aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Årneskvartalet - i 5 etg har vi nå for salg en meget fin 2 roms med en fin planløsning

Årnes Jernbanegata 29

Pen 2-roms selveier fra 2021 i hjertet av Årnes. Balkong, heis og flott, felles takterrasse. Nært alt man trenger!

 • 3 490 000
 • BRA 57 m²
 • PRISANTYDNING3 490 000
 • OMKOSTNINGER99 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 589 392
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • AREALP-rom 57 m²
 • FELLESKOST./MND2 445
 • TOMT2 888 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 490 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-))
  --------------------------------------------------------
  99 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 589 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
5. etasje: Entré, bad, kjøkken, stue og soverom. Bod i kjeller.
Kjøkken med integrerte hvitevarer

Jernbanegata 29, Viken

 • Entré
  Leiligheten ligger i femte etasje med heisadkomst. Entreen er smakfullt innredet og gir et godt og riktig førsteinntrykk. Rommet har enstavs parkett på gulv og lysegrå vegger med listefrie overganger til tak - en stil man ser igjen i de andre boligrommene. Én dør leder til badet og det er dør inn til kjøkken/stue. Entreen er utstyrt med downlights og en skyvedørsgarderobe med speilfronter.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger dels skjermet fra stuen og har en vinkelformet innredning med fine arbeidsflater og god oppbevaringsplass. Kjøkkenet har moderne, grå fronter, bred toppforing i samme farge og steinmønstret, lys laminatbenkeplate. Det er utstyrt med vaskekum i stål og benkebelysning. Hvitevarer medfølger integrert som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

  Stue
  Stuen har skyvedører i glass til balkong, noe som gir en fin forlengelse av rommet sommerstid. Lydforholdene er nydelige, og utsynet strekker seg mot nabolag og grønne omgivelser. Stuen er smakfullt innredet med enstavs parkett på gulv og lysegrå vegger som er listefrie til tak. I taket er det skinne med spotlights som kan justeres etter ønske. Stuens utforming gir rom for blant annet sofaløsning og spisebord.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet har inngang fra entreen. Baderomsinnredningen er i naturfarge og består av heldekkende servant på skuffeseksjon, høyskap og et speilskap med overlys. Rommet er ellers utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er innredet med downlights i tak, hvite fliser på veggene og grå fliser på gulv med gulvvarme.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har et lyst, fint soverom med enkel adkomst via to skyvedører i stuen. Soverommet er luftig med vindu i endeveggen, ekstra takhøyde og lysegrå veggfarge. Gulvet har eikeparkett, og taket har skinne med justerbare spotlights. Soverommet har to doble garderobeskap med hvite, glatte dører, og det er skyvedørsgarderobe i entre.

  Uteområde
  Leiligheten har en fin balkong som ankommes via skyvedører i stuen. Balkongen har tregulv, glassrekkverk i front og spilevegg mot naboen. Her kan sommerdagene nytes usjenert, og med overbygg er uteplassen anvendelig også med dager med regn i luften.

  For større forhold kan man benytte seg av en flott, felles takterrasse hvor det bys på vid utsikt over Glomma og mot jordbrukslandskap. Terrassen har glassrekkverk og beplantet blomsterkasse. Rundt bygget er det opparbeidet med asfalterte og hellelagte arealer.

  Kort fortalt
  - 2-roms selveier i bygg fra 2021.
  - Pent innredet, fremstår som ny.
  - Heisadkomst opp til etasjeplan.
  - Gangavstand til alt man trenger.
  - Balkong og felles takterrasse.
  - Vid, flott utsikt fra takterrassen.
  - Entré med skyvedørsgarderobe.
  - Kjøkken med integrerte hvitevarer.
  - Plass til spisebord i luftig stue.
  - Flislagt bad med dusjhjørne.
  - Nisje til vaskemaskin på badet.
  - Soverom med garderobeskap.
  - Bod i kjeller

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i sentralt til i Årnes sentrum, i Nes kommune. Like ved eiendommen ligger togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. I sentrum ligger også Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter.

  Årnes har fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor de blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow.

  Nærområdet byr på gode turmuligheter, og det er sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. I tillegg er det idylliske parker og stier langs Glomma. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegg på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes Kirkeruiner.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Bunnpris, Kiwi og Coop Mega. Like ved eiendommen ligger kjøpesenteret Amfi Årnes, butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde.

  Årnes har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Årnes stasjon som ligger ca. 240 m fra boligen. Årnes stasjon betjener alle togene på Kongsvingerbanen, med blant annet jevnlige avganger til Oslo. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 25 min til Jessheim, 30 min til Oslo Lufthavn og 38 min til Lillestrøm.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og noe stål. Etasjeskiller er utført med plass-støpt betong/betongelementer. Takkonstruksjon i betong/elementer utvendig isolert og tekket med folie/papp/sedum. Fasader består hovedsakelig av trepanel, plater, tegl, glass og beslag.

  Info fra forretningsfører:
  Fjernvarme Bolig - økte med 5% fra 01.06.2022
  Felleskostnader - økte med 10 % fra 01.07.2022.
  Felleskostnader - økes med 15% fra 01.09.2022.
  Ingen lån registrert for selskapet.
 • 5.etg 57 kvm bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme på bad og det er mulighet for elektriske oppvarmingskilder. Ventilasjonen er balansert. Entré, bad og kjøkken har downlights, og i soverom og stue er det takskinne med spotlights.
 • Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Vann: Privat. Vann fra Årnes vannverk.
  Avløp: tilkoblet offentlig avløp.
  Vei: tilkoblet offentlig vei.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt å holde dyr så lenge
  dyreholdet ikke er til sjenanse eller
  ulempe for de øvrige beboerne.
 • Tryg Forsikring
  Polisenummer: 7772621
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 2 445 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer Fjernvarme bolig, felleskostnader bolig of TV/bredbånd.
  I tillegg til kr 2.445,- innkreves kr 1.127,- totalt kr 3.572,- i september og oktober.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr 5 506,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter og avgift vann er inkludert i felleskostnadene. Kommunale avgifter beregnes først når boligen tas i bruk. For ytterligere informasjon - kontakt Nes kommune.

  Eiendomsskatten tilkommer fra 2022 og vil utgjøre 4 promille av eiendommens skattegrunnlag. hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Felleskostnader, eiendomsskatt, strøm, forsikring, tv/internett mm.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter. Styret skal underrettes skriftlig om alle leieforhold.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1910/900132-1/9 Bestemmelse om vannledn.
  21.01.1910
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1912/900197-2/9 Bestemmelse om veg
  15.03.1912
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:11
  Med flere bestemmelser
  Endret fra personlig servitutt til realservitutt
  Rettet etter tingl. §18
  16.07.2019 Arkivref. 19/07690-4
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1935/900263-1/9 Bestemmelse om kloakkledn
  11.05.1935
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:34
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1936/92-2/9 Bestemmelse iflg. skjøte
  20.01.1936
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:35
  Rett til tørkeplass.
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/7719-1/9 Bestemmelse om veg
  29.10.1981
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:168 Bnr:59
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:169 Bnr:9
  Rettighetshaver:Gnr.168/47.
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/8629-1/9 Best. om vann/kloakkledn.
  03.12.1981
  Rettighetshaver:Nes kommune.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/8630-1/9 Erklæring/avtale
  03.12.1981
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Knytte seg til kommunens ledningssystem.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/8632-1/9 Best. om vann/kloakkledn.
  03.12.1981
  Rettighetshaver:Nes kommune.
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/8633-1/9 Erklæring/avtale
  03.12.1981
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1985/295-1/9 Bestemmelse om veg
  15.01.1985
  Bestemmelse om garasje/parkering
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1985/296-1/9 Erklæring/avtale
  15.01.1985
  Bestemmelse om benyttelse
  Med flere bestemmelser
  Rettighetshaver:Nes kommune
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/504044-1/200 Jordskifte
  12.05.2017 21:00
  Sak nr. 16-180002RFA-JLST Aarnes skole
  Akerhus og Oslo jordskifterett
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/1550921-1/200 Erklæring/avtale
  Avtale mellom denne med flere eiendommer, i forbindelse med realisering og tilrettelegging av "Årneskvartalet".
  Bestemmelser om bebyggelse
  Bestemmelser om adkomstrett
  Bestemmelser om parkering og parkeringskjeller og fordeling av kostnader
  Bestemmelser om bruk av parkeringshus
  Bestemmelser vedrørende tilrettelegging for varemottak
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2002322-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
  20.01.2020 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmesle om bebyggelse og beplantning
  Bestemmelse om adkomstrett
  Overført fra: 3034-168/36
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2022/796939-2/200 Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  19.07.2022 21:00
  Rettighetshaver:BANKENES BOLIGMEGLER AS
  Org.nr: 981129792

  2020/2909849-1/200 Seksjonering
  24.08.2020 21:00
  opprettet seksjoner:
  snr: 32
  formål: Bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 58/7004
 • Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.
 • Gnr. 168 Bnr. 36 Snr. 32 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 25.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.16.900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 4.585,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time oppad til kr 20.000,- . Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Inger Ilseng Kristiansen
  Terje Kristiansen
Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev