aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Aspelundveien 9!

ASKIM Aspelundveien 9

Påkostet enebolig i kjede fra 2020. Gangavstand til sentrum. Attraktiv beliggenhet. Utsikt fra takterrassen. Må sees!

 • kr 6 390 000
 • BRA 163 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 390 000
 • Omkostningerkr 175 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 565 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 158 m²
 • Felleskostnaderkr 2 436
 • Tomt10 150.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 390 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  159 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000))

  175 892 (Omkostninger totalt)

  6 565 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Aspelundveien 9! En nyere og påkostet enebolig i kjede fra 2020. Aspelundtunet er et ny etablert boligfelt med gangavstand til Askim sentrum. Fra takterrassen har du utsikt samt gode solforhold. Det er kostet på elektrisk styrte screens på alle vinduer på solsiden. Carport og sportsbod i tillegg. Boligen består av: 1.etg: Entré, 3 soverom, bad, vaskerom, bod og walk-in closet i gangen. 2.etg: Kjøkke, stue og bad. 3.etg: Stor stue, alternativt det 4 soverommet. Gangavstand til det du skulle trenge i hverdagen, samt kort vei til treningssenter, idrettshall, turområder og butikker. Det er kun 200 meter i luftlinje til Askim handelspark. Kun 850 meter til Grøtvedt skole og Eid barnehage. Det er 1,2 km til Askim tog- og busstasjon. Toget bruker ca. 45 minutter til Oslo S

Aspelundveien 9, Viken

 • Tomt
  10150.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet fellestomt på 10150.2 m2, ifølge Norges Eiendommer. Tilbaketrukken tomt som er opparbeidet med plenarealer og diverse beplantninger. Lekeplass. Asfalterte kjøreveier og gangveier. Asfaltert gårdsplass

  Beliggenhet
  Aspelundveien har en fin beliggenhet i ettertraktet boligområde med nærhet til Askim sentrum. Eiendommen ligger høyt i terrenget og utsikt over Askim. Gangavstand til det du skulle trenge i hverdagen, samt kort vei til treningssenter, idrettshall, turområder og butikker. Det er kun 200 meter i luftlinje til Askim handelspark. I Askim sentrum finner du Askim torget med butikker til enhver smak.

  Bebyggelse
  Enebolig i kjede med 3 etasjer oppført i 2020 på 158 kvm i primærrom. Sportsbod i inngangsparti på ca. 5 kvm. Carport på 20 kvm. Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Nærhet til barnehage og skoler. Kun 850 meter til Grøtvedt skole og Eid barnehage.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er godt med kollektivtilbud. Det er 1,2 km til Askim togstasjon. Toget herfra bruker 45 minutter til Oslo S.

  Byggemåte
  Boligen har malt tretrapp med sving mellom etasjen. Hvite glatte dører. Alle vinduer har elektrisk styrte screens på solsiden. Støpt plate på mark med isolasjon og fuktsikring mot grunn. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.. Taket er tekket med PVC duk. Isolerte bindingsverksvegger utvendig kledd med liggende og stående panel. Bærekonstruksjonen i taket er i treverk. Flat takform. Karmer og rammer i treverk med 2- lags energiglass. Svart ytterdør med glass. Terrassedør med 3- lags energiglass. Balkongdør med 3- lags energiglass. Heveskyvdør med 3- lags energiglass. Terrasse i treverk på ca. 14 m2. Balkong i treverk med rekkverk i aluminium og glass på ca. 11 m2. Takterrasse i treverk med rekkverk i aluminium og glass på ca. 26 m2. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 04.01.2023 av Kjeserud Boligtakst for nærmere beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Boligen består av: 1.etg: Entré, 3 soverom, bad, vaskerom, bod og walk-in closet i gangen. 2.etg: Kjøkken, stue og bad. 3.etg: Stor stue, alternativt det 4 soverommet.

  Standard
  Nyere enebolig i kjede fra 2020, med god standard på innredning og utstyr. Stue: I boligens 2 etasje finner du en romslig stue med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Det er god plass til sofa og sjeselong. Det er et stort rom i 3 etasje som kan benyttes både som soverom eller ekstra stue, med direkte utgang til takterrasse. På takterrassen finner du sol fra morgen til kveld på fine sommerdager. Kjøkken: Stort kjøkken med god plass, bar løsning mot stuen gir en hyggelig frokost plass. Det er godt med benke- og skapplass. Kjøkkeninnredning i U-form med hvite glatte fronter. Vask/skyllekum. Laminerte benkeplater. Integrerte hvitevarer utenom kjøl/fryseskap. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Soverom: Det er tre soverom i boligen, 3. etasje har blitt brukt som det fjerde soverommet (se bilder). Det kan benyttes både som soverom og ekstra stue, etter behov. Alle soverommene har god plass til dobbelt seng og garderobe. Bad 2 etasje: Badet i 2 etasje var et tilvalg i byggeprosessen. Det er et komplett bad med servant på skap med hvite glatte fronter. høyskap. skap med speil. Vegghengt wc. Dusjhjørne med to dører i glass. Badet har lyse fliser og har en god størrelse. Praktisk med et bad i hver etasje. Vegger med fliser og himling med malte plater. Gulv med fliser. fall til sluk er ca. 2,5 cm. Vannbåren gulvvarme. Bad 1 etasje: Badet i 1 etasje er boligens hovedbad, Servant på skap med hvite glatte fronter, høyskap. Skap med speil. Vegghengt wc. Dusjhjørne med to dører i glass. Vegger med fliser og himling med malte plater. Gulv med fliser. fall til sluk er ca. 2,5 cm. Vannbåren gulvvarme. Vaskerom: Boligen har et praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rustfri kum. Vegger med fliser og himling med malte plater. Gulv med fliser. fall til sluk er ca. 2,5 cm. Vannbåren gulvvarme. Det er balansert ventilasjon. Ventil i himlingen. Overflater: Gulv med fliser og hvitpigmentert eikeparkett. Vegger med malte plater og tapet. Himlinger med malte plater. Diverse: Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Frostfri utekran. Dobbel mantlet varmtvannsbereder i teknisk rom. Vannbåren gulvvarme i alle etasjer og på våtrommene. Vannbåren varme oppvarmet via strøm. Boligen har oppgradert leveranse ift standard leveranse EL: Automatsikringer.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber

  Parkering
  Parkering i gårdsplass og i carport.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 390 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  159 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000))

  175 892 (Omkostninger totalt)

  6 565 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren gulvvarme i alle etasjer og på våtrommene.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  9089

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter dekker: - Renovasjon - Vann og avløp - Pipe og tilsyn

  Formuesverdi primær
  1463866

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  5269916

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  158/2592

  Felleskostnader pr. mnd
  2436

  Felleskostnader inkluderer
  - Tv-bredbånd - Forsikring - Vedlikehold - Forretningsførerhonorar

  Om sameiet
  Sameiet Aspelundtunet består av 22 eierseksjoner, som alle er boligseksjoner. De enkelte bruksenhetene består av en hoveddel, og en tilleggsdel eller særlig bruksrett til uteareal slik det følger av seksjoneringsbegjæring med vedlegg, samt disse vedtektene. Sameiebrøken for hver seksjon fremgår av seksjonsbegjæringen.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF skadeforsikring

  Dyrehold
  Forespørsel om dyrehold skal sendes skriftlig til styre for godkjenning. Styre kan ikke nekte dyrehold uten særlig grunn.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/52/37/2: 23.11.1917 - Dokumentnr: 900123 - Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:52 Bnr:37
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.10.1959 - Dokumentnr: 1790 - Bestemmelse om bebyggelse Byggeforbud på nærmere angitt avstand
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:52 Bnr:37
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.03.1981 - Dokumentnr: 1451 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3014 Gnr:50 Bnr:556
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:52 Bnr:37
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.10.2018 - Dokumentnr: 1395277 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Indre Østfold Kommune
  Org.nr: 920 123 899
  Bestemmelse om allmenn tilgjengelighet for friområde
  Overført fra: Knr:3014 Gnr:52 Bnr:37
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.06.2020 - Dokumentnr: 2641006 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 158/2592


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Aspelundveien er en privat vei. Vann tilknyttet offentlig nett via privat fordelingsnett. Avløp tilknyttet offentlig nett via privat fordelingsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Område er regulert til boliger, kjørevei, veg, annen veggrunn-grøntareal, boligbebyggelse, parkering, frisikt, gangveg/gangareal/gågate, boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, lekeplass, energianlegg. gang/sykkelveg, friområde, renovasjonsanlegg. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Deler av boligen kan leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 390 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  159 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000))

  175 892 (Omkostninger totalt)

  6 565 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  175892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14.900,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle utlegg .  Alle beløp er inkl. mva. 

Rikke Emilia Andersson

Megler

Rikke Emilia Andersson

97 01 42 23

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev