aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Lupinsvingen 10. (illustrasjonsfoto med plen)

ÅRNES Lupinsvingen 10

Innholdsrik, lekker enebolig fra 2023 - Stor veranda med fin utsikt - Carport - Barnevennlig beliggenhet - Lav dok.avg.

 • kr 5 290 000
 • BRA 140 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 290 000
 • Omkostningerkr 26 342
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 316 342
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 023
 • Soverom4
 • ArealP-rom 137 m²
 • Tomt743.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5290000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 25 000 (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 1 000 000)) 26 342 (Omkostninger totalt) 5 316 342 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Lupinsvingen 10 - en innbydende og familievennlig enebolig fra 2023. Beliggenheten er barnevennlig og landlig, med umiddelbar nærhet til marka og busstopp, samt kort vei til skole, barnehage, tog og butikker. Gode solforhold og naturskjønn utsikt nytes til det fulle på en nordvestvendt veranda på ca. 24 kvm, og eiendommen kan videre skilte med stor tomt og mulighet for flott hage, samt carport. Inne fremstår boligen med duse, delikate fargevalg, god standard og innholdsrik planløsning. Stuen og kjøkkenet danner et nydelig allrom med peisovn og møbleringsfrihet, og mulighet for å dekke til mange rundt bordet. Med ekstra takhøyde på hele 2, 7 m i 2. etasje får man en god romfølelse. Boligen har lekkert bad og 4 soverom og separat wc-rom og godt med lagringsplass i boder.

Lupinsvingen 10, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 70 kvm
  2. etasje: 70 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 67 kvm Entré, gang, bad/vaskerom, 3 soverom.
  2. etasje: 70 kvm Stue/kjøkken, toalettrom, soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod.  Tomt
  743.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen ligger landlig og barnevennlig til, med umiddelbar nærhet til marka og busstopp, samt kort vei til skole, barnehage, tog og butikker. Videre kan eiendommen skilte med gode solforhold og fin utsikt ? noe som kan nytes til det fulle på en nordvestvendt veranda på ca. 24 kvm ved stuen i andre etasje. Verandaen har dekke i impregnert tre og matchende rekkverk, og på husveggen er det montert både utestikk og stemningsfull utebelysning. Eneboligen ligger fint plassert på en relativt flat tomt på 743,7 kvm, og foran huset er tomten opparbeidet med en gruset gårdsplass. Ellers blir tomten levert grovplanert og tilrettelagt for fine grønne uteområder. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger i et rolig og meget barnevennlig boligområde på Fjellfoten i Nes kommune. I gangavstand er det barnehage, skole og gode servicetilbud. Stedet har nærhet til flotte tur- og friluftsområder ved Fjellfoten med oppmerkede turstier. På Emmyplassen er det bålplass, tauhusker, balansetau og fine, naturlige lekeplasser. Det er også mange, idylliske badevann i nærheten, og du kan sykle til Veslesjøen, Finnholtsjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. Videre er det kort vei til lekeplass, og det er fotballbaner, ballspillplasser, skøytebane og akebakker ved barneskolens område. I tilknytning til Nes videregående skole er det svømmehall som åpnet høsten 2017. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Gamle Hvam, Nes Kirkeruiner, Industriarbeidermuseet og Auli Mølle anbefales. På Årnes ligger Nes Kulturhus som er et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Mega og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Årnes et variert utvalg. På Årnes finner man forskjellige butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. I tillegg ligger Jessheim Storsenter og Lillestrøm godt innen rekkevidde. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Bjørnebærvegen og ligger ca. 500 meter fra boligen. Det er togstasjon på Årnes sentrum som betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil fra Fjellfoten tar det ca. 8 min til Årnes, 26 min til Jessheim, 33 min til Oslo Lufthavn, 37 min til Lillestrøm og 45 min til Oslo S.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage og Fjellfoten barneskole. Runni ungdomsskole og Nes videregående skole ligger på Årnes.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Bjørnebærvegen og ligger ca. 500 meter fra boligen.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Det er byggegrunn av sprengsteinsfylling. Bygningen har ringmur med isolerte elementer og støpt plate på mark. Takkonstruksjon/taktekking: Takkonstruksjonen med W-takstoler i tre. Taktekkingen er av betongtakstein. Veggkonstruksjon: Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår og liggende bordkledning. Etasjeskiller: Etasjeskiller er av trebjelkelag. I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Noe knirk i gul og trapper må også påberegnes i et trehus.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Nyoppført enebolig. Involverte parter er Årnes Elektro AS (varmekabler), Nes Rørleggerbedrift AS (sanitær og røropplegg), Tommy Nikolaisen (membran og flis), Bergersen Bygg AS (våtromsplater), Erland Modal AS (uavhengig kontroll på membran). Arbeid utført av Flere involverte parter. 2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Nei. 2.2. Er arbeidet byggemeldt? Ja. Beskrivelse: Nyoppført enebolig. 4. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Nyoppført enebolig. Arbeid utført av Nes Rørleggerbedrift AS. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Nyoppført enebolig. Arbeid utført av Årnes Elektro AS. 11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse: Fulgt gjeldende krav for oppføring av ny enebolig. Arbeid utført av Årnes Elektro AS. 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja. Beskrivelse: Ladeopplegg på plass. Ladeboks må installeres. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Beskrivelse: Nyoppført enebolig. Arbeid utført av Bergersen Bygg AS. 18. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Beskrivelse: Nyoppført enebolig. 18.1. Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja. Beskrivelse: Fulgt gjeldende krav for oppføring av ny enebolig.

  Innhold
  Velkommen til Lupinsvingen 10 - en innbydende og familievennlig enebolig fra 2023. Beliggenheten er barnevennlig og landlig, med umiddelbar nærhet til marka og busstopp, samt kort vei til skole, barnehage, tog og butikker. Gode solforhold og naturskjønn utsikt nytes til det fulle på en nordvestvendt veranda på ca. 24 kvm, og eiendommen kan videre skilte med en stor tomt med mulighet for en flott hage og en carport på ca. 13 kvm. Inne fremstår boligen med duse, delikate fargevalg, god standard og innholdsrik planløsning. Stuen og kjøkkenet danner et nydelig allrom med peisovn og møbleringsfrihet, og kjøkkenet fra HTH har integrerte hvitevarer. Det er ekstra takhøyde i andre etasje på hele 2,7 meter. Videre har boligen et lekkert bad/wc/vaskerom med badekar, et pent, separat wc-rom, fin entré og hele fire gode soverom. Lagringsplass finnes i innebod og utebod. Kort fortalt - Moderne og lekker enebolig fra 2023. - Nyoppført bolig = lav dokumentavgift! - Familievennlig løsning over 2 etasjer. - Carport og gruset gårdsplass. - Landlig og barnevennlig beliggenhet. - Gode solforhold og nydelig utsikt. - Nordvestvendt veranda på ca. 24 kvm. - Pen entré med varme i flislagt gulv. - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. - Stilfullt og velutstyrt HTH-kjøkken. - Peisovn ved spisestuesonen. - Delikat og romslig bad/wc/vaskerom. - Separat, pent wc-rom i 2. etasje. - 4 gode soverom med garderobeplass. - Innebod på 3 kvm og utebod på 7 kvm. - Varmtvannsbereder på ca. 200 liter. - Sikringsskap med automatsikringer. - Ekstra god takhøyde i 2. etasje på hele 2, 7 m Planløsning 1. etasje: Entré, gang, bod, bad/wc/vaskerom og 3 soverom. 2. etasje: Wc-rom, soverom og stue/kjøkken. Annet: Utebod på ca. 7 kvm. Entré Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti som gir et utmerket førsteinntrykk. Her er det gruslagt adkomst, repos i tre og moderne, veggmontert utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en luftig entré med gråmalte vegger, downlights i himlingen og store, grå fliser på gulv med gulvvarme. Det er fin plass til ønsket garderobeløsning, og litt lenger inn i gangen er det ytterligere oppbevaringsplass i en innebod på ca. 3 kvm. Kjøkken Kjøkkenet har et stilfullt og moderne design med rene linjer, gode benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen fra HTH har grå, glatte fronter og lyse laminatbenkeplater i marmorlook med planlimt, sort kum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn og koketopp, samt kullfilterventilator, komfyrvakt og lekkasjestopper fra Flowstop. Stue Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner det et stort, luftig og innbydende allrom som dekker nesten hele andre etasje. Dagslyset som strømmer inn via store vinduer i tre himmelretninger gir rommet en luftig atmosfære, og det er naturskjønn utsikt mot nærliggende skog. Veggene er malt i en dus, gråbeige tone som står godt til laminatgulvet, og det er listfrie overganger til hvit himling med downlights. I stuesonen er det god plass til sofagruppe, lenestoler og tv-/mediastasjon, og i overgangen til kjøkkenet er det rom for å samle familie og venner til hyggelige måltider rundt et spisebord. Ved spisesonen er det en rentbrennende peisovn, og stuesonen har utgang til en nordvestvendt veranda på ca. 24 kvm. Bad/wc/vaskerom Boligen inneholder et bad/wc/vaskerom og et wc-rom. Badet ligger ved soverommene i første etasje, og innbyr til velvære og egentid med delikate farger og god plass. Rommet har lysegrå våtromsplater i flisimitasjon på veggene, downlights i himlingen og grå fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et stort speil med integrert belysning. Videre har badet vegghengt toalett, moderne badekar, opplegg for vaskemaskin, skyllekum og dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører. Wc-rom Vegg-i-vegg med soverommet i andre etasje er det et pent, separat wc-rom med gråmalte vegger og lys laminat på gulvet. I tillegg til et toalett har wc-rommet en hvit skuffeseksjon med heldekkende servant. Soverom og garderobe Det er fire gode soverom i eneboligen ? tre i første etasje og ett i andre etasje. Alle soverommene er malt i duse farger som står godt til de lyse laminatgulvene, og det er store vindusflater på hvert rom som sørger for rikt, naturlig lysinnslipp. Det er god plass til garderobeløsning på soverommene og i entreen, og boligen har lagringsplass i en innebod på ca. 3 kvm og i en utebod på ca. 7 kvm.

  Standard
  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Ingen anmerkninger. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU ? ikke undersøkt: Ingen anmerkninger. Lovlighet: Iht. tilstandsrapporten foreligger det godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. For ytterligere og mer utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 25.04.23 av Jørgen Stensbak. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning.

  Innbo og løsøre
  Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk via kullfilterventilator på kjøkkenet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder rommer ca. 200 liter. Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven.

  Hvitevarer
  Alle hvitevarer medfølger.

  Parkering
  Det er parkering i en carport på ca. 13 kvm og på egen, gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5290000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 25 000 (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 1 000 000)) 26 342 (Omkostninger totalt) 5 316 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp elektrisk med bl.a. gulvvarme i entreen og på badet. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info formuesverdi
  Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Årnes vannverk, strøm, forsikring, tv/internett mm.

  Info vannavgift
  Det tilkommer vannavgift fra Årnes Vannverk. Minsteavgiften er på ca kr 2 500,- pr. år med to i husstanden.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/175/457: 09.06.1938 - Dokumentnr: 901485 - Elektriske kraftlinjer Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 25.05.1973 - Dokumentnr: 3157 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver:Årnes Vannverk AL. Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 25.05.1973 - Dokumentnr: 3158 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver:Årnes Vannverk AL. Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 25.09.1978 - Dokumentnr: 5917 - Erklæring/avtale Rettighetshaver:Raumnes & Årnes Idrettslag Rett til lysløype i 50 år. Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 06.01.1987 - Dokumentnr: 67 - Jordskifte Vedr. gnr.175/16 og 180/2. Rettighetshaver:Torbjørn Karlstad Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 28.06.1989 - Dokumentnr: 5823 - Erklæring/avtale Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver:Gnr. 182/8. Bestemmelse om spillvann/drensvann/overvann/stikkrenner m.m. Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.1989 - Dokumentnr: 8396 - Erklæring/avtale Rettighetshaver:Stein Vik Strandli Vedr. antall boenheter. Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 01.07.1991 - Dokumentnr: 4169 - Jordskifte Rettighetshaver:Lars Chr.Horne. Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 16.10.2001 - Dokumentnr: 9427 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:328 Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 05.06.2003 - Dokumentnr: 4805 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:173 Bnr:13 Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 19.05.2006 - Dokumentnr: 240954 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Avtale om bygging, drift og vedlikehold av kraftlinje Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 11.01.2010 - Dokumentnr: 19393 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Nes Turlag Org.nr: 987 493 445 Rett til helårs turvei Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 01.08.2012 - Dokumentnr: 621908 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 03.06.2013 - Dokumentnr: 441946 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Nes Kommune Org.nr: 938 679 088 Rettighetshaver: Årnes Vannverk Sa Org.nr: 958 038 976 Bestemmelse om adkomstrett All bygging, fylling, sprenging og graving nærmere enn 5 meter fra grensen skal godkjennes av rettighetshaver. Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 24.11.2016 - Dokumentnr: 1090746 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Eidsiva Bredbånd AS Org.nr: 880 258 222 Rettigheter og plikter ved frittstående nodehus/fiberhytte. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Gjelder denne registerenheten med flere 05.12.2017 - Dokumentnr: 1359652 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:16 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 719802 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:175 Bnr:457 03.07.2020 - Dokumentnr: 2692560 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:489 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2692629 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:490 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2692715 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:491 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2692961 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:492 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2693745 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:493 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2693929 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:494 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2694224 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:495 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2694342 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:496 Elektronisk innsendt 03.07.2020 - Dokumentnr: 2694571 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:497 Elektronisk innsendt

  Vei, vann og avløp
  Adkomstvei: Eiendommen har adkomst via privat veg. Vegadkomsten er sikret gjennom tinglyste rettigheter. Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet privat vannverk. Årnes Vannverk. Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 27.4.21 (midlertidig brukstillatelse). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5290000 (Prisantydning) Omkostninger 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 25 000 (Dokumentavgift (forutsatt tomteverdi: 1 000 000)) 26 342 (Omkostninger totalt) 5 316 342 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  26342

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris pålydende kr. 35 000 for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingshonorar kr  17 500,- og visninger pr. stk. kr  2 500,- med repr. fra Aktiv tilstede.   Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr 31 525,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 15 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Wenche Roterud

Megler

Wenche Roterud

99 01 81 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev