aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Silovegen 46D!
Velkommen til Silovegen 46D!

ÅRNES Silovegen 46D 20

Romslig 3-roms seniorleilighet med to balkonger og gangavstand til sentrum. Lys stue med vedovn

 • kr 2 790 000
 • BRA 88 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 790 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 799 832
 • EierformAndel
 • Byggeår1988
 • Soverom2
 • ArealP-rom 79 m²
 • Andel fellesgjeldkr -
 • Felleskostnaderkr 4 000
 • Tomt1 463 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 790 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   2 790 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 799 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger
Silovegen 46 D er en romslig 3-roms seniorleilighet i andre etasje. Leiligheten ligger i et rolig boligområde med kort gangavstand til sentrum, hvor du finner alle hverdagslige servicetilbud og fasiliteter. Her er det med andre ord enkelt å bo uten bil. Varme dager kan nytes fra to overbygde balkonger, en mot sørvest og en mot nordøst. Den nordøstvendte balkongen er på ca. 16 kvm og har terrassevarmere. Leiligheten har en stor stue med vinduer som fyller rommet med naturlig lys. Stuen har også en klassisk vedovn som skaper kos og varme på kjølige dager. Kjøkkenet ligger i eget rom og har hvit innredning. Badet er velutstyrt og har blant annet utslagsvask, flere skap og opplegg for vaskemaskin. Soverommene har garderobeskap og det er lagringsplass i to boder ved entreen. Velkommen!
Entreen har belegg på gulvet og vegger med panel.

Silovegen 46D 20, Viken

 • Tomt
  1463m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten ligger i et rolig område med en pent opparbeidet fellestomt. Tomten har asfaltert gårdsplass, plenareal og blomsterbed med variert beplantning. Varme sommerdager kan nytes fra to egne, overbygde balkonger. Balkongene vender mot sørvest og nordøst, noe som gjør det enkelt å flytte seg etter solen - eller finne en sval plass i skyggen. Den sørvestvendte balkongen er på ca. 7 kvm og har utgang fra det ene soverommet. Balkongen mot nordøst er på ca. 16 kvm, og har plass til sittegruppe og grill. Her er det hyggelig å invitere både familie og venner, og terrassevarmere gjør det deilig å sitte ute langt inn i sene kveldstimer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Årnes i Nes kommune, like i utkanten av Årnes sentrum. Borettslaget er øremerket andelseier over fylte 50 år. I kort gangavstand ligger togstasjon, kjøpesenter og spisesteder. I sentrum finner du også Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Årnes har lekeplass, fotballbane, ishall, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Nærområdet har gode turmuligheter, og langs Glomma er det idylliske parker og stier. Veslesjøen, Dragsjøen og Sagstusjøen ligger kun en kort kjøretur unna. Golfentusiasten kan legge turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Det er også kort vei til golfanlegget på Hvam, som ligger i vakre omgivelser. Området har ellers en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam og Nes kirkeruiner. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan bl.a. gjøres på Rema 1000, Spar, Bunnpris og Coop Mega, som alle ligger i gangavstand. På Årnes ligger også kjøpesenteret Amfi Årnes med flere butikker, samt hyggelige spisesteder og koselige puber. Jessheim Storsenter, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde. Nærmeste bussholdeplass er Runni ungdomsskole som ligger ca. 500 meter unna. Det tar ca. 7 minutter å gå til Årnes stasjon, med jevnlige avganger til Oslo. En utvidet E16 gir området god tilgjengelighet til både Oslo- og Gardermoregionen. Med bil tar det ca. 23 min til Jessheim, 30 min til Oslo lufthavn og 35 min til Lillestrøm. Det er kun 550 meter å gå til Årnes barneskole som ligger samlokalisert med Runni ungdomsskole. Nes videregående skole ligger ca. 1,3 km unna eiendommen, med gang-/sykkelvei store deler av strekningen. Kommunen har også flere barnehager, hvor Læringsverkstedet Runni Idrettsbarnehage ligger nærmest.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Byggemåte
  Leilighetsbygg/flermannsboliger med felles inngangsparti. Saltak tekket med takstein, reisverk med panel og støpt dekke på grunn. Terrasse med adkomst fra stue på ca. 16 m². Terrasse med adkomst fra 1 soverom på ca. 1 soverom 7 m². Begge terrassene er overbygget.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Ja. Frostskade dusjhjørne og vaskekum medio des 2022. Reparasjon av Ullensaker WS. Betalte ca. 10 000,-kr

  Innhold
  2. etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og 2 boder.

  Standard
  Kort fortalt - Romslig 3-roms seniorleilighet. - Andelsleilighet i 2. etasje. - To overbygde balkonger. - Kjøkken i eget rom. - Lys stue med vedovn. - Vinduer ned til gulvet. - Stort, velutstyrt bad. - Vaskemaskinopplegg. - To soverom m/klesskap. - To boder ved entreen. - Vann inkl. i felleskostnadene. - Elskap med automatsikringer. Entré Leiligheten ligger i andre etasje og har inngang fra felles trappegang. Entreen er stor med plass til garderobeskap, kommoder og lignende møblement. Den har også to tilliggende boder, hvor den ene har hyller. Entreen har belegg på gulvet og vegger med panel. Kjøkken Leiligheten ligger i eget rom og har innredning montert langs to forskjellige vegger. Innredningen har hvite fronter og laminatbenkeplater. Oppvaskbenken har heldekkende beslag med to nedfelt kummer. Videre har innredningen benkebelysning, samt ventilator over komfyrplassen. Gulvet har parkett og veggene er lysmalte. Stue Leiligheten har en romslig stue med gode vindusflater og dør ut til den største balkongen. Vinduene slipper dagslyset inn fra flere retninger, og to av vinduene er helt ned til gulvet. Stuen har god plass til sofamøblement og spisebord, og sentrert i rommet er det en klassisk vedovn med glassfelt i døren. Gulvet har parkett og veggene panel, med unntak av én vegg som har hvitmalte plater. Bad/wc/vaskerom Badet har god størrelse og er utstyrt med hvit innredning, gulvmontert toalett, utslagsvask og dusjhjørne med skyvedører i glass. Det er opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av et skapmøblement med profilerte fronter, benkeplate og nedfelt servant. Over er det speil med belysning. Badet har også vegghengte skap, et høyskap og et tørkeskap. Gulvet har belegg, mens veggene har en kombinasjon av fliser og plater. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom vegg-i-vegg. Begge soverommene har gulvbelegg, hvitmalte vegger og garderobeskap. Det ene rommet har utgang til den minste balkongen. Leiligheten har lagringsplass i bodene ved entreen.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Seniorleilighet : Enkeltperson som er pensjonist eller som dokumentert å være i forhandlinger om overgang til pensjoniststatus i løpet av de nærmeste 2 år, kan tegne andel i laget. Dessuten kan personer over 50 år som enda ikke er pensjonister godkjennes som borettshavere av styret. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 790 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   2 790 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 799 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med panelovner, samt med vedovn i stuen. Varmtvannsberederen er plassert i benkeskap på kjøkkenet. Ventilasjonen er naturlig og sikringsskapet har automatsikringer. Vann er inkludert i felleskostnadene.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  738856

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2807651

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer m.m

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  20

  Part.obl.nr.
  957955142

  Felleskostnader pr. mnd.
  4000

  Andel fellesformue
  68601

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Siloveien Borettslag Al

  Borettslagets org.nr
  957955142

  Om borettslaget
  Siloveien Borretslag med forretningskontor i Nes, er et andelslag som har til formål å skaffe andelseierne bolig ved å erverve eller forestp oppføring av boligbygg og leie ut boliger i slike bygg til andelseierne. Laget har dessuten til formål å erverve eller forestå oppføring av andre bygg enn boligbygg (herunder garasjer) når de skal brukes til felles formål for andelseierne, eller når utleie av lokalene i slike bygg skal skje i sammenheng med lagets øvrige virksomhet. Videre har laget til formål å delta i; organisere og forvalte andre tiltak som har sammenheng med andelseiernes bointeresser. Siloveien Borretslag AL er et borettslag med 27 leiligheter.

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Fremtind Sparebank 1

  Polisenummer felles forsikring
  15497656

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter

  Eierskiftegebyr
  6115

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat vann, Årnes vannverk. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 790 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   2 790 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 799 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  17.500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  9.780,-. Utleggene omfatter foto, kommunale opplysninger og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500m- pr time, oppad til kr 25.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev