aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ramstaddammen 6!
Velkommen til Ramstaddammen 6!

ÅSGREINA Ramstaddammen 6

ÅSGREINA - Flott og moderne 2-roms leilighet i rolige og naturnære omgivelser - 1.etasje - Garasje - Heis - Hage

 • kr 2 850 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 850 000
 • Omkostningerkr 84 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 934 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom1
 • ArealP-rom 57 m²
 • Felleskostnaderkr 3 108
 • Tomt49.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,00))   84 292,- (Omkostninger totalt)   2 934 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. Etasje
Aktiv Eiendomsmegling V/Bjørn Jokstad har gleden av å presentere en flott og moderne 2-roms leilighet i rolige omgivelser på Åsgreina i Nannestad kommune. Leiligheten ligger i 1. etasje på bakkeplan og er bestående av entré, åpen stue- kjøkkenløsning, soverom, bad, og oppbevaringsbod. Det er i tillegg flotte uteområder, med veranda og privat hageflekk. Leiligheten disponerer privat parkeringsplass. Nærområdet er rolig og trygt og nær flotte naturmuligheter i Romeriksåsen, som har rikelig med turmuligheter for alle årstider. Kort vei inn til Nannestad sentrum, og kun en 15 minutters kjøretur til Jessheim, hvor du finner alt du måtte behøve av butikker og diverse andre fasiliteter. Området er perfekt for deg som pendler, med kun ca. 15 minutter inn til Oslo Lufthavn! Vel møtt til visning!
Åpen stue- kjøkkenløsning i lyse fronter og med parkett på gulv

Ramstaddammen 6, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 60 kvm 1. etasje: entré, stue/kjøkken, bad, soverom og lagringsbod
  Primærrom
  1. etasje: 57 kvm 1. etasje: entré, stue/kjøkken, bad og soverom  Tomt
  49.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for sameiet som er pent opparbeidet med plen og beplantninger, felles parkeringsplass og lekeområde.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet, og ligger i et nyetablert og landlig boligområde på Åsgreina i Nannestad kommune. Her bor du rundt naturskjønne omgivelser, samtidig som du har nærhet til de fasiliteter du måtte behøve i hverdagen. Det er kort vei til både skoler og barnehager, og kun en 15 minutters kjøretur inn til Jessheim sentrum. Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til Romeriksåsen, som kan tilby flotte turmuligheter i naturskjønne omgivelser, sommer som vinter. Området byr på mange flotte bade- og fiskevann samt stier og veger med fine turmuligheter til fots og på sykkel sommerstid. På vinteren har Romeriksåsen stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett som gir gode muligheter for skiturer. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Holter eller på Coop Extra Eltonåsen. For ytterliggere fasiliteter og servicetilbud er det kort avstand til Nannestad Torg. Her finner du blant annet frisør, vinmonopol og blomsterbutikk. Det er heller ikke lange turen inn til Jessheim sentrum, hvor du finner alt du måtte trenge av butikker og andre servicetibud. Området egner seg også ypperlig for deg som pendler. Nærmerste busstopp ligger kun en 2 minutters gange fra leiligheten. Det er i overkant av 15 minutter inn til Oslo Lufthavn, hvor det også går hyppige avganger inn til Lillestrøm og Oslo Sentrum. Midt i blinken for deg som trives godt i naturskjønne omgivelser, men som også ønsker god tilgjengelighet i hverdagen!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Nyetablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Leilighet er oppført i én etasje. Bygningen er oppført på støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i betong og bindingsverk, og er kledd med stående panel. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 3-lags isolerglass.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Stue, kjøkken, soverom, bad, gang. Sekundærrom: 1. etasje: Bod. Leiligheten disponerer garasjeplass (nr. 8) og har en flott veranda med hageflekk.

  Standard
  Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Radiator. Utgang til terrasse. Kjøkken: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Soverom: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt betong i himling. Radiator. Garderobeskap. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, veggmontert wc, servantskap, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk. Bod: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Sikringsskap. Gang: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Plater i himling. Porttelefon.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Parkering i garasjeanlegg eller på sameiets tomt.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,00))   84 292,- (Omkostninger totalt)   2 934 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp via radiatorer, gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  8000

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i velforeningen Ramstadåsen, sameiet vil bli belastet med velavgift etter fordelingsnøkkel fastsatt av velforeningen og velforeningens vedtekter

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med bank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  3108

  Felleskostnader inkluderer
  Drift av sameiet, kostnader tilknyttet leilighetene, garasje, Kabel-TV/Bredbånd, og kostnader tilknyttet oppvarming/strøm.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til Ramstadtunet boligsameie.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen gjeld eller formue.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er anledning til å holde hund. Hunden skal til enhver tid være merket med eiers navn og adresse. Hunden skal luftes utenfor sameiets område. Hunden skal føres i bånd innenfor sameiets område.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3036/92/33/19: 05.06.2020 - Dokumentnr: 2548774 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om transport og ferdsel Bestemmelse om byggeforbud og beplantning Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.2021 - Dokumentnr: 187205 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Nannestad Kommune Org.nr: 964 950 202 Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om kummer Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.2021 - Dokumentnr: 187205 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Nannestad Kommune Org.nr: 964 950 202 Bestemmelse om vedlikehold Bestemmelse om snøbrøyting/strøing Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.2021 - Dokumentnr: 187205 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Nannestad Kommune Org.nr: 964 950 202 Bestemmelse om mast/stolpe Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.2021 - Dokumentnr: 187205 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Nannestad Kommune Org.nr: 964 950 202 Gjelder bebyggelse på fellesanlegg Husfarge kan ikke endres uten samtykke fra sameiet. Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 15.02.2021 - Dokumentnr: 187205 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Nannestad Kommune Org.nr: 964 950 202 Bestemmelse om postkasser Bestemmelse om renovasjonsanlegg Bestemmelse om vedlikehold Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler Overført fra: Knr:3036 Gnr:92 Bnr:33 Gjelder denne registerenheten med flere 09.07.2021 - Dokumentnr: 850795 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 620/73431

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert 04.08.2021.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger til et område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert til "Ramstadåsen BK2 - Ramstadtunet" datert 12.02.2019.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 850 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,00))   84 292,- (Omkostninger totalt)   2 934 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  84292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon 1.5 % (forutsatt salgssum kr. 3 000 000 ,-) 45 000,- Markedsføringspakke 20 000,- Tilrettelegging 16 000,- Oppgjør 6 500,- Innståelsesgebyr 3 000,- Visning 2 500,- Elektronisk grunnbok 300,- Utlegg 8 930,- Utleggene omfatter opplysninger fra førretningsfører, utlegg for kommunale opplysninger og panterett med urådighet fra Statens Kartverk. Alle beløp er inkl. mva.

Bjørn Granli Jokstad

Megler

Bjørn Granli Jokstad

99 29 30 90

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev