aktiv-eiendomsmegling
Lys og praktisk 3 roms med kort vei til sentrum - Velkommen til Drognestoppen 10A

Årnes Drognestoppen 10A

ÅRNES - Meget velholdt 3-roms selveier - Koselige uteplasser og vannbåren varme - Gåavstand til sentrum.

 • 2 750 000
 • BRA 57 m²
 • PRISANTYDNING2 750 000
 • OMKOSTNINGER80 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 830 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 013
 • AREALP-rom 52 m²
 • FELLESKOST./MND1 000
 • TOMT1 873 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-))
  --------------------------------------------------------
  80 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 830 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
2. etasje: Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
Annet: Bod ved inngangspartiet.

Drognestoppen 10A, Viken

 • Kort fortalt
  - Pen 3-roms i andre etasje.
  - Nært alt i Årnes sentrum.
  - Utendørs parkeringsplass.
  - Store vindusflater i boligen.
  - Vannbåren oppvarming.
  - Balkong med fin utsikt.
  - Trivelig velkomstparti.
  - Skyvedørsgarderobe i entré.
  - Kjøkken med noen hvitevarer.
  - Spiseplass i kjøkkensonen.
  - Parkettgulv fra 2022 i stue/kjøkken.
  - Flislagt bad med dusjhjørne.
  - To soverom med garderobeskap.
  - Bod/vaskerom ved inngangen.

  Entré
  Leiligheten ligger i andre etasje med adkomst via utvendig trapp. Velkomstpartiet er trivelig med overbygg, utebelysning og mulighet for stoler og et bord. En ytterdør med rundt vindu åpner opp til en pen entré med parkettgulv og hvitmalte panelvegger - et gjennomgående tema i boligen. Entreen har skyvedørsgarderobe slik at det er enkelt å rydde unna sko og annet yttertøy.

  Stue og kjøkken
  Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og er et allsidig, trivelig allrom. Her finner dagslyset veien inn gjennom store vindusflater, og fra kjøkkensonen er det dør til en balkong. I 2022 ble det oppgradert med ny pen parkett på gulvet. To av stueveggene har panel i moderne mørk grønnfarge, mens resten av veggene har hvitmalt panel. På en av veggene er det fire sorte hyller i ulike høyder - dekorativt og perfekt til nips og grønne planter.

  Kjøkkenet har innredning i vinkelform, så det er plass til en spisegruppe i direkte tilknytning. Kjøkkeninnredningen har takoppforede overskap, hvite, tidløse fronter og laminatbenkeplate i kledelig treimitasjon. Kjøkkenet har dobbel vaskekum i stål, benkebelysning og sorte og hvite plater på veggene mellom benk- og overskap. Integrert koketopp, stekeovn og ventilator medfølger, og det er opplegg for oppvaskmaskin.

  Bad/wc/vaskerom
  Boligen har et bad med dør fra entreen, og ved inngangspartiet er det en bod som brukes som vaskerom. Badet er velholdt og innredet med grå fliser på gulvet, gulvvarme og hvite fliser på veggene. Baderomsinnredningen består av et servantskap med hvite dører, samt speil og belysning. Rommet har ellers gulvfestet toalett, et dusjhjørne med innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to pene soverom med inngang fra entreen. Soverommene har parkett på gulvet, hvitmalte panelvegger og taklampe. Det er garderobeskap med hvite dører på hvert av soverommene og skyvedørsgarderobe i entreen. I tillegg er det en bod som brukes som vaskerom ved inngangspartiet. Boden har vindu, belegg på gulvet og hvite panelvegger.

  Uteområde
  Leiligheten har to koselige uteplasser hvor solen kan nytes gjennom dagen. Stuen har utgang til en balkong på ca. 6 kvm som vender med fin utsikt utover nærområdet. Balkongen har tregulv, rekkverk med tette, skråliggende bord og plass til et par solstoler. Boligen har også et trivelig, overbygd inngangsparti som er dels skjermet av en bod og har plass til bord og et par stoler. Felleseiendommen er opparbeidet med asfalterte arealer, plen, prydbusker og beplantninger.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et etablert og sentralt boligområde på Årnes i Nes kommune. I gangavstand finnes skoler på alle alderstrinn, barnehager, togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. I sentrum ligger også Nes Kulturhus som er et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter.

  Årnes har lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow.

  Nærområdet byr på gode turmuligheter og det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. I tillegg er det idylliske parker og stier langs Glomma. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegg på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes Kirkeruiner.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi og Coop Mega, og førstnevnte ligger like ved boligen. På Årnes ligger kjøpesenteret Amfi Årnes, butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde.

  Årnes har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Presthagen som ligger ca. 200 m fra boligen. Fra boligen er det ellers ca. 7 min gange til Årnes stasjon som betjener alle togene på Kongsvingerbanen og har jevnlige avganger blant annet til Oslo. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 25 min til Jessheim, 30 min til Oslo Lufthavn og 38 min til Lillestrøm.

  Det er gangavstand til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående skole. Kommunen har også flere barnehager. Barnehagene Espira Evangtunet og Espira Kløverenga ligger begge i gangavstand fra boligen
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Konstruksjon:
  Leilighetsbygg/flermannsbolig med skrånet tak antatt tekket med papp/membran på tak, treverkskonstruksjon. Støpt grunnmur/dekke. Vinduer med 2 lags isolerglass. Hvit glatt ytterdør. Terrassedør med 2 lags isolerglass.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 09.12.2022 av Boligtaksering Oslo & Akershus AS. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 (TG2). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:

  Utvendig > Bygning generelt
  Rapporten begrenser seg til leiligheten, og det som normalt vil omfattes av eiers selvstendige vedlikeholdsansvar som seksjons eller andelseier. Normalt utgjør dette alt innenfor leilighetens/seksjonens/andelens vegger. Tilstandsrapporten tar derfor ikke for seg bygningens fellesdeler som for eksempel tak, yttervegger, grunnmur, drenering, og felles tekniske installasjoner. Balkonger/ terrasser og vindu vurderes dersom takstmannen finner det relevant for leiligheten.

  Bygget:
  Leilighetsbygg/flermannsbolig med skrånet tak antatt tekket med papp/membran på tak, treverkskonstruksjon. Støpt grunnmur/dekke.
  Vurdering av avvik: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
  Tiltak: For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Ca. 20 mm fall til sluk fra terskel.
  Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det mangler ca. 0,5 cm fall til sluk fra topp membran.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.
 • 2.etg: 57 kvm bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i gulv. Ventilasjonen er basert på mekanisk avtrekk, med ventilator på kjøkkenet og avtrekk fra badet. Et sikringsskap med automatsikringer er plassert i gangen.
 • Leiligheten har utendørs parkeringsplass. For øvrig er det parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttett privat vann og offentlig avløp.
 • Forretningsfører: Anette Rønold Johnsen
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt..
 • jernbane forsikring
  Polisenummer: 1836710
 • Formuesverdi som primærbolig kr 649 126 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 336 854 per 31.12.21

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • 1 000 pr. mnd.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 10 838 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, mat/rest/papir avfall, vann, avløp og eiendomsskatt.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen., datert 08.11.2013.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 169 Bnr. 239 Snr. 4 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 8.585,-. Utleggene omfatter foto, kommunale avgfiter og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,- . Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anders Granli
Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev