aktiv-eiendomsmegling
Pent opparbeidet tomt

ÅSGREINA Fururingen 29

Flott innholdsrik enebolig fra 2014 med romslig innegjerdet tomt og dobbel garasje - 3 soverom - 2 stuer - 2 bad

 • kr 6 200 000
 • BRA 196 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 200 000
 • Omkostningerkr 172 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 372 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 014
 • Soverom3
 • ArealP-rom 142 m²
 • Tomt865 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  155 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000))

  172 042 (Omkostninger totalt)

  6 372 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott innholdsrik enebolig fra 2014 med romslig innegjerdet tomt og dobbel garasje. Boligen har en praktisk planløsning som fordeler seg over to plan. Første etasje har entré, teknisk rom, bad, kjøkken, stue med utgang til terrasse og romslig velholdt hage. Boligens andre etasje rommer ett bad, 3 soverom, walk-inn-closet, bod og loftstue som gir ekstra spillerom for barnefamilier. Fra loftstuen er det også utgang til en solrik balkong. Boligen holder gjennomgående god standard og bærer preg av godt vedlikehold. Boligen har frittstående dobbel garasje og nyere platting ved inngangspartiet. Romslig gruset innkjørsel med gode parkeringsmuligheter på egen tomt og innegjerdet hage. Sjarmerende enebolig beliggende i barnevennlig og hyggelig område på Åsgreina med fantastiske turmuligheter.

Fururingen 29, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 84 kvm
  2. etasje: 66 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 79 kvm Entré/hall med trapp, bad/vaskerom, stue, kjøkken.
  2. etasje: 63 kvm Bod.
  Sekundærrom
  1. etasje: 5 kvm Trapperom/gang, loftstue, baderom, walk inn garderobe og 3 soverom.
  2. etasje: 3 kvm Bod / teknisk rom.

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 46 kvm Dobbel garasje.
  Sekundærrom
  1. etasje: 46 kvm  Tomt
  865m²

  Beskrivelse av tomt
  Planert tomt, dels tilnærmet flat, dels med skråning, pent opparbeidet med plen. Godt med parkering på egen tomt samt parkering i frittliggende dobbel garasje. Det er byggegrunn av sprengsteinsfylling og dreneringen er fra 2014.

  Beliggenhet
  Fururingen 29 finner du i et rolig boligområde på Åsgreina i Nannestad kommune. Nannestad fremstår som et naturskjønt område med flotte tur- og friluftsområder og gode muligheter for jakt og fiske. Det er også kort vei til Romeriksåsen med milelange turstier om sommeren og skiløyper om vinteren. Her finner du også flere innsjøer med gode bade- og fiskevann. For barna og de aktivitetslystne er det også kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, svømmehall og treningssenter. Kort vei også til Kniplia skisenter samt Åslia skisenter som har alpinbakke for hele familien. Det er ca 800 m gangavstand fra eiendommen til Kringler Slattum barneskole/barnehage. Det er også kort vei til ungdomsskole og videregående skole i Nannestad sentrum. Dagligvarehandel kan gjøres ved Kiwi eller Extra på Eltonåsen kun syv minutter unna med bil. For et utvidet servicetilbud ligger Nannestad sentrum kun 12 minutter unna og Jessheim sentrum også kun 20 minutter unna. Her finner du gode byfasiliteter inkludert Jessheim Storsenter, med et bredt utvalg av butikker og serveringssteder. Med bil fra eiendommen tar det ca. - 14,9km - 20 min til Jessheim sentrum - 10,4km - 13 min til Oslo Lufthavn - 26,2km - 30 min til Lillestrøm sentrum - 43,3km - 44 min til Oslo S.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består hovedsaklig av spredt frittliggende småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehager: Åsgreina barnehage (1-5 år) - cirka 0.6 km Holter barnehage (0-5 år) - cirka 4.4 km Eltonåsen frilufts barnehage (0-5 år) - cirka 5.5 km Skoler: Kringler-Slattum skole (1-7 trinn) - 192 elever, 10 klasser cirka 0.8 km Nannestad ungdomsskole (8-10 trinn) - 587 elever, 22 klasser cirka 8.4 km Nannestad videregående skole - 950 elever cirka 9.1 km Jessheim videregående skole - 1150 elever, 63 klasser cirka 14.3 km

  Offentlig kommunikasjon
  Det er også godt tilbud av offentlig transport via buss, med 3 minutters gangavstand til nærmeste bussholdeplass som er Fevikshagan. Ellers finner man bussholdeplassen på Eltonåsen med gode bussforbindelser til det meste, bla ekspressbusser.

  Byggemåte
  Enebolig oppført i 2014 og er dermed ca 9 år gammel. Boligen går over halvannet etasje på støpt plate på mark. Frittliggende dobbel garasje. INNVENDIG: Gulv: Støpt dekke i 1. etg. Etasje skille mellom etasjene med trebjelkelag, Overflater: Vesentlig parkett, fliser i entre, bad og bad/vaskerom. Vegger: Ikke-bærende innvendige vegger antatt med 70 mm justert bindingsverk med malte plater eller tapet. Bærevegger i tre antatt med 98 mm. justert bindingsverk med plater. Antatt 70 mm mineralull i innvendige vegger rundt bad og vaskerom. Vegger i bad med smøre membran og fliser, vegger i bad/vask med flis imiterte våtromsplater. Foringer til vinduer behandlet fra fabrikk. Listverk til vinduer, dører og gulv i malt utførelse. Himlinger: Trebjelker. Skrå himlinger i loftsetasje. Overflatebehandling: Malte himlingsplater (mdf.plater) og takess. Integrert belysning/downlights i flere rom. Støpt dekke/plate på mark i 1. etg. Etasje skiller er av trebjelkelag. Bygget er opplyst utført med radonsperre men ingen dokumentasjon foreligger. Boligen har element pipe og vedovn. Boligen har tretrapp. med sving mellom etasjene. Innvendig har boligen malte glatte dører. UTVENDING: Taktekkingen er av betong takstein. Beslag, renner og nedløp i metall. Veggene har bindingsverks konstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Saltakskonstruksjon med ark av tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass Bygningen har malt hoved ytterdør. 2 stk. std. malte terrasse/balkong dører i tre. Tre balkong, cirka 8 m2. utkraget og understøttet med tresøyler til støpte peler. utenfor loftsetasje med spaltegulv på bjelkelag og rekkverk av tre. Markterrasse utenfor 1. etg. Ca. 55 m2 med spaltegulv på bjelkelag og rekkverk av tre. Dels takoverbygget tretrem på grunnen ved hovedinngang. Garasje oppført på støpt plate på mark. Garasjen er oppført dels med vegger av mur, dels med tre bindingsverks vegger, og utvendig liggende panel. Garasjen har ledd port med el-åpner og gangdør. Innlagt strøm. Det er saltak i tre tekket med takstein. Innvendig kledd med ubehandlede sponplater på vegger. Trolig isolasjon i vegger. Garasjen har normal tilstand i forhold til alder.

  Innhold
  Første etasje: Entré: Et hyggelig overbygget inngangsparti tar deg inn i en lys og romslig entré. Her er det fliser på gulv og god plass til sko- og yttertøy. Kjøkken: Stort og innholdsrikt kjøkken i åpen løsning med praktisk kjøkkenøy og mye skap- og benkeplass. Innredningen med integrerte hvitevarer, hvite glatte fronter og laminat benkplate. Det er godt med vindusflater på kjøkkenet som gir gode lysforhold også her. Stue/spisestue: Romslig og lys stue med peis ovn for ekstra hygge og varme som bidrar til stuens trivelige atmosfære. Her er det mange møblerings muligheter og man kan enkelt innrede med sofa- og tv møbler samt spisegruppe. Det er store vindusflater og utgang mot usjenert terrasse og utearealer, som bidrar til å gi gode lysforhold og en fin atmosfære i stuene. Baderom/vaskerom: I boligens første etasje finner vi et romslig baderom. Baderommet har vannbåren varme, fliser på gulv og våtroms plater på veggene . Ett veldesignet L formet baderom med eget vaskerom plassert i enden med opplegg for vaske- og tørke maskin og oppvaskkum. Badet har vegghengt toalett, badekar og servant med underskap og tilhørende overskap med speil. Andre etasje: Loftstue: I boligens 2. etasje finner vi en trivelig stue med mange bruksmuligheter, kan for eksempel være perfekt som TV stue eller bibliotek/kontor. Fra loftstuen er det utgang til balkong. Baderom: Romslig flislagt baderom med varme i gulv. Innredningen har en stilrent innredning med nedfelt servant, underskap og overskap med speil, opphengt toalett og dusjnisje. Soverom: Boligen har totalt tre soverom av god størrelse. Hoved soverommet har egen walk-inn-closet med god plass til både sko og klær. Bod/teknisk rom i 1. etasje og en bod i 2. etasje. Det er sentralstøvsuger med vegg hengt enhet i teknisk rom.

  Standard
  Boligen har normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Taktekking : Brekkasje i noen takstein ved gradrenner. Innvendig > Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp sluk rist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Det er påvist skader/fukt skjolder i kjøkken gulvet. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeil bryter, 230V anlegg (alle stikkontakter jordet). Installasjoner er skjult i vegger. Forhold som har fått TG3: Ingen forhold har fått TG3

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer følger med. Annet utover dette kun etter avtale.

  Parkering
  Gode parkeringsmuligheter på egen tomt samt parkering i frittliggende dobbel garasje.

  Forsikringsselskap
  IF forsikring

  Polisenummer
  0194784

  Radonmåling
  Det er ikke dokumentasjon på radon måling.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befarings tidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  155 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000))

  172 042 (Omkostninger totalt)

  6 372 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarmingen av boligen er varmekabler i gulv på bad i 2. etasje, vannbåren gulvvarme i 1. etasje, luft til vann varmepumpe. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning (Systemair). Peisovn i stue

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  13415

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1360289

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4897040

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Velforening
  Ny etablert velforening Fururingen Vel. Det er per dags dato ikke etablert noen kostnader i tilknytting til velforeningen.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/93/41: 29.05.2013 - Dokumentnr: 428244 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3036 Gnr:93 Bnr:22
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1146037 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0238 Gnr:93 Bnr:41


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Det er vannmåler på eiendommen. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Slattumshagen datert 20.02.96 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.10.95.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 200 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  155 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000))

  172 042 (Omkostninger totalt)

  6 372 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  172042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500, - per stk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev