aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Drognestoppen 5.

Lys og pen 3-roms selveier med innglasset terrasse og p-plass i garasjeanlegg. Varmtvann og oppvarming inkludert.

 • BRA 78 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER104 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 794 642
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 015
 • SOVEROM2
 • FELLESKOST./MND3 724
 • TOMT50 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 690 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  92 500,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  104 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 794 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Drognestoppen 5 er en særdeles pen 3-roms selveierleilighet fra 2015, på et nyetablert felt. Til tross for en landlig beliggenhet er det kun en liten rusletur til sentrumsfasiliteter i Årnes. Boligen har en overbygd og innglasset terrasse på ca. 12, 5 kvm og en treplatting på yttersiden på ca 5 kvm. Det er parkeringsplass i felles garasjeanlegg med heis til etasjeplan. Varmtvann og oppvarming er inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten ligger i byggets første etasje og fremstår med en arealeffektiv og åpen planløsning. Her er det store vindusflater i samtlige rom bidrar til herlige lysforhold og forsterker romfølelsen betraktelig. Fargene er for øvrig tiltalende og holdt i en lys skala, noe som gjør det enkelt å tilpasse eget møblement.

Kjøkkenet har en tidløs innredning som ligger åpen i den trivelige stuen, hvor det er plass for spisebord. Videre er det et pent, flislagt bad med dusjhjørne og to gode soverom med garderobeløsning. Det er fine muligheter for oppbevaringsmøblement i entré, samt ellers god lagringsplass i bod inne og i en disponibel bod i felles kjeller.

Planløsning:
1. etasje: Entre, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og omkledningsrom.
Innglasset terrasse.
Annet: Kjellerbod.
Entréen er lys og romslig og gir et godt førsteinntrykk av boligen.

Drognestoppen 5, Viken

 • Kort fortalt

  - Pen og arealeffektiv 3-roms.
  - P-plass i felles garasjeanlegg.
  - Det er heisadkomst til etasjeplan.
  - Innglasset terrasse på ca.12,5 kvm
  - Treplatting på ca 5 kvm.
  - Egen plen foran terrassen.
  - Entré med åpen garderobeløsning.
  - Kjøkken med stekeovn/koketopp.
  - Fin stue med store vindusflater.
  - Lyst og flislagt bad m/dusjhjørne.
  - To soverom med garderobeskap.
  - Bod i kjeller.
  - Elskap med automatsikringer.
  - Varmtvann og oppvarming inkl.

  Entré
  Leiligheten har en innbydende entré med parkettgulv og lysmalte vegger, som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Her er det åpen garderobeløsning, og den fine størrelsen og utformingen på rommet gir ekstra god plass for annet oppbevaringsmøblement.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger åpent mot stuesonen, noe som gjør rommet til en sosial og hyggelig arbeidsplass. Innredningen har tidløse, hvite fronter og en grå benkeplate som fargemessig gir et fint avbrekk. Videre er det relativt godt med skuffer og skap for oppbevaring av kjøkkenutstyr. Ellers medfølger integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Det er god plass for spisebord i tilknytning til kjøkkenet.

  Stue
  Stuen ligger åpent mot kjøkkenet og er trivelig med vindusflater til gulvet som som ivaretar godt utsyn. I tillegg er det utgang til en overbygd og innglasset terrasse. Stuen har parkett på gulv og lysmalte vegger. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet er romslig og har flislagte overflater i lyse farger, med varme i gulv. Innredningen består av servantskap med profilerte fronter og et overskap og speil med belysningsarmatur. Videre er det toalett, dusjhjørne med vegger i herdet glass, veggskap, samt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to luftige soverom med garderobeløsning, Det største soverommet har eget tv-inntak. Øvrig lagringsplass finnes i omkledningsrom og i en disponibel bod i felles kjeller.
 • Leiligheten ligger i et attraktiv og sentralt boligområde rett utenfor Årnes sentrum, i Nes kommune. I gangavstand ligger skoler for alle alderstrinn, barnehage, togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. I sentrum ligger også Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter.

  Årnes har lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor de blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow.

  Nærområdet byr på gode turmuligheter, og det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. I tillegg er det idylliske parker og stier langs Glomma. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegg på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes Kirkeruiner.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Spar og Bunnpris. På Årnes ligger kjøpesenteret Amfi Årnes, butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde.

  Årnes har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Presthagen som ligger ca. 200 meter fra boligen. Fra boligen er det ellers ca. 10 min gange til Årnes stasjon, som betjener alle togene på Kongsvingerbanen, med blant annet jevnlige avganger til Oslo. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil fra Årnes tar det ca. 23 min til Jessheim, 29 min til Oslo Lufthavn og 36 min til Lillestrøm.

  Fra leiligheten er det gangavstand til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående skole. Kommunen har også flere barnehager, hvorav Årnes og Espira Kløverenga er de nærmeste.
 • Boligen ligger i etablert boligområdet bestående av eneboliger, tomannsboliger samt rekkehus/leilighetsbygg.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunn og fundamenter: Ukjent.
  Takkonstruksjon/taktekking: Lavblokk med flatt tak tekket med folie/papp.
  Veggkonstruksjon: Utvendige fasader er kledd med plater og kledninger.
  Etasjeskiller: Antatt trekonstruksjoner og betongkonstruksjoner.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Iht. tilstandsrapporten er det ingen anmerkninger under dette punktet.

  For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 11.07.22 av Gunnar Kluftødegård. Her fremgår kostnadsestimat og eventuelt anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Diverse:
  Det foreligger ikke oppdaterte opplysninger om tilstand på det elektriske anlegget. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • 1.et.: 78 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, kjøkken/stue, bad/vaskerom, 2 soverom og omkledningsrom.
  Omkledningsrom er medtatt som primærareal. På opprinnelige tegninger står omkledningsrommet som bod og arealet som er oppgitt fra arkitekten er 3,3 kvm.

  Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Radiatorer (fjernvarme).
  Det er varme i gulv på badet (strøm).
 • For flotte solforhold, nydelig utsikt og mulighet for sosialisering kan man trekke opp på en stor, felles takterrasse med sydvestvendt orientering. Takterrassen er overbygd på indre del og har utebelysning som legger forholdene til rette for kveldbruk. Det er utplassert flere spisegrupper og sittegrupper. Tremmegulv og rekkverk er av impregnert trevirke.

  Felleseiendommen er opparbeidet med asfalterte internveier og velstelte plenareal. Grøntarealet utenfor inngangspartiet er sikret med gjerde mot nedkjørsel til parkeringskjeller, samt er opplyst med lyktestolper.
 • Det er parkering på reservert plass i felles garasjeanlegg med heisadkomst opp til etasjeplan. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Adkomstvei: Offentlig vei med private internveier i sameiet.
  Tilknytning vann: Tilknyttet Årnes Vannverk AL.
  Tilknytning avløp: Offentlig avløp.
 • Forretningsfører: Boalliansen Forvaltning AS
 • Eierseksjonen hører til Solsikken 1 boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse iht. vedtektene. Men salg og bortleie skal meldes skriftlig til sameiets forr.fører.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiets trivselsregler, men skal ikke være til sjenanse for noen.
 • If Forsikring
  Polisenummer: SP995633.8.2.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 866 700 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 120 119 per 31.12.21
 • 3 723,50 pr. mnd. Følgende inngår i fellesutgiftene: kom. avg. drift/vedlikehold, energi/fyring, forsikringer, forr.førsel, styrehonorar mm.
 • Iflg. opplysninger fra sameiet er det pt. ingen fellesgjeld.
 • Ikke aktuelt pt.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Komm. avgifter er inkl. i fellesutgiftene. Iht. opplysninger fra Nes kommune er prognosen for eiendomsskatten i 2022 pålydende kr. 4 170.
 • Fellesutgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter, men skal meddeles forr.fører skriftlig.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Det er pliktig medlemsskap i Velforening.
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3034-169/298
  Rettigheter i eiendomsrett
  2016/1140838-1/200 Best. om adkomstrett
  08.12.2016
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:287
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:297 Snr:1-36
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:299 Snr:1-24

  Rettigheter på 3034-169/298
  Rettigheter i eiendomsrett
  2016/1140838-3/200 Erklæring/avtale
  08.12.2016
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:287
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:297 Snr:1-36
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:299 Snr:1- 24
  Bruksrett til felles parkeringsanlegg
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 169 Bnr. 297 Snr. 6 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 900,- og visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 30 300,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 16 900,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Arnfinn Andreassen
  Astrid Karoline Andreassen
  Tore Andreassen
Wenche Aaserud Roterud

Megler

Wenche Aaserud Roterud

99 01 81 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev