aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Drognestoppen 1 - Presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/ Rolf Wegar Gundersen!
Velkommen til Drognestoppen 1 - Presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/ Rolf Wegar Gundersen!

ÅRNES Drognestoppen 1

Lys og moderne 3-roms leilighet med 22 kvm balkong og fast garasjeplass | Kort gangavst. til Årnes sentrum, Kiwi og buss

 • kr 3 790 000
 • BRA-i 72 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 790 000
 • Omkostningerkr 109 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 899 190
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 5 728
 • Tomt1 066.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   109 190,- (Omkostninger totalt)   3 899 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Drognestoppen 1 - En moderne og tidløs selveier leilighet beliggende i kort gangavstand til Årnes sentrum! Leiligheten: -22 kvm nordvest-vendt, overbygget balkong med adkomst fra stue -Fullt utstyrt og helfliset bad med varme i gulv og opplegg for vaskemaskin -Tidløst og moderne kjøkken med integrert stekeovn og platetopp -Åpen stue-/kjøkkenløsning med gode innredningsmuligheter -2 romslige soverom med garderobe -Balansert ventilasjon og fjernvarme -Fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg -Innvendig bod i tillegg til ekstern bod i kjeller Området: -Umiddelbar nærhet til dagligvare og offentlig transport -Ca. 5 min gange til Årnes sentrum -Flere tur- og aktivitetsmuligheter rett utenfor døra -Ca. 50 min til Oslo med tog Velkommen til en hyggelig visning!
22 kvm nordvest-vendt, overbygget balkong. På andre siden av veien ligger Kiwi, kun 1 minutts gange unna.

Drognestoppen 1, Akershus

 • Tomt
  1066.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet tomt med plenarealer, prydbusker, beplantninger m.m. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

  Beliggenhet
  Drognestoppen 1 har en meget sentral beliggenhet like ved Årnes sentrum med umiddelbar nærhet til offentlig transport og dagligvare. Fra leiligheten har du gangavstand til alt du måtte trenger av dagligdagse fasiliteter og servicetilbud med Årnes sentrum ca. 9 min gange unna. Her finnes alt av butikker innenfor mote, interiør, helse, sport, bokhandlere, dagligvare etc. både inne hos AMFI Årnes og ute i hyggelige handlegater. Årnes sentrum byr på flere deilige spiseplasser og du vil garantert finne noe for en hver smak. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres hos Kiwi Årnes som ligger et steinkast fra leiligheten. Her har også PostNord utlevering av pakker. I Årnes sentrum ligger også Nes kulturhus som inneholder 3 kinosaler og scener for teater og konserter. Fra Årnes stasjon kan du ta toget i retning Oslo og Kongsvinger. Togturen fra Årnes til Oslo S tar ca. 50 minutter. Årnes kan videre by på et bredt utvalg av sport og fritidsaktiviteter og huser blant annet fotballbane, ishall, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere flotte anlegg, og i tilknytning Nes videregående skole er det en nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. I Fenstad ligger det flotte anlegget til Nes Ski, et FIS godkjent skianlegg hvor de blant annet arrangerer nasjonale ski-arrangementer samt at det er et flott anlegg for sykkel på sommerstid. Trives du likevel best innendørs har du gangavstand til treningssentrene Spenst Årnes og Atletico Neshallen som ligger henholdsvis 8 min og 21 min gange fra leiligheten. Glomma renner fint forbi Årnes og her finnes idylliske turområder i både parker og på stier. Veslesjøen, Dragsjøen og Sagstusjøen ligger ellers kun en kort kjøretur unna. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegget på Hvam, som ligger i svært vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam og Nes kirkeruiner. Offentlig transport i nærheten: -Presthagen bussholdeplass, 2 min å gå -Årnes stasjon, 10 min å gå Dagligvare i nærheten: -Kiwi Årnes, 1 min å gå -Spar Årnes, 7 min å gå Skoler i nærheten: -Årnes skole, 21 min å gå -Runni ungdomsskole, 22 min å gå -Nes videregående skole, 23 min å gå Barnehager i nærheten: -Espira Evangtunet barnehage, 9 min å gå -Espira Kløverenga barnehage, 15 min å gå -Årnes barnehage, 20 min å gå

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Boligområde beståene av boligblokker, nabolag med eneboliger, tomannsboliger etc. og næring.

  Byggemåte
  Leilighetsbygg/flermannsbolig med flatt tak antatt tekket med papp/membran på tak, betongkonstruksjoner i blokka. Støpt grunnmur/dekke.

  Innhold
  2. etasje: Gang, bad, bod, stue/kjøkken og 2 soverom. I tillegg medfølger det leiligheten en ekstern bod i kjeller samt fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

  Standard
  Overflater: Gulv er lagt med parkett og vegger og tak har malte flater. Innvendige dører består av hvite, glatte dører. Våtrom: Stort og moderne helfliset baderom med varme i gulv og downlights i himling. Rommet er innredet med vegghengt servantinnredning med skuffer og ovenpåliggende servant, vegghengt speil med lys, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører og vegghengt dusjarmatur. Videre er det både plass og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken: Tidløst, hvitt kjøkken med glatte fronter og laminat benkeplate. Det er montert lys under overskapene for ekstra benkebelysning og stikkontakter til bruk av diverse kjøkkenmaskiner. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn og platetopp. Videre er det opplegg og avsatt plass til frittstående oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Kjøkkenet har god arbeidsflate og rikelig med skapplass som gir godt med oppbevaringsplass. Tekniske installasjoner: Leiligheten har balansert ventilasjon og varmtvannsradiatorer fra felles varmeanlegg/fjernvarme. Sikringsskap med automatsikringer. Skap er plassert i bod. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Andre utvendige forhold Vurdering av avvik: -Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Konsekvens/tiltak -For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt. Våtrom > 2 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Vurdering av avvik: -Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Konsekvens/tiltak -Innhent dokumentasjon, om mulig. Dokumentasjon må foreligge for å lukke avviket i NS3600, uten dokumentasjon er det umulig å si noe om materialer som er brukt eller hvordan badet er bygget opp. Nærmere undersøkelser anbefales. Forhold som har fått TG3: Ingen forhold har fått tildelt tilstandsgrad 3.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Tv og internett er inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Det medfølger leiligheten en fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   109 190,- (Omkostninger totalt)   3 899 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming via varmtvanns radiatorer fra felles varmeanlegg/fjernvarme samt gulvvarme på bad. Eller elektrisk oppvarming.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene, men ikke eiendomsskatten.

  Info om eiendomsskatt
  Beløpet for eiendomsskatt er en prognose for år 2024. Fakturert beløp i 2023 var kr. 4 114,24,-.

  Formuesverdi primær
  832612

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3163924

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  722/34405

  Felleskostnader pr. mnd
  5728

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer tv og internett, energi og fyring i fellesareal, kommunale avgifter og eiendomsskatt, felles forsikringer, rep og vedlikehold av sameiet samt diverse kostnader. For ytterligere informasjon, se resultatregnskapet for 2023.

  Andel fellesformue
  5879

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 55 boligseksjoner samt tillegg av fellesareal fordelt på 1 bygning. Felles eierskap: Parkeringsanlegg, lekeplass og fri areal.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det praktiseres ikke styregodkjennelse i sameiet, men eierskifte skal skriftlig meddeles styret ved forretningsfører.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3228/169/319/20: 18.11.2013 - Dokumentnr: 996562 - Erklæring/avtale Bestemmelsen gjelder også senere utskilte parseller Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Overført fra: Knr:3228 Gnr:169 Bnr:319 Gjelder denne registerenheten med flere 18.11.2013 - Dokumentnr: 996586 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: Knr:3228 Gnr:169 Bnr:319 Gjelder denne registerenheten med flere 20.12.2018 - Dokumentnr: 1720514 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 20 Formål: Bolig Sameiebrøk: 722/34405

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest vedrørende "Boligblokk" datert 18.12.2019.

  Vei, vann og avløp
  Privat vann fra Årnes vannverk, inkludert i felleskostnadene. Offentlig avløp, inkludert i felleskostnadene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse. Reguleringsplaner: Id: 023613013 Navn: Drognesjordet BB1 Plantype: Detaljregulering Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 10.12.2013. Delarealer: -Delareal: 1 067 kvm -Formål: Boligbebyggelse - blokkbebyggelse -Feltnavn: BBB1

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer. 

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   109 190,- (Omkostninger totalt)   3 899 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  109190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev