aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Frøys vei 40 - presentert av Aktiv Eiendomsmegling v/Marit Hammer

ASKIM Frøys vei 40

Meget pen rekkehusleilighet over to plan. Garasje.

 • kr 3 100 000
 • BRA 111 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 100 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 100 000
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 978
 • Soverom3
 • ArealP-rom 111 m²
 • Tomt186.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 100 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  77 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000))

  93 642 (Omkostninger totalt)

  3 193 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Fint beliggende og lett tilgjengelig rekkehus i etablert og populært boligområde rett ved sentrum av Askim. I sentrum finner du servicefunksjoner, forretninger/senter, kafeer, banker, post-i-butikk, Østfoldbadet, kulturhus, buss- og togstasjon m.m. Boligen går over to plan og inneholder: Koselig veranda ved inngangspartiet. I 1. etg. finner du vindfang, entre, 3 soverom med garderobeskap,dusjbad. I underetasjen er det stue med utgang til terrasse og hage samt praktisk vaskerom. Solrik og usjenert terrasseplatting og liten haveflekk. Separat utebod. Meget velholdt og pent. Bl.a. foretatt en del overflateoppussing senere år, nye vinduer, romslig og pent bad og kjøkken. Garasje i fellesanlegg ikke langt fra boligen. Vi sees på visning !

Frøys vei 40, Viken

 • Tomt
  186.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt 186 kvm. Pent opparbeidet tomt med diverse prydbeplantninger og noe vintergrønt. Usjenert og solrik hage og terrasse. Også terrasse ved inngangspartiet. Gårdsplass er nylig asfaltert.

  Beliggenhet
  Fint beliggende - og lett tilgjengelig - rekkehus i etablert og populært boligområde rett ved sentrum av Askim. I sentrum finner du servicefnksjoner, forretninger/senter, kafeer, banker, post-i-butikk, Østfoldbadet, kulturhus, buss- og togstasjon m.m.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus. Rekkehus over to plan med garasje.

  Byggemåte
  Isolerte bindingsverksvegger med liggende panel (sørvegg kledd om i 2018). Bærekonstruksjonen i taket er i treverk, undertak med plater. Decra takpanner fra 2010 som taktekking. Takrenner, nedløp og beslag i overflatebehandlet metall fra 2010. Opprinnelig drenering. Leca grunnmur på tre vegger. 2-lags isolerglass vinduer, karmer og rammer i treverk. Vinduer nye i 2017. Isolert trebjelkelag som etasjeskillere. Opprinnelig drenering.

  Innhold
  Koselig veranda ved inngangspartiet. Boligen går over to plan og inneholder: I 1. etg. : vindfang - entre - 3 soverom med garderobeskap og skyvedørsgarderobe på ett - dusjbad/wc/bidet. I underetasjen har det stue med utgang til terrasse og hage - koselig kjøkken med spiseplass - vaskerom/wc med vask - liten bodplass under trapp. Separat bod i hagen.

  Standard
  På gulvene er det laminat og fliser. Veggene har fliser, wall-to-paint plater, malt strie, tapet, malt panel, brystningspanel. I himlingene er det malte plater. Kjøkkenet ble fornyet via Kjøkkenfornyeren ca. 2014. Innedning type Herjedalskjøkken i L-form med lyse, glatte folierte fronter og laminerte benkeplater. Kompositt vaskekum. Ventilator over koketopp, varmtvannsbereder 120 liter i benkeskap. Kjøkkenet er romslig og lyst og har god plass til spisegruppe. Badet er i 1. etg. og ble utvidet og pusset opp i 2008 og er praktisk innredet med bl.a. to plan. Veggene har malt panel og fuktbestandige smartpanelplater, fliser på gulvet. Elektriske varmekabler på gulvet. Servantinnredning med hvite profierte fronter, to blandebatterier/servanter, høyskap og to overskap med speil. Gulvstående wc, bidet, dusjkabinett. Det er ingen dokumentasjon på de utførte arbeider. Vaskerom i underetasjen med fliser på gulvet og malt tapet på veggene. Rustfri kum på skap med hvit glatt front. Gulvstående wc. Opplegg og plass til vaskemaskin. Tørkeskap med ovn. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. - Forhold som har fått TG 3: - Utvendig trapp: Rekkverkshøyder og åpning i rekkverk er ikke iht. til dagens forskrifter. Ikke montert rekkverk. - Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. - Ventilasjon vaskerom: Rommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Etablert avtrekksystem fungerer ikke tilfredsstillende. Tiltak: Mekanisk avtrekk og tilluft må etableres, avtrekksystemet må utbedres. Forhold som har fått TG 2: - Utvendige vegger: Værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. - Takkonstruksjon/loft: Påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. Tiltak: Påviste skader må utbedres. - Etasjeskille: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Tiltak: Anbefales å lage mindre åpninger. - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. - Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. - Varmtvannstank: Tanken er over 20 år. Ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. - Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Tiltak: Tiltak for drenering rundt boligen kan ikke utelukkes.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen gårdsplass samt i garasje i rekke tilhørende boligen. Garsjen er på ca. 17 kvm. Gruset gulv, motorisert leddport i aluminium.

  Diverse
  Kr. 3.000,- pr. år til Frøys vei Grendelag for bl.a. strøing/måking av vei. Beløpet er delt opp i 3 betalinger. Garasjestrøm kommer i tillegg.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 100 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  77 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000))

  93 642 (Omkostninger totalt)

  3 193 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, panelovner forøvrig.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  8510

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Vannmåler er installert - avgift etter forbruk.

  Formuesverdi primær
  677008

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2437229

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Årlig velavgift
  3000

  Velforening
  Frøys vei Grendelag

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3014/53/695: 13.03.1979 - Dokumentnr: 1581 - Erklæring/avtale PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING/VELFORENING M.V.
  13.03.1979 - Dokumentnr: 1581 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3014 Gnr:53 Bnr:2
  Rettighetshaver: Knr:3014 Gnr:53 Bnr:5
  Rettighetshaver: Knr:3014 Gnr:53 Bnr:569
  Rettighetshaver: Knr:3014 Gnr:54 Bnr:2
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  13.03.1979 - Dokumentnr: 1630 - Erklæring/avtale Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.07.1979 - Dokumentnr: 4960 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3014 Gnr:53 Bnr:568
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1081098 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0124 Gnr:53 Bnr:695
  13.03.1979 - Dokumentnr: 1581 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3014 Gnr:53 Bnr:568
  BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei til privat adkomst. Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplan Østli-Granås med formål boliger, offentlig friområde, gangvei - vedtaksdato 16.11.1973. Kommuneplan - kommuneplanens arealdel med formål boligbebyggelse, nåværende - for perioden 2018-2030. Eiendommen omfattes av en eldre reguleringsplan med manglende/utdaterte reguleringsbestemmelser. I kommuneplanens bestemmelser for perioden 2018-2030 står det i §19.4: a) For planer uten bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder. b) For planer med bestemmelser gjelder bestemmelsene i punkt 5 nedenunder foran reguleringsplanens bestemmelser ved motstrid. 5. Nye bestemmelser for boligeiendommer uten eller med mangelfulle/utdaterte bestemmelser: a) Det tillates oppføring av 1 enebolig, 1 enebolig med sekundærleilighet eller 1 tomannsbolig, med tilhørende garasjer, uthus m.v. b) Det må settes av plass på minst 18 m2 til minst en garasjeplass pr. boenhet. c) Grad av utnytting fastsettes slik: Prosent bebygd areal må ikke overstige %-BYA = 25% av netto tomteareal. Kun den del av tomten som er regulert til byggeområde skal legges til grunn ved beregning av %-BYA. Utvendig parkering skal ikke regnes med i BYA. d) Bebyggelsen kan oppføres med maksimal mønehøyde 9,0 m og maksimal gesimshøyde 6,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Bygninger med pulttak eller flatt tak kan oppføres med maksimal gesimshøyde på 7,0 m, målt fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. e) Bygninger skal tilpasses terrenget og ikke omvendt. Tomter hvor terrenget tillater det, og hvor dette er dokumentert ved terrengsnitt, skal bebygges med underetasje. Fylling eller utsjakting på mer enn 1,0 m i forhold til eksisterende terreng tillates ikke. Ingen reguleringsplaner under arbeid.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 100 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  77 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000))

  93 642 (Omkostninger totalt)

  3 193 642 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marit H. Hammer

Megler

Marit H. Hammer

91 36 00 07

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev