aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til herlige Fururingen 12 B Åsgreina i Nannestad kommune

Åsgreina Fururingen 12 B

Ny, solrik familiebolig fra 2015 med 4 soverom og 2 bad. Flere store terrasser, hage og dobbel garasje med loft

 • BRA 120 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER128 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 678 642
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 015
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 117 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT370 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 550 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  112 500,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  128 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 678 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Vi har for salg en meget tiltalende og gjennomført, pen halvpart av tomannsbolig i Fururingen 12 B på Åsgreina. Bygget er nyoppført i 2015 og holder en gjennomgående god nybyggstandard.

Boligen er over 2 plan og er svært familievennlig med sine 4 soverom og store utearealer. Her er dukkehuset på plass og trampolinen eller bassenget kan bare settes opp. Flott dobbelgarasje med loft er også på plass, så her er mulighetene mange.

Området er godt etablert og ligger i et barnevennlig boområde på Åsgreina med kort avstand til barnehage, skole og offentlig kommunikasjon.

Boligen inneholder i 1. etg. entré, hovedsoverom, vaskerom, baderom, kjøkken og stue. 2. etg. innholder 3 soverom, baderom nr. 2 og godt lagringskott. Planløsningen oppfattes som gjennomtenkt og god.

Perfekt familebolig med mange og gode kvaliteter. Her kan man flytte rett inn og nyte hverdagen. Velkommen til visning!

Fururingen 12 B, Viken

 • Særdels innholdsrik og godt utnyttet bolig: Varme i gulv i hele 1. etg. (ex. soverom) og bad 2. etg. Boligen har også balansert ventilasjon.

  1. etg.

  Entré:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og fliser på gulv. God og romslig entré med god skapplass for jakker, sko m.m.. Medfølgende dobbelt garderobeplass.

  Hovedsoverom:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv, Stort og godt soverom med plass til dobbeltseng og flere garderobeskap.

  Baderom 1:
  Takess i himling, fliser på vegg og gulv. Pent baderom av god størrelse. Stort dusjhjørne med 100x100 cm. svingbare glassdører. Servant med underskap og speilskap på vegg. Toalett.

  Vaskerom:
  Takess i himling, fliser på vegg og gulv. Supert rom med skyvedør inn fra baderommet. God skap og skuffeplass, samt plass og opplegg til vaskesøyle. Varmtvannstank og teknisk blandeskap på vegg.

  Kjøkken - med åpen løsning mot stue:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv, Stort og meget innholdsrikt IKEA kjøkken med masse skap- og benkeplass. Super kjøkkenøy med masse plass over og under, og med marmor benkeplate. Denne (både kjøkkenøya og benkeplaten) er løs hvis man vil flytte/fjerne denne. Smart strømkontakt er montert på kjøkkenøya. Integrerte og medfølgende hvitevarer som 80 cm. komfyr med komfyrvakt, micro, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator. Kjøle-/fryseskap medfølger ikke boligen. Skuffer i flere bredder, downlights i himling. Underlimt vask med ettgreps blandebatteri.

  Stue:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv, Stor og lys stue med fin plass til sofagruppe og annet møblement. God peisovn for varme og hygge kalde høst- og vinterkvelder.

  Terrasse og hage:
  Direkte utgang fra stuen til meget stor terrasse med mange soner for terrassemøbler, grill, lekeapprater. Skikkelig fint, stort lekehus er oppført, fullisolert og barnas drøm. Lekehuset har innlagt strøm (panelovn og mulighet for feks tv). Fin grønn hageflekk for trampoline, basseng eller hva man måtte ønske seg. Plassbygde og svært praktiske utstyrsskap på gavelveggen.

  2. etg.

  Trappegang:
  Hvit trapp med tette furutrinn, og hvite vanger, spiler og håndløpere. Gode lagringsmuligheter under trappen, samt plass til et lite hjemmekontor om man vil. Det er her montert aircondition (kjølepumpe).

  Gang:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv.

  Soverom 2:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv. Godt barnerom med takvindu og fin lagringsplass i knevegg. Plass det det man trenger på et barnerom.

  Soverom 3:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv. Fint soverom av god størrelse.

  Soverom 4:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv. Romslig soverom med fin plass til stor seng, skrivebord og annet møblement.

  Kott:
  Takess i himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv. Uunværlig lagringsplass for familien, med blant annet innebygd kommode.

  Baderom 2:
  Takess i himling, fliser på vegg og gulv. Nok ett lekkert baderom, dette med badekar! Toalett, servant med underskap og speil på vegg. Varme i gulv.

  Dette medfølger boligen: Hvitevarene på kjøkkenet, klesskapet i gangen, skap og kommode i vaskerommet. "Drivhuset", huskestativet, pergola, to boder på baksiden av garasjen, markiser, inventar i lekehuset.

  Dette medfølger ikke boligen: TV-benk med tilhørende veggskap, skap på hovedsoverom, veggspeil i gang 1 og 2 etg., taklampe på "gutterom", slangetrommel i hagen og fastmontert støvsuger.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:

  1. Overflater - Innvendige gulvoverflater med parkettgulv. Innvendige veggoverflater med malte plater. Innvendige takflater med plater. Vurdering av avvik: Stedvis sår/riper/hakk/bruksslitasje på overflater. Gliper mellom gulv og gulvlist. Tiltak: Lokale utbedringer.
  2. Sluk, membran og tettesjikt. Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Tiltak: Innhent dokumentasjon på membran om mulig.
  3. Overflater Gulv - Fliselagte gulvoverflater. Elektriske varmekabler. Vurdering av avvik: Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.
  Tiltak: Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være
  økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.
  4. Sluk, membran og tettesjikt. Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Tiltak: Innhent dokumentasjon på membran om mulig.
  5. Overflater Gulv. Fliselagte gulvoverflater og elektriske varmekabler. Vurdering av avvik: Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Tiltak: Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være
  økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.
  6. Sluk, membran og tettesjikt. Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Tiltak: Sluk beliggende under badekar.
  7. Overflater og innredning - Malt profilert kjøkkeninnredning. Laminat benkeplate. Int. platetopp/komfyr/micro/kjøl.Oppvaskkum. Kjøkkenøy med sten
  benkeplate. Det er avvik: Noe sår/riper på kjøkkeninnredning. Anbefales etablering av waterguard. Tiltak: Lokal utbedring.
  8. Sikringsskap i entre. Automatsikringer. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei
 • Fururingen 12 B ligger sentralt og idyllisk til i et veletablert nybyggfelt på Åsgreina i Nannestad kommune, med god intern beliggenhet. Her kan man leve fredelig og litt tilbaketrukket, samtidig som man har kort vei til alt man trenger - og mange aktivitetsmuligheter for både store og små. Det er kort vei til dagligvarer og bussholdeplass, samt en rask kjøretur til både Nannestad, Gardermoen, Jessheim og Gjerdrum/Skedsmo.

  Selv om det er kort vei til storbyen, er landligheten med Romeriksåsen som nærmeste nabo nesten uslåelig. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder. Her kan du sette deg på sykkelsetet og ta av gårde, eller du kan snøre turskoa og gå ut i marka på stier som starter like utenfor utgangsdøra. Det er mange fiskevann innover i marka og Den Norske Turistforening har en rekke hytter åpne for servering. Om vinteren er det skispor for fine langrennsturer eller man kan dra til nærmeste slalåmbakke. Kommer sola fram og dere vil slappe av er det bare å nyte dagen på terrassen.

  Nærmeste bykjerne er Jessheim. Der finner du alt du trenger, fra kjøpesenter med 145 butikker og restauranter, til togstasjon, idrettshall, skøytebane, stadion, videregående skole, kino og kulturhus. Det er også kort vei fra Lyngåsen til Nannestad, hvor det er blant annet idrettshall og videregående skole. Høyskolen i Akershus ligger på Kjeller ved Lillestrøm, omtrent 20 minutters kjøring unna.

  Fra boligen er det gangavstand til Kringler-Slattum barneskole og barnehage, samt Åsgreina barnehage. Barneskolen har store og flotte utearealer med blant annet fotballbane, stor akebakke og isbane mm. Ungdomsskole og videregående er i Nannestad, bussforbindelser til skolen er i umiddelbar nærhet fra boligen. I tillegg er det ca. 5 km. til Eltonåsen barnehage og Holter barnehage.

  Avdagligvareforretninger finnes Kiwi Holter ca. 5 min. kjøring fra boligen. Utover er det kort avstand til Nannestad torg med Rimi, Rema, Kiwi, spisesteder, bokhandel, apotek, vinmonopol og mer. Har man behov for et enda bredere utvalg, er kun ca. 20 min kjøring til Jessheim som kan by på alt avbymessige fasiliteter.

  Gardermoen: ca. 15 min.
  Jessheim: ca. 20 min
  Oslo: ca. 40 min.
 • Utpreget nybygg bebyggelse med eneboliger, tomannsboliger og flermanns boliger/leiligheter.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Se vedlagt tilstandsrapport fra Thomas A. Haugan.
 • Samlet areal: P-rom/BRA: 117/120 kvm.

  1. etg. P-rom/BRA: 78/78 kvm.
  2. etg. P-rom/BRA: 42/39 kvm. S-rom 3 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal: Entré/gang, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, gang, kjøkken og stue. Bod i 2. etg. er S-rom.
 • Boligen har idag fiber fra Telenor. Abb. bekostes av nye eier etter ønske. Boligen har balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat på vaskerom.
  Alltech 200 l varmtvannsbereder på vaskerom. Toshiba varmepumpe. Sikringsskap i entre. Automatsikringer. Brannslukningsapparat. Røykvarsler.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det er varme i gulv i hele 1. etg. (ex. soverom) og bad 2. etg. Ellers elektrisk oppvarming og peisovn i stuen. Aircondition (kjølepumpe) på vegg i trappegangen..
 • Eiet tom på 370 kvm. med tillegg av felles singlet gårdsplass med naboen i s.nr. 1. Gjeldene eiendom, snr. 2, er forøvrig flott opparbeidet med store terassearealer, pergola, plener, planter og buskvekster. Dobbel garasje er også oppført. Tomten er svært barnevennlige og har mange sosiale soner som kan benyttes av hele storfamilien eller venneflokken. Fantastisk dukkehus solid bygget og isolert av fra i huset. Innebygget sandkasse med lem i terrassegulvet, supersmart løsning.
 • Skikkelig og solid dobbelgarasje på ca. 43 kvm. Dobbelgaraseport med fjernstyrt åpner. Separat inngangsdør til garasjen i tillegg. Trapp og til 2. etg. som er delt i 2 deler, en del er fullisolert og klar til å plateslås. Spennende muligheter og herlig lagringsplass.
 • Offentlig.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Bygget holdes totalforsikret i Storebrand frem til overtagelsen.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 894 543 per 20.12.31
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 220 355 per 20.12.31
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Gebyr Fakturert beløp i 2021:
  Avløp 7 306,39
  Feiing 316,68
  Renovasjon 4 346,19
  Vann 5 295,90
  Sum 17 265,16

  Estimert kostnad for 2022 etter forbruk p.t. er kr. 15.053,-. I tillegg kommer kostnader ved strøm, forsikring, kabel-TV, bredbånd etc.
 • Se punkt. offentlige/kommunale avgifter.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen 07.04.2015. Det er gitt tillatelse til oppføring av garasje i 2015, men det er ikke søkt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest etter oppføring.
 • Det er ikke konsesjon på denne boligen.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Ingen kan eie mer enn to seksjoner i sameiet ihht. lov om eierseksjoner 22, 3.ledd.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Grunndata:
  2020/332325-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00.

  2015/493381-1/200 Seksjonering 04.06.2015. Opprettet seksjoner:
  snr: 2. formål: Bolig. tillegsdel: Bygning og grunn. sameiebrøk: 1/2

  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområder for boliger. Naboeiendommer er regulert til byggeområder for boliger og friområder. Reguleringsbestemmelser fåes hos megler.
 • Gnr. 93 Bnr. 28 Snr. 2 i Nannestad kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2.5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17.990,- , oppgjørshonorar kr. 5.000,- og visninger kr. 2.990, -. Totale utlegg dekkes med kr. 25.500,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Remy Andrè Karlsen
  Rita Thorstensen
Thomas Wahl

Megler

Thomas Wahl

40 80 04 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev