aktiv-eiendomsmegling
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Kantarellringen 14B!
Albertine Schaug v/Aktiv Lillestrøm har gleden av å presentere Kantarellringen 14B!

ÅSGREINA Kantarellringen 14B

Attraktiv ½-part av tomannsbolig fra 2021 med dobbelgarasje og 2 solrike, store terrasser. Barnevennlig, rett ved marka.

 • kr 5 550 000
 • BRA 140 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 550 000
 • Omkostningerkr 155 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 705 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom4
 • ArealP-rom 140 m²
 • Tomt463.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 550 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,00))   155 792,- (Omkostninger totalt)   5 705 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Kantarellringen 14 B er en attraktiv halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2021. Boligen går over to plan og har en stor terrasse på ca. 54 kvm utenfor inngangspartiet, samt en sydvestvendt markterrasse utenfor stuen på motsatt side. Uteplassen er solrik og vender ut mot hage og skog i tomtegrensen. Mot gårdsplassen er det bygd en dobbelgarasje. Boligen har en familievennlig planløsning, lyse overflater og moderne stil, med listefritt tak, sorte vinduskarmer og enstavs parkett. Hovedplanet har en luftig stue med peisovn, vinduer på tre sider og åpen løsning til et lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer. Etasjen har også et flott hovedsoverom. I underetasjen er det et delikat bad, separat vaskerom, romslig entré med skap, to soverom med varmepumpe og et velinnredet omkledningsrom.
Innredningen er plassert i U-form, åpent mot stuen og med god plass til frokostbord i enden av innredningen.

Kantarellringen 14B, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Tomannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 69 kvm
  2. etasje: 71 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 69 kvm Entré, Soverom, Soverom 2, Soverom 3/omkledningsrom, Bad, Vaskerom.
  2. etasje: 71 kvm Kjøkken, Soverom, Stue.  Tomt
  463.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Boligen er plassert i skrånende terreng og har fine uteplasser både på forsiden og baksiden. Mot gårdsplassen er det bygd en stor garasje og felles trapp til terrasser ved inngangspartiene. Boligens terrasse er ca. 54 kvm, ligger nordøstvendt og har god plass til utemøbler. Det er baldakin over ytterdøren og en plassbygd blomsterkasse i enden av terrassen. På motsatt side, mot sydvest, har stuen utgang til en stor terrasse på ca. 43 kvm. Denne har adkomst til hage med plen, og utsyn til skogen og marka på baksiden av tomta. Uteplassen har levegg mot nabo og i hagen er det satt opp gjerde. Begge terrassene har dekke av terrassebord og fra den nederste er det trapp opp til den øverste.

  Beliggenhet
  Tomannsboligen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde, i et nyere boligfelt på Ramstadåsen på Åsgreina i Nannestad kommune. Til barnas store glede er det lekeplass og fotballbane i nærmiljøet. Fra boligen er det ellers nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Åsgreina ligger nær Romeriksåsen og har naturen som nærmeste nabo. Her gir stier og veier fine turmuligheter både sommer- og vinterstid. Stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gir gode muligheter for skiturer. Ved Åsen skistadion er det flotte lysløyper som benyttes både i treningssammenheng og til skirenn. I tillegg kan en skitur rundt Sjonken anbefales. Ellers har Nannestad skisenter, Åslia, gode alpinfasiliteter. Romeriksåsen byr også på rike muligheter for friluftsliv. Områdene er rike på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. Den Norske Turistforening har en rekke hytter åpne for servering. Stordammen har gode bademuligheter og ligger i nærområdet. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi og Extra ved Eltonåsen. For andre servicetilbud har Teigebyen (Nannestad sentrum), Gjerdrum, Jessheim og Kløfta et godt og variert utvalg. Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innenfor rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra boligen er det ca. 19 minutters gange til Kringler-Slattum barneskole. Ungdomsskolen ligger på Maura. Det er en rekke videregående skoler i nærliggende områder og kommunen har et godt utvalg barnehager, der den nærmeste ligger kun 5 minutter unna.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Ramstad, som ligger ca. 6 min unna. Med bil fra Åsgreina tar det ca. 18 min til Jessheim, 15 min til Oslo lufthavn, 29 min til Lillestrøm og 38 min til Oslo S.

  Byggemåte
  Tomannsbolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller tre. Boligen er fundamert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Malte trevinduer med 3-lags glass. En malt ytterdør med glassfelt. 2 lags isolerglass terrassedør fraa 2019. Utgang fra stue til terrasse med adkomst til hage. TErrasse med tregulv, størrelse er ca.43 m2. Adkomstterrasse med tregulv, størrelse er ca. 54 m2.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger skriver følgende i egenerklæringsskjema: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Montert varmepumpe og ekstra stikkontakt til den. Arbeid utført av Rett Elektro AS. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Bygg av ekstra terrasse og utetrapp. Huset er også malt to ganger.

  Innhold
  - Attraktiv ½-part av tomannsbolig. - Moderne standard fra 2021. - Familievennlig over to plan. - Dobbelgarasje mot gårdsplass. - Hage vendt mot skog og mark. - To terrasser på hhv. 54 og 43 kvm. - Møbleringsvennlig med mye sol. - Gangavstand til populær badeplass. - Entré med takhøye garderobeskap. - Omkledningsrom med god skapplass. - Luftig stue med hygge fra peisovn. - Lekkert kjøkken i åpen løsning. - Delikat bad og separat vaskerom. - Tre soverom, ett med garderobeskap. - Varmepumpe på to soverom. - Balansert ventilasjon i boligen. Planløsning Underetasje: Entré, bad, vaskerom, 2 soverom og omkledningsrom. 1. etasje: Kjøkken, stue og soverom.

  Standard
  Entré Boligen har adkomst fra en stor terrasse og en sort ytterdør som overbygges av glassbaldakin. Entreen på innsiden er innbydende med lysegrå fliser på gulv, lysmalte vegger, grønn fondvegg og listefritt tak. Rommet er innredet med takhøye garderobeskap og har heng til jakker ved ytterdøren. Lengre inn i rommet er det inngang til et stort omkledningsrom med innholdsrik innredning. I enden av entreen fører en pen trapp med trehvite trinn, opp til første etasje. Kjøkken Kjøkkenet er lekkert og holdt i trendy sort med glatte, matte fronter og takhøye skap. Langs den ene veggen er det smale veggskap med grågrønne fronter. Innredningen er plassert i U-form, åpent mot stuen og med god plass til frokostbord i enden av innredningen. Det er god arbeidsflyt langs benkeplater i gråbrun laminat med underlimt vaskekum i kompositt og nedfelt platetopp. Stekeovn, kaffemaskin, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin er også integrert. Det er ventilator i børstet stål over kokesonen og nisje til kjøleskap og fryser i høyskap. Downlights i taket gir en ekstra lys arbeidssone. Stue Stuen er svært luftig og lys med vinduer på tre sider og åpen løsning til kjøkkenet. Mot sydvest er det utgang til en stor terrasse vendt mot hagen og skogen på baksiden av tomta. Den idylliske plasseringen gir grønt utsyn, mye privatliv og enkel tilgang til helårs turområder. Stuen har enstavs parkettgulv, glatte, lysmalte vegger, listefritt tak og sort omramming rundt vinduene. Arealet er meget møbleringsvennlig med plass til både sofagruppe, tv-løsning, spisebord og mer. I enden av rommet står en peisovn med stort flammebilde, som sørger for hygge i den kalde årstiden. Bad/wc/vaskerom Boligen har et delikat bad og et separat vaskerom. Badet har sandfargede fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Innredningen består av en heldekkende servant på hvit skuffeseksjon, speil med integrert belysning, veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Vaskerommet har gråbrune gulvfliser, gulvvarme og hvitmalte vegger. Rommet er innredet med vaskekum i stål, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom og garderobe Boligen har tre lyse og pene soverom, det ene i første etasje og de to andre i underetasjen. Sistnevnte har hver sin varmepumpe som sørger for jevn innetemperatur. Hovedsoverommet på øverste plan har store vinduer vendt mot egen terrasse, hagen og skogen i bakkant. På dette rommet er det montert sorte garderobeskap langs en hel vegg. De to soverommene i underetasjen har god plass til garderobeløsning. Denne etasjen har også et romslig omkledningsrom med flere skapstammer og hyller nok til hele familien. I tillegg er det hvite garderobeskap i entreen. Uteområde Boligen har en meget attraktiv beliggenhet tett på skog og mark, og i kort gangavstand fra Ramstaddammen med badeplass og badebrygge. Det er lekeplass og fotballbane i nærheten og gangavstand til barneskole og barnehage.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  TV/Internett må tegnes av kjøper.

  Parkering
  Det er parkering i dobbelgarasje på ca. 37 kvm med lys og innlagt strøm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  79523993

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 550 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,00))   155 792,- (Omkostninger totalt)   5 705 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med gulvvarme på bad og vaskerom, samt varmepumpe på begge soverom i underetasjen. I stuen er det vedfyring i peisovn. Ventilasjonen er balansert. Varmtvannsbereder er på ca. 190 liter og sikringsskapet har automatsikringer.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  10700

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1093885

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3937987

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  900

  Velforening
  Ramstadåsen Velforening

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/92/58/1: 06.08.2015 - Dokumentnr: 712114 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikert kiosk)
  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
  Bestemmelse om stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
  Bestemmelse om transport og ferdsel
  Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:58
  Gjelder denne registerenheten med flere
  17.09.2021 - Dokumentnr: 1157461 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 01.09.2021.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen reguleres av «Reguleringsbestemmelser i tilknytning til områderegulering for Ramstadåsen Plan-ID 09-05(E5). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 550 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,00))   155 792,- (Omkostninger totalt)   5 705 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  155792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Avtalt provisjon 1,2% Markedsføring kr. 22 000,- Tilrettelegging kr. 16 000,- Oppgjør kr. 6 500,- Visning pr. stk kr. 3000,- + Direkte utlegg Alle summene er inkludert mva. Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-.

Albertine Schaug

Megler

Albertine Schaug

46 80 94 48

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev