aktiv-eiendomsmegling

ÅRNES Solblomkroken 13

Helt nyoppført enebolig på flott, nytt boligfelt. Ett plan og livsløpsstandard. Stort uteareal og mulighet for garasje.

 • kr 4 940 000
 • BRA 109.9 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 940 000
 • Omkostningerkr 82 552
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 022 552
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 100.1 m²
 • Tomt837 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 540,- (Tingl.gebyr pantedokument) 540,- (Tingl.gebyr skjøte) 31 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 260 000,-)) 35 000,- (Tilknytning vann og avløp) 82 552,- (Omkostninger totalt)

Meld deg på visning!

Påmelding
Solblomkroken 13 en stilren og moderne enebolig over ett plan, med ferdigattest fra 08.12.2022. Boligen ligger plassert på et flott, nytt boligfelt ca. 4,5 km fra Årnes sentrum, og herfra er det gangavstand til lekeplass, barnehage, skole og gode servicetilbud. Utvendig har boligen en romslig gårdsplass, et stort uteareal som er klar til opparbeidelse og to markterrasser, hvor én har adkomst fra stuen. I tillegg er det avsatt plass til garasje. Eneboligen er bygget på én flate og har livsløpsstandard. Videre er det balansert ventilasjon og tidsmessige overflater. Stuen og et velutstyrt kjøkken ligger i luftig, åpen løsning, og allrommet har panoramavinduer og peisovn. Boligen har også en flislagt entré, et vaskerom, et smakfullt bad og tre gode soverom med garderobeskap, samt en sportsbo

Solblomkroken 13, Viken

 • Tomt
  837m²

  Beliggenhet
  Eneboligen ligger på et flott, nytt boligfelt i et rolig og meget barnevennlig område på Fjellfoten, ca. 4,5 km fra Årnes sentrum, i Nes kommune. Fra boligen er det gangavstand til lekeplass, barnehage, skole og gode servicetilbud. Fotballbaner, ballspillplasser, skøytebane og akebakker ligger ved barneskolens område. I tilknytning til Nes videregående skole er det svømmehall som åpnet høsten 2017. Feltet omkranses av landbruk og flotte tur- og friluftsområder med oppmerkede turstier. På Emmyplassen er det bålplass, tauhusker, balansetau og fine, naturlige lekeplasser. Det er også mange, idylliske badevann i nærheten, og du kan sykle til Veslesjøen, Finnholtsjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Gamle Hvam, Nes Kirkeruiner, Industriarbeidermuseet og Auli Mølle anbefales. På Årnes ligger Nes Kulturhus som er et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Spar, Coop Mega, Bunnpris og Rema 1000 som alle ligger på Årnes. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Årnes et variert utvalg. Årnes har også forskjellige butikker, hyggelige spisesteder og koselige puber. I tillegg ligger Jessheim Storsenter og Lillestrøm godt innen rekkevidde. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Konglevegen og ligger ca. 500 meter fra boligen. Det er togstasjon på Årnes sentrum som betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil fra Fjellfoten tar det ca. 8 min til Årnes, 26 min til Jessheim, 33 min til Oslo Lufthavn, 37 min til Lillestrøm og 45 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage og Fjellfoten barneskole. Runni ungdomsskole og Nes videregående skole ligger på Årnes.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Boligen er bygget i henhold til TEK17 standard. Utvendig har huset kledning av liggende gran malt i dempet sort. Vinduene er ferdigbehandlet i fargen hvit og det samme er ytterdøren fra Sweedor av typen Amazon. På taket er det lagt takpapp av typen Isola mestertekk i fargen sort. Innvendige veggflater i alle tørre rom er kledd med Focus Mdf-panel eller gipsplater. På gulvene er det lagt enstavslaminat av typen Impressive Ultra soft oak beige. Unntaket er entreen som har grå fliser i størrelsen 30 x 60 cm av typen Zeus Cinza. Våtrommene har 20 x 20 cm gulvfliser av typen Kinetic Grey, med sokkelflis og vegger kledd med våtromsplater fra Fibo, type Marcato Collection White Marble. Baderomsinnredningen er fra Bademiljø og dusjdører fra Dansani eller lignende. Kjøkkenet i boligen er fra Sigdal av typen Scala.

  Innhold
  1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad/wc, vaskerom/wc, 3 soverom og sportsbod. Kort fortalt - Moderne og lettstelt enebolig. - Flott, nytt og barnevennlig boligfelt. - Ferdigattest datert 08.12.2022. - Alt på én flate - livsløpsstandard. - Parkering på gruslagt gårdsplass. - Det er avsatt plass til garasje. - Stor hage for egen opparbeidelse. - Markterrasse ved stuen og inngangen. - Flislagt entré med plass til garderobe. - Stue og kjøkken i luftig, åpen løsning. - Sigdals-kjøkken med alle hvitevarer. - Stue med spiseplass og peisovn. - Store vinduer med flott, naturlig lys. - Stilrent, romslig baderom med dusj. - Separat vaskerom med ekstra toalett. - Tre gode soverom med garderobeskap. - Sportsbod på 5,5 kvm ved inngangen.

  Standard
  Entré Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti med treplatting og hvit ytterdør med glassfelt. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en entré med mdf-plater på veggene, malt i en dus gråfarge, og grå fliser på gulv med gulvvarme. Her er det god plass til knaggrekker, skohyller eller garderobeskap om ønskelig. Videre inn er det en luftig gang i samme stil som entreen, med unntak av gulvflisene som er erstattet med enstavs laminat. Stue Fra gangen kommer man inn i et åpent, luftig og sosialt allrom med stue i den ene enden og kjøkken i den andre enden. Hele rommet har enstavs laminatgulv og glatte gipsvegger malt i fargen skumring, kombinert med en kontrastvegg i dempet sort. Store deler av rommet dekkes av små og store vinduer som skaper god kontakt med utearealene, og dagslyset som strømmer inn sørger for en unik, naturlig lyssetting. I stuen er det god plass til sofa med tv-løsning og i overgangen til kjøkkenet er det spiseplass og en peisovn med stort flammebilde - perfekt plassert slik at den kan sees fra hele rommet. Kjøkken Kjøkkenet er kledelig og har et stilfullt U-design som gir rikelig med oppbevaringsplass og fine arbeidsflater. Kjøkkeninnredningen har hvite ettspeilsfronter, ett skap med foldedør og mørkegrå, marmormønstrede benkeplater. Nedfelt i benkeplaten er det dobbel oppvaskkum i stål og koketopp. Over koketoppen er det ventilator, komfyrvakt og plate på veggen bak i tilsvarende stil som benkeplaten. Videre har kjøkkenet stekeovn innebygget i høyskap, samt helintegrert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Bad/wc/vaskerom Boligen har ett bad og et separat våtrom, moderne og smakfullt innredet. Badet har lyse, marmorlignende våtromsplater på veggene, matchende, gråfargede sokkelfliser og tilsvarende fliser på gulvet. Videre er det gulvvarme, vegghengt toalett og dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører. Baderomsinnredningen har et stilrent uttrykk med hvite, glatte fronter på vegghengt skuffeseksjon, heldekkende servant og et speilskap med belysning. Vaskerom Vaskerommet har inngang fra entreen, noe som familier med små barn, dyr, treningsglade og friluftsentusiaster vet å sette pris på. Stilen er lik som på badet med grå fliser over varmekabler på gulvet, og vegger med sokkelflis, kombinert med lyse, marmorlignende våtromsplater. Av innredning og installasjoner har rommet et vegghengt toalett, sluk, varmtvannsbereder og skyllekum i stål med ettgreps blandebatteri. Videre er det opplegg for plassbesparende vaskesøyle. Soverom og garderobe Boligen har et romslig hovedsoverom på 14,4 kvm og to mindre soverom på 7,2 kvm hver. Alle rommene har gulv lagt med enstavs laminat og Mdf-plater på veggene, malt i den duse fargen frost. De to minste rommene har også en fondvegg med dempet sort. For oppbevarings-/lagringsplass har boligen garderobeskap på hver av soverommene og en sportsbod på 5,5 kvm med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På egen gårdsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 540,- (Tingl.gebyr pantedokument) 540,- (Tingl.gebyr skjøte) 31 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 260 000,-)) 35 000,- (Tilknytning vann og avløp) 82 552,- (Omkostninger totalt)

 • Oppvarming
  Eneboligen oppvarmes med varmekabler i entré, bad og på vaskerom. I tillegg er det montert fire panelovner med termostat og nattsenkefunksjon. I stuen er det stålpipe tilkoblet peisovn av typen Circle G, slik at det også kan fyres med ved. Luftbehandlingen skjer via balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt mekanisk avtrekk fra kjøkken og våtrom. Det elektriske anlegget er levert i henhold til NEK 400 og sikringsskapet har jordfeilbrytere. Det er lagt rør for telefonkabel og tv inn til boligen. Innvendig er det lagt trekkerør for videre fremføringer av nevnte kabler. Til slutt har boligen en 200 liters varmtvannsbereder og utvendig kran plassert på yttervegg ved vaskerommet.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  20000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er ikke satt enda - så det opplyste beløpet er kun et estimat.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/175/485: 14.12.2011 - Dokumentnr: 1046976 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:397 Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:396 Gjelder denne registerenheten med flere 02.10.2014 - Dokumentnr: 838654 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:396 Gjelder denne registerenheten med flere 21.03.2018 - Dokumentnr: 570228 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:396 Gjelder denne registerenheten med flere 21.03.2018 - Dokumentnr: 570228 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Adkomstrett med motorisert kjøretøy Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:396 Gjelder denne registerenheten med flere 21.03.2018 - Dokumentnr: 570228 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om beplantning Overført fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:396 Gjelder denne registerenheten med flere 25.06.2020 - Dokumentnr: 2647314 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3034 Gnr:175 Bnr:396 Elektronisk innsendt

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp og privat vannverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 540,- (Tingl.gebyr pantedokument) 540,- (Tingl.gebyr skjøte) 31 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 260 000,-)) 35 000,- (Tilknytning vann og avløp) 82 552,- (Omkostninger totalt)

  Omk. kjøper beløp
  82552

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon 42 000,- Tilrettelegging 5 000,- Markedsføringspakke 12 500,- Oppgjør 6 500,- Inneståelsesgebyr 6 000 ,- Elektronisk grunnbok 300,- Panterett med urådighet - Statens Kartverk 540,-

Dokumenter

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev