aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Feviksvingen 57 G! En lys og pen 3-roms selveierleilighet fra 2021 i 2. etasje, med god planløsning og standard.
Velkommen til Feviksvingen 57 G! En lys og pen 3-roms selveierleilighet fra 2021 i 2. etasje, med god planløsning og standard.

ÅSGREINA Feviksvingen 57 G

Pen og velholdt 3-roms selveierleilighet fra 2021 med carport og trivelig balkong - meget barnevennlig område!

 • kr 3 290 000
 • BRA-i 71 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 96 690
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 386 690
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • Felleskostnaderkr 2 389
 • Tomt8 282.9 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   96 690,- (Omkostninger totalt)   3 386 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Velkommen til Feviksvingen 57 G! Leiligheten holder en god standard og ble oppført i 2021. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entre med gulvvarme, gang, lys stue, pent kjøkken med integrerte hvitevarer, to gode soverom hvor begge har garderobeskap, flislagt bad med gulvvarme og praktisk innvendig bod. Det er utgang fra stuen til en solrik balkong på ca. 7 kvm, samt overbygget uteplass ved inngangspartiet. Det medfølger carport i rekke og sportsbod til leiligheten. Leiligheten har en fin og rolig beliggenhet på barnevennlige Ramstadåsen på Åsgreina. Her er det umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder. Det er ca. 1,2 km til skole og umiddelbar nærhet til barnehage. Det er ca. 16 min med bil til Nannestad sentrum der du finner alle servicetilbud og ytterligere skoler.
Trivelig balkong på baksiden på ca. 7 kvm med gode solforhold.

Feviksvingen 57 G, Akershus

 • Tomt
  8282.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet som er pent opparbeidet med plenarealer, beplantning, asfalterte internveier, parkeringsplass og lekeplass for de minste.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde kaldt Ramstadåsen, på Åsgreina i Nannestad kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, Oslo lufthavn og gode servicetilbud. Åsgreina ligger nær Romeriksåsen og har naturen som nærmeste nabo. Her gir stier og veier deg fine turmuligheter både sommers- og vinterstid. Stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gir gode muligheter for skiturer. Ved Åsen skistadion er det flotte lysløyper som benyttes både i treningssammenheng og til skirenn. Ellers har Nannestad skisenter, Åslia, gode alpinmuligheter. Romeriksåsen har også gode muligheter for friluftsliv. Områdene er rike på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. Den Norske Turistforening har en rekke hytter, åpne for servering. Stordammen har gode bademuligheter og ligger i nærområdet. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan bl.a. gjøres ved Kiwi Holter og Coop Extra Eltonåsen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teigebyen (Nannestad sentrum), Gjerdrum, Jessheim og Kløfta et godt og variert utvalg. På Jessheim finner du bla. Jessheim storsenter med 140 butikker og serveringssteder og Ullensaker kulturhus med kino og kulturtilbud. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil. Med bil fra Åsgreina tar det ca. 18 min til Jessheim, 15 min til Oslo lufthavn, 29 min til Lillestrøm og 38 min til Oslo S. Fra boligen er det ca. 1,5 km til Kringler-Slattum barneskole. For elever i ungdomstrinnet er det ca. 16 min med bil til Nannestad ungdomsskole. Det er også umiddelbar nærhet til Åsgreina barnehage. Åsgreina er et attraktivt boligutbyggingsområde i Nannestad Kommune som er i rask utvikling. Det er fra eiendommen korte avstander med bil til det meste: Ca 10 min til Nannestad sentrum. Her ligger ungdomsskoler, videregående skoler, idrettsanlegg, forretninger, etc. Ca 15 min til OSL Gardermoen Ca 20 min til Jessheim Ca 30 min til Lillestrøm Ca 40 min til Oslo For mer informasjon se: www.nannestad.kommune.no

  Adkomst
  Fra E6: ta av mot Nannestad og Gjerdrum i Skedsmovollenkrysset. Følg så Rv 120 gjennom Gjerdrum og Ask, så videre Rv 120 i ca 8 km til Eltonåsen. Ta til venstre i rundkjøringen og følg Åsvegen i underkant av 4 km. Ta så til venstre inn Ramstadåsen og ta første vei til høyre etter barnehagen inn Feviksvingen.

  Bebyggelse
  Nærområdet består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse, samt barnehage og noen boligblokker.

  Skolekrets
  Kringler-Slattum skolekrets.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass heter "Ramstad" og ligger ca. 100 meter fra boligen. Se ruter.no for rutetider og linjekart.

  Byggemåte
  Bygningen er etablert på støpt plate på mark. Bindingsverkkonstruksjon, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er et saltak, tekket med takstein. Etasjeskiller er et trebjelkelag. Vinduer med 3-lags glass. Balkong bygget med impregnert bjelkelag og terrassebord. Balkongen er målt til ca. 7 kvm. Interessenter bes lese gjennom vedlagte tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Sprekk i en flis som ble byttet på garanti. Skade på membran på badet som ble reparert i Mai 2024 av bad produsenten. Dusjen ble ikke brukt fra skaden oppsto, til reparasjonene var ferdig. - En flis ble byttet i Februar 2024. Membran ble reparert i Mai 2024. Utført av Tigbro AS. - Ladeanlegg fra ANEO som går på abonnement.

  Innhold
  2. etasje: Entre, gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod. Boligen er bygget slik at den har mulighet for utvidelse til en ekstra etasje med mulighet for loftstue, soverom og bad. Overflater: Gulv: Parkett på gulv i stue, kjøkken, gang og soverom, laminat i entre og fliser på baderom. Vegger: Malte veggoverflater. Fliser på baderomsvegger. Himlinger: Malte overflater. Kjøkken: Flott kjøkken med mye skap-og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er vinkelformet og har profilerte, hvite fronter og laminert benkeplate. Det er montert pene pyntefliser mellom overskap og benkeplaten. Det er integrerte hvitevarer i kjøkken herunder stekeovn, platetopp, mikro og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøleskap. Videre er det satt inn en frittstående kjøkkenøy som medfølger leiligheten i salget. Bad: Flislagt bad med gulvvarme. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning, dusjhjørne med glassvegg og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kort fortalt: - Pen og velholdt 3-roms selveierleilighet fra 2021 i 2. etasje. - Gang/entre med plass til å henge fra seg yttertøyet. - Pent kjøkken med frittstående øy og integrerte hvitevarer. - Lys og trivelig stue. - To gode soverom, begge med garderobeskap. - Flislagt bad med gulvvarme. - Balansert ventilasjon. - Balkong med gode solforhold. - Overbygget uteplass ved inngangspartiet. - Sportsbod. - Carport med mulighet for el-bil lading. - Fin beliggenhet på populære Ramstadåsen med kort vei til dagligvarebutikker, skole, barnehager og Romeriksåsen.

  Standard
  Leiligheten holder en god standard og har utelukkende oppnådd tilstandsgrad 1 og 0 i vedlagte rapport. Takstmann har ikke gjennomført fuktsøk i vegg i tilliggende konstruksjoner til baderom, da dette er ikke praktisk mulig. For mer utfyllende informasjon om eiendommen se vedlagte tilstandsrapport utført av Eirik Kalheim, datert 16.05.2024. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg nøye inn i tilstandsrapporten før visning.

  Innbo og løsøre
  Taklampe i stuen over sofabord og på kjøkken medfølger ikke i handelen. Følgende medfølger: - Frittstående kjøleskap i kjøkken. - Kjøkkenøy med barstoler. - Hattehylle i gangen. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet har kollektiv avtale for tv/bredbånd som betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Parkering i tilhørende carport i rekke. Det er mulighet for el-bil lading i carport via abonnement. For øvrig gjesteparkeringsplass på sameiets felles tomt.

  Radonmåling
  Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   96 690,- (Omkostninger totalt)   3 386 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med panelovner i stue og soverom, samt elektriske varmekabler på bad og i entré.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  11733

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter vil variere årlig og med forbruk.

  Info om eiendomsskatt
  Det er pt. ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

  Formuesverdi primær
  733062

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  2932248

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er hentet fra Skatteetatens boligkalkulator.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv eiendomsmegling Jessheim samarbeider med Aurskog Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  113/3310

  Felleskostnader pr. mnd
  2389

  Felleskostnader inkluderer
  Drift, noe vedlikehold, felles bygningsforsikring, tv/bredbånd, forretningsførsel og honorarer.

  Andel fellesformue
  22361

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Boligsameiet Feviksvingen består av 36 boligseksjoner på eiendommen Gnr. 93 Bnr. 89 i Nannestad kommune.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen felles lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjenning av ny eier, men eierskiftet skal meldes inn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  7258009

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter kan ses hos megler på forespørsel.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige sameiere.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3238/93/89/30: 09.05.2019 - Dokumentnr: 527578 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om bebyggelse og beplanting Bestemmelse om adkomstrett Overført fra: Knr:3238 Gnr:93 Bnr:89 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2019 - Dokumentnr: 795413 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 30 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 113/3310 Heftelsene omhandler rett for Hafslund til å anlegge lav- og høyspenningsanlegg over eiendommen samt tilkomst og drift av disse og seksjoneringsbegjæringen.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for leilighetsbygg D og E, datert 03.01.2023.

  Vei, vann og avløp
  Feviksvingen er en kommunal vei. Det er private veier på sameiets tomt. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Det er innstallert vannmåler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, parkeringsareal, veg, renovasjonsanlegg og lekeplass i detaljregulering "BK4 Ramstadåsen, Trysilhus". Eiendommen er i kommuneplanens arealdel for 2018-2035 avsatt til nåværende boligbebyggelse, hensynssone for bevaring av kulturmiljø, hnesynssone for ras- og skredfare og hensynessone H910.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt, men styret må underrettes.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,00))   96 690,- (Omkostninger totalt)   3 386 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  96690

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 35.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.500,- oppgjørshonorar kr 7.000,- og visninger kr 3.000, - per stk.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 13.000,-. Utleggene omfatter foto, forretningsførerinfo og kommunal info. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 20.000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Tommy Breen

Megler

Tommy Breen

93 22 45 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev