aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Gartner Moens vei 16A på attraktive og sentrale Magnhildrud i Askim
Velkommen til Gartner Moens vei 16A på attraktive og sentrale Magnhildrud i Askim

ASKIM Gartner Moens vei 16A

Moderne og fin enebolig i par med 4 sov og 2 bad. Carport m/elbil lader. Fine og solrike uteplasser. Lettstelt tomt.

 • kr 4 590 000
 • BRA 133 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 590 000
 • Omkostningerkr 134 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 724 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2016
 • Soverom4
 • ArealP-rom 126 m²
 • Tomt8 025 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  7 000,- (akontobeløp Pro & Contra) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   134 792,- (Omkostninger totalt)   4 724 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Planillustrasjon av 1.etg.
Velkommen til Gartner Moens vei 16A på attraktive Magnhildrud i Askim. En enebolig i par (vertikaldelt) fra 2016 med innholdsrik og praktisk løsning. Boligen inneholder bl.a. 4 soverom (mulighet for å benytte det 4 soverom som ekstra stue) - åpen og fin stue med peisovn og utgang til terrasse og hage - 2 bad (ett bad i hver etasje) og godt med lagringsplass. Utvendig sportsbod og carport. Elbil lader. Innbydende rom og god standard på utstyr og innredninger. Her kan du flytte rett inn i en bolig uten å tenke på oppussing og renovering i mange år fremover. Eiendommen har en fordelaktig beliggenhet i ende på adkomstvei, men kort gangvei ned til Askim sentrum via Solstadveien. Lettstelt tomt med flere fine uteplasser, her kan man nyte solen fra morgen til kveld på solrike dager!
Uteplass med adkomst fra hovedinngang og kjøkkenet

Gartner Moens vei 16A, Viken

 • Tomt
  8025m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles, eiet tomt er på 8 025,3 m² (gjelder hele sameie) Tomtedelen denne seksjonen disponerer, er flat og opparbeidet med plenareal og bøkehekk. Det er asfaltert gårdsplass og belegningsstein siste del og gangvei inn mot boligen. Parkering i carport eller gårdsplass. Sydvendt terrasse på ca. 12 kvm med tilgang fra stue. Nordvendt terrasse på ca. 10 kvm med tilgang fra kjøkkenet. Balkong på ca. 5 kvm, vendt mot syd, med adkomst fra stort soverom/stue i 2.etg. Området og nabolaget generelt gir et veldig godt helhetsinntrykk med ryddig og pene hager og fellesområder, store plenarealer og beplantninger. Det er opparbeidet lekeplass på området

  Beliggenhet
  Attraktivt og nyere boligområde på Magnhildrud i Askim. Denne boligen ligger internt veldig fint til på feltet med uteplasser hvor du kan følge etter solen fra morgen til kveld. Meget sentral beliggende med kort gangavstand via Solstadveien ned til sentrum av Askim. Veien mellom Gartner Moens vei og Solstadveien har en kjørebom, så det er kortere gangvei rett ned til sentrum. Denne enheten ligger nærmest gårdsplassen/carporten til boligen, jfr. bilder. Det er gangavstand til skoler, barnehager, matbutikk/nærbutikk (Rema 1000 på Korsegårdveien). I sentrum finner du servicefunksjoner, forretninger/senter, post, banker, apotek, treningssentre, kafeer, kulturhus, Østfoldbadet, buss- og togstasjon m.m. Idrettsanlegg, Askim golfbane og lysløyper ligger rett utenfor sentrum.

  Bebyggelse
  Vertikaldelt tomannsbolig med 1. og 2. etasje. Tilhørende carport og sportsbod. Elbillader i carporten. Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygget er oppført med betong som gulv mot grunn. Trebjelkelag som etasjeskillere. Lette bindingsverksvegger i tre som yttervegger, kledd med luftet, liggende og stående trekledning. Bærende takkonstruksjon i tre, pulttak som er tekket med papp/folie. Pipe er helbeslått med blikk over tak. 2-lags isolerglass vinduer. Se vedlagte tilstandsrapport i salgsoppgaven avholdt 07.06.2023 iht. Moen Takst for teknisk beskrivelse av eiendommen

  Innhold
  Velkommen til en bolig du kan bruke og nyte uten å tenke på oppussing og renovering i mange år fremover. Boligen går over to plan og er meget praktisk innredet. Innbydende rom og god standard på utstyr og innredninger. Her vil du garantert trives. Inngangspartiet er delvis overbygget - entré med flislagt gulv - stor og praktisk bod - flislagt romslig bad kombinert vaskerom - bodrom under trapp - stue med peisovn og utgang til terrasse og hage - praktisk kjøkken med spiseplass og med utgang til uteplass på forsiden av boligen. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og det står en peisovn med glassdør mellom stue og kjøkken. I dag har boligen 4 soverom. Det ene soverommet som har utgang til balkongen i 2.etg. kan fint benyttes som en ekstra stue. 1. etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, kjøkken, kombinert stue/spisestue, bod/teknisk rom og bodrom under trappen. Utgang til terrasse og hage fra stue og kjøkken. 2. etasje: Bad, gang, 4 soverom. Utgang til balkong fra det største soverommet. Carport med elbil lader, strøm og lys. Sportsbod.

  Standard
  Eiendommen har en gjennomgående fin og moderne standard på interiør og innredninger. Det er utført diverse overflateoppussing de siste 5 årene. Kjøkken: Åpen løsning mellom stue og kjøkken med plass til spisegruppe. JKE-Design innredningen med slette og lyse fronter samt laminerte benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra Bosch, som komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap. Kjøkkenventilatoren er plassert over komfyr og induksjon, og er ført ut av veggen. Vask av rustfritt stål er nedsenket i benkeplaten, og inneholder vaske- og skyllekum. Belysning og KitchenBoard mellom over- og underskap. Kjøkkenet er i tillegg utstyrt med lekkasjestopper og komfyrvakt. Bad 1.etasje: Pent bad kombinert vaskerom i 1. etasje med flislagte overflater på vegger og gulvet. Rommet er innredet med baderomsinnredning med slette, lyse fronter, overhengende speil og belysning samt laminert arbeidsbenk. Dusjen er plassert i hjørne og har innslående dusjvegger. Gulvmontert wc. Det er opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Elektrisk varmekabel i gulvet. Badet ventileres via ventil i himling, som er tilkoblet balansert ventilasjon. Bad 2.etasje: Det er belegg på gulvet og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med servantinnredning med slette, lyse fronter, overhengende speil og belysning. Dusjkabinettet er plassert i hjørne og har dører av glass. Gulvmontert wc. Elektriske varmekabler i gulvet. Badet ventileres via ventil som er tilkoblet balansert ventilasjon. Overflater: 1. etasje: Gulv: Parkett i stue/kjøkken og gang. Fliser i entré og bad/vaskerom. Vegger: Sparklede og malte plater. Tapet (god kvalitet) i deler av stue. Fliser i bad/vaskerom. Himlinger: Sparklede og malte plater. 2. etasje: Gulv: Parkett i gang, stue og soverom. Belegg i bad. Vegger: Sparklede og malte plater. Baderomsplater i bad. Himlinger: Sparklede og malte plater. Utstyr: - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet. - Altibox (Vikenfiber). - Peisovn - Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. - Sikringsskap med automatiske sikringer med jordfeilautomat. - Plisségardiner i vinduer i 1. etasje. - Rullegardiner i 2. etasje Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2: - Utvendig > Veggkonstruksjon - Bordkledning går stedvis nesten helt ned i terreng. Kledning er montert for nærme terreng. Iht. byggforsksereien: Avstanden fra underkant av kledning og til terrenget bør generelt være minst 0,3 m. Avstanden kan reduseres til 0,1 m på steder uten spesielt store slagregnspåkjenninger. - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverkshøyde ble målt til ca. 90 cm. Høyde på rekkverk skal være minimum 1,0 m der nivåforskjellen er inntil 10,0 m (TEK 10).

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Alle lysekroner som er koblet med stikkontakt, dvs belysning i stue (over spisebord og stuebord) og på 2 av soverom medfølger ikke salget.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Vikenfiber (Altibox)

  Parkering
  Parkering i carport eller gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Den enkelte sameier, forsikrer både bolig og innbo selv.

  Diverse
  Boligsameie Gartnerihagen består totalt av 21 seksjoner. Sameiet har ikke fellesgjeld pr. 8/4-2020. Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse. Den enkelte sameier er pliktig til å melde om utleie og salg av sin seksjon til Sameiets styre. Dyrehold er tillatt Jfr. retningslinjer for sameie som følger vedlagt i salgsoppgaven for detaljer.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  7 000,- (akontobeløp Pro & Contra) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   134 792,- (Omkostninger totalt)   4 724 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med varmekabler på begge bad. Panelovner forøvrig. Mulighet for vedfyring i peisovn stående mellom stue og kjøkken i 1.etg Branntilsyn ble sist gått 13/12-2018 - ingen avvik eller anmerkniner på bruksenheten fra det tilsynet.

  Energiklasse
  B

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter og gebyrer utgjør for 2020 totalt kr. 13.265,65,- pr. år. I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og brannforebyggende avgift.

  Formuesverdi primær
  1034123

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3722844

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 30.06.2015 - Dokumentnr: 593040 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 136/2856

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 4/3-2016.

  Vei, vann og avløp
  Vann og kloakk er tilknyttet offentlig nett via privat fordelingsnett. Gartner Moens vei er kommunal, men med privat innkjøring til bolig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til konsentrert småhusbebyggelse, gang-/sykkelvei, kjørevei. Kopi av reguleringskart følger i salgsoppgaven og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler. Ny kommuneplanens arealdel for Indre Østfold, med Id 3014202101, har vært på høring og offentlig ettersyn i perioden 11.04.2023 - 25.05.2023. Høringsdokumentene kan sees på kommunekart: https://webhotel3.gisline.no/Webplan_3014/gl_planarkiv.aspx?planid=0124201701 Innkomne uttalelser og innspill vil bli vurdert før kommuneplanen legges fram for sluttbehandling i plan- og bygningsutvalget og kommunestyret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  7 000,- (akontobeløp Pro & Contra) 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   134 792,- (Omkostninger totalt)   4 724 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  134792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Ved flere kjøpere, så fordeles eierbrøken likt, men mindre kjøperne uttrykelig gir annen beskjed senest ved kontraktssignering.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9.900 ,- oppgjørshonorar kr 5.900,- og visninger kr 2.000,-. Markedspakke kr. 23.000,-, Eiendomsopplysninger inkl. e-signering og oppsla gkr. 4.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  5.500,-. Utleggene omfatter fotograf. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket påløpte utlegg og honorar etter medgått forbruk og tid.  Alle beløp er inkl. mva. 

Lena Axelsson

Megler

Lena Axelsson

97 17 06 01

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev