aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Strømsbu Torg - Her har vi for salg en toppleilighet fra 2022 med god takhøyde, solrik balkong på 15 kvm, heisadkomst, p-plass med lader, vannbåren varme, m.m. Svært sentral beliggenhet med butikker, apotek, bussforbindelser m.m.
Velkommen til Strømsbu Torg - Her har vi for salg en toppleilighet fra 2022 med god takhøyde, solrik balkong på 15 kvm, heisadkomst, p-plass med lader, vannbåren varme, m.m. Svært sentral beliggenhet med butikker, apotek, bussforbindelser m.m.

ARENDAL Strømsbusletta 9F

VISNING TIRS. 16/4 KL.16.30. Toppleilighet fra 2022 med bla. 2 soverom, parkering i garasjeanlegg, heis, balkong m.m.

 • kr 3 590 000
 • BRA-i 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 104 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 694 190
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 2 899
 • Tomt14 863.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,00))   104 190,- (Omkostninger totalt)   3 694 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Strømsbu Torg. Her har vi for salg en super toppleilighet fra 2022 med god standard og lekre detaljer. Boligen passer perfekt for førstegangskjøpere, par, enslige og pendlere som ser etter en sentrumsnær bolig i moderne omgivelser. Boligen har en sentral beliggenhet på Strømsbu- kort vei fra sentrum. I byggets 1.etasje er det dagligvarebutkk, apotek og blomsterforhandler. Kort vei til bussforbindelser og kort gåavstand til sentrum. Boligen inneholder: Entré, baderom, hovedsoverom, soverom 2, innvendig bod, stor stue/spisestue med gjennomgående lys fra flere vinduer og med utgang til solrik og romslig terrasse. I tillegg sportsbod. P-plass med el-bil lader.
Balkongen har god plass til både cafebord, sittegruppe, grill m.m.

Strømsbusletta 9F, Agder

 • Tomt
  14863.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med kunstgress på hver side av bygningen. Det er satt opp flere sittegrupper, aktivitetsområde med treningsapparater og lekeplass. Fra parkeringshuset går det trapp ned til Stømsbu torg.

  Beliggenhet
  Velkommen til Strømsbusletta 9F. Denne eiendommen tilbyr deg den perfekte kombinasjonen av moderne komfort og en ideell beliggenhet med butikker, apotek, bussforbindelser og sentrum i perfekt rusleavstand. Man kan velge om man vil gå gjennom p-hus vest, eller gå ned til Gard og ta sjøveien til sentrum. På Strømsbusletta 9 vil du oppleve den beste av begge verdener. Du vil nyte komfortabelt boende med romslige, moderne rom og praktiske fasiliteter. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå langt med handleposen, da matbutikk, apotek og blomsterforretning ligger rett under boligen. Denne eiendommen gir deg også utmerket tilgang til alt Arendal har å tilby. Sentrum, med sin unike blanding av kultur, shopping og gastronomiske opplevelser, er kun en kort spasertur unna. Naturelskere vil sette pris på den vakre strandpromenaden fra Gard og inn til sentrum, og de nærliggende grøntområdene.

  Adkomst
  Fra Arendal sentrum, følg Vesterveien mot Hisøy. I rundkjøringen ved Dampen, tar du rett frem retning Stoa, og du får leilighetsbygget på venstre hånd, på taket av butikkene. Følg veien inn til butikkene, og følg den forbi Max Burger og Coop Mega og opp på taket. Gjesteparkering i p-hus, samt inngangsdør til leilighetene. Velkommen!

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse/næring i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Strømsbuåsen barnehage ligger like i nærheten, i tillegg er det flere barnehager i området.

  Skolekrets
  Stinta skolekrets, 1-10. klasse. St. Franciskus i sentrum. 1-10. klasse. Arendal vgs. ligger også i sentrum.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussforbindelser like nedenfor bygget.

  Byggemåte
  For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 26.02.2024 av takstmann Erik Sørensen for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger opplyser at det har vært kontroll og service på ventilasjon. Selger opplyser også at det er litt dårlig trykk i dusj og på bad, og at utbygger er på saken.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 5. etasje med både heis- og trappeadkomst. Praktisk planløsning med gang, bad, to soverom, innvendig bod, stue og kjøkken. Romslig balkong på 15 kvm. I tillegg bod i samme etasje som parkeringen på ca. 5 kvm.

  Standard
  Lys og pen leilighet fra 2022. Standard Lys og moderne leilighet med god takhøyde som gir en svært god romfølelse. Entré: Boligen møter deg med et hyggelig inngangsparti og gang med god plass til sko og yttertøy. Kjøkkenet: Leiligheten har et moderne kjøkken fra Strai med rikelig skap- og benkeplass. De sorte matte overflatene gir det en lukseriøs atmosfære. Det er integrete hvitevarer som gir en ekstra fin finish. Spisegruppen deler naturlig opp kjøkkenet og stuen. Stuen: Stuen er romslig med god plass til både sofa og tilhørende møblement. Den har en åpen planløsning som skaper en fin forbindelse med kjøkkenet, og gir rommet en luftig følelse. Fra stuen er det utgang til en svært romslig terrasse med gode solforhold. Her er det også plass til flere sittegrupper, grill og tilhørende møblement. Bad/vaskerom: Badet /vaskerommet i leiligheten har flislagt fra gulv til tak, og har en moderne innredning. Dusjhjørnet gir en praktisk løsning og har mosaikkfliser på gulvet. Det er tilstrekkelig plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Det er varmekabler i gulvet som gir en komfortabel og funksjonell opplevelse. Soverom: To romslige soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Begge soverommene kan brukes som hovedsoverom. Soverommet ved stuen har en stilig skyvedør med glassvinduer som gir leiligheten det lille ekstra. Boden: Praktisk bod med god plass til lagring som bidrar til å holde leiligheten ryddig og organisert. I tillegg bod ved parkeringsanlegget på 5 kvm. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Overflater - Vegger bad Veggene er med fliser, en er sprekt ved blandebatteri i dusjen. Anbefalt tiltak: Sprekt flis bør byttes.   Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  TV/internett fra Altibox betales gjennom fellesutgiftene.

  Parkering
  Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Selger har installert el-bil lader som medfølger i handelen.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,00))   104 190,- (Omkostninger totalt)   3 694 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen blir oppvarmet med vannbåren varme og strøm. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16226

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det er vannmåler i leiligheten. For eiendommen med vannmåler, blir forbruket på vann og avløp avregnet på første termin (januar). Forbruket vil variere ut fra antall personer i boligen. Ved eierskifte bør vannmåler leses av. Det må også sjekkes når forrige avlesning ble gjort. Ta kontakt med kommunen hvis forbruket for vann og avløp endres.

  Info om eiendomsskatt
  herav eiendomsskatt kr. 5 814,-

  Formuesverdi primær
  621113

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2360228

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  65/10869

  Felleskostnader pr. mnd
  2899

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgifter som inkluderer: Felles forsikring, bredbånd (fiber) fra Altibox, Kabel- tv , kr. 500,- a konto varmtvann, årskontingent boligbyggelag, forretningsførerhonorar, og avsetting til vedlikehold.

  Om sameiet
  Sameiet består av tilsammen 34 boenheter. Kommende arbeid i sameiet: I henhold til årsmøte så jobber styret med et par saker: 1. Noen av sameierne oppleverer dårlig trykk i dusjen og at vannet ikke er varmt nok på kvelden. Styret har engasjert rørlegger (Flow) til å se på arbeidet. Denne boenheten sliter ikke med dette problemet. 2. Styret vil orientere om tiltak for å redusere vannmengde som kommer inn i parkeringsanlegget. Man tenker ikke å stenge igjen helt, men gjøre det mindre åpent. 3. oen ønsker å sette opp frosta pleksiglass mellom balkongene. Et alternativ kan være uttrekkbar duk. Styret ønsker å enes om en felles løsning. Regnskap: Det er ikke krav til å utarbeide årsregnskap for 2022, å styret har besluttet å ikke gjøre det. 2023 vil bli sameiets første offisielle årsregnskap, og dette vil inkludere tallene fra 2022. Husdyr: Dyrehold er tillatt på følgende vilkår: Det er båndtvang hele året for alle typer dyr som luftes ute, innenfor sameiets eiendom. Ekskrementer fjernes umiddelbart og kastes i egnede søppelkasser innenfor sameiets eiendom. Sameiet vil fra starten være forsikret i If med polisenummer SP3368205 En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

  Styregodkjennelse
  Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr til forretningsfører for sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skadeforsikring NUF

  Dyrehold
  Husdyr: Dyrehold er tillatt på følgende vilkår: Det er båndtvang hele året for alle typer dyr som luftes ute, innenfor sameiets eiendom. Ekskrementer fjernes umiddelbart og kastes i egnede søppelkasser innenfor sameiets eiendom.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/502/1325/31: 25.06.2004 - Dokumentnr: 5400 - Bestemmelse iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:502 Bnr:1325
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.06.2020 - Dokumentnr: 2528091 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Glitre Nett AS
  Org.nr: 982 974 011
  Avtale om erverv av rettigheter til høyspent jordkabel - 22kV Kabelnr. 4585 og 4586
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:502 Bnr:1325
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.12.2021 - Dokumentnr: 1608951 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 25 år
  Årlig festeavgift: NOK 500 000
  Gjelder fra dato: 01/11-2021
  Tomteverdi: NOK 3 000 000
  Overført fra: Knr:4203 Gnr:502 Bnr:1325
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.08.2022 - Dokumentnr: 903326 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 31
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 65/10869


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 28.06.2022. Brukstillatelsen gjelder forretnings- og boligbygg Stømsbusletta 9, samt endring av foreliggende tillatelse. Gjenstående arbeid: taket på boligblokka må utføres som "grønt tak" før ferdigattest klan gis. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til forretning, kontor, tjenesteyting, tilhører reguleringsplan Strømsbusletta 9 datert 19.11.2020. Arealplanid: 0906207-11. Planer under arbeid: Myrene-Høgedal-Solberg - Arendal kommune: https://www.arendal.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-eiendom/reguleringsplaner/reguleringsplaner-under-arbeid/myrene-hogedal-solberg.21220.aspx Det vil bli satt opp 2 nye leilighetskomplekser ved oppkjøringen til komplektset i dag. For mer informasjon se vedlagt reguleringsplan i prospektet. Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019- 2029. Formål: Hensynssone; detaljeringssone bebyggelsesplan. Beskrivelse: Gjeldende reguleringsplan styrer arealbruksformålene for området. Avvikssone støy (H290) Arendal sentrum og sentrene Saltrød, His og Nedenes er angitt som avvikssone for støy. I avvikssonene kan boligbebyggelse, barnehager og pleieinstitusjoner etableres i gul og rød sone dersom følgende tiltak er ivaretatt: Boliger skal ha minimum en fasade som vender mot stille side, jfr. tabell 3 i T-1442/16.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,00))   104 190,- (Omkostninger totalt)   3 694 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 7 900,- oppgjørshonorar kr. 4 750. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp.  Alle beløp er inkl. mva. 

Martine Strand

Megler

Martine Strand

93 61 57 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev