aktiv-eiendomsmegling
Fasade
Fasade

ÅRNES Sportsvegen 7

Årnes - Sentrumsnær enebolig med gangavstand til "alt" | Oppussingsobjekt med stort potensiale | Stor og deilig uteplass

 • kr 2 950 000
 • BRA 165 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostningerkr 90 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 040 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1945
 • Soverom2
 • ArealP-rom 85 m²
 • Tomt966.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   90 792,- (Omkostninger totalt)   3 040 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger
Velkommen til Sportsvegen 7 - En meget sentral enebolig med stort potensiale og nydelig uteområde! Boligen: -Stort potensiale med mulighet for 5 soverom -Stor stue-/kjøkken løsning, med mulighet for stue nr. 2 -Stor og deilig uteområde med gode sone- og innredningsmuligheter -Garasje som måler 75 m2 Området: -Gangavstand til Årnes sentrum med alle sine fasiliteter og servicetilbud -Gangavstand til trening- og aktivitetsmuligheter -Gangavstand til skoler og barnehager -Gangavstand til offentlig transport og Årnes stasjon Velkomment til visning!
Gang

Sportsvegen 7, Akershus

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 85 kvm
  2. etasje: 80 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 85 kvm Gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.
  Sekundærrom
  2. etasje: 80 kvm Uinnredet rom.  Tomt
  966.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Opparbeidet tomt med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær m.m.

  Beliggenhet
  Sportsvegen har en meget sentral beliggenhet i Årnes og ligger rett over veien for Årnes stadion. Fra boligen har du gangavstand til alt du måtte trenger av fasiltieter og servicetilbud i Årnes sentrum og til Amfi Årnes tar det ca. 10 minutter å gå. I sentrum finner du et godt utvalg av diverse buikker, caféer og restauranter, kino, lege og tannlege, apotek, frisør etc. Gangavstad har du også til dagligvare, skoler, barnehage og kollektiv transport. Med Årnes stadion rett over veien er det kort vei til aktivitetsmuligheter. Her finner du fotballbane og friidrettsbane. Det er også kort vei til Nes svømmehall og sandvolleyball bane ved Nes videregående skole, kun 10 min gange fra boligen. Årnes kan også by på ridning hos Nes rideklubb, som har et aktivt profesjonelt hestemiljø. Er du glad i golf kan det anbefales å ta turen til Nes Golfklubb som holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund. Trives du best i naturen er det flere flotte turer du kan gå. Blant annet har du Dragsjøen rundt. Dette er en populær tur for lokalbefolkningen i Årnes samt de fleste som bor i Nes kommune. Dette er en enkel fottur på ca. 7 km og tar ca. 1 time og 30 minutter. Her går du på skogsvei og stier, og langs løypen finner du flere mosjonsaktiviteter du kan utføre underveis. Turen er godt merket med turskilt. Ettersom Årnes ligger langs Glomma, er det også å anbefale turer til idylliske parker og stier her. Trives du best innendørs finner du også treningssenter innen gangavstand. Det tar ca. 9 min å gå til Atletico Neshallen og ca. 13 min å gå til Spenst Årnes. Liker du å kunne ta deg en tur til storbyen for ett større og bredere utvalg av fasiliteter og servicetilbud er det ca. 53 min med bil til Oslo sentrum. Er du en som reiser mye så er det ca. 33 min med bil til Gardermoen. Offentlig transport i nærheten: -Helsesenteret, 4 min å gå -Årnes stasjon, 11 min å gå Dagligvare i nærheten: -Bunnpris Årnes (Post i butikk), 9 min å gå -Coop Mega Årnes (PostNord), 10 min å gå Skoler i nærheten: -Årnes skole (1-7 kl.), 17 min å gå -Runni ungdomsskole, 17 min å gå -Nes VGs, 11 min å gå -Hvam VGs, 11 min med bil Barnehager i nærheten: -Årnes barnehage (1-5 år), 8 min å gå -Espira Kløverenga barnehage (0-5 år), 9 min å gå -Runni idrettsbarnehage (0-5 år), 17 min å gå

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus like ved Årnes stadion.

  Byggemåte
  Bygningen antas fundamentert etter prinsippet "kompensert" fundamentering med støpt plate på deler og ringmur på utgravede masser. Grunnmur av lettklinker/betong. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med isolert treverk, utvendig kledd med stående kledning. Saltak i trekonstruksjoner, antatt plassbygget konstruksjoner med prefabrikerte takstoler, tekket med takstein. Garasje oppført med trebindingsverkvegger til antatt fast grunn eller stabile masser på søylepunkt. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein. Garasjen er ikke videre vurdert/inspisert.

  Innhold
  1. etasje: Gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom. 2: etasje: Uinnredet rom.

  Standard
  Sportsvegen 7 er en enebolig med stort potensiale. Den trenger oppussing og moderniseringsbehov, men med en unniredet 2. etasje og er det kun fantasien som kan stoppe deg fra å skape ditt drømmehjem. Når du entrer boligen kommer du inn i en stor entré med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Her vil du enkelt kunne innrede med praktiske garderobe- og oppbevaringsmuligheter. Fra entré har du adkomst til bad, soverom 1 og stuen. Badet er innredet med servant, toalett og dusjkabinett og oppleves som eldre og utdatert. Stuen er vinkelformet med åpen løsning mot kjøkken. Her vil du enkelt kunne inndele og innrede flere soner etter eget ønske og behov, f. eks. en deilig sofagruppe samt en stor spisegruppe. Kjøkkenet er i dag innredet med hvite, profilerte fronter og laminat benkeplate. Ingen hvitevarer. Begge soverommene i 1. etasje er av god størrelse med plass til å innrede med seng, garderobe og annet ønsket møblement. 2. etasje er i dag helt uinnredet. Her er det lagt opp til 3 rom samt gang og stue. Boligen kan by på en stor og deilig uteplass som kan by på leke og moro for både store og små. Her er også mulighet for å skape flere soner med både spisegruppe, sofagruppe, trampoline osv. Med eldre/slitte bygningsdeler må det påregnes oppussing/rehabiliteringer i alle faggrupper på hele boligen, både utvendig og innvednig.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen tomt.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   90 792,- (Omkostninger totalt)   3 040 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  15420

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten er en årsprognose for år 2023.

  Formuesverdi primær
  1279851

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4607462

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og Årnes vannverk, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Vannavgift
  4000

  Vannavgift år
  2023

  Info vannavgift
  Boligen er tilknyttet Årnes vannverk som er ca. kr. 4000 i året. Antall medlemmer i husstanden er avgjørende for den årlige vannavgiften.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3034/168/150: 05.08.1911 - Dokumentnr: 900250 - Erklæring/avtale FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS. 18.07.1945 - Dokumentnr: 707 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:1 15.01.1946 - Dokumentnr: 35 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Gnr.168 bnr.148, 150. Bestemmelse om vannledning Gjelder denne registerenheten med flere 11.07.1944 - Dokumentnr: 716 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:1 26.01.1946 - Dokumentnr: 902052 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: GNR.168 BNR.148 GNR.168 BNR.150. 17.12.1962 - Dokumentnr: 4152 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:245 20.10.1982 - Dokumentnr: 7157 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3034 Gnr:168 Bnr:365 01.01.2020 - Dokumentnr: 812158 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0236 Gnr:168 Bnr:150

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Megler har kontaktet Nes kommune om opplyser at de ingen dokumentasjon om når bygget var oppført. Det er ikke mottatt byggetegninger. Megler har derfor ikke kunnet kontrollere hvorvidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig veg. Eiendommen er tilknyttet privat vann via Årnes vannverk, Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - nåværende. Kommuneplaner: Id: 0236KPLAN-2013 Navn: Kommuneplan-2019-2030 Plantype: Kommuneplanens arealdel Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 03.09.2019 Delarealer: -Delareal: 967 m -Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende -Områdenavn: B1 Kommunedelplaner: Id: KDP ÅRNES 2019 Navn: Kommunedelplan for Årnes 2019 Plantype: Kommunedelplan Status: Endelig vedtatt arealplan Ikrafttredelse: 18.06.2019 Delarealer: -Delareal: 967 m -Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende -Områdenavn: B1

  Adgang til utleie
  Det er gitt tillatelse etter plan- og bygningsloven for utleie av selvstendig boenhet. 

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,00))   90 792,- (Omkostninger totalt)   3 040 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  90792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 450,- oppgjørshonorar kr 5 950,- og visninger kr 2 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 8 000,-. Utleggene omfatter fotograf og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 2 500,- per time for utført arbeid, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Rolf Wegar Gundersen

Megler

Rolf Wegar Gundersen

98 25 93 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev