aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Eiendomsmegler Håvard Geving presenterer Saltbuvika 129
Eiendomsmegler Håvard Geving presenterer Saltbuvika 129

ÅSENFJORD Saltbuvika 129

Nydelig hytte ved sjøen med anneks og lysthus - Gode sol- og utsiktsforhold - Vei, vann, avløp og strøm - Båtplass

 • kr 2 990 000
 • BRA 111 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 990 000
 • Omkostningerkr 91 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 081 792
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår1996
 • Soverom2
 • ArealP-rom 92 m²
 • Tomt930.7 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 081 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Planskisse hytte
Eiendomsmegler Håvard Geving presenterer Saltbuvika 129, en idyllisk og flott fritidseiendom omkranset av nydelige uteplasser og med kort vei til fjord og sjø. Eiendommen er beliggende i populære Åsenfjord og har flere etterspurte kvaliteter, bl.a: - Alle fasiliteter på plass med bilvei frem, innlagt strøm, vann og avløp - Rett til båtplass ved sjøen - Store flotte uteplasser med gode sol- og utsiktsforhold, badestamp, lysthus m.m. - Privat og usjenerende beliggenhet på en høyde vendt mot fjorden - Innholdsrik bygningsmasse med både hytte, anneks og lysthus - Velholdt standard - Ca. 30 minutter fra Stjørdal, 30 minutter fra Levanger og ca. 55 minutter fra Trondheim - Stor selveiet tomt, meget pent opparbeidet med en grønn og frodig hage - Rikelig med soverom og sengeplasser Velkommen!
Bygningsmassen er bestående av hytte, anneks og lysthus

Saltbuvika 129, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig/hytte
  Bruksareal
  1. etasje: 69 kvm Entre/gang, kjøkken, stue, spisestue, bad og to soverom.
  Primærrom
  1. etasje: 69 kvm Entre/gang, kjøkken, stue, spisestue, bad og to soverom.

  Anneks
  Bruksareal
  1. etasje: 36 kvm Stue, bad og sovealkove samt to boder.
  Primærrom
  1. etasje: 23 kvm Stue, bad og sovealkove.
  Sekundærrom
  1. etasje: 13 kvm To boder.

  Lysthus
  Bruksareal
  1. etasje: 6 kvm Lysthus.
  Sekundærrom
  1. etasje: 6 kvm Lysthus.  Tomt
  930.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Stor selveiet fritidstomt, fantastisk opparbeidet med romslige uteplasser i form av terrasser som strekker seg rundt bygningsmassen samt en frodig, grønn og pent opparbeidet hage med plen, busker og trær. Det er blant annet rikelig med blå- og tyttebær på tomten. Deler av tomten er opparbeidet, for øvrig naturtomt.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fantastisk beliggenhet i Åsenfjorden, med en skjermet og usjenert tomt, med gode solforhold og sjøutsikt. Her har du gangavstand til sjø og båtliv med båtrett i tillegg til flott natur tett på. Det finnes flere flotte plasser tett på for strand- og badeliv. Marina/bryggeanlegg finnes ikke langt unna eiendommen. Åsenfjorden er rikt på utfluktsmuligheter både til fots og med sykkel. Tar man kjøreturen inn til Frosta har man også et rikt utvalg av attraktive turområder og fasiliteter. Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra Åsen som ligger 10 minutter fra hytten. Det er også 10 min til Vuddu Valley som byr på diner og museum. Frosta er kun en liten kjøretur fra hytta med butikker, gartnerier og koselige matboder med ferske grønnsaker. Gårdskafè og butikk på Klostergården. Det er kun ca. 30 min kjøring til Stjørdal sentrum, 30 min kjøring til Stjørdal og 55 min kjøring til Trondheim.

  Adkomst
  Ved Esso på Åsen tar du avkjørsel i retning mot Frosta. Følg veien gjennom første tunnel og passer skilt Leangen. Rett før andre tunnel tar du opp til venstre, mot Saltbuvika. Hold til venstre i første veiskille og følg vegen. Ta til høyre i de to neste veiskillene. Etter ca. 50 meter finnes siste stikkvei opp til eiendommen på høyre side. Adkomst vil bli skiltet ved fellesvisning.

  Bebyggelse
  Området er hovedsaklig bebygd av spredt fritids- og boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fritidsbolig Bygget er oppført i én etasje. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjonen er bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Taket er et saltak tekket med papshingel. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags glass. Anneks Bygget er oppført i én etasje. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjonen er bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Taket er et saltak tekket med papshingel. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags glass. Lysthus Bygget er oppført i én etasje. Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Det er en enkel trekonstruksjon med liggende kledning.Taket er tekket med pappshingel. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med enkelt glass.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven i sin helhet.

  Innhold
  Eiendommens totale areal: BRA (Bruksareal): 111 kvm P-ROM (Primærrom): 92 kvm. S-ROM (Sekundærrom): 19 kvm. Hyttens totale bruksareal (BRA), 69 kvm Primærrom: Entre/gang, kjøkken, stue, spisestue, bad og to soverom. 69 kvm. Sekundærrom: Ingen. Anneksets totale bruksareal (BRA), 36 kvm. Primærrom: Stue, bad og sovealkove. 23 kvm. Sekundærrom: To boder. 13 kvm. Lysthus kommer i tillegg på 6 kvm BRA.

  Standard
  Fritidsbolig 1. etasje Entre: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Sikringsskap. Kjøkken: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Stue: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Spisestue: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Peisovn. Utgang til terrasse. Soverom 1: Tregulv og malt panel på vegger. Panel i himling. Bereder. Soverom 2: Tregulv og panel på vegger. Panel i himling. Panelovn. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess med downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med wc, badekar, opplegg for vaskemaskin, servantskap og mekanisk avtrekk. Dør til uteområde. Anneks 1. etasje Stue: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Bad: Belegg på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Utstyrt med wc, bereder, servantskap og dusjkabinett. Soveralkove: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Grunnmur og fundament, krypkjeller, vinduer/dører, yttervegger, renner og nedløp, avløpsrør, vannledninger, elektrisk, bad fritidsbolig og anneks.   Forhold som har fått TG3: Etasjeskille og gulv på grunn, bad anneks. Se for øvrig tilstandsrapporten i sin helhet som følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Følgende gjenstander medfølger i handelen, utover de punkter som er nevnt i løsøre- og tilbehørsliste: - Spisebord - 2 x sofa på stue

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2009: Ny varmtvannsbereder. 1996-2019: Det er terrasser rundt nesten hele bygget, flere deler av terrasse er oppgradert i nyere tid. 2011: Nytt pipebeslag. 2014: Ny varmtvannsbereder anneks. 2015: Bad renovert. 2016: Lysthus og badestamp oppført 2017-2018: Lagt opp elektrisitet mellom fritidsbolig og anneks samt etablert nytt sikringsskap. 2018: Nytt vann og avløp etablert for anneks. Det er lagt varmekabel i vannforsyning. 2018: Bad etablert i anneks. 2019: Ny ytterdør etablert.

  Parkering
  Rett til to parkeringsplasser ved hytten. Gjesteparkering finnes i området.

  Forsikringsselskap
  If Forsikring

  Polisenummer
  1893626

  Radonmåling
  Det er ikke utført radonmåling på eiendommen. Dette er heller ikke påkrevd.

  Diverse
  Eier har tinglyst rett til båtopplagsplass etter avtale etter anvisning fra grunneier, i henhold til reguleringsplan. Hovedeiendom 5037-229/7//. Eier har tinglyst rett til å ta vann fra egen vannforsyning, mot av hovedeiendommen har fri adgang til samme anlegg. Eier har selv boret etter vann og etablert vann og avløp/septik på eiendommen. Fremtidig eier bærer ansvar knyttet til kostnader, vedlikehold og drift av dette anlegget. Det er 2 hytter som benytter samme septikktank iflg. selger. Selger opplyser om godkjenning av anlegget ved etablering.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 081 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Hytten varmes opp via elektrisitet i form av panelovner og gulvvarme. I tillegg har man vedfyring på stue. Elektrisk oppvarming i anneks.

  Energiklasse
  E

 • Kommunale avgifter
  3668

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Beløpet dekker eiendomsskatt. Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 3 668,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi sekundær
  222260

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Eiendommen betaler pt kr. 2 068,- pr. år til Innherred Renovasjon fordelt på to terminer. Beløpet dekker renovasjon samt slam/septik.

  Årlig velavgift
  1250

  Velforening
  Eiendommen inngår med pliktig medlemskap i Saltbuvik Veilag. Det betales fom 2023 kr. 1 250,- pr år fordekr på en termin. Fastboende betaler dobbel kontingent. Kontingenten inkluderer brøyting/strøing på vinters tid samt drift og vedlikehold av eksisterende vei. Det foreligger vedtekter og budsjett for veilaget. Veilaget skal sørge for at veiene er i forsvarlig og brukelig stand for adkomst til hyttene. Veilaget skal blant annet sørge for enkelt vedlikehold, nødvendig utbedring av veiene og rydding av busker og trær i veikanten. Veilaget skal kreve inn kontingent og eventuelle avgifter til dekning av veilagets utgifter. Når uttrykket ?veiene? brukes, menes disse veistrekningene uten stikkveier til eiendommene.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Stjørdal AS samarbeider med Hegra Sparebank i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5037/229/64: 04.05.1950 - Dokumentnr: 1355 - Forkjøpsrett Rettighetshaver: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:24 GJELDER DE TO ØYER SOM LIGGER UTENFOR HOVEDBRUKET Overført fra: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:7 Gjelder denne registerenheten med flere 15.07.2005 - Dokumentnr: 7149 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:7 15.07.2005 - Dokumentnr: 7149 - Overføring fra tidligere festenummer Utgått festenr: Knr:1719 Gnr:229 Bnr:7 Fnr:14 01.01.2018 - Dokumentnr: 216961 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1719 Gnr:229 Bnr:64 14.01.1994 - Dokumentnr: 511 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:7 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:91 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:92 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:93 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:97 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:99 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:100 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:101 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:102 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:103 Overført fra: Knr:1719 Gnr:229 Bnr:7 Fnr:14 Gjelder denne registerenheten med flere 23.08.2005 - Dokumentnr: 8449 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:7 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:91 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:92 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:93 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:97 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:99 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:100 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:101 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:102 Rettighet hefter i: Knr:5037 Gnr:229 Bnr:103 Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Det foreligger byggegodkjente tegninger, uten rombenevnelse. I tillegg foreligger det godkjenning for oppføring av lysthus samt signert nabovarsel på dette. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk.

  Vei, vann og avløp
  Privat adkomst via gårdsvei i hyttefeltet, med tinglyst bruksrett. Eier har rett til å benytte vei frem til anlagt parkeringsplass mot å delta i veilag og koste drift/vedlikehold av vei. Eiendommen er ikke tilknytte offentlig vann og avløp. Det er etablert privat vanntilførsel (boret brønn) og avløp (septikktank).

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er underlagt område regulert til frittliggende fritidsbebyggelse, reguleringsplan (Detaljregulering) Saltbuvik Hyttefelt samt kommuneplanens arealdel.

  Adgang til utleie
  Det er kun en registrert bruksenhet på eiendommen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,00))   91 792,- (Omkostninger totalt)   3 081 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  91792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 1 990, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 40 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Håvard Geving

Megler

Håvard Geving

93 42 63 63

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev