aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendom har gleden av å presentere Sledevegen 2 F - en splitter ny og innbydende 3-roms.

Årnes Sledevegen 1

Ny, innbydende 3-roms selveier med 5 års garanti. Carport, stort lagringsloft, solrik terrasse og langstrakt utsikt.

 • 2 990 000
 • BRA 60 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 990 000
 • OMKOSTNINGER86 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 076 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 56 m²
 • FELLESKOST./MND1 473
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 2 990 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-))
  --------------------------------------------------------
  86 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 076 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Sledevegen 1 er en helt ny, lys 3-roms selveierleilighet i andre etasje. Leiligheten tilhører et nytt og spennende boligprosjekt under utvikling, i et allerede etablert og populært boligområde. Her er det lekeplass på fellestomten, fine rekreasjonsområder og umiddelbar nærhet til turstier langs Glomma. Leiligheten har en solrik terrasse på ca. 9,8 kvm vidstrakt utsikt, og ved carporten er det en praktisk sportsbod.

Det er fem års garanti på denne fine seksjonen som er gjennomført i stil og farger, og boligen kan i tillegg skilte med vannbåren oppvarming i flere rom. Leiligheten har en luftig stue med spiseplass og tidløs, kledelig kjøkkenløsning. Videre er det et helfliset og delikat bad/wc/vaskerom og to gode soverom med plass til garderobeskap. I tillegg er det innebod og lagringsloft.

Planløsning:
2. etasje: Entré, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, innebod og stue/kjøkken.
Annet: Lagringsloft med et gulvareal på ca. 47,3 kvm og en sportsbod på ca. 5,3 kvm bak carport.

Sledevegen 1, Viken

 • Kort fortalt
  - Lys, pen 3-roms selveierleilighet.
  - Naturskjønt ved Glommas bredder.
  - God standard og 5 års garanti.
  - I andre etasje med vidstrakt utsikt.
  - Vannbåren oppvarming i flere rom.
  - Parkering i et felles carportanlegg.
  - Solrik terrasse og felles lekeplass.
  - Pen entré med fliser på gulvet.
  - Stue og kjøkken i åpen løsning.
  - God plass til spisebord i stuen.
  - Kjøkken klargjort for hvitevarer.
  - Helfliset bad med dusjhjørne.
  - Vaskemaskinsopplegg på badet.
  - To soverom med plass til skap.
  - Innebod, lagringsloft og sportsbod.

  Entré
  Leiligheten ligger i andre etasje med adkomst fra utvendig trapp og en overbygd svalgang. Entreen gir en god forsmak på boligen og er pent innredet i tråd med resten av oppholdsrommene. Entreen har hvite, malte panelplater på veggene og mørkegrå fliser på gulvet. Det er dessuten gulvvarme som raskt tørker opp etter vått yttertøy. En tilliggende bod gir mulighet for å oppbevare sko og jakker slik at det entreen enkelt kan holdes ryddig.

  Stue og kjøkken
  Fra entreen kommer man inn i et luftig allrom bestående av en stue med åpen kjøkkenløsning. Allrommet har et avlangt areal med plass til både sofagruppe og spisebord. Rommet har nydelig lyssetting fra vinduer, langstrakt utsikt og utgang til en solrik terrasse. På gulvet er det enstavs parkett med vannbåren varme, og stueveggene har lysegrå, malt panel - en farge som gjør det enkelt å innrede etter egen stil.

  Kjøkkenet har vinkelform og et design som passer godt til leiligheten. De glatte skapfrontene er hvite og benkeplaten er i grå laminat. Innredningen har stålkum, samt stålplater på veggen bak sprut- og kokesone. Ventilator og komfyrvakt er montert. Det er avsatt plass til hvitevarer og opplegg for oppvaskmaskin.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet er tidløst og pent med mørkegrå fliser på gulvet og hvite fliser på veggene. Rommet har vannbåren gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Baderomsmøblementet består av heldekkende servant på skap med hvite dører og et speil med bakgrunnsbelysning. Badet har også gulvfestet toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to gode, fine soverom med adkomst fra entreen. Soverommene har vinduer mot inngangspartiet og er holdt i samme stil som resten av oppholdsrommene. Det er god plass til garderobeskap på begge soverom og leiligheten har for øvrig godt med lagringsplass. Her er det en innebod på ca. 3,6 kvm, eget lagringsloft med et gulvareal på ca. 47,3 kvm og en sportsbod på ca. 5,3 kvm i forbindelse med carporten.
 • Eiendommen har en av områdets beste beliggenheter, i et nyere etablert boligfelt på Bjertnes i Nes kommune, ca. 3 km fra Oppaker. Boligfeltet Bjertnestunet ligger omkranset av skog og kulturlandskap, og fra eiendommen er det utsikt til Glomma. Her bor du i fredelige omgivelser med flere lekeplasser, grusbane og småbåthavn like i nærheten. Svært gode turmuligheter rett utenfor døra. Det går sti ned til Glomma forbi gapahuken (eiet av Bjertnestunet Vel). Turstien videre langs Glomma er del av Bjertnesrunden og den Wingerske kongevei. På nedsiden av Funnefoss-brua ligger Funnefoss museum. Daskerud stranda og Nes strandhager. Se informativ side: http://optimistgammeln.blogspot.com/2020/04/nes-blastiprosjekt-2020-tur-35.html.

  Ved Glomma er det opparbeidet en 300 meter lang strandlinje til glede for beboerne, og det er gangavstand til andre attraktive badeplasser. Daskerudstranda kan friste med sandstrand, brygge og stupebrett.

  De fleste arrangementer på Oppakermoen finner sted i Flerbrukshuset, og bygget er et naturlig samlingspunkt for Oppakers innbyggere da det ligger plassert ved gamle Opaker skole. FUVO har idrettsplass med helårs kunstgressbane og klubbhus på Funnefoss stadion, under 10 minutters sykkeltur fra boligen. Klubben har også en egen avdeling for boksing. For kulturaktiviteter som kino og konsert med mer, har Årnes et moderne kulturhus.

  Nes kommune er et snøsikkert sted på vinterstid, og Nes skianlegg har sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg smøreboder, arenabygg og kafeteria.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Vormsund og Joker Skogbygda. På Årnes finner man de fasiliteter et sentrum skal ha, som forskjellige butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. Mange av tilbudene er samlet inne på Amfi Årnes. Jessheim Storsenter, Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger for øvrig godt innen rekkevidde.

  Kollektivtilbudet i området er med buss, og nærmeste bussholdeplass er Bjertnesgrenda som ligger ca. 1,2 km unna. Togstasjon på Årnes betjener alle tog på Kongsvingerbanen. Med bil fra Bjertnes tar det ca. 10 min til Årnes, 30 min til Jessheim, 40 min til Oslo lufthavn og 55 min til Oslo S.

  Fra eiendommen er det skolebussordning til Skogbygda barneskole og Vormsund ungdomsskole. På Årnes ligger Nes videregående skole. Kommune har flere barnehager og nærmest ligger Espira Opaker barnehage.
 • Området består hovedsakelig av leiligheter, villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunn og fundamenter: Boligene har støpt plate på mark. Carport har såle og ringmur(uisolert) med asfaltdekke.
  Takkonstruksjon/taktekking: Nødvendige limtredragere er i glatthøvlet gran. Takstein er i betong.
  Veggkonstruksjon: Alle yttervegger har isolert bindingsverksvegg med dobbelfalset hvitmalt kledning.
  Etasjeskiller: Etasjeskiller har lydisolerende brannskille.

  For spørsmål knyttet til det elektriske eller feiing/brann anbefaler vi å ta kontakt med hhv. el-verket eller brann- og feiervesenet for ytterligere opplysninger, da megler eller evt. bygningssakkyndig ikke har fagkompetanse på dette området.
 • 2.et.: 60 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom.
 • På boden er det aggregat til balansert ventilasjonsanlegg og en varmtvannsberederen på 200 liter. Seksjonen har tilknyttet fibernett.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i stue/kjøkken, bad og entré.
 • Stuen har glassdør til en terrasse på ca. 9,8 kvm - et trivelig sted å nyte sommeren i gode solforhold og med vidstrakt, naturskjønn utsikt. Terrassen har utelampe for ekstra stemningslys og tregulv som er omkranset av glassrekkverk. Arealet gir muligheter for både solstoler og annen sittegruppe. Felleseiendommen har grøntarealer og asfalterte stikkveier. Like utenfor leiligheten er det flere sittebenker og et klatrestativ til de aller minste.
 • Leiligheten har parkeringsplass i felles carportanlegg tilrettelagt for til elbil-lader. Man bestiller et ladeabonnement hos Ohmina Charging og betaler et fast beløp pr måned.
  Om parkeringsplassen ikke brukes kan den leies ut internt i sameiet. Det finnes felles HC-plass og gjesteparkering på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
  I bakkant av denne er det også en praktisk sportsbod.
 • Adkomstvei: Offentlig tilknytning via privat stikkvei.
  Tilknytning vann: Offentlig tilknytning.
  Tilknytning avløp: Offentlig tilknytning.
 • Forretningsfører vil bli BORI.
 • Eierseksjonen hører til Sledevegen 2 Boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i evt. vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, dersom dette foreligger. Dokumentene vil evt. være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Ukjent. På første årsmøtet fastsettes ordensregler, som antas og også omhandle dyrehold.
 • Protector Forsikring
 • Det foreligger ingen formuesverdi pt. da boligen er helt ny.
 • Felleskostnadene ligger på ca. kr. 1 473 pr. måned. Disse inkluderer blant annet fellesstrøm, bygningsforsikring, brøyting, tv/internett og forretningsførsel.
 • Det er pt. ingen fellesgjeld eller formue.
 • Ingen felles lån pt.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Ca. kr. 13 000 årlig. Beløpet er mottatt fra Nes kommune og er foreløpige beregnede avgifter. Estimert forbruk vann pr. person pr. år er ca. 70 m3.

  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Da boligen ikke er tatt i bruk, anbefaler vi å ta kontakt med Nes kommune for å få eksakte beløp.

  Boligen er fritatt eiendomsskatt det året boligen er tillatt tatt i bruk og påfølgende kalenderår.
  Eiendomsskatten vil utgjør 3 promille av eiendommens skattegrunnlag. hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.
 • Fellesutgifter, kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm, forsikring, mm.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Utleie er tillatt iht. utkast vedtekter. Styrets sameie skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Alle boliger og sameier i Sledevegen 2 er pliktige å være medlem i Bjertnestunet Vel.
  Interessenter gjøres oppmerksom på at det ikke er foretatt tilstandsrapport av boligen da boligen er helt ny.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og avvik på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2008/277362-1/200 Erklæring/avtale
  07.04.2008
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon.
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/765744-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
  15.05.2018 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Bestemmelse om oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon og tilhørende ledninger m.m
  Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/765744-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
  15.05.2018 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/1350794-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  02.10.2018 21:00
  RETTIGHETSHAVER: Alle fremtidige boligtomter som fradeles i delområde B2 fra gnr. 141 bnr. 49
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/1721543-1/200 Bestemmelse om veg
  20.12.2018 21:00
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:141 Bnr:225
  Bestemmelse om vedlikehold
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 141 bnr. 225
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/1721543-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  20.12.2018 21:00
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:141 Bnr:225
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 141 bnr. 225
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/1721543-3/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  20.12.2018 21:00
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:141 Bnr:225
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 141 bnr. 225
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/1721543-4/200 Bestemmelse om fiber-, data- og telekabel
  20.12.2018 21:00
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:141 Bnr:225
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder også for senere fradelte parseller av gnr. 141 bnr. 225
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/574578-1/200 Bestemmelse om veg
  21.05.2019 21:00
  RETTIGHETSHAVER: Alle fremtidige boligtomter som fradeles fra gnr. 141 bnr. 49
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/574578-2/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  21.05.2019 21:00
  RETTIGHETSHAVER: Alle fremtidige boligtomter som fradeles fra gnr. 141 bnr. 49
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/688203-1/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  18.06.2019 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1298358-1/200 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  01.11.2019 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1496747-1/200 Erklæring/avtale
  12.12.2019 21:00
  Bestemmelse om overvann
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/1496747-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
  12.12.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:141 Bnr:1
  Gjelder ferdsel for nødvendig drif og vedlikehold
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2123031-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
  18.02.2020 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Stadsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om transport og ferdsel
  Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2599048-1/200 Erklæring/avtale
  16.06.2020 21:00
  Rettighetshaver:NES KOMMUNE
  Org.nr: 938679088
  Bestemmelse om avløpspumpestasjon med tilhørende ledninger og kummer
  Bestemmelse om adkomstrett for vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2923368-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  26.08.2020 21:00
  Rettighetshaver:NES KOMMUNE
  Org.nr: 938679088
  Gjelder også for arealer som senere fradeles eiendommen.
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/785304-1/200 Pantedokument
  28.06.2021 21:00
  BELØP: NOK 21.000.000
  Panthaver:TOTENS SPAREBANK
  Org.nr: 937887787
  Overført fra: 3034-141/278
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2022/1022735-1/200 Pantedokument
  14.09.2022 21:00
  BELØP: NOK 27.000.000
  Panthaver:TOTENS SPAREBANK
  Org.nr: 937887787
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 141 Bnr. 278 Snr. 6 i Nes kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 900,- og visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 35 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca. kr. 30 750,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger, fotograf, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg, samt et vederlag begrenset oppad til kr. 16 900,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Lena Berg-Jensen
Wenche Aaserud Roterud

Megler

Wenche Aaserud Roterud

99 01 81 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev