aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Glomma Terrasse 3A!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Glomma Terrasse 3A!

ÅRNES Glomma terrasse 3A

Stor og pen 2-roms toppleilighet med nydelig utsikt, balkong, garasjeplass og heis. Rett ved Glomma, matbutikk og tog.

 • kr 3 290 000
 • BRA 74 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 95 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 385 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2009
 • Soverom1
 • ArealP-rom 71 m²
 • Felleskostnaderkr 3 986
 • Tomt8 830.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten ligger i byggets 3.etasje og har en fin planløsning.
Dette er en stor, pen og praktisk 2-roms selveierleilighet fra 2009, i tredje etasje som også er toppetasjen. Leiligheten ligger meget idyllisk til rett ved Glomma og her kan man vandre langs flotte turstier. Det er matbutikk rett ved og ellers gangavstand til Årnes sentrum med togstasjon og ulike servicetilbud. For øvrig har leiligheten en ekstern bod, garasjeplass og heis til etasjeplan. Dagene utendørs kan tilbringes på en delvis overbygget balkong på ca. 14 kvm, med nydelig utsikt mot Glommas bredder. Balkongen har utgang fra stuen som har gasspeis og romslig plass til sofa. Kjøkkenet har god plass til kjøkkenutstyret, spiseplass og ligger delvis åpent mot stuen. Videre har leiligheten et flislagt bad med gulvvarme og et soverom med skap og tilliggende bod, ypperlig som garderobe.
Parkettgulvet og de lyse veggene fra entreen videreføres inn i stuen og suppleres med en fondvegg i grønt.

Glomma terrasse 3A, Akershus

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  3. etasje: 74 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 71 kvm Entré, gang, kjøkken, stue, soverom, bad
  Sekundærrom
  3. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  8830.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget balkong, og herfra er det nydelig utsikt mot fine fellesareal og flott natur langs Glommas vakre bredder. Med 14 kvm til rådighet er det god plass til spisegruppe, grill og et par godstoler eller så. For øvrig har balkongen flislagt gulv med sluk, utestikk, tett rekkverk med luftige stålspiler på toppen og levegger mot naboene som gjør det mer privat. I forlengelse av taket er det montert markise for effektiv skjerming mot solen, og som også gjør det mer lunt om kveldene. Rundt bebyggelsen er fellesområdet pent opparbeidet med store gressplener som strekker seg ned til fine turområder ved elvebredden, og her er det ypperlig med små piknikturer. Blant det grønne er det hekker, trær og asfalterte internveier som blir opplyst med gatelykter i kveldsmørket. I nærheten av elven er det også en lekeplass og en hyggelig uteplass med flere sittebenker som innbyr til en kaffekopp og småprat med naboen.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et etablert og sentralt boligområde på Årnes i Nes kommune, med Glomma som nærmeste nabo. Beliggenheten er trafikkstille og relativt usjenert, og i gangavstand ligger, togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. Nærområdet byr på gode turmuligheter med idylliske parker og stier langs Glomma. I tillegg er det sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegg på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. I sentrum ligger Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Området har ellers en rik kulturhistorie som kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes Kirkeruiner. Årnes har også lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Spar som ligger i bygget ved siden av. Alternativt ligger Kiwi, Bunnpris og Rema 1000 også i gangavstand. I nærheten finner du i tillegg Amfi Årnes, ulike butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde. Området har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Årnes stasjon som ligger snaue ca. 5 min gange fra leiligheten. Stasjonen betjener alle togene på Kongsvingerbanen, og har blant annet jevnlige avganger til Oslo. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 25 min til Jessheim, 30 min til Oslo Lufthavn og 38 min til Lillestrøm.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, valmet takkonstruksjon i tre tekket med takpapp. Yttertak er ikke besiktiget. Det er bindingsverk i mellomliggende fasadefelter. Leilighetene har adkomst via felles oppgang, svalgang og heis. Innvendig: Overflatebehandling gulv: Parkettgulv. Overflatebehandling vegger: Malte glatte flater. Overflatebehandling himling: Malte glatte flater. Etasjeskillere i betong. Tg2 - Avvik som kan kreve tiltak Våtrom > 3. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Det er avvik: Det er observerte aldersrelaterte forhold i fuger ned mot gulvet. Våtrom > 3. Etasje > Bad > Overflater Gulv Det er avvik: Det ble med fuktindikator registrert fukt men ikke unormalt som følge av daglig bruk. Det er forøvrig registrert noe aldersrelaterte forhold i fuger samt bom i en flis. Våtrom > 3. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

  Innhold
  - Romslig 2-roms selveierleilighet. - 3. etasje som også er toppetasjen. - Sentralt og idyllisk ved Glomma. - Gangavstand til det meste. - En p-plass i felles garasjeanlegg. - Dels overbygd balkong på 14 kvm. - Utsikt mot Glomma fra balkongen. - Entré med plass til garderobe. - Kjøkken i delvis åpen løsning. - Plass til spisebord på kjøkkenet. - Lys og luftig stue med gasspeis. - Flislagt bad med gulvvarme. - Vaskemaskinopplegg på badet. - Et soverom med to klesskap. - Innvendig og ekstern bod.

  Standard
  Planløsning 3. etasje: Entré, stue/kjøkken, gang, bad/wc/vaskerom, soverom og bod. Annet: Disponibel bod i kjeller. Entré Leiligheten ligger i toppetasjen og har adkomst til entré via felles oppgang, svalgang og heis. I entreen er det god nok plass til entrémøblement som skohylle, knaggrekke, sittebenk eller garderobeskap. Entreen har ellers parkett på gulvet, lysmalte vegger og en glassdør som fører inn til stuen. Stue Stuen er et lyst og fint rom med delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Parkettgulvet og de lyse veggene fra entreen videreføres inn i stuen og suppleres med en fondvegg i grønt. Ut mot entreen er det montert dørcalling og på en skråstilt yttervegg er det gasspeis som gjør det lunt og koselig på kjølige dager. Ved gasspeisen er det plass til sofa og tv-benk. For øvrig har stuen store skyvedører som gir fine lysforhold og samtidig en tilnærmet sømløs overgang til balkongen utenfor. Kjøkken På kjøkkenet er gulv- og veggflater likt som i stuen. Et vindu tilfører naturlig lys og under vinduet er det plass til et lite spisebord. Selve kjøkkeninnredningen er trukket inn i rommet, bygget i en hestesko som danner gode arbeidsflater og mye skapplass. Innredningen har en klassisk stil med hvite ettspeils fronter og tremønstret laminatbenkeplate med nedfelt, dobbel oppvaskkum. Over benken er det hvite, kvadratiske fliser og avtrekk fra kjøkkenventilator. Kjøkkenet har videre opplegg for oppvaskmaskin, samt plass til komfyr og kjøleskap. Bad/wc/vaskerom På badet er det nøytrale farger som lett kan stilsettes i ulike retninger ved å spe på med farger på håndklær, badematter og annet stæsj. Her er det grå fliser med gulvvarme, hvite veggfliser og downlights i himling. Baderomsinnredningen består av hvite over- og underskap, benkeplate med nedfelt servant og et speil med belysning. Rommet er også utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjdører i fastkarm og opplegg for plassbesparende vaskesøyle. Soverom og garderobe Soverommet har en fin størrelse, og har i tillegg til to garderobeskap, plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet har ellers lik stil som resten av leiligheten med parkettgulv og lysmalte vegger. En skyvedør leder inn til en kjekk bod, perfekt som garderoberom og til oppbevaring av ting som er kjekt å ha for hånden. Leiligheten disponerer også en kjellerbod på ca. 5 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en parkeringsplass markert nr. 60. Mulighet for å montere elbil-lader, ca. kr. 20 000,-. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Seksjonen oppvarmes elektrisk med enkelte panelovner og gulvvarme på badet. Dette suppleres med gasspeis i stuen. Ventilasjonen er naturlig, kombinert med mekanisk avtrekk til fellesanlegg fra kjøkken og bad. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og varmtvann leveres fra felles anlegg.

  Energiklasse
  D

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning (2023) var kr. 3 705,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  717521

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2583076

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  91/5796

  Felleskostnader pr. mnd
  3986

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, parkering, a konto gass, service gass, grunnpakke tv og internett.

  Andel fellesformue
  40000

  Andel fellesformue per dato
  2023-11-06T23:00:00Z

  Om sameiet
  Forretningsfører er styret. Sameiet ble stiftet 30.11.2007, og har organisasjonsnummer 992 133 457. Sameiet består av 61 boligseksjoner og ingen nærings-seksjoner, fordelt på 3 bygninger med følgende adresser Glomma terrasse 3A, 3B og 5, 2150 ÅRNES. Sameiets bygninger er oppført på eiendommen gnr. 169, bnr. 256 i Nes kommune, Viken.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Forretningsfører opplyser at felleskostnadene vil bli regulert i henhold til KPI, og felleskostnadene øker fra 01.01.2024.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand ASA

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Styreleder informerer at nye vedtekter vil bli lagt frem for godkjenning på sameiermøtet i mars 2024. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

  Eierskiftegebyr
  4972

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/169/256/60: 01.09.1952 - Dokumentnr: 2247 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3034 Gnr:169 Bnr:256 Gjelder denne registerenheten med flere 22.11.2000 - Dokumentnr: 10365 - Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:169 Bnr:256 Gjelder denne registerenheten med flere 07.11.2003 - Dokumentnr: 9950 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:169 Bnr:250 Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:240 Bnr:28 Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:169 Bnr:256 Gjelder denne registerenheten med flere 20.07.2007 - Dokumentnr: 588825 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon. Overført fra: Knr:3034 Gnr:169 Bnr:256 Gjelder denne registerenheten med flere 30.11.2007 - Dokumentnr: 986455 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 60 Formål: Bolig Sameiebrøk: 91/5796

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Glomma Terrasse 3A og 3B, datert 31.05.2015.

  Vei, vann og avløp
  Starten av Glomma Terrasse er offenlig vei, men går over til privat vei. Offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - nåværende. Eiendommen ligger i en hensynsone (H320) for flomfare.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   95 292,- (Omkostninger totalt)   3 385 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  95292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,35% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 11 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,- (4 stk inkl.). Alle beløp er inkl. mva. 

Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev