aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten ligger i 4. etg - uten noe generende trafikkstøy

Årnes Drognestoppen 1

ÅRNES - Velholdt 3-roms selveierleilighet i 4. etg fra 2018 - Garasjeplass og stor terrasse - Sentrumsnær beliggenhet.

 • 3 850 000
 • BRA 71 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 850 000
 • OMKOSTNINGER108 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 965 502
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 68 m²
 • ANDEL FELLESGJELD7 110
 • FELLESKOST./MND4 541
 • TOMT1 066 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 850 000,- (Prisantydning)
  7 110,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 857 110,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-))
  --------------------------------------------------------
  108 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 965 502,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
4. etasje: Entré, gang, bad/wc/vaskerom, bod, 2 soverom, stue og kjøkken.
Annet: Disponibel kjellerbod.
Kjøkken

Drognestoppen 1, Viken

 • Kort fortalt
  - Stilren og attraktiv 3-roms.
  - Selveierleilighet i 4. etasje.
  - Velholdt standard fra 2018.
  - Parkeringsplass i kjeller.
  - Fin terrasse på ca. 20 kvm.
  - Vendt ut mot pen fellestomt.
  - Trivelig, innbydende stue.
  - Åpen stue-/kjøkkenløsning.
  - Kledelig og praktisk kjøkken.
  - Flere integrerte hvitevarer.
  - Flislagt og delikat baderom.
  - Opplegg til vaskemaskin.
  - To soverom med garderobe.
  - Innvendig og ekstern bod.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.

  Entré
  Leiligheten ligger i byggets fjerde etasje og har adkomst via en felles trappeoppgang. Vel oppe kommer man inn i en entré som er stilren og moderne, akkurat som resten av leiligheten. Rett innenfor døren er det montert en hylle med knagger til yttertøyet, men det er også plass til garderobeskap eller annet entrémøblement. Gulvet er lagt med hvitpigmentert, trestavs parkett. Veggene er på sin side slette og lysmalte, mens himlingen har downlights.

  Stue
  Videre inn ligger det en tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning. Det er et godt lysinnslipp fra store vindusflater, deriblant en glassdør ut til terrassen. Vinduene har solskjerming i form av plisségardiner. Stuens avlange form gir god plass til både sofagruppe og spisebord. Parkettgulvet og de lysmalte veggene er videreført, noe som gjør det enkelt å sette sitt eget preg på rommet.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger bakerst i stuen og har en hvit innredning med slette fronter som går ton-i-ton med veggene. Innredningen er montert i en praktisk L-form og har grå benkeplater i laminat. Oppvaskkum i stål og koketopp er nedfelt i benken. Over benken er det komfyrvakt og belysning. Stekeovn er også integrert. Ellers har kjøkkenet opplegg til oppvaskmaskin og plass til kjøleskap.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet i leiligheten har godt armslag og er tidløst flislagt. Det er grå fliser på gulvet og hvite på veggene. Gulvet har vannbåren varme og det er downlights i himlingen. Badet har vegghengt toalett, et dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt opplegg til vaskemaskin. Videre er det satt inn en hvit skuffeseksjon med heldekkende servant og et speil med integrert belysning.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to pene soverom. De legger vegg-i-vegg med hverandre og tvers over gangen fra badet. Hovedsoverommet er av særlig god størrelse, med plass til dobbeltseng og nattbord. Begge soverom har parkettgulv, hvitmalte vegger og garderobeskap med god oppbevaringsplass. For lagring er det en innvendig bod på ca. 3 kvm og en disponibel bod i kjelleren.

  Uteområde
  Sameiet har en god og rolig beliggenhet i utkanten av Årnes sentrum. Utendørs skilter leiligheten med en flott terrasse som har utgang fra stuen. Terrassen har et romslig areal på ca. 20 kvm. Her er det med andre ord plass til å skape et koselig uterom med sittegrupper og grill. Uteplassen er overbygd, har utelys og stikkontakt. Dekket er flislagt og det er et rekkverk i glass.

  Terrassen er vendt ut mot sameiets pent opparbeidede fellestomt. Asfalterte og belyste adkomstveier snor seg mellom store gressplener. På gressplenene er det satt ut blant annet lekeapparater og sittegrupper.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger i et nyere sameie like ved Årnes sentrum, i Nes kommune. I gangavstand ligger det skoler for alle alderstrinn, barnehage, togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. I sentrum ligger også Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter.

  Årnes har lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg. Blant annet ligger det en nyere svømmehall tilknyttet Nes videregående. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor de blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow.

  Nærområdet byr på gode turmuligheter, og det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen og området rundt Dragsjøen. I tillegg er det idylliske parker og stier langs Glomma. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegget på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes Kirkeruiner.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi som ligger rett ved leilighetsbygget. Det er heller ikke langt til Spar og Coop Mega. Sistnevnte ligger på Amfi Årnes, som ellers har et godt utvalg butikker og serveringssteder. I sentrum er det også en rekke spisesteder og detaljforhandlere. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde.

  Årnes har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Presthagen som ligger ca. 150 meter fra boligen. Årnes stasjon ligger ca. 700 meter unna og betjener alle togene på Kongsvingerbanen, med jevnlige avganger til blant annet Oslo. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil fra boligen tar det ca. 23 min til Jessheim, 28 min til Oslo Lufthavn og 37 min til Lillestrøm.

  Det er om lag 1,5 km til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående skole. Kommunen har også flere barnehager, der flere ligger i kort avstand fra boligen.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Konstruksjon:
  Betong og reisverkskonstruksjon fra byggeår med panel og fasadeplater. Vinduer med 2 lags isolerglass. Hvit glatt ytterdør. Terrassedør med 2 lags isolerglass.


  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 17.11.2022 av Boligtaksering Oslo & Akershus AS. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:

  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Overbygget Balkong på ca. 20 m² med adkomst fra stue. Flisbelagt gulv.
  Vurdering av avvik: Hullrom/bom under fliser.
  Tiltak: Oppussing/rehabiliteringer kan påregnes.
 • 4.etg: 71 kvm bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  4.etg: Entre, gang, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med varmtvannsradiatorer tilknyttet et fjernvarmeanlegg. Det er i tillegg vannbåren varme i baderomsgulvet. Et balansert ventilasjonsanlegg sikrer et godt og sunt inneklima. Ventilasjonsanlegget er montert i boden. I boden finnes det også sikringsskap med automatsikringer.
 • For parkering medfølger det en plass i byggets garasjekjeller. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet privat vann (Årnes vannverk) og offentlig avløp.

  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp iflg. rekvirent via private stikk- og fellesledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers
  (sameiets) regning.
 • Forretningsfører: BORI
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Tillatt.
 • If Skadeforsikring
  Polisenummer: SP1985319
 • Formuesverdi som primærbolig kr 785 939 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 829 380 per 31.12.21

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • #Feil!Object variable or With block variable not set!¤
 • Andel fellesgjeld kr 7 110,- pr. .
  Andel fellesformue kr 3 459,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 3 338 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 18.12.2019.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2013/996562-1/200 Erklæring/avtale
  18.11.2013
  Bestemmelsen gjelder også senere utskilte parseller
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Overført fra: 3034-169/319
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2013/996586-1/200 Best. om vann/kloakkledn.
  18.11.2013
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Overført fra: 3034-169/319
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 169 Bnr. 319 Snr. 39 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.9.500,-. Utleggene omfatter foto og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Heidi Terese Grinderud
  Jan Sverre Grinderud`s bo
Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev