aktiv-eiendomsmegling
Her kan man ha 5 soverom eller velge å benytte deler av u.etg til hybel/praktikantdel og få inn leieinntekter.
Her kan man ha 5 soverom eller velge å benytte deler av u.etg til hybel/praktikantdel og få inn leieinntekter.

ÅRNES Bekkefaret 7

ÅRNES - Velholdt enebolig med hybel/praktikantdel - Fine uteplasser og parkering - Meget sentralt!

 • kr 4 990 000
 • BRA 215 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 141 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 131 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1972
 • Soverom5
 • ArealP-rom 187 m²
 • Tomt1 024.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00)   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etg.jpg
Bekkefaret 7 er en romslig og innbydende familiebolig over to etasjer. Eiendommen ligger svært usjenert til i en trafikkstille gate med gangavstand til Årnes sentrum som har alt man trenger i hverdagen. Tomten på vel 1 mål er pent opparbeidet med en stor hage som har lekestue og frukttrær, samt en meget skjermet terrasse. I tillegg er det en lun veranda og adkomstterrasse. Parkering gjøres i garasje, 2 carporter og på en stor gårdsplass. Innvendig er det pene rom som er jevnlig vedlikeholdt. Deler av boligen ble pusset opp i 2016. Innvendig er det en lys og romslig stue med peis, tilknyttet et velutstyrt og tidløst kjøkken. Det er et flislagt bad i hver etasje. I u.etg er det tilrettelagt for en hybel/praktikantdel med entre, bad/wc, stue/kjøkken/soverom og disponibelt rom.
5_velkommen_2.jpg

Bekkefaret 7, Viken

 • Tomt
  1024.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger sentralt og barnevennlig til i en gate uten gjennomfartstrafikk, på en svært usjenert tomt. Eiendommen på 1 024,9 kvm er skrånende og pent opparbeidet. En asfaltert innkjørsel leder opp til en gruset gårdsplass, flankert av hage og støttemur. Hagen er beplantet med gressplen, prydvekster og frukttrær. Den går langs tre sider av huset, der delen på baksiden er en ypperlig lekeplass. Her er det både lekestue og flat gressplen. På baksiden av huset er det også en terrasse med utgang fra spisestuen. Terrassen har markise og skjermes ytterligere av en høy tujahekk. Arealet på ca. 17 kvm gir god plass til sittegruppe. På motsatt side er det en veranda med utgang fra stuen. Verandaen er overbygd og har et areal på ca. 37 kvm som følger hushjørnet. Her er det markise for solskjerming, men også en plassbygget arbeidsbenk med nisje til grill. Eneboligen har i tillegg en overbygd og lun markterrasse ved inngangspartiet. Verandaen utenfor stuen ble etablert i 2016. Samme år ble det satt inn ny dør ut til både veranda og terrasse.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger ved Svarverud - et barnevennlig og veletablert boligområde litt over 1 km øst for Årnes sentrum, i Nes kommune. Beliggenheten er trafikkstille og usjenert, med kort vei til turområder, idrettstilbud og aktiviteter. Nabolaget ligger også nært butikker, skoler, barnehage og offentlig kommunikasjon. Nærområdet har rike turmuligheter i variert terreng. Det er blant annet sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og Dragsjøen. Dragsjøhytta er et populært turmål både sommer og vinter, og her er barnevennlig sti langs vannet og nyere lysløype til Fjuk og Fjellfoten. I tillegg er det idylliske parker og turområder langs Glomma. Nes kommune har et godt idrettstilbud med flotte anlegg ved skolene, blant annet en ny svømmehall som ble åpnet høsten 2017. I sentrum finnes det også idrettshall, stadion og ishall. 2,5 km fra boligen finner du et aktivt og profesjonelt hestemiljø ved Nes rideklubb. Klubben arrangerer alt fra knøttekurs og rideleir, til stevner og juleshow. I Årnes sentrum finner du blant annet Nes Kulturhus, med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Mega, Bunnpris, Kiwi og Rema 1000 i Årnes sentrum. Her er også Amfi Årnes, flere butikker, og hyggelige spisesteder og puber. Ønsker du et større utvalg er det kort vei til Jessheim Storsenter, Lillestrøm eller Oslo sentrum. Det er kun 5 minutter på sykkel til Årnes stasjon, som betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil tar det ca. 3 min til Årnes, 25 min til Jessheim, 30 min til Oslo Lufthavn, 40 min til Lillestrøm og 50 min til Oslo S. Fra boligen er det litt over 1,5 km til Årnes barneskole og Runni ungdomsskole. Nes kommune har to videregående skoler, Nes videregående og Hvam videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage er Espira Kløverenga.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Valmtak tekket med takstein. Bygget om fra flatt tak. Takrenner og nedløp i stål/blekk. Bindingsversvegger over grunnmur med stående panel som værhud. Antatt Fabrikkproduserte takstoler. Vinduer med varerammer. 1+1 lags glass. Hvit glatt ytterdør. Terrasse på ca. 17 m² med adkomst fra spisestue og hage. Markise på vegg. Plassbygget treverkstrapp. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 09.11.2023 av Boligtaksering Oslo & Akershus AS. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar: Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Montert hybelkomfyr i U etg Arbeid utført av: Rörlegger Björn Tveter AS Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja Beskrivelse: Hvis tak sluk på garasje ikke blir renset kan det flomme over å dryppe vann i garasje Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Skiftet sikringsskap Arbeid utført av: Caverion as Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/terrasse? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Skiftet terrasse på fremsiden Arbeid utført av: Tømrermester Lars Petter Monsrud Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Svar: Ja Beskrivelse: Hybel/praktikantbolig i under etg Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Ja Beskrivelse: Har vært hybel tidligere, og gjenopptatt nå Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller dens omgivelser? Svar: Ja Beskrivelse: Nedlagt barnehage på nabotomten er solgt til utbygger for boligbebyggelse

  Innhold
  Underetasje: Felles entré: Hybel: entre, bad/wc, stue med hybelkjøkken og disponebelt rom. Hoveddel: Hall/trapperom, bad/wc, soverom, vaskerom, fyrrom/bod og 3 boder. 1. etasje: Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc, kjøkken og spisestue/stue. Annet: Bod bak garasje. Entré Eneboligen har et overbygd inngangsparti med ytterdør fra 2016 og markterrasse. Entreen innenfor består av felles vindfang. Til venstre har man da dør inn til hybelen. Rett frem så er da inngangen til hovedenheten. Gulvet i hallen er hensiktsmessig flislagt, mens veggene er tapetsert. Deler av boligen ble pusset opp i 2016. Kjøkken Kjøkkenet ligger i etasjen over og er direkte tilknyttet spisestuen. Kjøkkenet er innholdsrikt og har en klassisk pen innredning fra 2006 med masser av skapplass og fine arbeidsflater. Hvite profilfronter, vitrineskap og vinhyller er kombinert med benkeplater i heltre. Blant annet er det en barløsning med sitteplass til to, samt en avlastningsseksjon nærmest spisestuen. Oppvaskkum i stål og koketopp er nedfelt i benken. For øvrig er det integrert stekeovn og oppvaskmaskin, samt plass til to kjøleskap. Over benken er det vindu ut mot verandaen, belysning, hvite metrofliser og en fritthengende ventilatorhette i børstet stål. Rommet har laminatgulv, lysmalte vegger og downlights. Spisestue og stue Rett utenfor kjøkkenet ligger stue og spisestue i delvis åpen løsning. Rommet har et avlangt og svært godt areal, hvor en peis fungerer som romdeler og skaper en mer skjermet spisestue. Peisen er murt og har sort innsats. Spisestuedelen har utgang til terrassen og god plass til langbord. På den andre siden av peisen er det plass til lenestoler og sofagruppe. Stuen oppleves som et gjennomført luftig rom, med gode vindusflater i tre himmelretninger, deriblant en dør ut til verandaen. Spisestuedelen har enstavs laminatgulv og stuedelen har parkett, veggene er lysmalte og tapetsert i grått, samt himling med downlights. Bad/wc Eneboligen har to bad og eget vaskerom- Badet i hoveddelen er fra 2000 og flislagt i duse toner. Her er det både et dusjhjørne med skyvedører i glass og et innfliset badekar. For øvrig har badet radiator, toalett, speil, samt en søyleservant med en skapseksjon på hver side. Downlights og et vindu sørger for god belysning. Bad 2 Det andre badet ligger i underetasjen og tilhører hybelen. Det ble overflateoppusset i 2000. Det er flislagt i hvitt, har radiator på vegg, frittstående toalett og et dusjhjørne skjermet av en glassvegg. For øvrig er badet utstyrt med vegghengt servant, veggskap og et innsynsfritt vindu. Vaskerom Vaskerommet ligger også i underetasjen, og tilhører hovedenheten. Det er av god størrelse, men også direkte tilknyttet en bod. Vaskerommet er praktisk innredet, har støpt gulv og murte vegger - alt holdt i lyse toner. Langs den ene veggen er det montert en benke- og skapinnredning med nedfelt utslagsvask. Under benken er det opplegg og plass til vaskemaskin. Hybelleilighet har plass til vaskemaskin på teknisk rom. Soverom og garderobe Eneboligen har fem soverom, noe som gir fleksible innredningsmuligheter og god plass til hele familien. Alle fem rom er holdt i pene og lyse farger. Tre av soverommene ligger i 1. etasje og to i underetasjen. Om man benytter hybel/praktikantdel så har hovedenheten 4 soverom (3 i hovedetasjen samt 1 i u.etg). Det 5. soverommet er stue/kjøkken/alkove til hybel I underetasjen er det til sammen fire boder, i tillegg til fyrrom. De har et samlet areal på over 28 kvm og to av bodene har utvendig adkomst. For ekstra lagringsplass er det en bod i bakkant av garasjen.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Forhold som har fått TG2: Utvendig > Taktekking Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. Konsekvens/tiltak -Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. -Lokal utbedring må utføres. -Tidspunkt for utskiftning av undertak nærmer seg. -Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Utvendig > Nedløp og beslag Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Konsekvens/tiltak -Stigetrinn og plattform for feier må monteres. -Plattform for feier må monteres. -Det er ikke behov for utbedringstiltak i nær fremtid. Stigetrinn er montert, mangler plattform. Utvendig > Veggkonstruksjon Det er påvist andre avvik: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Sprekker i panel. Konsekvens/tiltak -Det bør foretas tiltak for å bedre lufting av kledningen. -Det må foretas tiltak for å lukke avviket. -Lokal utbedring må utføres. -Det er ikke behov for utbedringstiltak. Oppussing/rehabiliteringer kan påregnes. Utvendig > Vinduer Det er påvist andre avvik: Eldre vinduer. Konsekvens/tiltak -Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Eldre vinduer, utskiftninger og oppussing må påregnes på sikt. Innvendig > Overflater Det er påvist andre avvik: Ujavnt/svikt i gulv på 1 rom (soverom) i U. etg. Konsekvens/tiltak -Det er ikke behov for utbedringstiltak Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Konsekvens/tiltak -For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak -Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Innvendige trapper Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Konsekvens/tiltak -Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. -Håndløper bør monteres, men det var ikke krav på byggetidspunktet. Våtrom > 1 Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet Konsekvens/tiltak -Uegnede materialer må fuktbeskyttes/utskiftes. -Det må gjøres tiltak for å lukke avviket. Våtrom > 1 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen Konsekvens/tiltak -Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. -Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig. -Installering av tett dusjkabinett anbefales. Oppussing/rehabiliteringer må påregnes. Skader kan plutselig oppstå. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak -Anlegget må sjekkes av fagperson, som må utføre eventuelle tiltak på anlegget. -Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. -Tidspunkt for utskiftning av vannledninger nærmer seg. -Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak -Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. -Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg. -Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Konsekvens/tiltak -Ventilasjonsløsningen må utbedres. -Det bør etableres veggventiler/vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det. -Anlegget må sjekkes av fagperson. Tekniske installasjoner > Varmesentral Det er ikke fremlagt tilfredsstillende dokumentasjon av brannsikring av anlegget. Det foreligger ikke service på anlegget siste 2 år. Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Konsekvens/tiltak -Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmesentralen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. -Det bør utføres service på anlegget. -Det bør innhentes dokumentasjon på brannsikring av anlegget om dette finnes. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Konsekvens/tiltak -Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. -Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Tomteforhold > Drenering Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Konsekvens/tiltak -Tiltak for redrenering rundt boligen kan ikke utelukkes. -Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. -Fuktsikring av muren må etableres inkl. klemlist. -Det bør gjøres lokale tiltak. -Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak -Avløpsanlegget må sjekkes -Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tomteforhold > Oljetank Kombinasjon av alder og materiale tilsier at denne bør fjernes. Det er opplyst om at oljetank er sanert, men tilfredsstillende dokumentasjon mangler Konsekvens/tiltak -Røropplegg og tank utvendig må fjernes/saneres. -Innhent dokumentasjon, om mulig. Nærmere undersøkelser anbefales. Forhold som har fått TG3: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Det er ikke montert rekkverk. Lavt rekkverk samt liggende, rekkverk kan klatres på. Konsekvens/tiltak -Åpninger i rekkverk må endres for å tilfredsstille krav på byggemeldingstidspunktet. -Rekkverk må monteres for å lukke avviket. -Det er ikke krav om utbedring av åpninger i rekkverk til dagens forskriftskrav. Utbedringer må påregnes pga. sikkerhet, skader kan oppstå. Kostnadsestimat: Under 10 000 Utvendig > Utvendige trapper Det er ikke montert rekkverk. Konsekvens/tiltak -Rekkverk må monteres for å lukke avviket. Utbedringer må påregnes pga. sikkerhet, skader kan oppstå. Kostnadsestimat: Under 10 000 Våtrom > U. Etasje > Bad > Generell Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Eldre våtrom, tilfredsstiller ikke dagens krav/bruk. Kan oppstå fuktskader. Konsekvens/tiltak -Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Bygningsdeler på bad og vaskerom må i tillegg til å få tilstandsgrad opp mot kravene som gjaldt da de ble bygget, også kontrolleres mot dagens krav, på bakgrunn av at bruken av slike rom har endret seg vesentlig opp gjennom årene. Et baderom uten membran på gulv og del av vegg kan blant annet ikke brukes til dusjing direkte på gulv, men må ha dusjkabinett som fører dusjvannet direkte til sluket selv om dette ikke gir en garanti for fuktskader. Det vurderes ikke uvanlig at et eldre bad på dette grunnlagt kan få en høy tilstandsgrad, selv om det ikke er observert fukt eller svikt i bygningsdelene. Det vil da være opp til kjøper å oppgradere badet eller annet våtrom. Oppussing/rehabiliteringer må påregnes. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000 Våtrom > U. Etasje > Vaskerom > Generell Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Eldre våtrom, tilfredsstiller ikke dagens krav/bruk. Kan oppstå fuktskader. Konsekvens/tiltak -Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Bygningsdeler på bad og vaskerom må i tillegg til å få tilstandsgrad opp mot kravene som gjaldt da de ble bygget, også kontrolleres mot dagens krav, på bakgrunn av at bruken av slike rom har endret seg vesentlig opp gjennom årene. Et baderom uten membran på gulv og del av vegg kan blant annet ikke brukes til dusjing direkte på gulv, men må ha dusjkabinett som fører dusjvannet direkte til sluket selv om dette ikke gir en garanti for fuktskader. Det vurderes ikke uvanlig at et eldre bad på dette grunnlagt kan få en høy tilstandsgrad, selv om det ikke er observert fukt eller svikt i bygningsdelene. Det vil da være opp til kjøper å oppgradere badet eller annet våtrom. Oppussing/rehabiliteringer må påregnes. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000 Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Våtrom > U. Etasje > Vaskerom > Fukt i tilliggende konstruksjoner Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone Konsekvens/tiltak -TGIU gitt ut ifra manglende mulighet for hulltaking. Info fra kommune: - Eiendommene 168/328 og 168/309 som ligger vest for Bekkefaret 7 var tidligere barnehage. Disse tidligere barnehageeiendommene er gjennom revideringsprosessen for kommuneplanens arealdel foreslått endret til boligformål. Ny kommuneplan er ikke vedtatt. Det vil gjennomføres en reguleringsprosess før utbygging av eiendommene. Gjennom denne vil boligtype og utnyttelse av eiendommene fastsettes. Det er uvisst når utbygging vil finne sted. Diverse: Vedrørende varme i gulv på bad i 1.etg er det feil i taksten, det er ikke gulvvarme på dette badet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Eiendommen har svært gode parkeringsmuligheter med carport og garasje, i tillegg til en stor, gruset gårdsplass. Garasjen har et samlet areal på ca. 35 kvm, gangdør og en motorisert port.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00)   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Det er oppvarming med gulvvarme på bad i u.etg, radiator på bad i 1.etg, elektriske panelovner, samt vedfyring i stuen. Flere rom har radiatorer med varmtvann, tilknyttet en fyrkjele plassert i den ene boden. I hagen er det en nedgravd oljetank i glassfiber, som rommer ca. 3000 liter. Det gjøres oppmerksom på at fossil brensel ble forbudt i 2020, men her kan man benytte biodiesel (bytte dyser) eller strøm pr idag. Man kan også innstallere luft til vann eller jordvarme til å drifte sentralvarmeanlegget. Ventilasjonen i eneboligen er basert på kjøkkenventilator og mekanisk avtrekk fra badet i 1. etasje. Ellers er det naturlig ventilasjon. Sikringsskapet var nytt i 2017. Det er plassert i den ene boden og har automatsikringer. I en av bodene i underetasjen er det også montert en varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 1998.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  17875

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Vannavgift til Årnes Vannverk A/L ca kr 5000,- pr år.

  Formuesverdi primær
  1167721

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4203794

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/168/283: 05.08.1911 - Dokumentnr: 900296 - Erklæring/avtale FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS.
  25.06.1970 - Dokumentnr: 3140 - Erklæring/avtale FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS.
  RETTIGHETSHAVER: NES KOMMUNE
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  08.09.2022 - Dokumentnr: 1001524 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS
  Org.nr: 981 129 792
  29.04.1970 - Dokumentnr: 2114 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3034 Gnr:168 Bnr:60
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1773747 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:168 Bnr:283


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette. Det er utstedt ferdigattest for tilbygg og garasje.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. På naboeiendommen var det tidligere en barnehage. Den eiendommen vil bli omregulert til boligformål, men hvordan type bebyggelse som vil bli bygd der, har utbygger ennå ikke bestemt. Konfere med megler vedr dette

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00)   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  141792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev