aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Stuajordet 75!
Velkommen til Stuajordet 75!

ARNATVEIT Stuajordet 75

Flott familiebolig med 3 soverom, stue + loftstue, bad + wc | Kjøkken fra 2018 | Meget gode sol- og utsiktsforhold

 • kr 2 690 000
 • BRA 125 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 033 498
 • EierformAndel
 • Byggeår1986
 • Soverom3
 • ArealP-rom 119 m²
 • Andel fellesgjeldkr 325 897
 • Felleskostnaderkr 6 099
 • Tomt39 532 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 690 000 (Prisantydning) 325 897 (Andel av fellesgjeld)   3 015 897 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 033 498 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning først etasje.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Stuajordet 75. Dette er en flott familiebolig over 3 plan med gangavstand til Ådnamarka barneskole, barnehage og butikk (KIWI). Eiendommen har en sentral og god beliggenhet på Arnatveit, i et etablert og trivelig borettslag. Boligen kan skilte med en herlig altan med utgang fra stue - med meget flotte sol- og utsiktsforhold. I tillegg er det en usjenert terrasse på 33 m² med utgang fra kjøkkenet - perfekt for varme sommerdager. Kort oppsummert: - Altan på 16 m² og treterrasse på ca 33 m². - Herlig vedovn i stue fra 2015. - Kjøkken fra 2018. - Fast parkeringsplass med el-bil lader. - Inneholder: Stue/kjøkken, loftstue, 3 soverom, bad, wc, vaskerom, hall med trapp og bod. Utvendig bod på 5,5 m². Velkommen til visning!
Skjermet altan med flotte sol- og utsiktsforhold.

Stuajordet 75, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Rekkehus
  Bruksareal
  1. etasje: 45 kvm Hall m/trapp 17,1 m² Bad 5,3 m² Vaskerom 3,5 m² Soverom 11,3 m² Bod.
  2. etasje: 47 kvm Stue/kjøkken 47 m²
  3. etasje: 33 kvm Gulvareal for rom i 3. etasje: Loftstue 11,5 m² Toalettrom 2 m² Soverommene er 10,2 m² og 9,7 m²
  Primærrom
  1. etasje: 39 kvm Hall m/trapp 17,1 m² Bad 5,3 m² Vaskerom 3,5 m² Soverom 11,3 m²
  2. etasje: 47 kvm Stue/kjøkken 47 m²
  3. etasje: 33 kvm Gulvareal for rom i 3. etasje: Loftstue 11,5 m² Toalettrom 2 m² Soverommene er 10,2 m² og 9,7 m²  Tomt
  39532m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet og beplantet fellesanlegg. Parkeringsplasser og interne veier er asfaltert. Boligens uteareal er pent opparbeidet med uteplasser og beplantning, med blant annet bærbusker i bedene ved inngangen.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en sentral og god beliggenhet i Stuajordet, i et etablert og trivelig borettslag. Boligen har en barnevennlig og sentral beliggenhet i Arna med gangavstand til skole, barnehage og butikk. Fra boligen er det ca.10 minutters gange til Kiwi Arnatveit. Fra boligen er det ca. 7 minutters kjøring til jernbanen og Øyrane Torg med et rikt servicetilbud. Her finner du alt fra klesbutikker, spisesteder, vinmonopol, legekontor, tannlege, apotek m.m. Ved Øyrane Torg ligger også Arna terminal og Arna stasjon. Terminalen er et kollektivt knutepunkt med en rekke bussavganger i retning Åsane, Ytre Arna og Nesttun. Fra stasjonen kan man ta toget inn til Bergen sentrum på under 10 minutter. Nå pågår arbeid med den gamle tunnelen i strekning Arna-Bergen - som sammen med den nye tunnelen vil utgjøre dobbeltspor gjennom fjellet. Dobbeltspor vil legge til rette for hyppigere togavganger mellom Arna-Bergen. Fra boligen er det ca. 7 minutters gange til bussholdeplass med avganger i retning Øyrane Torg og Nesttun. For den turglade er det flere gode turmuligheter i nærområdet med bl.a. Åndanipa og Reppadalen. Idrettsanlegg med fotballbane og friidrettsanlegg, samt idrettshall ligger i nærområdet. Arna Treningssenter er også en kort spasertur unna. Skoler og barnehager i nærområdet: - Arnatveit barnehage - Ådnanipa barnehage - Kidsa Øyrane - Ådnamarka barneskole - Garnes ungdomsskole - Arna videregående skole

  Adkomst
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Tak: Taket er tekket med betongstein. Isolert takkonstruksjon. Veggkonstruksjon: Ytterveggene er oppført i isolert bindingsverk. Liggende trekledning. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Vinduer i 3. etasje fra 2017. Varierende alder for øvrige vinduer. Dører: Fabrikkmalt hvit gatedør, fra 2019, med isolerglassfelt. Altan- og terrassedører, fra 2017 og 2010, med isolerglass i malte trekarmer. Formpressede fyllingsdører. Etasjeskille: Trebjelkelag i etasjeskille.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Bad nede (2019): Alt av rørarbeid er utført av Arna vann varme og sanitær AS. Det samme gjelder skifte av blandebatteri på dusj /badekar, rør og blandebatteri til vask og installasjon av nytt toalett. Huseier har selv installert baderomsmøbler. Bad oppe (2017): Innebygd toalett, avløp, rør og blandebatteri installert av Arna vann varme og sanitær AS. Huseier har selv installert baderomsmøbel. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ved takøft i 2017 (i regi av Borettslaget) oppstod lekkasje fra 3. etasje via plastduk ned til soverom i 1. etasje. Stuevegg mot sør samt vegg og tak i soverom nede åpnet opp og skiftet. Dette var en forsikringssak og alt arbeid utført av fagfolk. Det ble også lagt nytt teppe på soverommet. Mens taket var åpent ble det satt inn rock wool i tak mellom stue og soverom for lydisolering. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Gulv i stue mot sørvegg/kjøkken er skjevt inn mot vegg. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Med unntak av en lysbryter og stikk i lettvegg mot garderobe / entre og utelys i bakhage, er alt arbeid utført av faglærte. I 3. etasje er alt det elektriske skiftet ut av Elicom AS. Kjøkken er tatt av Elektro Partner og Thunestvedt har tatt småjobber og sikringsskap (2011). Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Installasjon og kontroll av nytt ildsted i 2015 gjennomført av Varme as. Rutinemessige kontroller gjennomført av feier. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Privat ladeboks montert på egen parkerinsplass i 2022. Stømavtale via Borettslaget. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Altan på vestside samt ny utvendig bod i 2012. Nytt tak og takløft i regi av Borettslaget i 2017. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Takløft i 3. etasje 2017 i regi av Borettslaget. Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Forventet ivaretatt av Borettslaget. Nytt IKEA kjøkken i 2018 der all montering ble gjennomført av Montera. Rør- og elektroarbeid tatt av fagpersonell. Hage på bakside: Ny platting i 2021. Royal platting og trykkimpregnert ramme under. Jord og underduk fra hage ble fjernet i bakhage før ny platting ble laget. gravde ned til pukk og grovstein. Jordmasse ble kjørt vekk. Terrasse forankret i betong søyler / kasser. I 3. etasje er alle lettvegger isolert med rock wool for lydisolering. Det er også lagt inn 5 cm ekstra isolasjon i nytt takbygg.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Nika Nasibi har gleden av å presentere Stuajordet 75. Dette er en flott familiebolig over 3 plan med gangavstand til Ådnamarka skole, barnehage og butikk. Boligen kan skilte med en herlig altan med utgang fra stue ? med meget flotte sol- og utsiktsforhold. I tillegg er det en stor og usjenert terrasse med utgang fra kjøkkenet. Entré / hall: Førsteinntrykket til boligen er en innbydende entré med videre tilkomst til en svært romslig hall på 17,1 m². Her er det meget god plass for garderobeløsning for yttertøy og sko, samt annet oppbevaringsmøblement. Det er gulvvarme i hallen. Stue/kjøkken: Boligen har en delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken med et areal på 47 m². Her er gode innredningsmuligheter for sofagruppe, spisebord og ekstra sittegruppe om ønskelig. Fra stuedelen er det utgang til altan på 16 m² med gode sol- og utsiktsforhold. Altanen er skjermet og helt uten innsyn. Herlig vedovn i stue fra 2015. Lekkert kjøkken fra 2018 med hvite profilerte fronter, laminat benkeplate, fire dører med glassfelt og overskap til tak. Kjøkkeninnredningen er romslig med god lagringsplass i skuffer og skap, samt mye arbeidsplass på kjøkkenbenken. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det utgang til en lun og usjenert treterrasse på ca 33 m². På terrassen er det mye boltreplass og gode innredningsmuligheter for sittegrupper og annet terrassemøblement. Soverom: Hovedsoverommet har et areal på 11,3 m². Soverommet er romslig og kan innredes med dobbeltseng, garderobe og annet soveromsmøblement. Soverom 2 og 3 er i boligens tredje etasje, med et gulvareal på 10,2 m² og 9,7 m². Soverommene egner seg godt som gjesterom, barnerom og/eller kontor. Det er gulvvarme i soverommene i tredje etasje. Loftstue: Ved soverommene i tredje etasje er en loftstue med gulvareal på 11,5 m². Loftstuen kan innredes med sofagruppe og mediemøblement, og er det perfekte oppholdsrom for barnefamilien eller om man har ungdommer i hus. Bad: Badet er innredet med badekar, servant med møblement og wc. Det er gulvvarme på badet. Wc: Toalettrom i tredje etasje er innredet med servant, servantskap og veggmontert wc. Vaskerom: Eldre vaskerom, med stålkum, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Vaskerommet er helt funksjonelt, men overholder en eldre standard.

  Standard
  Innvendige overflater: Venyllaminat, teppe og belegg på gulver. Tapet, malt panel, platet og malte vegger. Panel og malte himlingsplater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Badet er ca 20 år gammelt. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tilstandsgrad 2 er valgt, da mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt for gulvbelegget. Avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverket er ca 90 cm høyt. Lekkasje fra altandekket og ned i utvendig bod. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Tekkingen på altan bør skiftes. Dagens krav til høyde på rekkverk er 1 meter. Da bygget ble oppført var kravet 90 cm. Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke håndløper på vegg i trapp. Tiltak: Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Håndløper bør monteres. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Deler av vannrørene er opprinnelige. Vannrørene til bad ble mest sannsynlig skiftet i 2003. Tiltak: I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det er ikke registrert lekkasjer. Vannrørene er av kobber og er over 25 år. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Opprinnelige avløpsrør. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Det er ikke registrert lekkasjer, eller opplyst om problemer relatert til avløpsrør. Avløpsrørene er over 25 år. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Forhold som har fått TG3: Våtrom > Generell > Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Løst belegg og bul i belegg ved sluk. Opprinnelig tettesjikt på gulv. Tiltak: Det er ikke behov for umiddelbare tiltak. TG3 på grunn av at det er utført etter krav fra før 1997. Vaskerommet fungerer, men har opprinnelig gulvbelegg, sluk og vannrør. Det er ikke behov for umiddelbare tiltak, men rommet må pusses opp for å tilfredsstille dagens krav til våtrom. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Automatsikringer med jordfeilautomater og 10 kurser. Innmat i sikringsskap ble skiftet i 2011. Tiltak: Det anbefales at el. anlegget kontrolleres av autorisert elektriker.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast plass på felles parkering. El-bil lader på p-plassen. Borettslagets styre fastsetter regler for parkering og bruk av kjøretøyer innenfor lagets eiendom. Laget har tun-varierende retningslinjer vedrørende parkering. A-tunet er vedtatt bilfritt og innkjøring skal begrenses til av- og pålessing av varer. Tildelte plasser skal benyttes. Gjester skal henvises til gjesteparkering. For B og C-tunet gjelder parkering i tilknytning til egen bolig. Campingvogner, bo-biler, større nyttekjøretøy eller avskiltede kjøretøy skal ikke hensettes på Lagets område.

  Diverse
  Borettslaget har- og holder jevnlig på med vedlikehold. Den siste tiden hart det vært vedlikehold av veier, dører, vinduer og spyling av rør. Det er sendt ut anbudsforespørsel for vedlikehold av tunveier i A tun. Det er også igangsatt vedlikehold av lekeplassene i borettslaget. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at man må være BOB-medlem for å eie andel i borettslag som er tilknyttet BOB.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 690 000 (Prisantydning) 325 897 (Andel av fellesgjeld)   3 015 897 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 033 498 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedovn i stue fra 2015. Oppvarming med gulvvarme i hall, soverommene i 3. etasje og i bad. Luft-til-luft varmepumpe i 2. etasje.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  778178

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2801441

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  30

  Part.obl.nr.
  946024627

  Felleskostnader pr. mnd.
  6099

  Andel fellesgjeld
  325897

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-08-22T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Total fellesgjeld for Arnatveit Borettslag pr. 23.08.2023: 27 914 228,00

  Andel fellesformue
  9970

  Borettslaget
  Arnatveit Borettslag

  Borettslagets org.nr
  946024627

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95267281964 Lånebeskrivelse: Handelsbanken, Fastrenteavt tom 13.10.2030. Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,05% Andel av saldo 325 896,61 Innfrielsesdato: 30.12.2041

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Frende Skadeforsikring AS

  Polisenummer felles forsikring
  972108

  Vedtekter/husordensregler
  Med dugnadsarbeid forståes her arbeid som andelseierne gratis eller mot godtgjørelse/refusjon av felleskostnader utfører på borettslagets eiendom eller i tilknytning til tiltak som har sammenheng med andelseiernes bointeresser. Slikt arbeid kan være: a. Opparbeidelse av grøntanlegg, andre utomhusanlegg, fellesrom og lignende. b. Vedlikehold av de samme anlegg. c. Organisering og forvaltning av bomiljøtiltak. Borettslagets styre har rett og plikt til å igangsette arbeid/tiltak som nevnt foran, jf brl § 8-8. Andelseiere som deltar i slikt arbeid, kan få godtgjørelse/refusjon av felleskostnadene som etter styrets skjønn tilsvarer verdien av det utførte arbeidet. Andelseiere som ikke deltar i slikt arbeid, kan av styret pålegges å betale et beløp som etter styrets skjønn tilsvarer verdien av det ikke utførte arbeidet. Unnlatelse av å betale utlignet beløp, har samme virkning som manglende betaling av felleskostnader.

  Dyrehold
  Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig datert 01.04.1986. Det foreligger noe avvik fra mottatte byggetegninger. I 3. etasje er både soverom og loftstue/kontor forstørret ved å ta areal fra "kott". Det foreligger ingen søknad om bruksendring fra s-rom til p-rom i kommunens arkiver. Men dette arbeidet er gjort i forbindelse med løft av tak som er gjennomført i regi av borettslaget. Andre dokumenter mottatt fra kommunen: - Oversiktskart datert 07.11.1983. - Tegninger datert 14.01.1985. - Søknad om byggetillatelse nybygg bolig datert 25.02.1985. - Byggetillatelse rekkehus datert 07.06.1985.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Vei: Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til byggeområder for boliger m/tilhørende garasjer og fellesareal og trafikkområder, vann, boliger og fellesområder. Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 5845000 Plannavn: ARNA. GNR 88 BNR 3, ARNATVEIT SØR FELT A Ikrafttrådt: 23.04.1985 Saksnr: 190001148 Dekningsgrad: 96,3 % - Arealet er avsatt til byggeområder for boliger m/tilhørende garasjer og fellesareal og trafikkområder. Planid: 4410000 Plannavn: ARNA. DELER AV GNR 287 OG 288, ARNATVEIT Ikrafttrådt: 17.11.1978 Dekningsgrad: 2,3 % - Arealet er avsatt til vann, fellesareal og bolig. Planid: 5840000 Plannavn: ARNA. DELER AV GNR 288 BNR 3 MFL., ARNATVEIT SØR Ikrafttrådt: 09.04.1984 Saksnr: 190000930 Dekningsgrad: 1,3 % - Arealet er avsatt til fellesareal. Planid: 5845100 Plannavn: ARNA. GNR 288 BNR 3, ARNATVEIT SØR, FELT 2, 3 OG 4 Ikrafttrådt: 09.06.1986 Saksnr: 190001148 Dekningsgrad: < 0,1 % (909,9 m²) - Arealet er avsatt til fellesområder. Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom: Planid: 4410007 Plannavn: ARNA. DELER AV GNR 287 OG 288, ARNATVEIT Ikrafttrådt: 23.08.1983 - Mindre vesentlig reguleringsendring fra 1983, mindre justering av hovedadkomstveiten "Oppetveiten" og parkeringsanlegget like nord for elven Strutå. Planid: 4410104 Plannavn: ARNA. GNR 288, ARNATVEIT, ENDRET GANGVEITRACE M.M. Saksnr: 190810177 Ikrafttrådt: 10.08.1988 - Mindre vesentlig reguleringsendring fra 1988, endring av gangveitrase og oppdeling av eneboligtomt. Planid: 4410105 Plannavn: ARNA. GNR 288 BNR 3, ARNATVEIT Saksnr: 190431352 Ikrafttrådt: 18.11.1994 - Mindre vesentlig reguleringsendring fra 1994, omregulering av del av bnr 3 til boligformål/fellesareal. Planid: 4410004 Plannavn: ARNA. DELER AV GNR 288, ARNATVEIT Ikrafttrådt: 15.10.1981 - Mindre vesentlig reguleringsendring fra 1981, omlegging av adkomstvei og innpassing av ekstra boligtomt. Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til bebyggelse og anlegg (øvrig byggesone) etter kommuneplanen. Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 6420000 Plannavn: ARNA. GNR 288 BNR 3, 5 OG 6, ARNATVEIT SØRØST, EIKESTØLEN Saksnr: 190410451 Planområdet er regulert til følgende formål: A. Byggeområder for boliger. B. Byggeområder for offentlig bygg (trafotomt). C. Trafikkområder. D. Fareområder (flom - høyspentlinje). E. Fellesområder. Planid: 6520000 Plannavn: ARNA. GNR 287 BNR 457, GNR 288 BNR 3 MFL., ARNATVEIT Saksnr: 190001597 Arealene i planområdet skal nyttes til følgende formål: Byggeområder for: -boliger med tilhørende anlegg. Offentlige trafikkområder: -kjøreveg. -gang- og sykkelveg/fortau. -annet trafikkareal/frisiktsone. Friområder (off.). -lekeplass, friareal. Fellesområder. -felles kjøreveg. Planid: 4410400 Plannavn: ARNA. GNR 288 BNR 3, OPPETVEITEN 5 Saksnr: 200412316 - Intensjonen med reguleringsplanen med tilhørende bestemmelser er å gi grunnlag for planlegging og bygging av boligbygg i 3 etasjer med inn til 19 boenheter samt tilhørende garasjeanlegg og grøntområde. Plannavn: Arna Gnr 288 Bnr. 3, 5, 6 mfl., Arnatveit Sørøst - Eikestølen Saksnr: 201534279 - Saken er avsluttet. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 288/70 Bygningsnr: 9464840-2 Endring: Påbygg Bygningstype: Tomannsbolig, vertikaldelt Status: Igangsettingstillatelse Dato: 03.08.2016 Saksnr: 201624167 Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det hviler odel på eiendommen. De odelsberettigede har ikke fraskrevet seg sin odelsrett. Kjøper har tatt på seg risikoen for at en av disse eventuelt går til odelsløsningssak. Selger stiller odelsgaranti etter nærmere avtale.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 690 000 (Prisantydning) 325 897 (Andel av fellesgjeld)   3 015 897 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 033 498 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 55 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedspakke kr 15 900,-, kommunale opplysniger kr 5 900,-, prospekter til trykk kr 1 500,-, saldoforespørsel per tinglyst pant kr 1 000,-, tilretteleggingsgebyr kr  ,- oppgjørshonorar kr 6 500,-, eierskiftegebyr kr 6 215,-, og visninger kr 2 500,-. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 10 000 ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Nika Nasibi

Megler

Nika Nasibi

95 44 57 91

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev