aktiv-eiendomsmegling
3_fasade_1.jpg
3_fasade_1.jpg

ÅRNES Jernbanegata 29 snr 32

Pen 2-roms selveier i 5. etg - Balkong, heis og flott, felles takterrasse - Nært alt man trenger!

 • kr 3 390 000
 • BRA 57 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 390 000
 • Omkostningerkr 86 092
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 476 092
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom1
 • ArealP-rom 57 m²
 • Felleskostnaderkr 3 160
 • Tomt2 888.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 390 000 (Prisantydning) Omkostninger 8000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 84 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000)) 99 392 (Omkostninger totalt) 3 476 092 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
1_1_2Dplan_1.jpg
Jernbanegata 29 er en innbydende 2-roms selveierleilighet fra 2021, midt i sentrum. Leiligheten ligger i femte etasje med heisadkomst. Alt man trenger ligger "rett utenfor døren", deriblant Amfi Årnes, og det togstasjon ca. 2-3 minutter gåtur unna. Mulighet for å kunne kjøpe en p-plass i kjeller. Leiligheten har overbygd balkong, og beboerne kan benytte seg av en flott felles takterrasse med vid utsikt. Boligen fremstår som ny, så her kan man flytte rett inn. Det er fin planløsning og gjennomgående innredet med enstavs parkett på gulv og delikat, lys veggfarge. Stuen har spiseplass og store skyvedører i glass til balkongen. Videre er det et tidsmessig kjøkken med integrerte hvitevarer, et flislagt bad med dusjhjørne og et luftig soverom med garderobeskap.
5_kjøkken_3.jpg

Jernbanegata 29 snr 32, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  5. etasje: 57 kvm
  Primærrom
  5. etasje: 57 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, soverom og bod.  Tomt
  2888.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har en fin balkong som ankommes via skyvedører i stuen. Balkongen har tregulv, glassrekkverk i front og spilevegg mot naboen. Her kan sommerdagene nytes usjenert, og med overbygg er uteplassen anvendelig også med dager med regn i luften. For større forhold kan man benytte seg av en flott, felles takterrasse hvor det bys på vid utsikt over Glomma og mot jordbrukslandskap. Terrassen har glassrekkverk og beplantet blomsterkasse. Rundt bygget er det opparbeidet med asfalterte og hellelagte arealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i sentralt til i Årnes sentrum, i Nes kommune. Like ved eiendommen ligger togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. I sentrum ligger også Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Årnes har fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor de blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Nærområdet byr på gode turmuligheter, og det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. I tillegg er det idylliske parker og stier langs Glomma. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegg på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes Kirkeruiner. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Bunnpris, Kiwi og Coop Mega. Like ved eiendommen ligger kjøpesenteret Amfi Årnes, butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde. Årnes har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Årnes stasjon som ligger ca. 240 m fra boligen. Årnes stasjon betjener alle togene på Kongsvingerbanen, med blant annet jevnlige avganger til Oslo. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 25 min til Jessheim, 30 min til Oslo Lufthavn og 38 min til Lillestrøm.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Nærings- og leilighetsbygg. Sentrumsbebyggelse.

  Byggemåte
  Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og noe stål. Etasjeskiller er utført med plass-støpt betong/betongelementer. Takkonstruksjon i betong/elementer utvendig isolert og tekket med folie/papp/sedum. Fasader består hovedsakelig av trepanel, plater, tegl, glass og beslag.

  Innhold
  Entré Leiligheten ligger i femte etasje med heisadkomst. Entreen er smakfullt innredet og gir et godt og riktig førsteinntrykk. Rommet har enstavs parkett på gulv og lysegrå vegger med listefrie overganger til tak - en stil man ser igjen i de andre boligrommene. Én dør leder til badet og det er dør inn til kjøkken/stue. Entreen er utstyrt med downlights og en skyvedørsgarderobe med speilfronter. Kjøkken Kjøkkenet ligger dels skjermet fra stuen og har en vinkelformet innredning med fine arbeidsflater og god oppbevaringsplass. Kjøkkenet har moderne, grå fronter, bred toppforing i samme farge og steinmønstret, lys laminatbenkeplate. Det er utstyrt med vaskekum i stål og benkebelysning. Hvitevarer medfølger integrert som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Stue Stuen har skyvedører i glass til balkong, noe som gir en fin forlengelse av rommet sommerstid. Lydforholdene er nydelige, og utsynet strekker seg mot nabolag og grønne omgivelser. Stuen er smakfullt innredet med enstavs parkett på gulv og lysegrå vegger som er listefrie til tak. I taket er det skinne med spotlights som kan justeres etter ønske. Stuens utforming gir rom for blant annet sofaløsning og spisebord. Bad/wc/vaskerom Badet har inngang fra entreen. Baderomsinnredningen er i naturfarge og består av heldekkende servant på skuffeseksjon, høyskap og et speilskap med overlys. Rommet er ellers utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er innredet med downlights i tak, hvite fliser på veggene og grå fliser på gulv med gulvvarme. Soverom og garderobe Leiligheten har et lyst, fint soverom med enkel adkomst via to skyvedører i stuen. Soverommet er luftig med vindu i endeveggen, ekstra takhøyde og lysegrå veggfarge. Gulvet har eikeparkett, og taket har skinne med justerbare spotlights. Soverommet har to doble garderobeskap med hvite, glatte dører, og det er skyvedørsgarderobe i entre. Uteområde Leiligheten har en fin balkong som ankommes via skyvedører i stuen. Balkongen har tregulv, glassrekkverk i front og spilevegg mot naboen. Her kan sommerdagene nytes usjenert, og med overbygg er uteplassen anvendelig også med dager med regn i luften. For større forhold kan man benytte seg av en flott, felles takterrasse hvor det bys på vid utsikt over Glomma og mot jordbrukslandskap. Terrassen har glassrekkverk og beplantet blomsterkasse. Rundt bygget er det opparbeidet med asfalterte og hellelagte arealer. Kort fortalt - 2-roms selveier i bygg fra 2021. - Pent innredet, fremstår som ny. - Heisadkomst opp til etasjeplan. - Gangavstand til alt man trenger. - Balkong og felles takterrasse. - Vid, flott utsikt fra takterrassen. - Entré med skyvedørsgarderobe. - Kjøkken med integrerte hvitevarer. - Plass til spisebord i luftig stue. - Flislagt bad med dusjhjørne. - Nisje til vaskemaskin på badet. - Soverom med garderobeskap. - Bod i kjeller

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Kabel tv og bredbånd er inkl i felleskostnadene.

  Parkering
  Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 390 000 (Prisantydning) Omkostninger 8000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 84 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000)) 99 392 (Omkostninger totalt) 3 476 092 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på bad og det er mulighet for elektriske oppvarmingskilder. Ventilasjonen er balansert. Entré, bad og kjøkken har downlights, og i soverom og stue er det takskinne med spotlights.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Sameiebrøk
  58/7004

  Felleskostnader pr. mnd
  3160

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgiftene inkluderer følgende: Kommunale avgifter, avgift vann, fjernvarme, felleskostnad bolig/driftskostnader, tv/bredbånd, forretningsførsel, mm.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/168/36/32: 21.01.1910 - Dokumentnr: 900132 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.03.1912 - Dokumentnr: 900197 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:169 Bnr:11
  Med flere bestemmelser
  Endret fra personlig servitutt til realservitutt
  Rettet etter tingl. §18
  16.07.2019 Arkivref. 19/07690-4
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.05.1935 - Dokumentnr: 900263 - Bestemmelse om kloakkledn Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.01.1936 - Dokumentnr: 92 - Bestemmelse iflg. skjøte Rett til tørkeplass.
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.10.1981 - Dokumentnr: 7719 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:59
  Rettighetshaver:Gnr.168/47.
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.12.1981 - Dokumentnr: 8629 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver:Nes kommune.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.12.1981 - Dokumentnr: 8630 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Knytte seg til kommunens ledningssystem.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.12.1981 - Dokumentnr: 8632 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver:Nes kommune.
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.12.1981 - Dokumentnr: 8633 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.01.1985 - Dokumentnr: 295 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om garasje/parkering
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.01.1985 - Dokumentnr: 296 - Erklæring/avtale Bestemmelse om benyttelse
  Med flere bestemmelser
  Rettighetshaver:Nes kommune
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.05.2017 - Dokumentnr: 504044 - Jordskifte Sak nr. 16-180002RFA-JLST Aarnes skole
  Akerhus og Oslo jordskifterett
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  14.11.2018 - Dokumentnr: 1550921 - Erklæring/avtale Avtale mellom denne med flere eiendommer, i forbindelse med realisering og tilrettelegging av "Årneskvartalet".
  Bestemmelser om bebyggelse
  Bestemmelser om adkomstrett
  Bestemmelser om parkering og parkeringskjeller og fordeling av kostnader
  Bestemmelser om bruk av parkeringshus
  Bestemmelser vedrørende tilrettelegging for varemottak
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.01.2020 - Dokumentnr: 2002322 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmesle om bebyggelse og beplantning
  Bestemmelse om adkomstrett
  Overført fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:36
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.07.2022 - Dokumentnr: 796939 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS
  Org.nr: 981 129 792
  24.08.2020 - Dokumentnr: 2909849 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 32
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 58/7004


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 390 000 (Prisantydning) Omkostninger 8000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 84 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000)) 99 392 (Omkostninger totalt) 3 476 092 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  86092

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastprovisjon kr 40.000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  10.900,- og visninger kr 2500 , -. Alle beløp er inkl. mva. 

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev