aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Taubaneveien 48

ARENDAL Taubaneveien 48

BUD MOTTATT! Tiltalende enebolig med stor dypvannsbrygge, båthus, innredet sjøbod, oppvarmet svømmebasseng, dobbel garasje m.m.

 • kr 12 900 000
 • BRA 241 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 12 900 000
 • Omkostningerkr 339 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 13 239 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 005
 • Soverom3
 • ArealP-rom 149 m²
 • Tomt628.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 12 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  322 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 900 000))

  339 542 (Omkostninger totalt)

  13 239 542 (Totalpris inkl. omkostninger)
Eiendommen har en fantastisk beliggenhet i vannkanten ved Hølen, rett ved Nidelvas utløp før den renner ut i byfjorden. Kort avstand med båt til Arendal sentrum, byfjorden og vakker sørlandsk skjærgård. Det er i tillegg nærhet til Nidelva hvor man på vindfulle dager kan man smyge seg inn i en av de mange lune vikene. INGEN BOPLIKT! - Tiltalende enebolig bebygd i 3 etasjer med høy standard - Meget pent opparbeidet og lettstelt tomt hvor man kan forflytte seg etter solforholdene - Ligger i vannkanten med stor dypvannsbrygge - Innredet sjøbod med stue/kjøkken, bad og soverom - Båthus med elektrisk portåpner - Flott uteområde med oppvarmet svømmebasseng som har motstrøm- og renseanlegg - Kjøkkenhage med kveldssol - Dobbel garasje med loft Velkommen til påmeldingsvisning 19. mai kl. 12.00!

Taubaneveien 48, Agder

 • Tomt
  628.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Meget pent opparbeidet og solrik tomt over flere nivåer hvor man kan forflytte seg etter solforholdene! Stor brygge med sol fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Badetrapp montert, så her ligger alt til rette for et forfriskende bad når man måtte ønske! Herfra er det dør direkte inn til båthuset. Fra brygga går det trapp opp til flott uteplass belagt med skifer, og med oppvarmet svømmebasseng som har motstrømsanlegg i tillegg til varme- og renseanlegg samt monterte lys. Området her er meget pent opparbeidet med vakre blomsterbed, stakitt gjerde og hekk mot nabo. Her er også inngang til sjøboden hvor man kan forlenge sommerkveldene i en hyggelig stue med en stor, dobbel glassdør ut mot vannet. Videre er det trapp opp til lun "kjøkkenhage" med plen, delvis steinbelagt, blomsterbed og beplantning. Et hyggelig område hvor man kan nyte kveldssolen. Brosteinsbelagt inngangsparti fra garasje og frem til inngangsdøren. 1/9 av Gnr. 434/200: Et areal på 153,6 kvm Refsnespynten Vel benytter også den store boden ved sandstrand og friområde. Dette er fordelt på 9 boliger, også Taubaneveien 48.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fantastisk beliggenhet i vannkanten ved Hølen, rett ved Nidelvas utløp før den renner ut i byfjorden. Kort avstand med båt til Arendal sentrum, byfjorden og vakker sørlandsk skjærgård. Det er i tillegg nærhet til Nidelva hvor man på vindfulle dager kan man smyge seg inn i en av de lune vikene på innsiden av Gjervoldsøy, eller nyte en matbit på populære Nidelv Brygge. Tomten er over flere nivåer slik at man kan forflytte seg etter solforholdene. På brygga får man tidlig morgensol frem til ca. kl. 18.00 midtsommers. Deretter kan man forflytte seg til svømmebassengområdet og kjøkkenhagen, hvor det er kveldssol. Taubaneveien er et attraktivt og familievennlig boligområde ca. 3 km fra Arendal sentrum. Her er rikelig med flotte turområder like i nærheten. I tillegg er det etablert et nydelig friområde med sandstrand for de minste. Blindvei uten gjennomgangstrafikk. Kort avstand til Lunderød barne- og ungdomsskole med idrettsanlegg og lysløype samt Strømmen oppvekstsenter med barneskole og barnehage. Nær Bjorbekk senter med dagligvarebutikk, apotek, frisør og bakeri med kafè.

  Adkomst
  Fra Arendal mot Strømmen. Ta av mot Bjorbekk i rundkjøring, og følg veien mot Klodeborg. Ta inn til venstre mot Taubaneveien etter rørleggerbutikk ved Klodeborg. Følg Taubaneveien nedover helt til man kommer til sjøen. Huset ligger inn til venstre, nr. 48

  Bebyggelse
  Enebolig bebygd i 3 etasjer, oppført 2005 Dobbel garasje med loft, oppført 2005 Innredet sjøbod med båthus i underetasje, oppført 2006

  Byggemåte
  Det henvises til vedlagte tilstandsrapport utført av Erik Sørensen AS, datert 12.04.23.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Utettheter ? Ja, skiftet 1 vindu. Utført arbeid på el-anlegg eller andre installasjoner: Ja, skiftet varmepumpe. Utført av Flow Bredesen VVS A/S

  Innhold
  1. etasje: Romslig vindfang med dobbel ytterdør, glassdør inn mot hall med trapp. Flislagt bad/vaskerom med vegg hengt toalett, dusj hjørne med innfellbare dører, speilskap, benk med nedfelt vask og skyvedører mot vaskemaskin og tørketrommel. Håndkletørker montert på vegg. Fra hallen kommer man inn i en tiltalende og lys stue/kjøkken i åpen løsning med mye vinduer som ivaretar den flotte utsikten! Gass peis og plassbygd bokhylle med skap ved sofagruppe. Heltre eikegulv, plassbygd kjøkkeninnredning fra Gjeving trevare med integrerte hvitevarer samt separat side by side kjøleskap med ismaskin. Plassbygd vitrineskap og benk som går inn mot spisestue. Fra kjøkken er det praktisk sidedør med utgang til hage. 2. etasje: Gang, 2 soverom hvorav ett er innredet som garderoberom. Dette kan med letthet tilbakeføres til soverom med 2 kott i vegg. Det øvrige soverommet har skyvedørsgarderobe. Flislagt bad med badekar, vegghengt toalett, dobbel servant samt speil innfelt i fliser med lys. U. etasje: Gang. flislagt bad med servant i innredning samt ekstra skap, dusj med innfellbare dører og vegghengt toalett. Håndkletørker montert på vegg. Teknisk rom på innsiden av gang med enhet for vannbåren varme, 2 varmtvannsberedere, sentralstøvsuger m.m. Lys og fin kjellerstue med utgang til området med svømmebasseng. Soverom med skyvedørsgarderobe. Romslig bod på innsiden av kjellerstuen. Frittliggende innredet sjøbod: 1. etasje: Flislagt vindfang, hyggelig stue med heltre eikegulv og store vindusflater som gir maksimalt med lys og utsikt, disse kan åpnes opp i sin helhet ut mot vannet. Kjøkkeninnredning i åpen løsning med integrerte hvitevarer. Flislagt bad med dusjhjørne, toalett og servantskap. Soverom. I underetasjen er det båthus med automatisk port slik at man kan kjøre inn båten. I tillegg er det et område som er avsatt til bod. Dobbel garasje med automatisk portåpner. Utvendig trapp opp til loftsrom med plass til lagring.

  Standard
  Dette er en meget representativ, tiltalende og innholdsrik eiendom med gode planløsninger og høy standard! Huset er bebygd i 3 etasjer med ett flislagt bad i hver etasje. Stue i både hovedetasje og underetasje. Utgang til hage og uteområde fra begge etasjer. Vannbåren varme i gulv, heltre eike gulv i begge stuer og kjøkken. Plassbygd kjøkkeninnredning fra Gjeving Trevare, som i tillegg er utvidet med vitrineskap og benk mot spisestue. I tillegg er det plassbygd bokhylle med skap og integrert gass peis ved sofagruppe i stue. Store vindusflater og mye vinduer gir et gjennomgående fint lys i huset i tillegg til den fantastiske utsikten som man får fra de aller fleste rom. Har man gjester som skal overnatte, så er det en frittliggende sjøbod som er innredet med både stue, kjøkken, bad og soverom! Nydelig bassengområde med oppvarmet svømmebasseng på 4 x 8 meter. Her er det også montert motstrømsanlegg, og renseanlegg. Trafoer til lys i bassenget er nylig skiftet. I tillegg medfølger det vannstøvsuger, pumpe og robotvasker til bassenget. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven og er en del av kjøpekontrakten. Nedenfor følger informasjon om forhold som er vurdert til TG 2: Terrengforhold: Terrenget er flatt rundt boligen, mangler fall ut i fra mur side vest. Anbefalt tiltak: Her må etableres fall ut i fra mur side vest av boligen. Utstyr på tak: Snøfangere mangler, bør monteres. Bad underetasje med god standard: Membran/tettesjikt og sluk: Må ut i fra byggeår forvente at membran er montert på alt av våtsoner. Halve levetiden er nå passert. Samlet vurdering: Pga. alder til membran og kommentarer til gulv anbefales det å ikke dusje rett på fliser. Bad i 1. etasje med god standard: Gulvet er med fliser, ingen tett oppkant ved dør. Høydeforskjell på gulv fra dør til sluk er 7 mm, burde vært 25 mm. Membran/tettesjikt og sluk: Må ut i fra byggeår forvente at membran er montert på alt av våtsoner. Halve levetiden er nå passert. Samlet vurdering: Pga. alder til membran og kommentarer til gulv anbefales det å ikke dusje rett på fliser. Bad i 2 etasje med god standard: Gulvet er med fliser hvor 2 stk. er knekt. Ingen synlig tett oppkant ved dør. Gulvet er å regne for flatt. Membran/tettesjikt og sluk: Må ut i fra byggeår forvente at membran er montert på alt av våtsoner. Halve levetiden er nå passert. Samlet vurdering: Her må man være obs på kommentarer til gulv og alder på membran. Radonmåling ikke utført. Anbefales utført. Elektrisk anlegg. Takstmann har ikke EL kompetanse. Ved anbefaling av nærmere sjekk av fagkyndige gir standarden automatisk TG2.

  Innbo og løsøre
  Samtlige hvitevarer medfølger unntatt vaskemaskin og tørketrommel. Hovedhus: Oppvaskmaskin, side-by-side skap med ismaskin, gasskomfyr og stekeovn. Sjøbod: Kjøleskap, oppvaskmaskin og gass koketopp. Møbler i sjøbod kan kjøpes om ønskelig.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber installert.

  Parkering
  Dobbel garasje med automatisk port åpner. I tillegg er det plass til parkering på utsiden av garasje.

  Forsikringsselskap
  Frende Forsikring

  Polisenummer
  7386877

  Prisantydning inkl. omkostninger
  12 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  322 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 900 000))

  339 542 (Omkostninger totalt)

  13 239 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  I hovedhuset er det vannbåren varme i alle rom unntatt teknisk rom. I sjøboden er det varmekabler i gulv på stue/kjøkken, gang og bad. Forøvrig elektrisk oppvarming samt gasspeis i stue i hovedhus og sjøbod. Det er montert godkjent skap til gassbeholdere på utsiden av vaskerom.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  31099

  Info kommunale avgifter
  Kommunale eiendomsgebyrer for 2023 Kr. 31099,-. Dette inkluderer eiendomsskatt på kr. 16.926,-. I tillegg kommer renovasjon Kr. 2983,- pr. år.

  Formuesverdi primær
  976947

  Formuesverdi sekundær
  3517009

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig: kr 976 947 Som sekundærbolig: kr 3 517 009

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4203/434/196: 04.07.2005 - Dokumentnr: 5610 - Bestemmelse iflg. skjøte Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Rettighetshaver DET OFFENTLIGE OG SKANSKA NORGE AS 943049467
  04.07.2005 - Dokumentnr: 5610 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening m.v.
  04.07.2005 - Dokumentnr: 5610 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelse om kloakkrenseanlegg
  Med flere bestemmelser
  02.05.2005 - Dokumentnr: 3698 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4203 Gnr:434 Bnr:42
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1178964 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0906 Gnr:434 Bnr:196


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest datert 27.02.2006 for enebolig, garasje og båthus.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. Felles privat pumpestasjon til offentlig avløpsnett. Driftskostnader fordeles på 11 husstander, og dette koster ca. kr. 1500,- pr. år for hver husstand. Dette er betalt for 2023. Det er installert vannmåler, og eiendommen blir fakturert for et forbruk på vann/avløp på 110 m3 pr. år. Dette avregnes på første termin i januar hvert år, og forbruket vil variere utfra antall personer i boligen.

  Regulerings- og arealplanner
  Gjeldende kommuneplan: Planperiode 2019-2029. Formål: Bebyggelse og anlegg; eksisterende boligbebyggelse. Reguleringsplan: Refsnes bebyggelsesplan vedtatt 31.01.02. Formål: Boligbebyggelse

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  12 900 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  322 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 900 000))

  339 542 (Omkostninger totalt)

  13 239 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  339542

Gina Jørgensen

Megler

Gina Jørgensen

47 20 12 75

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev