: Terrenget er flatt rundt boligen, har lite fall utfra mur. Anbefalte tiltak: Her må etableres fall ut fra mur. Utstyr på tak: Stigetrinn mangler. Anbefalte tiltak: Stigetrinn på monteres. Bad 2. etasje: Membran synlig i sluk til dusjen. Membran er i følge eier smøremembran. Ingen dreneringsspalte under vegghengt toalett. Anbefalte tiltak: For å kunne oppnå TG1 må full dokumentasjon fremlegges på membran med f.eks bilder og kontrollerklæring. Vaskerom, underetasje: Gulvet er med microsement, krakelert ved dusjen. Liten oppkant ved dør. Gulvet er å regne for flatt, kun lokalt fall ved sluk i dusjen. Innvendige trapper: Trapper er av type sving. Håndløpere mangler på vegger. Liten høyde i bunnen av løpet på trapp til underetasje. Anbefalte tiltak: Håndløpere bør monteres. Ildsteder og skorsteiner: Pipe er i teglstein. Pipe nord er ikke i bruk. Piper skal i følge eier sjekkes omgående av feier. Loft: Konstruksjonsoppbygning. Kun kald øverloft. Litt mugg på enkelte takbord og sperrer, er pga. mangelfull utluftning. Kun 4 stk. ventiler montert i gesimser. Gamle fuktmerker ved pipe. Tiltak: Utlufting av øverloft må utbedres.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgende medfølger ikke: Hyller i garderobeskap oppe på hovedsoverom samt hyller i bod underetasje. Tre i blomsterbed foran sommerstue.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Selger har laget et dokument med oversikt over påkostninger og oppgraderinger. Dette er et vedlegg i prospekt.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er installert fiber.

  Parkering
  Enkel garasje samt biloppstillingsplass til flere biler på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Storebrand

  Polisenummer
  3372230

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  199 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000))

  215 892 (Omkostninger totalt)

  8 205 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Ved samt elektrisk.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  13799

  Info kommunale avgifter
  Renovasjon kr. 4.590,- pr. år.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt pr år kr. 7 665,-

  Formuesverdi primær
  738842

  Formuesverdi sekundær
  2659829

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2021 mottatt fra Skatteetaten

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/502/464: 30.08.1933 - Dokumentnr: 900082 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:502 Bnr:62
  01.01.2020 - Dokumentnr: 746338 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0906 Gnr:502 Bnr:464


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger ikke i kommunens byggesaksarkiv. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Opprinnelige byggetegninger avviker fra dagens faktiske bruk. Det er ikke søkt kommunen om bruksendring fra tilleggsdel til rom godkjent til varig opphold for underetasjen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019-2029 Formål: Bebyggelse og anlegg; eksisterende boligbebyggelse. Reguleringsplan: Strømsbuveien, Høyveien Sør og Skibberheia vedtatt 19.02.1990. Formål: Boligbebyggelse Planer i området: Det skal bygges 3 eneboliger 1 hus bortenfor.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 990 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  199 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000))

  215 892 (Omkostninger totalt)

  8 205 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  215892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt 1,25 % salgsprovisjon. I tillegg kommer kr. 37.143,- til dekning av tilrettelegging, grunnpakke markedsføring, digital markedsføring samt grunnboksutskrift. Dersom eiendommen ikke blir solgt, så skal selger betale kr. 25.000,- pluss utlegg.

Gina Jørgensen

Megler

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev